Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2016 01:12 - Психопат-педофил сред най-четените в блога
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 8135 Коментари: 28 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
Понеже ми писна от безобразията на червените фашисти в блога искам да повдигна завесата и да ви покажа кои са психопатите, дето искат да ни трепят и колят в името на лявата идея и вожда им товарищ Ботокс Джуджешвили. Един от най-ярките привърженици на избиването на противниците на путинова Русия и на крайно левите идеи е един от най-четените и популярни блогъри в блог.бг. Същият убавец редовно виси на първа, редом с фатмака Кушел, който всеки ден сипе закани за саморазправа с хората, изповядващи демократичните ценности, явно толериран от модерацията в блога. Въпросният психопат, окаьва се и педофил, вчета си позволи да направи следния коментар под мой постинг:
 varg1 - Война  02.07 08:51 трябва да има.Това е единственното спасение за България.Всички фашисти ще бъдете изтребени до крак.


Виждате ли, уважаеми съблогъри, какви ненормалници толерира модерацията на блог.бг, задайте си въпроса ЗАЩО се прави това черно дело. Прочете какъв индивид години наред се върти на първа - привърженик на Путин, неговите помияри, на Тодор Живков и на българския перхидролен Фюрер. Заплахите от негова страна и тези на Кушел и пригласящите им кухи никове станаха прекалено много - към мен, към Ангелина Пискова, Славимир Генчев, Гетманс и всички нормални блогъри. Апелирам да се вземат мерки въпеосните психопати да бъдат въдворени в подходящи за целта раздели на блога!
22.07.2010 13:12 - Блогър от Блог.БГ в ареста автор: 0rth0d0x категория: Новини   image 
прочетен: 26532 коментари: 61 гласове:    65    
последна промяна: 22.07.2010 13:13 
  imageimage
  Тъкмо си мислех че, блогърите са просто хора , които си уплътняват свободното време с  писане на интересни(и не до там) постове, когато попаднах на този пост на puk.blog.bg.
Перверзникът Ивелин Георгиев(който се подвизава под псевдонима varg1 явно не се шегува) :)
Puk е един от хората, който се опитваше да осмива въпросния тип заради прозаичните му и леко ...(ае няма да квалифицирам - оставям на вас) постове, но съм сигурен, че дори самия той е шашнат в момента...
Цитирам  новината в trud.bg

Шизофреник, заплашвал момиченце с убийство, ако не се снима впорноклипове, бе арестуван във вторник при операция на ГДБОП в Шумен. Заедно с психичноболния Ивелин Георгиев (27 г.),

image

били прибрани и приятелите му Ивайло Ц. (33) и Ерджан Р. (28). Сигналът срещу Ивелин бил подаден от майката на 15-годишно момиче от София. Оказало се, че Георгиев се запознал с дъщеря й във Фейсбук. Ивелин се представял за Наталия и изпращал на тийнейджърката неприлични кадри с приятеля си Ивайло. В един момент перверзникът си признал, че е мъж и предложил на момичето да го снима в порнофилм. Когато девойката отказала, Ивелин започнал да я заплашва, че знае къде учи и ще я изнасили и убие брутално. Антимафиотите от “Компютърни престъпления” на ГДБОП влезли в следите на маниака. Установили, че той живее в Шумен и го арестували. След като престояха едва 24 часа в ареста Ивелин и аверите му изненадващо бяха пуснати без мярка за неотклонение. Вчера “Труд” откри Ивелин в дома му. Той призна, че искал да снима и филм на ужасите с порномотиви в шуменските гробища и си търсел герои. “Тегля подобни филми от интернет. Защо не спрат порното, щом не искат да го гледаме”, попита Георгиев. Приятелите му пък, които били гейове, искали да си намерят мъже чрез интернет. Ивайло търсел негър. Затова Ивелин го снимал гол на фона на гората край село Лозево..."

Сега наистина се уверих, че интернет никак, ама никак не е безопасно място.
 
  Нагоре
Виртуален педофил спипан в Шумен Сподели 19.05.2010 10:4724 часа онлайн 3431; 0;  Вчера на територията на Шумен бе проведена специализирана полицейска операция, съобщиха от пресцентъра на МВР. В акцията са участвали служители на сектор "Компютърни престъпления и интелектуална собственост" - ГДБОП и техните колеги от Шумен. Подаден е бил сигнал за реализирани контакти във виртуална среда с малолетни и непълнолетни лица, с цел склоняване къмблудствени действия, придружено със заплахи за сексуален садизъм и физическо насилие над тях, както и разпространение на материали с порнографско съдържание в Интернет.   Антимафиотите предприели незабавни действия. В хода на работата те установили фактите - сигналът е подаден от майката на потърпевшо 15-годишно момиче, което има регистрация във Фейсбук и в началото на февруари приело покана за приятелство от потребител "Наталия". По-късно последвала и покана за размяна на скайп акаунти. Постепенно, в отначало безобидния виртуален диалог, "Наталия" започнала да приканва момичето да се разголва и го принудила да й признае, че снимката й в социалната мрежа е реална. След кратко прекъсване, в средата на април комуникацията е възобновена от страна на "Наталия", но тогава момичето получило поредица порно снимки, придружени с неприлични фотоси на мъжко голо тяло и на кукла в женско бельо и с избодени очи. Едновременно с това момичето било засипано с многобройни провокативни и крайно вулгарни въпроси. 15-годишната девойка се оплакала в скайпа на приятелката си "Наталия", че не е тази за която се представя, но получила отговор, че въпросната дама "има странни приятели" и затова й праща такива снимки. Скоро във виртуалното пространство лъснала истината - "Наталия" се разкрил - мъж на средна възраст, среден на ръст, леко кривоглед, който повторно пратил неприлични снимки, но и предложение да я снима в порнофилм. Уточнил и мястото - изоставен цех, който уж бил на дядо му. Оттук насетне кореспонденцията станала зловеща - неизвестният заплашил момичето, че знае къде учи /от данните във Фейсбук/, ще я изнасили жестоко и ще я убие брутално. Заплахите той прехвърлил в групова дискусия в скайп, където разказвал с вулгарни подробности намеренията си спрямо момичето. Тогава девойката блокирала профила на мъжа в скайпа и изтрила данните от Фейсбук. В края на април антимафиотите от "Компютърни престъпления" - ГДБОП тръгват по следите и възстановяват кореспонденцията, установяват необходимите данни относно регистрацията на скайпа, пощенската кутия и IP адреса на мнимата приятелка. Компютърните разузнавачи стигат до сайт за запознанства, в който потребителят се е регистрирал с псевдоним и разкриват самоличността му И.Г./27 г./, който живее в Шумен.
Изяснено е, че той е регистрирал във виртуалната среда /Фейсбук и сайт за запознанства/ фалшиви профили на 16 и 19-годишни момичета, за да осъществява контакти с непълнолетни девойки, да ги склонява към блудство и участие в порноматериали под въздействие на заплахи включително и за саморазправа. Вчера материалите са докладвани в областната дирекция на МВР в Шумен. 
Извършени са процесуално-следствени действия на територията на града. Предприето е претърсване на адреса на заподозрения и са открити веществени доказателства. Иззета е компютърна система. В хода на работата са установени и двама негови съучастници в създаването на материали с порнографско съдържание. За 24 часа са задържани И.Г./27 г./, Е.Р./28 г./ и И.Ц./33 г./ от Шумен. Иззети са веществени доказателства, потвърждаващи престъпната им дейност. Образувано е досъдебно производство по чл.158а, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.



Гласувай:
8



1. анонимен - Направи
04.07.2016 11:46
ми впечатление датата на публикацията - 2010 година. Както виждате, този човек е освободен и продължава гордо и смело в същия дух. Това е тъжната истина за съдебната ни система.
А иначе от това пространство има поне 5-6 души, които определено са за прокурор.
цитирай
2. kolevn38 - Да, така е, човекът е свободен. Вероятна причина за това е неговото заболяване, поради което неможе да носи отговорност пред закона. Нека му пожелаем изцеление.
04.07.2016 15:47
Но. Въпросът е защо на подобни хора се дава такова поле за изява? Защо виси постоянно на първа човек, който апелира за война, за избиване на някакви хипотетични фашисти? Защо не апелира например за унищожаването на не по-малко виновните пред историята комунисти? При положение, че почти всичките му постове са копнати от свинските и хибридни медии!? Това е човек изцяло подкрепящ престъпното поведение на Путин. Забелязвате ли с каква охота е толериран от модерацията? Не ви ли напомня на похвата на садистите комунисти, които нарочно са пускали подобни хора да тормозят политическите затворници в комунистическите лагери на смъртта!? Това е изтънчен способ за безнаказан тормоз над политическите опоненти и дисиденти. Тези хора са можели да изкормят някой или да му извадят очите без да носят отговорност и без да има начин да бъдат обвинени изродите от НКВД, КГБ и ДС. По същият начин са използвани и рецидивисти.
цитирай
3. анонимен - Аз отдавна
04.07.2016 16:08
казвам, че методите, по които се мачкаха несъгласните, не са променени. В моето семейство много добре се знае какво означава да се свикват събрания и публично да те клеймят. Е, това се случва сега и тук с тези, които открито се противопоставят на линията на Путин. Просто същите методи са пренесени в нета, а за целта са впрегнати къде обучени за целта хора, къде откровени садисти, къде просто хулиганчета, които им поддакват.
И ако тормозът засега е предимно виртуален, сигурна съм, че би станал съвсем реален, ако на такива се даде възможност да се разправят с несъгласните в реала. И ще го направят с удоволствие, защото изцяло съответства на нагласите им.
цитирай
4. getmans1 - Ако това е вярно ще е много гадно о...
04.07.2016 21:13
Ако това е вярно ще е много гадно общуването с този субек в това отношение аз нямам проблем.
Някои от „приятелите“ му го смятат за действащт журналист, аз пък си мисля, че може да е бил но отдавна е изхвърлен.
Не му обръщам особено внимание макар, че се забелязва и това дето казваш, че е толериран от модерацията.
цитирай
5. podvodni - Уффф, тоя пък изкукуригал тъпун...
04.07.2016 22:06
Уффф, тоя пък изкукуригал тъпундерза каво оревава орталъка.
На едан псевдо държава, чернйо станал президент и го номинираха за Нобел само щото имал намерение да се бори за мир. И след като си получи милончето взе, че разпали смати граждански войни в половината свят. А неговият външен министър дето получи оргазъм при новината, че са резнали шишарката на един дето и беше преди това дружка, сега е кандидат за президент.

Нгелинке, кукло, ма ти още нищо не знаеш за това щое тормоз ! Чекай да даоде времето когато по улиците ще се търкалят евро-гейски и демокретясали шишарки. О хората помнят кой наричаше Шотландската офчарка "най-достойният български президент" при все това, че неговата олигофрения за малко да ни вкара във военен конфликт с Русия. И ако на мен, обикновенният Подводни, не вярваш, то обърни се към това щое рекла Славето Севрюкова, а в по-модерни времена и Павел Глоба !
цитирай
6. анонимен - Подводния,
04.07.2016 22:12
като вкарваш врачките, гадателите и маговете в употреба, си е направо непростимо да забравиш най-личната - Ванга:)
цитирай
7. анонимен - Саамо ако можехте да се погледнете отстрани -
04.07.2016 22:13
сами щяхте да се ожалите:)
цитирай
8. getmans1 - Още ме напушва смях като се присетя как се молиха на Йелоустона и геотектоничните плочи да затрият Америка ...
04.07.2016 22:22
angpiskova написа:
сами щяхте да се ожалите:)


... идиот до идиота!:)))
цитирай
9. yoan2015 - Бай Подводни, пак ли ти бе... Гледам нов вид правопис.
04.07.2016 22:27
podvodni написа:
Уффф, тоя пък изкукуригал тъпундерза каво оревава орталъка.
На едан псевдо държава, чернйо станал президент и го номинираха за Нобел само щото имал намерение да се бори за мир. И след като си получи милончето взе, че разпали смати граждански войни в половината свят. А неговият външен министър дето получи оргазъм при новината, че са резнали шишарката на един дето и беше преди това дружка, сега е кандидат за президент.

Нгелинке, кукло, ма ти още нищо не знаеш за това щое тормоз ! Чекай да даоде времето когато по улиците ще се търкалят евро-гейски и демокретясали шишарки. О хората помнят кой наричаше Шотландската офчарка "най-достойният български президент" при все това, че неговата олигофрения за малко да ни вкара във военен конфликт с Русия. И ако на мен, обикновенният Подводни, не вярваш, то обърни се към това щое рекла Славето Севрюкова, а в по-модерни времена и Павел Глоба !

цитирай
10. анонимен - Йоане,
04.07.2016 22:34
мерси, че копна този бисер, че току-виж автора се усетил /макар да е малко вероятно/ и го изтрил. Току-що го постнах на страницата си във ФБ. Не мога да ти обясня каква забава настава:)

Ето и първият коментар под него:

човеко не си е пил хапчетата. Требе да оди пеша до Владивосток да си ги купи.
цитирай
11. yoan2015 - Нищо чудно проблема да е във клав...
04.07.2016 22:37
Нищо чудно проблема да е във клавиатурата на лаптопа. Има едни руски модели...
цитирай
12. yoan2015 - Ми... щом требе, че оди.
04.07.2016 22:39
angpiskova написа:
мерси, че копна този бисер, че току-виж автора се усетил /макар да е малко вероятно/ и го изтрил. Току-що го постнах на страницата си във ФБ. Не мога да ти обясня каква забава настава:)

Ето и първият коментар под него:

човеко не си е пил хапчетата. Требе да оди пеша до Владивосток да си ги купи.

цитирай
13. varg1 - Червени
04.07.2016 22:40
фашисти няма и никога не е имало,ама има едни други на които в личните им карти пише българи,но са агенти на сащ,израел и турция и един от тях си ти и ще си получиш заслуженото за национално предателство,когато му дойде времето.
цитирай
14. getmans1 - То, Рустам му е даскалицата и за туй може да си го позволи:)))
04.07.2016 23:14
yoan2015 написа:
podvodni написа:
Уффф, тоя пък изкукуригал тъпундерза каво оревава орталъка.
На едан псевдо държава, чернйо станал президент и го номинираха за Нобел само щото имал намерение да се бори за мир. И след като си получи милончето взе, че разпали смати граждански войни в половината свят. А неговият външен министър дето получи оргазъм при новината, че са резнали шишарката на един дето и беше преди това дружка, сега е кандидат за президент.

Нгелинке, кукло, ма ти още нищо не знаеш за това щое тормоз ! Чекай да даоде времето когато по улиците ще се търкалят евро-гейски и демокретясали шишарки. О хората помнят кой наричаше Шотландската офчарка "най-достойният български президент" при все това, че неговата олигофрения за малко да ни вкара във военен конфликт с Русия. И ако на мен, обикновенният Подводни, не вярваш, то обърни се към това щое рекла Славето Севрюкова, а в по-модерни времена и Павел Глоба !


цитирай
15. kolevn38 - На теб лично пръв ще ти резна хрилете, потърпи малко.
04.07.2016 23:37
podvodni написа:
Уффф, тоя пък изкукуригал тъпундерза каво оревава орталъка.
На едан псевдо държава, чернйо станал президент и го номинираха за Нобел само щото имал намерение да се бори за мир. И след като си получи милончето взе, че разпали смати граждански войни в половината свят. А неговият външен министър дето получи оргазъм при новината, че са резнали шишарката на един дето и беше преди това дружка, сега е кандидат за президент.

Нгелинке, кукло, ма ти още нищо не знаеш за това щое тормоз ! Чекай да даоде времето когато по улиците ще се търкалят евро-гейски и демокретясали шишарки. О хората помнят кой наричаше Шотландската офчарка "най-достойният български президент" при все това, че неговата олигофрения за малко да ни вкара във военен конфликт с Русия. И ако на мен, обикновенният Подводни, не вярваш, то обърни се към това щое рекла Славето Севрюкова, а в по-модерни времена и Павел Глоба !

Престани да ни навираш аресивната фашизирана държава, можем и без нея.
цитирай
16. kolevn38 - Има и ти си един от тях, агент на фашизираната Империя на Злото.
04.07.2016 23:39
varg1 написа:
фашисти няма и никога не е имало,ама има едни други на които в личните им карти пише българи,но са агенти на сащ,израел и турция и един от тях си ти и ще си получиш заслуженото за национално предателство,когато му дойде времето.

цитирай
17. kolevn38 - Е нали се отлепи земната кора под САЩ, това е сигурно следствие на молитвите към Бог Комун))))
04.07.2016 23:41
getmans1 написа:
angpiskova написа:
сами щяхте да се ожалите:)


... идиот до идиота!:)))

цитирай
18. varg1 - фашисти няма и никога не е имало, ама ...
04.07.2016 23:55
kolevn38 написа:
varg1 написа:
фашисти няма и никога не е имало,ама има едни други на които в личните им карти пише българи,но са агенти на сащ,израел и турция и един от тях си ти и ще си получиш заслуженото за национално предателство,когато му дойде времето.


Събудете се от съня в които живеете.Вашата империя загина преди 71 години и беше победена от СССР.Само Исус Христос може да възкръсва от мъртвите,не и Сатана.
цитирай
19. kolevn38 - Естетствено, че е вярно. И се знае отдавна от по-старите потребители в блога.
04.07.2016 23:59
getmans1 написа:
Ако това е вярно ще е много гадно общуването с този субек в това отношение аз нямам проблем.
Някои от „приятелите“ му го смятат за действащт журналист, аз пък си мисля, че може да е бил но отдавна е изхвърлен.
Не му обръщам особено внимание макар, че се забелязва и това дето казваш, че е толериран от модерацията.

Направи ли ри впечатление, че никой не го защитава, дори сам той не прави опит. Отново ми бръщолеви за някави фашисти, войни и убийства.
цитирай
20. kolevn38 - Я метла да лъскаш ракетите на путкин, че стана време за лягане.
05.07.2016 00:01
varg1 написа:
kolevn38 написа:
varg1 написа:
фашисти няма и никога не е имало,ама има едни други на които в личните им карти пише българи,но са агенти на сащ,израел и турция и един от тях си ти и ще си получиш заслуженото за национално предателство,когато му дойде времето.


Събудете се от съня в които живеете.Вашата империя загина преди 71 години и беше победена от СССР.Само Исус Христос може да възкръсва от мъртвите,не и Сатана.

цитирай
21. kolevn38 - Рускитемодели по 10кг ли имаш предвид. Те могат да се използват и като противотанкови мини:)
05.07.2016 00:04
yoan2015 написа:
Нищо чудно проблема да е във клавиатурата на лаптопа. Има едни руски модели...

цитирай
22. sartorium - Блогърът varg1 не може да бъде обвиняван, защото в България
05.07.2016 00:23
да си глупак не е противозаконно.
Също така и не противоречи на правилата на blog
цитирай
23. podvodni - Ха-ха-ха, веселол ли ви е ? Ама много ...
05.07.2016 00:23
Ха-ха-ха, веселол ли ви е ? Ама много сте ми тъпички бе байовите, много сте елементарни !
Та значи, смес има когато се споменават баячки, врачки и гледачки, но когато някой зове да се търкалят шишарки давате вой до небесата. Ми те врачките и пр. баш това предричат. А когато някой почва да го зове и желае, и най-вече числото на желаещите почне да се увеличава, то взима та става реалност.
И така, вземете се поогледайте, ама сдкиршно, та да не ви ввидят останаллите, и вижтекак с всеки изминал ден желаещите да режат евро-гейски шишарки се увеличава. Едни правят доброволни отряди за пазене на границата, други млатят протестъри и пр. паплач, абе въобще неква паравоенна ситуция, нели ?
Но да го не вземете на сериозно, зер САТАНАто ни пази !

Колев, можеш да се пробваш, но не те съветвам ! Все пак, старец си и си доживявай дните кротко и спокойно пред компа. Не ти требват ядове и болнични кахъри, уверявам те !
цитирай
24. getmans1 - Неадекватно е съществото Варг и явно е вярно написаното за него. .....
05.07.2016 00:42
kolevn38 написа:
getmans1 написа:
Ако това е вярно ще е много гадно общуването с този субек в това отношение аз нямам проблем.
Някои от „приятелите“ му го смятат за действащт журналист, аз пък си мисля, че може да е бил но отдавна е изхвърлен.
Не му обръщам особено внимание макар, че се забелязва и това дето казваш, че е толериран от модерацията.

Направи ли ри впечатление, че никой не го защитава, дори сам той не прави опит. Отново ми бръщолеви за някави фашисти, войни и убийства.


... Преди време когато му обръщах повече внимание пак беше се проявил с публично мнение не особено морално и в един от коментарите си се ожали, че домашните му трили сол на главата. Има си нещо сбъркано и не дай си Боже да направи някоя по-голяма беля.

Но като гледам Дедо Колев тук се е завъртял още един ногу известен кръволок, и ти думам сериозно да се пазиш:)))
цитирай
25. kolevn38 - Подводни идат избори - тогава ще ви преброиме. Не повече от 15 % от гласувалите ще сте. С всичките разроени леви.
05.07.2016 08:25
podvodni написа:
Ха-ха-ха, веселол ли ви е ? Ама много сте ми тъпички бе байовите, много сте елементарни !
Та значи, смес има когато се споменават баячки, врачки и гледачки, но когато някой зове да се търкалят шишарки давате вой до небесата. Ми те врачките и пр. баш това предричат. А когато някой почва да го зове и желае, и най-вече числото на желаещите почне да се увеличава, то взима та става реалност.
И така, вземете се поогледайте, ама сдкиршно, та да не ви ввидят останаллите, и вижтекак с всеки изминал ден желаещите да режат евро-гейски шишарки се увеличава. Едни правят доброволни отряди за пазене на границата, други млатят протестъри и пр. паплач, абе въобще неква паравоенна ситуция, нели ?
Но да го не вземете на сериозно, зер САТАНАто ни пази !

Колев, можеш да се пробваш, но не те съветвам ! Все пак, старец си и си доживявай дните кротко и спокойно пред компа. Не ти требват ядове и болнични кахъри, уверявам те !

цитирай
26. yoan2015 - Весело ни е бай Подводни, няма само ти да хи хи хи хи хикаш.
05.07.2016 15:08
podvodni написа:
Ха-ха-ха, веселол ли ви е ? Ама много сте ми тъпички бе байовите, много сте елементарни !
Та значи, смес има когато се споменават баячки, врачки и гледачки, но когато някой зове да се търкалят шишарки давате вой до небесата. Ми те врачките и пр. баш това предричат. А когато някой почва да го зове и желае, и най-вече числото на желаещите почне да се увеличава, то взима та става реалност.
И така, вземете се поогледайте, ама сдкиршно, та да не ви ввидят останаллите, и вижтекак с всеки изминал ден желаещите да режат евро-гейски шишарки се увеличава. Едни правят доброволни отряди за пазене на границата, други млатят протестъри и пр. паплач, абе въобще неква паравоенна ситуция, нели ?
Но да го не вземете на сериозно, зер САТАНАто ни пази !

Колев, можеш да се пробваш, но не те съветвам ! Все пак, старец си и си доживявай дните кротко и спокойно пред компа. Не ти требват ядове и болнични кахъри, уверявам те !

цитирай
27. анонимен - Аз минавам
05.07.2016 17:05
специално да благодаря на Подводни, че разхили вечерта ми и продължава да весели и деня ми:)
Отдавна не бяхме се забавлявали така така на страницата ми:))))))))))))))))))
цитирай
28. wasp - М..да! За съжеление...
10.07.2016 07:49
sartorium написа:
да си глупак не е противозаконно.
Също така и не противоречи на правилата на blog


И не трябва да се забравя кой е собственик на блог.бг...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4114099
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5100
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930