Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2016 22:56 - Защо путинските помияри не успяха да влязат в храм Александър Невски
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1221 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 02.07.2016 22:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 За смисъла от един проТЕСТ на властта  Ivan Sotirov Имаше много гласове, че на посещението на „Нощните вълци“, които всъщност са пуделите на Путин, не трябва да се обръща внимание. Дори имаше мнения, че с протестите се прави реклама на тази акция и така се помага да се заглуши посещението на украинския президент Порошенко. 
Посещението на президента на Украйна така или иначе щеше да бъде заглушено при тази угодна на Кремъл политическа и медийна среда. 
Разбира се, че не е сериозно човек да се занимава с тридесетина застаряващи комсомолци, които са организирани в циркова трупа на един диктатор. Дори бих казал, че посланието на Путин, което разнасят неговите hells angels, развявайки съветското знаме в източноевропейските столици, има полезен изтрезвяващ ефект. Мотористите на Путин дойдоха, за да ни напомнят за танкистите на Сталин, които прегазиха независимостта на народите от Източна Европа и смазаха съдбите на три поколения, на стотици милиони европейци. Винаги съм мислил, че ако САЩ имаха план да унищожат Русия то той се нарича Путин. Сега мисля, че най-успешната операция на ЦРУ да противодействат на руската хибридна война е това турне на „Нощните вълци“. Да пуснеш тези мутирали сталинисти да размахват символите на съветския терор под носа на поляците, немците, чехите, унгарците, румънците и на нас българите, е диагноза за пълната неадекватност на режима в Кремъл. От тази гледна точка протеста срещу посещението на тези живи артефакти на една мъртва империя, намирисващи на екскрементите от нейното разложение, изглежда като посещение на археологическа експозиция. Какъв беше смисъла от протеста или защо аз лично участвах в него. За мен това не беше само протест срещу поредната кремълска провокация против страната ни, а основно срещу сервилното посрещане, което им оказа продажната рублофилска пасмина при любезното съдействие на властта в България. Около триста души се оказаха достатъчно да провалят сценария за радостно и безпроблемно посрещане на имперските емисари. Властта и обслужващите я национални медии не можаха да покажат всенародна любов към московските началници и не се справиха с теста, който им беше спуснат от Кремъл. Няколко смутени дечица с различни носии и хляб и сол в ръцете стояха като случайно попаднали в центъра на полицейска акция за разчистване на площада от мутри. Поне така изглеждаше преобладаващата част от посрещачите. Морето от полицаи и типове с криминален дизайн се разнообразяваше от Йоло Денев и няколко червени другарки. Мнозинството от посрещачите на перманентните „освободители“, не само напомняха за онези изроди, които избиха цвета на българската нация в комунистическите лагери по поръчение от Москва, но те проявяваха готовност и желание да убиват враговете веднага, на улицата, трудно възпирани от полицията. 
Тези озверели типове нямаха търпение да дочакат възстановяването на концентрационните лагери от съветско време, в чието завръщане те горещо вярват. Човек можеше да остане с впечатление, че е попаднал на мутренски събор от началото на 90-те, ако не беше освежаващото присъствие на брокерите на Путин. Дори само обстоятелството, че преданият на Москва наш Синод не допусна в храма да има служба за кремълските hellsangels е повод участващите в протеста да сме горди, че сме изпълнили гражданския си и християнски дълг. 
Полицаите в храма и пред него трябваше да осигурят краткотрайното проникване на „Нощните вълци“ през страничния вход на църквата, след което брокерите на съветското величие се изнесоха, понесени към ада от империалистическите им мотори. Про-ТЕСТА беше про-български тест, който потвърди тъжната истина, че натовска България се управлява от русофилска олигархия, която усвоява европейските финанси. Тестът показа, че в българския парламент вече няма нито една откровено проевропейска и пронатовска партия. 
Призивът на общинските съветници от Реформаторския блок до кмета на София да не се допуска шествието на „Нощните вълци“ в града, както и присъствието на трима съветника от СДС и ДСБ на протеста – на фона на отсъствието на лидерите и депутатите от партиите, които се заявяват за десни и европейски, беше нещо като последни конвулсии на издъхващата десница. На протеста срещу кремълските провокатори и борци срещу „вредните западни влияния“ нямаше и тридесетина протестиращи, които да членуват в управляващите десни партиите, въпреки многочислените им армии от храненици бозаещи евросредства и заемащи позиции в държавните, общинските, европейските и натовските институции. 
Явно у нас допускът до такива позиции е свързан с добро отношение към Москва. 
Вчера в „Панорама“ вицепремиерът Дончев резонираше с наетия от агент Гоце на вълните на заветната руска тръба, която трябва да мине през Черно море. Изобщо руският резонанс между АБВ и ГЕРБ не се отслаби след преминаването на АБВ в опозиция, а напротив усили се с новото ръководство на БСП. След рестартирането на Пакта Ердоган – Путин този резонанс вероятно ще се засили и с нов резонанс на двете крила на ДПС. Единствено АТАКА е изпаднала в дисонанс след като нейният „фюрер“ беше ударен от придружителя на „Нощните вълци“ и днес в смирение чака опрощение. 
Тази парламентарна хармония не е смущавана, а напротив тя се подчертава от хармоничните действия на РБ, които са поставени в ролята на полезния идиот. 
Външният министър Митов беше пратен от премиера да съобщи тържествено на Лавров, че България няма собствена позиция по въпроса за енергийните проекти. Като че ли има някой, който още да се съмнява в това. Това по-скоро звучи като покана – натиснете вашите шрьодеровци в ЕС, ако те направят компромис с националните интереси на България – ние сме готови! Именно, заради всичко това, вчера аз отидох да протестирам не просто срещу кремълските провокации, а най-вече срещу страха на българския управляващ политически елит от Москва. Очевидно е, че днес България не се управлява от смели лидери, а от техните страхове. 
Когато такива лидери нямат страх от Господ и от народа, тях ги води страха от големите началници отвън. Ако вчера на площада бяха излезли не 300, а 30 000 души можеше да си върнем властта от чуждите началници върху управлението на страната. Засега само предотвратихме една акция и показахме, че в България все още има съпротива. image За смисъла от един проТЕСТ на властта - ВЕК 21 ПРЕС - Политика, общество, култура. Имаше много гласове, че на посещението на „Нощните вълци“, които всъщност са пуделите на Путин, не трябва да се обръща внимание. VEK21PRESS.COM  



Гласувай:
3



1. getmans1 - Извинявай, Дедо Колев! Чуй, кой ...
02.07.2016 23:27
Извинявай, Дедо Колев!
Чуй, кой говори.
цитирай
2. 1997 - "последни конвулсии на издъхващата десница"
03.07.2016 00:43
Бързо, кислород, адреналин, дафибрилатор и, разбира се, клизма.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
03.07.2016 12:02
Оказа се, че тъпотията, понеже е масова и евтина, засега доминира у нас...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4088307
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031