Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2015 00:03 - СЕМ - В условие на продължаващо престъпление
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 3153 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 21.06.2015 00:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                                      През ония години, изглежда, Лозан Лозанов и Олга Станева са учели невръстното си синче, че няма нищо по-хубаво от парите. А начинът за тяхното спечелване е без значение. Не случайно дъщеря им Олга Лозанова, с доказаната помощ на „милото“ си овластено братче, дълги години беше програмна директорка на „Нова телевизия“. Готов съм да променя рода на съществителното на директор, ако така смятате за правилно…

Лозанов е влюбен в парите. Ръководители на Фонд „Научни изследвания“ разкриха как се е възползвал от поста си, за да печели.

„За фундаменталното изследване „Рекламата в българското общество: ценностни трансформации и промени в консумативната култура” известният медиен експерт Георги Лозанов е гушнал цели 285 хиляди лева, сочат документи от Министерство на образованието.

   image

Георги Лозанов води класацията за най-голямата сума, отпусната от фонда.

Неговото изследване е в категорията „Обществени и хуманитарни науки“. Близо 300 хиляди лева хонорар са изплатени на 5 декември 2011 година по анекс към договор.“

Ашколсун! Този е най-скъпо платеният български автор от Тодор Живков насам! Те се родеят буквално – по акъл, служба и доходи.

Но не е само това. Нека припомня свидетелството на професор Емил Хорозов. Той беше преподавател по математика в Алма Матер. Известно време оглавяваше споменатия Фонд „Научни изследвания“. Преди точно 11 месеца, в това студио, той леко повдигна завесата, прикриваща закононарушенията – буквално грабежи, в науката, в това число и на главния електронно-медиен цензор Георги Лозанов. Като донякъде обясни методологията на разграбването. Най-добре е да се уверите сами:

youtu.be/roY3Luw8B1c


Ако у нас законът стоеше над всичко и важеше с еднаква сила за всички граждани, Георги „Гого“ Лозанов отдавна щеше търка затворническите нарове. Заради изнесеното до тук. Но не само. И заради това – без да се подписвам под следващото твърдение – което съм чувал от негови колеги от списание „Българско фото“, че е членувал в Българската комунистическа партия. А тя е обявена със закон за престъпна организация.

По силата на формалната и на правната логика всеки член на престъпна организация, на мафия, е престъпник, мафиот. С други думи, товарищ Лозанов, Георгий Лозанович, следва да бъде третиран като такъв. Ако горното е вярно, другарят „папионката на всяка власт“ отдавна трябваше да бъде зад решетките.

Но проблемът с него има и морална страна. Пак по сведения на негови бивши колеги, той твърде усърдно е търкал кълките си о своя началник. Не пропускал случай да го възвеличи и поласкае. Знаете ли за кого иде реч? За гаулайтера на списание „Българско фото“, другаря Иван Живков с моминско име Славков. Главният, генералният, първият зет на престъпния комунистически режим.

  image

Може би и това няма значение? Вся власть советам!                                                                                                                                                     Опит за портрет на един архиконформист

Не, вся власт Лозанову!

Но не е само това. Другарят Георги „Гого“ Лозанов е син на архитекта, проектирал някои от сградите на основната резиденция на комунистическия диктатор Тодор Живков – Боянската. А също така и тази на активните борци на „Позитано“ 20 – днес централа на БСП. Даже паметника на Тато в Правец. Доверие е това, ей!

Има още факти, утежняващи моралната вина на другаря Лозанов, Георгий Лозанович. Младият наследник, превърнал вратната пеперудка в свой запазен знак, сключва успешен брак. Става зет на изпълнителя на мокрите поръчки на БКП в изобразителните изкуства, дългогодишния член на ЦК на БКП, Светлин Русев. Казват, че двамата са масони. Как да узнаем? Нали ложите на зидарите са затворени, тайни сдружения?

image

Като ракета-носител тъстът го извежда в „звездна“ орбита. С диплома на философ, както вече споменах, Гого става заместник на главния редактор на списание „Българско фото“, правешкия зет Иван Славков. Явно от Батето е научил доста мурафети. Като например, да интригантства и подкокуросва. Но в решителни моменти да стои на страна и да не участва.

Служители на СЕМ нашепват, че и в случая с телевизия „Евроком“ – сиреч с наказанието й заради мен, бившият тоталитарен зет се въздържал от гласуване. След като предварително добре подготвил крайния изход…

Противно на стремежа ни към свобода и равноправие, вместо в затвора, някогашният Гого-Лозанов тъст се кичи с милиционерското звание „академик, с което го е удостоил настоящият незаконен, противонароден и антидемократичен комунистически режим. Слугувайки на властниците, Светлинчо все така угажда. Характер, манталитет… След родителите Лозанови, този ментор е обучил на същото екс-съпруга на щерка си.

   image

Малко преди „нежната революция“, с помощта на Светлин, настаниха Гого в минаващия за „опозиционен“ вестник „Народна култура“. Разбира се, на началническа длъжност – пак заместник-главен редактор. Този път ролята на „Батето“ се падна на другарката Копринка – по съвместителство издигната в чин „компартийна дисидентка“. Някъде по това време Гого зае позата на обидено от комунистите дете. Започнаха да го канят из медиите, за да коментира всичко.

„Посинял“, и без грам притеснение, „Папийонката“ се самопредложи на тогавашния президент Петър Стоянов за… член на НСРТ – „синия“ предшественик на СЕМ. Силно се съмнявам, че пловдивският адвокат, известен като специалист по разводи в средите на алчно червената номенклатура, го гуди в медийната милиция ей така, защото изведнъж Гого му е станал симпатичен. Всеки мислещ човек забеляза сянката на ония служби зад това назначение.          image             

В момента, в който неговото роднинство с червения тъст можеше да му попречи, младият другар Лозанов заряза Светлин-Русевата щерка. След като предварително си беше опекъл работата, добре бе подготвил крайния изход… Въпрос на морал…

Също толкова „морално“ беше да удря рамо на своята сестра Олга Лозанова, която партията изпратила да учи във Франция. Тя, „милата“, се наместваше все в началнически кресла на ефирните телевизии. Това ставаше и когато нежното й братче оглавяваше медийното подразделение на народната милиция…

Говори се, че председателят на Съвета за електронни медии усвоил за шестица още един мурафет от „Батето“ – любовта към чашката. Преди време „жълт“ вестник го беше изтипосал на кадро в голяма западна столица, твърде наквасен и развеселен. Какво пък. По-добре, отколкото с традиционното му изражение на погребален агент по време на служба…

Като голям шеф, другарят Лозанов е канен и ухажван гост на всякакви скъпи забави за люде с евтин вкус. Не е гнуслив и претенциозен към компаниите. Не е придирчив и не подбира, стига да му засвидетелстват почит. И да не забравят най-важното задължение – чашата му да бъде винаги пълна.

youtu.be/M47qq4m3kxk                                                       
По приятелите и познатите им ще ги познаете… По трапезите и компаниите.

Иначе, вярвам, сте се убедили, колко прав е професионалният пловдивски журналист. Лозанов търкаля заоблените думи като речни камъчета. Те се удрят една в друга, но от това освен звук, не произлиза нищо повече. Липсва мисъл. Освен една: Награждават конкретни журналисти. Кои? Които Партията е посочила заради заслуги към нея.
  image                                                                                             
Например Емичката, който е агент на най-малко две управления на Държавна сигурност. Където, по всяка вероятност, е получил обявената във видеорепортажа „сериозна подготовка“ и „компетентност“. Няма къде другаде. Останалото беше видно – кръчми, доноси, пак гуляи, навеждания, банкети… И така до края на TV7. Нищо, ще се появи отново.

Другите все едно ги няма. Вълци ги яли. Не са заслужили.

А враговете на народа не са журналя и слава Богу. За тях е сатърът, гилотината на медийния милиционерски участък СЕМ.

Suum cuique – Всекиму заслуженото!                                                                                                        За една чашка повече или образът на медийното ченге като Путин

От репортаж от симпозиум, което ще рече пир, организиран от товарищ Иван Тенев, „чудото“ на туземното ни радиовещание, както наричат радиоразпръскването на родния език на „агента“, узнаваме:

„Години наред той посреща именния си ден с двама свои приятели. Иван Славков-Батето, лека му пръст, вече не е сред нас, а Иван Гарелов тази година замина за новогодишните празници в Пампорово и ще посреща там именния си ден с приятели, обяснява още агентът.

Сред приятелите, с които той иска да полее празника и са потвърдили гостуването си, са културният министър Вежди Рашидов, шефът на БОК Стефка Костадинова, бизнесмените Васил Божков, Борислав Дионисиев, Миню Стайков, Пламен Тимев-Ганди, Васил Иванов-Лучано, Чавдар Чернев, Благо Джиев, Божидар Колев, Александър Тумпалов, Румен Янчев и други.

    image

Максим Бехар, Георги Лозанов, Хачо Бояджиев, Вяра Анкова, Валентин Михов, Кристина Димитрова, Орлин Горанов, Веселин Маринов, Аня Пенчева и много други също ще седнат на празничната трапеза на Иван Тенев заедно с прочутия трапезен бенд „Каручката“.“

„Прочут трапезен бенд“? В какви среди?

Двама от онези, които се пръкнаха и бяха отгледани на същите територии на тоталитарната власт, обитавани от номенклатурни кадри на БКП и ДС, съпоставими с тези на Георги-Лозановите родители, не издържаха. Става дума за сина на дългогодишния отговорен редактор на списание „Отечество“ Кирил Янев – Емил, и за наследника на Радой Ралин – Кин. Навярно именно тях Гого Папийонков поставя в челото на „хейтърите“. Поради каква причина?

Преди два месеца те обнародваха следното отворено писмо:

„Георги Лозанов ще бъде председател на Съвета за електронни медии за шести мандат. Това реши регулаторът на заседанието си във вторник. Лозанов беше подкрепен единодушно от всички трима присъстващи…

… След като беше избран през 2010 г., Лозанов лансира идеята съставът на СЕМ да бъде намален от девет на пет души. Малко след това парламентът гласува бързи промени в Закона за радио и телевизия.“

Двама от гласувалите членове на СЕМ Анюта Асенова и Анна Хаджиева са с изтекъл мандат. Законът за радио и телевизия го позволява. Народното събрание и Президентът на републиката вече месеци наред не излъчват своите нови представители в съвета.

Освен председател на СЕМ доц. Лозанов е и председател на Българската медийна коалиция – сдружение, в което членуват и медии, на които председателят на СЕМ Лозанов е регулатор. Законът го позволява.

Двоякият председател Лозанов е и автор в периодичните мониторинги на Фондация „Медийна демокрация“ за състоянието на българските медии. Сиреч наблюдаваният се самонаблюдава. Законът позволява и това триединство – СЕМ-БМК-„Медийна демокрация“.

Но както вече видяхме, Законът за радио и телевизия позволява на президента и парламента да не упражняват правомощията си по закон.

Какво становище е изразил конституционният съдия Румен Янков за възможността да се упражняват правомощия след изтичане на мандат още през 2006 г.:

„1.1. Кое е основанието Конституцията да определя период от време, след изтичането на който властта не може да бъде упражнявана?
                                                                                      image                 
По правило демократическите тенденции, осъществявани при стремежа към власт, са средства за постигане на успех и щастие за всички. Наред с това историята е показала, че човешката личност след определен период от време престава да осъществява по-високи ценности. Самолюбивият интерес, присъщ на човека на власт, е да дава предимство на собственото си желание за значимост и по правило е склонен да залага делото в името на властта. След време ,,тя става цел на естествените му егоистични импулси”. В крайна сметка човешкият опит е показал, че трайното упражняване на власт от едно лице може да има за последица постигането и на негативни резултати.

Тези в общи линии са основанията Конституцията да определя различни по време периоди от време, през които властта може да бъде упражнявана от едно лице. Като най-сериозна гаранция срещу споменатите негативни тенденции животът е показал, че това е подмяната.

1.2. Допуска ли Конституцията тези срокове да бъдат продължавани или скъсявани със законови нормативни актове?

Реализмът на здравия разум поставя изискването нещата да се възприемат такива, каквито са. Цифрите са закодирани в съзнанието на човека. Те не могат да бъдат четени по друг начин – при тях не може да се разсъждава извън обема на понятието, че срокът е този, който е посочен в Конституцията. В тази връзка може да се постави и реторичният  въпрос – след като никой не може да приеме, че тези срокове не могат да бъдат скъсени, на какво основание да се приеме, че те могат да бъдат удължавани?

На практика Народното събрание и Президентът на републиката улесниха избирането на Георги Лозанов за шестия му мандат като председател на СЕМ, след като не упражниха навреме правомощията си по Закона за радиото и телевизията да обновят състава на медийния регулатор и по този начин да създадат конкурентна среда при избора на председател.

Навремето Бойко Борисов подари на Путин при посещението му в България каракачанска овчарка. Не е ли време, с цел подобряване на обтегнатите българо-руски отношения, да изпратим доц. Лозанов в Москва, за да съветва Путин как да се радва на шест мандата.

С това писмо Екип Инфохолици – Емил Янев и Кин Стоянов, се обръщаме към колегите журналисти у нас с въпроса имат ли отношение изнесените по-горе факти към това как България се смъкна до 106 място по свобода на словото, изпреварена от Уганда и Непал?

Моля, отговорете ни дори, за да изразите несъгласието си с това писмо!“

За кой път опряхме до това, че „всички тези [като Георги Лозанов]… по правило са всякакви психопати, психотици и невротици, които са задвижвани не от любовта, равенството и братството, за които крещят, а от тъмни фройдистки комплекси, където комплексът за власт е главната движеща сила.“ Това е „комплексът на латентния хомосексуализъм на другаря Ленин“, констатиран и изследван от Харвардския проект на ЦРУ.

  image

Какво друго да очакваме, след като самият правешки зет Иван Живков, с моминско име Славков, дълго време оглавяваше тъкмо тези „млади художествено-творчески интелигенти“? Негов продукт са не само писалият доноси срещу „Батето“ агент на Москва, товарищ Иво Инджев – вече по-познат като „Ивайло“, или оранжево-червеният „демократ“ Асен Агов. Но и самият бивш, настоящ и вероятно бъдещ шеф на СЕМ, одиозният Георги „Гого“ Лозанов.

Според Гого-Лозановия СЕМ аз „създавам предаване, внушаващо политическа нетърпимост“. Оценили са ме по-ниско. Преди три години и половина беше следното: „Създава предаване, внушаващо нетърпимост между гражданите и подбуждане на ненавист въз основа на расов, религиозен и национален признак“. В Акт № 160 от 30 ноември 2011 г. се посочват цитати, извадени от контекста на моя уводен коментар в предаването.

Настоящият подход е идентичен – фашистки, болшевишки, тоталитарен, зъл, безмилостен и жесток. Най-важното – преднамерен!

image

Още по-зловещ е фактът, че този път са се научили. Доказват, че следят даже писаното от мен. Затова цитатите вече не са извадени от телевизионна публицистика. Медийните старшини се правят, че разбират значението на термина „визия“, който е част от названието на това средство за масово осведомяване. И са се постарали да изложат текста, описвайки гледката, картината, илюстрациите. Е, и тази ми „заслуга“ не е малка. Зачетете я.

Хора, защо търпите цялото това беззаконие и тотално отсъствие на нравственост?                                                                                                          image             

Другарката Мария Стоянова – следващата „великанка на демокрацията“ в Министерството на мисълта, също има тежки проблеми с морала. През октомври 2013 година тя е имала достатъчно наглост за следното:

„Благодарение на конституционните съдии бившите членове на Държавна сигурност ще имат законова възможност да заемат ръководни постове в българските медии и да контролират и регулират български медии, което, само по себе си, е скандално.

“. Тя коментира, че не е изненадана от развитието по жалбата.

„Само като види човек състава на съда, му става ясно какво ще бъде решението“, посочи Стоянова.

image

Тя изрази недоумение от факта, че законодателната власт допуска българските медии да се контролират от кадри, които са били част от репресивния режим в България.

„Хора, които са били част от пропагандната машина на Българската комунистическа партия, хора, които са били част от пропагандната машина на един режим, който беше обрекъл страната ни на изолация, който ни помагаше да живеем така, че да не знаем какво се случва около нас. Един режим, който ни беше затворил в страната ни, за да не излизаме. Благодарение на всичко това, страната ни и до ден-днешен има толкова много проблеми и все още не може да се отърси от миналото си“, коментира Мария Стоянова.“

Чудесно! Но защо тогава авторката на горните гневни слова не се обърне първо към своя началник – главния медиен милиционер? Ала също така – и към онзи, която я е пратил.                                                                                                Възпей оня гибелен гняв на Стояновата Мария, богиньо, който не донесе нищо полезно на войските медийни безсловесни                                                                                                                     image                           

Тънки устни, които без червило биха се изгубили, сякаш погълнати от устата. Нос, наподобяващ плюшено мече, изработено във фабриката на съветския Дядо Мраз нейде в Сибир. Прическа, която с „небрежната“ си чорлавост наподобява „вчесването“ на господаря Гого. („О̀во е са̀гнути стил“, биха отсъдили критици сред западните ни комшии.) И вежди, оскубани така, сякаш притежателката им е излязла от детските разказчета за Тошко Африкански. Черен маникюр, в „духа на времето“. Очи изглеждащи присвити, без да са. Цялостно впечатление за нещо азиатско, може би китайско, значи модерно… И леко присмехулно. (Вижте илюстрацията.)

Навярно така Уилям Хейг, този майстор на невъздържаната парламентарно-политическата сатира би описал тукашния женски медиен вариант на Ахил, сина Пелеев. Никъде няма да срещнете и дума за това, кои са родителите на Мария Стоянова. Тази Зоя Космодемянска от СЕМ, готова с гърдите си – едва наболи и трудно забележими под блузките – да затули амбразурата пред болшевишките орди, настъпващи в телевизиите и радиата.

„Тя направи паралел между решението за ДС-кадрите и това за оставането на Делян Пеевски в парламента.

„Българският Конституционен съд оставя в своята история една много специална техника на конституционното право, а това е техниката, която успя да изкара цели две скандални решения“, заяви Стоянова.“
Но не забелязва нищо скандално в това Лозанов, Георгий Лозанович, да бъде гу̀ден за шести път начело на надзирателите, превръщащи местните електронни средства за масово осведомяване в оръжия за всеобщо оглупяване. Странни схващания за нравственост. Може би те са резултат от дългото пребиваване на Запад, където двойните стандарти отдавна са възприети като нещо нормално. Според интереса. Нали помните мисълта:

„Англия няма вечни врагове или вечни приятели, а само вечни интереси.“

Изяснявал съм, че тя принадлежи на британския премиер Хенри Джон Темпъл, лорд Палмерстън. И е била произнесена преди точно 167 години, когато той е бил външен министър. По време на дебата в Британския парламент относно вината на лорд Палмерстън в т. нар. „Кавказка афера“ или „Аферата Виксън“, свързана с Руско-Турската война от 1828-1829 г. и предоставения достъп на Санкт-Петербург до устието на Дунав и части от Грузия.

Явно и тази медийна надзорничка, която спокойно си представям да размахва бич над нещастните журналя, няма „вечни врагове или вечни приятели“. Не, не просто скандално, а цинично е, горното мнение да идва от твар, която според официалната й биография, поместена на сайта на СЕМ, е започнала своята кариера – повтарям: кариерата си, в медия, собственост на агент на Държавна сигурност. Имам предвид „Дарик радио“, притежавано от Радосвет Радев, лъснал като сътрудник на зловещата Държавна сигурност на престъпния комунистически режим с агентурен псевдоним „Карак“.

  image

Другарката Стоянова може да обяснява своите специализации, последвали стажа й при ченгето, както желае. Може би с някакви свои „извънредни“ качества. Но всеки, който е живял при тоталитаризма и в настоящето, и е с акъла си, знае отлично, как става това.                                                                                                                   image                      

Нещо повече, като е толкова принципна и тъй изявена антикомунистка, как Мария Стоянова допуска в Съвета за електронни медии да служат отявлени доносници на същия режим, който тъй възбудено анатемосва? Например другаря Еди Хрант Емирян, агент „Боян“, който в качеството си на „свидетел“ е подписал Акт № НД-01-146/22.05.2015 г., издаден от СЕМ. Документът de facto представлява присъдата, с която медийните милиционери и съдии обрекоха телевизионното предаване „Диагноза с Георги Ифандиев“ на закриване. Името на Еди „Боян“ Емирян се мъдри сред онези, които са поставили подписа си под този срамен акт.                                                 
Както изясних, в случая другарката Мария Стоянова се явява съучастничка. И ако у нас съществуваше правосъдие, щеше да отговаря наравно с основните извършители – старши инспектора Татяна Иванова Тодорова и главатаря на бандата Георги Лозанов Лозанов.

           image

Всички те са убийци на словото. Но и на националната свобода, духовност и дори на душите ни. Освен това са извратени мародери, които виреят върху субектите на престъпленията си. Всяко зло на земята ще ги стигне. Ако не тях, потомците им. Сигурен съм. Така, както онези сатанисти от БКП, начело с Тато, Тано, Желю и т.н.
   image                                                                                                              
Но като е толкова „честна“ и „съвестна“, бореща се против комунистическото зло, нека ни разясни следното: Как така прие да бъде назначена за цензорен палач в дяволската медийна инквизиция СЕМ от другаря Росен Плевнелиев, който е потомствен член на БКП? Преведено на разговорен език – престъпник! Не само той, но и двамата му родители.

Още като студент Плевнелиев, Росен Асенович, е бил активист в организацията на БКП във Висшия машинно-електротехнически институт „Ленин“. Освен това е бил щатен служител на Окръжния комитет на Димитровския комунистически младежки съюз в Горна Джумая! Не знаехте ли това, другарко Стоянова?

          image

Вашият наставник Росенчо е лъжец по природа. За него измамата е като утринен поздрав. От сутрин до вечер ментосва и криви нищожните остатъци от душицата си:

„Категорично няма да се кандидатирам за президент, заяви в Раковски министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.“

И това ли няма значение? Май вас също Росенова роса ви роси при подобни лъжи… Досущ като при неговия фалшив, принудителен, измъчен „антисъветизъм“, добре платен от Интернационала.

         image

Както пише Иван Грозданов, комунист от Горна Джумая, относно днешните „антикомунистически“ изяви на „ирландската пастирка“:

„Господин Президент,

Отдавна Ваши изказвания, оценки и изводи са пораждали в мен желание да Ви напиша няколко реда, за да изразя моята позиция по тях. Въздържах се, воден от разбирането си, че политическият Ви опит е незначителен и с течение на времето сам, а и с помощта на добросъвестни съветници ще коригирате поведение и действия, оценки и изводи за събития и явления за България така, че ролята и авторитетът Ви на президент, на лидер и обединител на нацията да нарастват. За съжаление изявленията Ви около 25-годишнината от 10 ноември 1989 година показаха, че Вие не само не сте преосмислили поведение и действия, изводи и оценки от гледна точка на ролята Ви в обществото, но сте възприели още по-твърд курс да черните социалистическото минало на България, да омаловажавате ролята и приноса на кадрите и хората, работили добросъвестно и всеотдайно за просперитета на България, за добруването на народа. Продължавате да се изявявате като непоправим антикомунист и последователен русофоб.

Конкретният повод да Ви напиша това писмо са част от Вашите разсъждения, оценки и изводи, част от Вашите внушения, които направихте в предаването „Панорама“ на БНТ на 14 ноември тази година [2014]. Възмутих се от много неща: като се започне от това, че се опитахте по детски наивно да омаловажите лъжата, че на 10 ноември 1989 година с Илиян Попов сте били на антикомунистически митинг пред Народното събрание, мине се през заклинанията Ви срещу Русия и се стигне до факта, че в продължение на няколко минути се опитахте да внушите на мен и на всички зрители, че само това, което Вие казвате, е абсолютната, обективната истина. Искаше ми се, ако имах възможност, още тогава да Ви задам въпроса кой Ви е дал правото да смятате, че само Вашият прочит на близкото минало и настояще е верен, че само той е истината от последна инстанция…

Вие допуснахте този гаф, воден от желанието да се самогероизирате, да изградите образа си на последователен борец срещу комунизма. Само че паметта на хората не е толкова къса. Не е сигурно и това например, дали след години историята, която според мен е обективната съдница на миналото, няма да оцени негативно ролята на заклетите антикомунисти от времето на прехода. И тогава язък, както казват хората, за напъните Ви да се наредите в първите редици на поборниците срещу комунизма.

Но тази роля на вас, а и на много други, не ви приляга и поради факта, че вие сам сте син на баща и майка комунисти и сте израснали в условията на социализма. Били сте в почивните станции на ЦК, бяхте активист на пионерската и комсомолската организация. Баща ви бе дългогодишен работник на Окръжния комитет на партията в Благоевград, завеждащ сектор „Образование“, а майка ви – дългогодишен секретар на първичната партийна организация в гимназията, където работеше…                                                        
     image                                                                                     Съзнавам, че в моята оценка има някаква доза субективизъм, но засега е еднозначна. И същността й е следната: Социалистическият етап в развитието на България е най-плодотворният, най-съзидателният и възходящ период в историята на България.“

Последното е плод на окончателно увреденото с комунизъм мозъче на автора, ако той изобщо някога е притежавал такъв орган. С едно помръдване на пръста мога да опровергая цялата фантазия на малоумното същество, вградена в цитираните редове.                                                                                                                                     image   Дъщерята на самия „почтен“ комунистически генсек Петър Младенов – Таня, първо стана генерална представителка на прочутата по цял свят швейцарска компания “Zepter”. Сетне се сдоби със строителна фирма… Вервайте им!
image
                                                                                 Това за комунистическия произход и минало на другаря Росен Плевнелиев – номенклатурен кадър на БКП и настоящ комунистически „демократ“, е самата истина. От която той се мъчи да избяга, но няма как. Ако перифразираме летописец от Живковата ловна дружинка, всеки ходи навсякъде с миналото си. На едни то е с размер на топлийка, а на други – като купа сено. Е, Плевнелиев е от вторите.

Това изобщо не предизвиква възмущението на медийната „чистофайница“ Мария Стоянова. Белким, заразена със западния „либерализъм“, при който сал едни нацисти са виновни за всички беди на света. А те са продукт на комунизма, както ни е добре известно. Апропо, няма да откриете даже бащиното име на тази енигматична семаджийска фигура. Загадка. Кои служби прибягват до подобна секретност?…

   image

Но освен всичко друго, в т. нар. публично пространство се появиха публикации, подкрепени с документи, които показват зависимостта на вашия президент и личен покровител на другарката Мария Стоянова, екзекуторка в медийната инквизиция СЕМ, от секретните служби на комунистическия режим. Което вече прехвърля всяка мярка. И би следвало да накара дори безразличните най-малкото да поклатят глава и да плюят с отвращение.                                                                                                                  image   Но вие, Genossin Стоянова, никъде не споменавате, кои са вашите родители? Защо е важно ли? Ще разкрия не само на вас, а на всички, за да се знае. Друг въпрос е, дали ще се помни.

И така, в глава 3, стихове 9 и 10 от „Евангелието от Матей“, е записано, че още преди Исус да тръгне на Своята мисия, Йоан Предтеча предупреждавал юдеите:

„И не помисляйте и не казвайте: „Нашият баща е Аврам“; защото ви заявявам, че Бог може да отгледа деца за Аврам от тези камъни. Пазете се, брадвата вече е ударила корена на дърветата; следователно, всяко дърво, което не ражда добри плодове, ще бъде отсечено и хвърлено в огън.“

Сам Господ Бог е постановил:

„Не може добро дърво да ражда лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. Всяко дърво, което не дава добър плод, трябва да бъде отсечено и хвърлено в огъня. И така, по плодовете им ще ги познаете.“

  image

Не вярвате? Допускате, че свинята може да роди агънце, а комунистът – човек? А нищожества като Плевнелиев или онзи дебелак от ДПС, преди това от НДСВ, с дядо гаулайтер в плевенската тайна милиция са нещо повече от кукли на конци? Взимат решения? Командват?

Луди ли сте? Щом не вярвате на мен, чуйте и вижте един от осведомените. Кольо Колев, на когото Партията повери агенцията за социологически манипулации „Медиана“, е висш кадър на ЦК на ДКМС. Възпитаник е на Петър-Емил Митев – един от „ирландските“ идеолози на ЦК на БКП. Действал е и под „правилното“ ръководство на Андрей Райчев в Живковия Институт за изследване на проблемите на младежта. Понякога и тези синове на полка изпускат нервите си. Да разберем какво смята този верен пропагандист:                                                                                                                          youtu.be/mxi1DfpxPXo                                                                                                                                  Как цялата болшевишка свинщина лъсва, когато онзи непоправим горноджумайски престъпник заговори на езика на гангстерите от Съвета за електронни медии:

„Господин Президент,

Убеден съм, че нямаме различие по това, че днес за страната ни няма по-важна от задачата тя да бъде изправена на крака, да започне възходящото й развитие.

Нямаме сигурно големи различия и по това, че за да се случи горното, е нужно час по бързо да се възстанови държавността, авторитетът и ролята на институциите, властта на закона, да се създаде организация за ефективното използване на вътрешните и външни фактори и ресурси, да се мобилизира енергията на цялата нация. Нужно е час по-скоро да се сложи край на политическото противопоставяне, на разделението на хората на наши и ваши по политически признак. И в това отношение ролята на президента е безмерна.“

Може би трябва да бъде върнат кървавият комунистически терор? А езиците на несъгласните с „единството на нацията“ – звучи така, сякаш е извадено от реч на фюрера – да бъдат изтръгвани публично? Искат да възстановят трибуналите, обявявани за „народен“ съд? Отново да мобилизират хората в „доброволни отреди на трудещите се“ и да възкресят гранични войски?

           image

И бездруго отново опасаха страната с ограда от бодлива тел. Може би пак ще дават на войниците седем дни отпуск за „задържан нарушител на границата“? А за всеки убит, опитал да „измени на родината“, ще прибавят още три дни у дома „за точна стрелба“?

Това ли е целта, другарки и другари Плевнелиев, Лозанов, Стоянова? Кажете си. Може би мнозина не само ще ви разберат, но и ще ви понесат на ръце…

Кой зове за забравяне на миналото и за такова „единство“? Трудно ще намерите някой с по-болшевишки произход и биография от Стефан Богданов. През тридесетте завършил Всесъюзната ленинска партийна школа в Москва, той приел да стане агент на НКВД. Всички в семейството, без неговата майка,[39] са били съветски агенти. Брат му Петър Богданов е осъден за предателство в полза на СССР в големия процес срещу ЦК на БРП (к) от 1942 г. Разстрелян е заедно с Антон Иванов, Никола Вапцаров, Георги Минчев…
    image                                                                                                   
Богданов, един от създателите на Държавна сигурност, пише:

„Тодор Живков, който публично крещеше „Смърт на Трайчо Костов!“, което е отразено в първите страници на пресата, беше издигнат до умиротворителна фигура и се обяви за „априлеца“, от когото се почна летоброенето на нашата история. В действителност до 9 септември 1944 г. Живков беше нулева партийна фигура, със съмнително минало – неизяснено по отношение на връзките му с полицията…

ХХ и ХХІІ конгрес на КПСС заставиха и нашия VІ конгрес на БКП да осъди формално извършените престъпления, но без да накаже в съответствие с вината им извършителите. Така за оклеветяването и съдебното убийство на Трайчо Костов не бе разобличен дори и Васил Коларов, който е в дъното на клеветите и пряк разпоредител за смъртната присъда на Трайчо. Не бяха съдени и министрите на вътрешните работи Югов и Христозов, които бяха главните разпоредители за убийствата и инквизициите от органите на МВР. Интересно е, че VІІІ конгрес ги „наказа“, като им смени местата в държавния апарат и по-късно ЦК на БКП ги въздигна в „герои на социализма“!

Тодор Живков като член на ЦК викаше гръмогласно по митингите: „Смърт на Трайчо Костов!“ и затова след прехваления Априлски пленум издигна лозунга: „Да не ровим миналото“ и обяви справедливото търсене на виновниците за „дребнобуржоазна стихия“!“

Схванахте ли, другарко Стоянова? Знаете ли, националсоциалистите вярвали в техния хилядолетен райх. Вие, техните родители и съюзници, комунистите, сте на път да завладеете цялата планета. Но и това няма да трае вечно. Бъдете уверени.

  image

Но да бяхте само вие – баналните алчно червени фашистки престъпници, наети за ратайчета на милиционер-комунизЪма, мед да ви носим. За избавлението ни е необходима мащабна и силна воля. Та да наложим декомунизацията и да ви изметем на бунището на историята. Там ви е мястото. Защото преди 71 години изпълзяхте от канавките с обществена помия. Предците ви бяха нейният каймак.

Един от вашите партийни поети ви характеризира най-точно:

„На всяко общество наемната утайка дъхти на приеми, разврат, парфюм. Туй е разглезена и алчна шайка – това са хора с ловък, хитър ум. Те бдят, слухтят и прегрупират сили да не извършат някой грешен ход, да не изпуснат службата, автомобила, апартамента, лесния живот.“



Ще завърша с изявление на въпросната другарка, „милата“ Мария Стоянова. Вижте и чуйте.                                                                                                youtu.be/6IPkI0RzCC0                                                                                                                                В самото начало на 1939 година, около осем месеца преди началото на Втората световна война, в Ню Йорк е издадена книгата на равина Хари Уетън, озаглавена „Програма за евреите и отговор на всички антисемити, програма за човечеството“.

   image

Освен че не просто предвещава новата световна война, а почти я обявява, въпросният тогавашен главен идеолог на глобализма в САЩ заявява:

„Фашизмът е рожбата на болшевизма. За да разберете историческата функция на фашизма, първо трябва да осмислите Руската революция. Руската революция беше историческо дело. А комунизмът беше душата на революцията. Както видяхме, комунизмът е основата на обществото. Той е фундаментът на целия човешки прогрес. Комунизмът е надеждата на работническата класа и е съдбата на човечеството. Той не е нищо друго, освен душата на човешкия род, която засега говори на Езопов език. Но чрез историческия процес тя реализира съдбата на човечеството.

Обаче тази душа може да върши своята работа толкова бързо, колкото условията за съществуване и развитието на човечеството позволяват. В Русия тази душа извърши най-величествената революция. Но поради факта, че руският народ и условията на съществуване в Русия още бяха като в изостанала страна, комунистическата душа не успя да продължи по-нататък. Руската революция направи огромна стъпка напред, но не можа да извърши следващата – към прогреса.

   image

Какво стана с душата на комунизма, когато старите комунисти в Съветска Русия бяха ликвидирани, а в самата държава беше установен държавен капитализъм? Тя беше прогонена от Съветска Русия. Ако в някоя друга страна имаше революционен пролетариат, комунистическата душа щеше да продължи своето дело в тях. Тя щеше да се въплъти в революционните пролетарии в другите страни и да продължи революционното дело. Но в нито една друга страна нямаше революционен пролетариат. Преобладаващата маса от пролетариите все още беше неосъзната и реакционна.

А шепата пролетарии, които бяха революционни, се оказаха толкова обвързани със Съветска Русия, че комунистическата душа не успя да си намери никаква подходяща среда. На душата на комунизма не й оставаше нищо друго, освен: Да се въплъти в нациите, които настоящият обществен ред постави в най-затруднено положение в тяхното развитие. И тези нации станаха фашистки.

Така се роди фашизмът. Историята говори и на метафизичен език. За да я разберем, трябва да владеем метафизичния език, на който тя говори.“

image

Схванахте ли нещо, другарко Мария Стоянова? Или е прекалено да очаквам чак такъв потенциал от вас? Навярно даже не знаете кой е Антон Павлович Чехов. Фразата от неговата пиеса, която цитирах, има продължение. Тъй като бил доктор, драматургът е поставил диагноза на такива като вас:

„У нее нет никаких обязанностей, на нее работают другие… Ведь так? А праздная жизнь не может быть чистою.“

Отнася се и за Георги Лозанов. Можете да му предадете.

Още по онова време, преди началото на Първата световна война, американският равин Хари Уетън е прогнозирал развитието на човечеството в посока на държавния капитализъм, какъвто беше социализЪмът. И към корпоратокрацията – настоящата глобална система.

Искам да кажа, че когато спрягате термини, от които нямате никаква представа, хал-хабер, както казва народът, за вас те представляват terra incognita, другарко Стоянова, е по-добре да внимавате. Иначе въпросното съчинение – пардон – програма, е у дома. Мога да ви услужа с нея. Белким вденете нещо със силиконовия пълнеж в главата ви.

Държа да заявя не само на вас двамата, другари медийни палачи, но и на всички в този провален опит за държава, притежаван от мафията: Недосегаем съм за вас.

Животът сред комунистически отрепки изобщо не ми е вкусен. Ако сега ми посегнете, ще ме избавите от тегобата му. Нищо не ви струва. Както с лекота влизате в дома ми, и оставяте следи – нишани, казано по народному, колко му е да приключите със земните ми дни.

image

Не се плаша. Въобще не ме е страх. Вие му мислете. Докато очаквате лични призовки. За да изпитате на гърба си как е.

Комунисти, фашисти, пачаври, дрипи в получовешки образ – СЕМ!                                                                                                                     diagnosa.net/                           



Гласувай:
2



1. alhimik1 - Абсолутли в десетката!
21.06.2015 01:34
Папионки и палки...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687423
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031