Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2015 19:07 - РУСИЯ се предаде, клекна пред АМЕРИКА
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1449 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 РУСИЯ се предаде, клекна пред АМЕРИКА! Кери отиде при Путин и му из дърпа ушите за Украйна…. Какво ще правят сега БЛИЗАЧИТЕ от БЪЛГАРИЯ Миков, Путев, … Не забравяйте обаче, че става дума за договорка между ПАРИТЕ на Русия и Америка, разделиха си света 50:50

 На пресконференция късно снощи журналист зададе въпрос на Кери какво ще прави с Порошенко за изказването му и Кери отговори, че ще го посъветва да спазва договорът от Минск.

Какво ще правят сега близачите от България Миков, Путев, Драго Драганов, Мая Манолова и още знайни и незнайни русофили.
На Русия им трябваше такъв като Елцин, да ги управляват, но преди 14-15 г дойде Путин. И той живее в капитализъм, защо да им ебе майката, а не да дели 50/50. Русия опита с Украйна, опита със тероризъм и накрая клекна пред санкциите.
image

 

Не забравяйте, че става дума за договорка между ПАРИТЕ на Русия и Америка, разделиха си света. 
Коментар „Под лупа“ : Мдаа … Парите движат света … Капиталите господстват … А когато няма достатъчно капитали те се допълват с оръжия, но не само АК-47, а с междуконтинентални балистични ядрени ракети … В Русия след Горби всичко е вече пари, няма комунизъм, няма соц, но има милиони хора с носталгия по червеното, както и в България.
А през това време Плевнелиев с нов гаф за Далай Лама
Президентът Росен Плевнелиев направи нов огромен гаф по време на визитата си в Монголия. При посещението му в будисткия манастир „Гандан тегчилен“ държавният глава изразил съжаление пред домакините си, че будисткият лидер Далай Лама не е идвал в България. Вестник „Преса“ обаче реагира остро по въпроса със статия със заглавието „Срамота“, в която изданието припомня на Плевнелиев, че Далай Лама беше у нас през 1991 г. и се срещна с покойния президент Желю Желев и доказва това със снимка от тази среща.
image

Плевнелиев беше посрещнат заедно с членовете на делегацията от духовниците в традиционна шатра на чай с мляко и паничка ориз, а като комплимент за гостоприемството, той съжали, че Далай Лама все още не е посещавал България и изрази надежда, че един ден това ще се осъществи, пише „Преса“.

Гафът на Плевнелиев предизвика коментар във вестника, където като част от публикацията се припомня невежеството на президента Росен Плевнелиев и непознаването на историята, които той демонстрира и в изказванията си за значението на 3 март и 9 май.

Българската делегация ще отпътува от Монголия към Южна Корея, където продължава официалното посещение на българския президент на азиатския континент.




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4135329
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5112
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930