Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2015 20:24 - От руското посолство са позвънили на Волен Сидеров с настоятелна молба, вижте какво е отговорил
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 6181 Коментари: 17 Гласове:
-8

Последна промяна: 10.11.2015 20:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Злите езици твърдят, че тези дни от руското посолство са позвънили в централата на Атака и са поискали да разговарят лично с Волен Сидеров. След като председателят на партията хванал трубката, гласът отсреща настоятелно и загрижено помолил Волен да се освидетелства при психиатър и непременно да се подложи на лечение. Запознати твърдят, че Сидеров на секундата е обвинил съветващият го посолски  глас, че тази заповед е дошла директно от САЩ и американското посолство с цел да бъде очернен и набеден за луд.
image
imageimage
image




Гласувай:
7



1. zaw12929 - И ВИЕ СТЕ В КЮПА НА МАНИПУЛАТОРИТ...
10.11.2015 21:48
И ВИЕ СТЕ В КЮПА НА МАНИПУЛАТОРИТЕ
Образа на националиста се създава основно от масмедиите, които се контролират от един ограничен кръг лица и те следват твърдо определена политика спрямо национализма.

А тя е, националистите да се представят като някакви хора изхвърлени от обществото, живеещи основно от омразата към всички останали. Както се вижда тази линия на представяне очевидно има успех и няма как и да е иначе. Медиите са най-влиятелната сила за манипулиране на хората, а и този образ се създава с изключителна упоритост и последователност от десетилетия наред.
Ако на един митинг от хиляда човека има десет лумпена, познайте кого ще показват медиите и какви въпроси ще им задават.
Случаят с Миролюба Бенатова от БТВ, при отразяването на събитията в Катуница е достатъчен пример за такава манипулация.
цитирай
2. zaw12929 - В подкрепа на Атака: единствена ...
10.11.2015 21:49
В подкрепа на Атака: единствена опозиционна партия, противопоставя се изцяло на т.н. неолиберален път на развитие! Срещу унищожение на държавния сектор в производството, концесиите, чужди електро разпределители, „инвеститори”! Против милитаризацията, участието ни в НАТО и ЕС, като колониална държава! Против санкциите срещу Русия, влошаване на търговските, културни и политически връзки; Против бежанските потоци и ислямизация на държавата ! Против обвързващи заеми и управление, под диктовка на САЩ и ЕС с незачитане на националните интереси! Правилността на тази основна, политическа платформа се илюстрира с жизненоважни параметри натрупани за 25 години : Три милиона работоспособни и образовани имигранти (подготвени отлично и безплатно в НРБ), реално изгонени, поради липса на условия за труд и реализация тук ! Отрицателен търговски баланс и разрастване на държавните дългове! Най- ниско заплащане, осигуровки и пенсии в ЕС! Неработеща промишленост, геноцид към българите във всички сфери, най-много в търговията, услугите, банките, телекомуникациите, разпределението ! Пълен провал в образователната система и здравеопазването, липса на правосъдие! Огромен полицейски апарат, партийно зависим, липсва независимост на съдебна власт! Партийно организирана, на без принцип изборна и медийна система !. Просто казано, система, при която държавата ще бъде заличена, а българската нация претопена и унищожена в рамките на няколко десетилетия! Причините за това са геостратегически, икономически НПО финансирани отвън
Против Атака :
Партията е създадена и олицетворява личността Волен Сидеров, еднолична партия, която приема всички пасиви и активи на лидера си, затова много хора я оприличават с националсоциалистическата партия на Хитлер! Подобно на тях, се формира лощо отношение към евреи, цигани, мюсюлмани! Така партията предварително губи 50% от избирателите останали в България с друг етнос и вероизповедание! Подобно отношение в 21 век е недопустимо, по този път вече е минато със забраната и заклеймяването от целия свят на хитлеризма и нацизма ! Партия Атака, не иска конституционни промени (като пряка демокрация, мажоритарни избори...) и допуска, че ако по силата на днешната Конституция дойде на власт, ще оправи нещата, което не е утопия, а политически наивитет! Това поражда и един голям парадокс, отлична, правилна, опозиционна платформа изложена по-горе, а малък брой поддръжници! Проблема на партията се крие в действията на Сидеров! Същия проблем го има и в другата еднолична партия на Борисов- ГЕРБ! Разликата е, че ГЕРБ обслужва чуждите финансови и геополитически интереси и затова получава всякаква подкрепа отвън! Пипалата на октопода са проникнали навсякъде и осигуряват 20- 25% от гласовете на електората, което е достатъчно за пълна свобода на действията !!!! Днес едноличните партии и управления нямат бъдеще, защото умствените възможности на отделната личност са ограничени природно , но докъто българите осъзнаят това, държавата няма да я има! Когато 20 години заради описаните грешки стоиш на едно място и губиш поддръжници при добра основна платформа, започваш да се изнервяш! Започваш да се заяждаш, да се взираш в тревичките да обявяваш за важни следствията, а не причините, да изпускаш нервите си, да си поставяш ореол на величие и важност. Не бива със съпругата си кърмачка на едномесечно бебе, да ходиш по фоайетата на институции и да търсиш биячи по снимка с ясното съзнание, че ще има конфликт !? Самопоставил се в подобни условия, човек развива фобия за преследване, за убийство, отпада самокритичността и пр.... Тогава е редно с чест да се оттеглиш от лидерското място в името на партията и целите които преследва! Това един голям политик го показа на практика как да стане – Ахмед Доган! Мисля, че всички са убедени, че той активно, до днес участвува в работата на ДПС, но просто не е в обективите и медиите !
Други :
Известно е, че когато влизаш в политиката, ставаш т.н. публична личност. Получаваш привилегии, но и много негативи. По целия свят, най- успешните политици са получавали закани, заплахи получава ли са цветя, но и камъни, яйца. Тълпата е непредсказуема, в нея има организирани провокатори, сеирджии, изроди, ненормалници, затова е нужна полиция и правилна реакция. В случаите с главен „герой” Сидеров, се действува крайно непрофесионално, което оставя впечатление, че се прави организирано и нарочно!? Защо никой не прави анализ, кой организира и откъде се появяват тези яростни, политически противници, каква е тяхната цел и задача!? Това се отнася не само до личността на Сидеров !? Например, когато ни набутаха без референдум в НАТО имаше много противници, защо не убиха и пребиха Соломон Паси, до днес той е на мушката, кой и как успешно го защити и защитава до днес !? В историята на днешната„демокрация” е пълно с насилие и политически убийства, да не говорим за старта на Третата българска държава !? Защо ? Днес Сидеров обяви, че е нужно хайдушко движение, това ли е пътя, не е ли по- добре референдум и промяна на обществения строй с пряка демокрация!? Българина е страхлив, пасивен пред чуждото нещастие, не е и състрадателен! До болка е уродливо да издигнеш искане за отнемане родителските права на Сидеров и Гаджева !? Сидеров ли е в основата на ликвидацията на българската държавност, той ли е най- страшния проблем за НС !? Кога ще се научим да приемаме и друго мнение, спокойно и упорито да търсим факти и аргументи ! Да приемем, че истината е понятие измислено от човека, тя се мени в зависимост от обстоятелствата и прогреса ! До кога ще бъдем уроди и чуждопоклонници уважаеми сънародници ? Сигурно до деня в който България ще бъде заличена на картата, та този ден стремително приближава, това ли искаме, да си го кажем открито и ясно !
цитирай
3. kolevn38 - А подкрепяш ли свинщините на Сидеров из центъра на София?
11.11.2015 01:41
Случая с французойката, със стюардесата, клекшопа, този в НАТФИЗ? Не ти ли се струва, че тоя предател играе хоро върху главите ни и ни се подиграва? Каква ни е на нас Русия в момента? С какво днешните българи са длъжни на днешните руснаци? Подкрепяш ли братоубийствената война на Путин в Украйна? Не мислиш ли, че Русия се фашизира? Къде виждаш да се засичат руските и българските интереси? Или пък за теб по-важни са руските национални интереси отколкото българските?
цитирай
4. zaw12929 - АКО СВИНЩИНА Е ПРОДАЖБАТА НА ДРОГА- ПОДКРЕПЯМ ГО!
11.11.2015 10:40
kolevn38 написа:
Случая с французойката, със стюардесата, клекшопа, този в НАТФИЗ? Не ти ли се струва, че тоя предател играе хоро върху главите ни и ни се подиграва? Каква ни е на нас Русия в момента? С какво днешните българи са длъжни на днешните руснаци? Подкрепяш ли братоубийствената война на Путин в Украйна? Не мислиш ли, че Русия се фашизира? Къде виждаш да се засичат руските и българските интереси? Или пък за теб по-важни са руските национални интереси отколкото българските?

цитирай
5. zaw12929 - ТОВА ВЕЧЕ Е В ДЕЙСТВИЕ:
11.11.2015 10:47
САМО МАЛЦИНА, МАЛКО ХОРА ЩЕ СЕ ДОСЕЩАТ ИЛИ ДАЖЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВО СТАВА. НО ТАКИВА ХОРА НИЕ ЩЕ ПОСТАВИМ В БЕЗПОМОЩНО ПОЛОЖЕНИЕ, ЩЕ ГИ ПРЕВЪРНЕМ В ПОСМЕШИЩЕ, ЩЕ НАМЕРИМ НАЧИН ДА ГИ ОКЛЕВЕТИМ И ДА ГИ ОБЯВИМ ЗА ИЗМЕТ НА ОБЩЕСТВОТО.- ПИШЕ АЛЪН ДЪЛЕС 1945 Г ДА ВИ ПРАТЯ ЛИ ЦЕЛИЯ ТЕКСТ.

ТОЗИ ПОСТИНГ Е ГАВРА С ЕДИН ЛИДЕР, КАКТО ПРАВЯТ И ДРУГИТЕ. И НЕ САМО С НЕГО... БИЛ ПРЕДАТЕЛ И КОГО Е ПРЕДАЛ?!
цитирай
6. kolevn38 - Два процента сте тези, които подкрепяте този мръсник и предател.
11.11.2015 11:14
Не ми говори глупости. Какво прави тоя боклук, та само единици го разбират - бори се с тъмните сили и!? Та той саме тъмна сила, той е превъплъщение на Сатаната, подкрепя фашизирана Русия и ръси глупости, които всеки политикан може сда ти ги каже в кварталната кръчма.
цитирай
7. kolevn38 - Глупости на търкалета. Дрога, каква дрога те гони - в клекбар пред СДВР!? В НАТФИЗ?
11.11.2015 11:48
zaw12929 написа:
kolevn38 написа:
Случая с французойката, със стюардесата, клекшопа, този в НАТФИЗ? Не ти ли се струва, че тоя предател играе хоро върху главите ни и ни се подиграва? Каква ни е на нас Русия в момента? С какво днешните българи са длъжни на днешните руснаци? Подкрепяш ли братоубийствената война на Путин в Украйна? Не мислиш ли, че Русия се фашизира? Къде виждаш да се засичат руските и българските интереси? Или пък за теб по-важни са руските национални интереси отколкото българските?



Защо Сидеров не даде да му напваят алкохолен тест и тест за дрога след случаите? ПРави си евтин Пи Ар, за да е в джаза. Защото и руснаците го отсвириха, не е изпълнил ангажиментите, които е поел към тях а само създава скандали. Много му дойдоха парите, дрогата и алкохола. Кой действа така по света - само фашистите и рашистите.
цитирай
8. kbalenciaga - "И ВИЕ СТЕ В КЮПА НА МАНИПУЛАТОРИТ..."
11.11.2015 13:25

zaw12929, ти ли ще говориш за манипулатори?!
Ти който си платен дезинформатор в услуга на Олигархията, срещу интересите на българиския народ???

Тази ти ПРОСТАШКА защита на Клоуна Волен Сидеров е 100% доказателство, че си платена подлога!
Не се ли усещаш колко си елементарен?!

Волен Сидеров като е такъв борец срещу дрогата, след като има цяла телевизия зад гърба си.
Защо не направиха от тв "Алфа" журналистически разследвания, със скрити камери например.
Да запишат дилъри на дрога, места където продават и т.н.
Да ги покажат по телевизията, да дадат материалите на прокуратурата.
zaw12929, сещаш ли се ЗАЩО НЕ ПРАВЯТ ТОВА???

Мълчиш, А???

Сещаш се ти, ама се правиш на Луд, защото си нареден на копанката да лапаш и ти, като другите слуги на Олигархията!
ТАКА ЛИ Е?!

цитирай
9. staler - сидеров е просто популист, ползващ ...
11.11.2015 16:44
сидеров е просто популист,ползващ държавна субсидия.големия му грях е че слезе на нивото на умните и красивите с тия епични кръчмарско-битови екшъни,което безусловно не помага по никакъв начин да се изпълни и дори и някоя от подточките от политическата му програма.изправен до такива титани на демокрацията като кунева,борисов,костов и наследниците му ,доган/местан..../,първановци,станишевци,ирландски овчарки и пр.....тои е невинно вакло агне,колев....все едно да сравняваш дребен хулиган с сериини убиици.ако една кунева е нанесла щети на държавата измерващи се в милиарди,то къде е сидеров с неговата субсидиика,а?ами великана костов,кои може него да го стигне по вредителство,а?
цитирай
10. alibaba4 - Евала
11.11.2015 18:33
За поста! И ни си губи времрто да се обесняваш с чокондури
цитирай
11. vmir - 5. zaw12929,
11.11.2015 19:10
zaw12929 написа:
...ЩЕ НАМЕРИМ НАЧИН ДА ГИ ОКЛЕВЕТИМ И ДА ГИ ОБЯВИМ ЗА ИЗМЕТ НА ОБЩЕСТВОТО.- ПИШЕ АЛЪН ДЪЛЕС 1945 Г ДА ВИ ПРАТЯ ЛИ ЦЕЛИЯ ТЕКСТ.


Текста сме го срещали безброй пъти. Но защо разпространителите му криете, че това е текст от художествен роман? За какъв патентен инженер се бараш, щом за толкова години не се научи да цитираш автора, и работата му? Нямаш ли съвест, че така безсрамно лъжеш хората за авторството и същност? Вършиш престъпление и упорството ти няма да го превърне в норма, както са те излъгали.
цитирай
12. alhimik1 - И аз така смятам, Али Баба, не си губете времето с този чикиджия...рублофил хах
11.11.2015 19:16
alibaba4 написа:
За поста! И ни си губи времрто да се обесняваш с чокондури

цитирай
13. mediatore - До kolevn38
13.11.2015 06:01
Колев,колкото си побелял ,толкова си глупав.Ти не трябва да пише,ти трябва да четеш, да се информираш,да мислиш,ако още си способен на това.Ти с побелелите си коси,който си вече взел–дал,какво проповядваш на младите ,ккоито ще живеят в бъдещето?Философията на американският циганин Обама ,дето певърна света в един цигански катун? Или „демокрацията “ на ЕС и .нейните „ европейски ценности“. Ако беше на 20 години щях да ти простя.ама ти си повече или по– малко на моите години и не си разбрал неща ,които вече са прекалено очевидни.Не те ли срам ДА се преравняваш с тези като алибаба ,алхимик,вмир и други подобни неуки нищожества.Не се надявам че ще ме разбереш,но престани да пишеш и да се унизяваш.С най–добри пожелания! Бъди жив и здрав и не вреди !Бъди честен пред себе си когато твоят(нашия) живот е вече изживян.
цитирай
14. zaw12929 - Ако не докажете кой ми е платил дори 1 ...
14.11.2015 14:25
Ако не докажете кой ми е платил дори 1 лев ще заведа иск за набедяване. Какви олигарси ми плащат!? Живея на село, където всички знаят дережето ми. Имам свое мнение и защитавам българите, като мен- които са 98% от населението на държавата, а също и в Блога - виждате ли колко са ми постингите, коментарите, посетителите.
Щом имам различно от Вашето мнение, значи съм в кюпа на манипулаторите и вие сте първият, които има нескромността да го твърди. Какъв ви е проблема?! Коригирайте си поведението към мен, защото няма да ви се размине!
. kbalenciaga - "И ВИЕ СТЕ В КЮПА НА МАНИПУЛАТОРИТ..."
11.11 13:25

zaw12929, ти ли ще говориш за манипулатори?!
Ти който си платен дезинформатор в услуга на Олигархията, срещу интересите на българиския народ???

Тази ти ПРОСТАШКА защита на Клоуна Волен Сидеров е 100% доказателство, че си платена подлога!
Не се ли усещаш колко си елементарен?!

Волен Сидеров като е такъв борец срещу дрогата, след като има цяла телевизия зад гърба си.
Защо не направиха от тв "Алфа" журналистически разследвания, със скрити камери например.
Да запишат дилъри на дрога, места където продават и т.н.
Да ги покажат по телевизията, да дадат материалите на прокуратурата.
zaw12929, сещаш ли се ЗАЩО НЕ ПРАВЯТ ТОВА???

Мълчиш, А???

Сещаш се ти, ама се правиш на Луд, защото си нареден на копанката да лапаш и ти, като другите слуги на Олигархията!
ТАКА ЛИ Е?! "

Вгледайте се по добре, няма как да бъда "елементарен" , а вие не можете да си фантазирате обвинения. Незабавно свалете обвиненията си.
цитирай
15. zaw12929 - вас имам в предвид и не се правя на Луд???!!!
14.11.2015 14:41
kbalenciaga написа:

zaw12929, ти ли ще говориш за манипулатори?!
Ти който си платен дезинформатор в услуга на Олигархията, срещу интересите на българиския народ???

Тази ти ПРОСТАШКА защита на Клоуна Волен Сидеров е 100% доказателство, че си платена подлога!
Не се ли усещаш колко си елементарен?!

Волен Сидеров като е такъв борец срещу дрогата, след като има цяла телевизия зад гърба си.
Защо не направиха от тв "Алфа" журналистически разследвания, със скрити камери например.
Да запишат дилъри на дрога, места където продават и т.н.
Да ги покажат по телевизията, да дадат материалите на прокуратурата.
zaw12929, сещаш ли се ЗАЩО НЕ ПРАВЯТ ТОВА???

Мълчиш, А???

Сещаш се ти, ама се правиш на Луд, защото си нареден на копанката да лапаш и ти, като другите слуги на Олигархията!
ТАКА ЛИ Е?!



Нито сте съдия, нито прокурор и как си позволяваш да определяш написаното за просташка защита, а не га кажеш кое от написаното за АТАКА не е верно и с какво тя или засегнахме ваши интереси
Докато пишете ме обвинявате, че мълча?!, което било за вас доказателство ... поправете се, защото ако не знаете как да бъдете толерантен нямате място в блога. Не вземайте пример от няколко лица, които пишат тъпотии , а или нямат постинги или не Д0ПУСКАТ коментари.
НЕ ПРИЕМАМ ДА НЕ ОБВИНЯВАТ В МАША НА ОЛИГАРСИ. в НАШЕТО СЕЛО ТАКИВА НЯМА И НЯМА ДА НАМЕРИТЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ОБВИНЕНИЕТО СИ
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ КОМЕНТАРИТЕ, ЗА ДА ВИДИТЕ, ЧЕ НЕ ЗАЩИТАВАМ ВОЛЕН СИДЕРОВ А ПИША ЗА И ПРОТИВ АТАКА.
ИНТЕРНЕТ Е ПРОСТРАНСТВО ЗА ОБМЯНА НА МНЕНИЯ, А НЕ ЗА НАПАДКИ, ЧЕ НЕ МИСЛЯ, КАТО ВАС.
цитирай
16. zaw12929 - за трети път е в парламента, беше на балотаж за президент
14.11.2015 15:21
kolevn38 написа:
Не ми говори глупости. Какво прави тоя боклук, та само единици го разбират - бори се с тъмните сили и!? Та той саме тъмна сила, той е превъплъщение на Сатаната, подкрепя фашизирана Русия и ръси глупости, които всеки политикан може сда ти ги каже в кварталната кръчма.


Какво лично ви е направил? Ако вие нямате смелост да кажете нещо в защита на човека, защо го ругаете. Какво лично ви мотивира?!
цитирай
17. kbalenciaga - zaw12929, ти не се ли усещаш колко смешен ставаш???
14.11.2015 19:23

Нали ти си писал следното:

"1. zaw12929 - И ВИЕ СТЕ В КЮПА НА МАНИПУЛАТОРИТ...
10.11 21:48
И ВИЕ СТЕ В КЮПА НА МАНИПУЛАТОРИТЕ"

А после пишеш:
"Ако не докажете кой ми е платил дори 1 лев ще заведа иск за набедяване."

Значи ти можеш да набедяваш някой, че е манипулатор, а другите като докажат, че си платен дезинформатор, искаш да ги съдиш?!

С толкова просташко поведение, не осъзнаваш ли колко жалък ставаш?

А в същото време не коментираш основното.
Ето това:
Волен Сидеров като е такъв борец срещу дрогата, след като има цяла телевизия зад гърба си.
Защо не направиха от тв "Алфа" журналистически разследвания, със скрити камери например.
Да запишат дилъри на дрога, места където продават и т.н.
Да ги покажат по телевизията, да дадат материалите на прокуратурата.
zaw12929, сещаш ли се ЗАЩО НЕ ПРАВЯТ ТОВА???

Е сега пак кажи, че не си платен маниполатор, и чакай някой да ти повярва!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085482
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031