Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2015 09:10 - ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е....
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1345 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image



Гласувай:
2



1. zaw12929 - В подкрепа на Атака: единствена ...
10.11.2015 21:17
В подкрепа на Атака: единствена опозиционна партия, противопоставя се изцяло на т.н. неолиберален път на развитие! Срещу унищожение на държавния сектор в производството, концесиите, чужди електро разпределители, „инвеститори”! Против милитаризацията, участието ни в НАТО и ЕС, като колониална държава! Против санкциите срещу Русия, влошаване на търговските, културни и политически връзки; Против бежанските потоци и ислямизация на държавата ! Против обвързващи заеми и управление, под диктовка на САЩ и ЕС с незачитане на националните интереси! Правилността на тази основна, политическа платформа се илюстрира с жизненоважни параметри натрупани за 25 години : Три милиона работоспособни и образовани имигранти (подготвени отлично и безплатно в НРБ), реално изгонени, поради липса на условия за труд и реализация тук ! Отрицателен търговски баланс и разрастване на държавните дългове! Най- ниско заплащане, осигуровки и пенсии в ЕС! Неработеща промишленост, геноцид към българите във всички сфери, най-много в търговията, услугите, банките, телекомуникациите, разпределението ! Пълен провал в образователната система и здравеопазването, липса на правосъдие! Огромен полицейски апарат, партийно зависим, липсва независимост на съдебна власт! Партийно организирана, на без принцип изборна и медийна система !. Просто казано, система, при която държавата ще бъде заличена, а българската нация претопена и унищожена в рамките на няколко десетилетия! Причините за това са геостратегически, икономически НПО финансирани отвън!
цитирай
2. zaw12929 - Против Атака : Партията е създадена ...
10.11.2015 21:18
Против Атака : Партията е създадена и олицетворява личността Волен Сидеров, еднолична партия, която приема всички пасиви и активи на лидера си, затова много хора я оприличават с националсоциалистическата партия / на Хитлер! / Подобно на тях, формират лошо отношение към евреи, цигани, мюсюлмани! Така партията предварително губи 50% от избирателите останали в България с друг етнос и вероизповедание! Подобно отношение в 21 век е недопустимо, по този път вече е минато със забраната и заклеймяването от целия свят на хитлеризма и нацизма ! Партия Атака, не иска конституционни промени (като пряка демокрация, мажоритарни избори...) и допуска, че ако по силата на днешната Конституция дойде на власт, ще оправи нещата, което не е утопия, а политически наивитет! Това поражда и един голям парадокс, отлична, правилна, опозиционна платформа изложена по-горе, а малък брой поддръжници! Проблема на партията се крие в действията на Сидеров! Същия проблем го има и в другата еднолична партия на Борисов- ГЕРБ! Разликата е, че ГЕРБ обслужва чуждите финансови и геополитически интереси и затова получава всякаква подкрепа отвън! Пипалата на октопода са проникнали навсякъде и осигуряват 20- 25% от гласовете на електората, което е достатъчно за пълна свобода на действията !!!! Днес едноличните партии и управления нямат бъдеще, защото умствените възможности на отделната личност са ограничени природно , но докато българите осъзнаят това, държавата няма да я има! Когато 20 години заради описаните грешки стоиш на едно място и губиш поддръжници при добра основна платформа, започваш да се изнервяш! Започваш да се заяждаш, да се взираш в тревичките да обявяваш за важни следствията, а не причините, да изпускаш нервите си, да си поставяш ореол на величие и важност. Не бива със съпругата си кърмачка на едномесечно бебе, да ходиш по фоайетата на институции и да търсиш биячи по снимка с ясното съзнание, че ще има конфликт !? Самопоставил се в подобни условия, човек развива фобия за преследване, за убийство, отпада самокритичността и пр.... Тогава е редно с чест да се оттеглиш от лидерското място в името на партията и целите които преследва! Това един голям политик го показа на практика как да стане – Ахмед Доган! Мисля, че всички са убедени, че той активно, до днес участва в работата на ДПС, но просто не е в обективите и медиите !
цитирай
3. zaw12929 - Други съображения към всички па...
10.11.2015 21:19
Други съображения към всички партии: Известно е, че когато влизаш в политиката, ставаш т.н. публична личност. Получаваш привилегии, но и много негативи. По целия свят, най- успешните политици са получавали закани, заплахи получава ли са цветя, но и камъни, яйца. Тълпата е непредсказуема, в нея има организирани провокатори, сеирджии, изроди, ненормалници, затова е нужна полиция и правилна реакция. В случаите с главен „герой” Сидеров, се действа крайно непрофесионално, което оставя впечатление, че се прави организирано и нарочно!? Защо никой не прави анализ, кой организира и откъде се появяват тези яростни, политически противници, каква е тяхната цел и задача!? Това се отнася не само до личността на Сидеров !? Например, когато ни набутаха без референдум в НАТО имаше много противници, защо не убиха и пребиха Соломон Паси, до днес той е на мушката, кой и как успешно го защити и защитава до днес !? В историята на днешната„демокрация” е пълно с насилие и политически убийства, да не говорим за старта на Третата българска държава !? Защо? Днес Сидеров обяви, че е нужно хайдушко движение, това ли е пътя?! Не До болка е уродливо да издигнеш искане за отнемане родителските права на Сидеров и Гаджева !? Сидеров ли е в основата на ликвидация на българската държавност, той ли е най- страшния проблем за НС !? Кога ще се научим да приемаме и друго мнение, спокойно и упорито да търсим факти и аргументи ! Да приемем, че истината е понятие измислено от човека, тя се мени в зависимост от обстоятелствата и прогреса ! До кога ще бъдем уроди и чуждопоклонници уважаеми сънародници ? Сигурно до деня в който България ще бъде заличена на картата, та този ден стремително приближава, това ли искаме, да си го кажем открито и ясно ! Партия „Атака“ сама ще реши, как да запази лидера си от организираната агресия и по друг начин да ръководи симпатизантите си. България трябва да съхрани политиците си, умовете си.
цитирай
4. zaw12929 - И ВИЕ СТЕ В КЮПА НА МАНИПУЛАТОРИТЕ
10.11.2015 21:22
Образа на националиста се създава основно от масмедиите, които се контролират от един ограничен кръг лица и те следват твърдо определена политика спрямо национализма.

А тя е, националистите да се представят като някакви хора изхвърлени от обществото, живеещи основно от омразата към всички останали. Както се вижда тази линия на представяне очевидно има успех и няма как и да е иначе. Медиите са най-влиятелната сила за манипулиране на хората, а и този образ се създава с изключителна упоритост и последователност от десетилетия наред.
Ако на един митинг от хиляда човека има десет лумпена, познайте кого ще показват медиите и какви въпроси ще им задават.
Случаят с Миролюба Бенатова от БТВ, при отразяването на събитията в Катуница е достатъчен пример за такава манипулация.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4122024
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5106
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930