Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2016 07:31 - Най-грозното престъпление на Русия – раздели българите на „русофили” и „русофоби”
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 14998 Коментари: 39 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Снимка: Faktor.bg

Комунистическата пропагадна продължава да действа по ленински: „Който не е с нас, е против нас!”

Най-грозното престъпление на Русия – раздели българите на „русофили” и „русофоби”

Комунистическата пропагадна продължава да действа по ленински: „Който не е с нас, е против нас!”

„Работим чисто по български и не искаме

да се водим по никого извън Българско”.

Васил Левски

 

Иван Грудев

Най-грозното престъпление на Русия спрямо България, сред многобройните други, са епитетите „русофили” и „русофоби”, измислени от руската имперска пропаганда и внедрени преди повече от 130 години в съзнанието и битието на българския народ до степен да го разделят на две непримиримо противостоящи части. Това е идеалната предпоставка за подчинението му. Използват се винаги, когато има вероятност българският народ да поеме съдбата си в собствените си ръце, за да му се попречи.

Според създателите и разпространителите на тези епитети, русофил е само „човек, обичащ Русия” и нищо друго /табу са „платен руски агент”, „рубладжия”, „предател на род и Родина” и „фалшификатор на сакралните понятия патриот и националист”/, а русофоб не е само „човек, мразещ Русия”, но задължително е и агент на Запада, сега преди всичко друго – на американците. Толкова! Няма условности, няма преходи, няма нюанси – всичко е доведено до абсолютизирана категоричност, за да съотвества най-пълно на начина на мислене на руския самодържец, независимо кой е той, формулиран най-точно от Ленин:

„Който не е с нас, е против нас!”

Но живият живот е много по-сложен от начина на мислене на когото и да е. Често повелява неочаквани обрати!

Давам за пример себе си:

В продължение на много години изучавам българската история и установих истини, неизвестни на огромното мнозинство от сънародниците ми, оставащи в плен на фалшифицираната родна историография, дело на лъжеисторици, робуващи на комунистическия канон: „Историята е политика, насочена към миналото” и съответно финансирани знайно от кого. За мен е вече вън от съмнение зловещата роля на Русия за злочестата съдба на народа ни. Затова намразих руския империализъм. Е, значи съм русофоб!

Но аз много обичам руската литература, музика, балет и живопис, защото мога да разбера общочовешката им значимост.

Изглежда, аз съм русофил?

„Да, ама не!” – казваше единственият агент на Държавна сигурност, колониално поделение на КГБ, който ми беше симпатичен. Бог да го прости!

Великата руска литература и култура, почти изцяло, е дело на творци-дисиденти, опозиционно настроени към руския държавен и обществен строй, към вездесъщата руска вътрешна и външна политика – от Пушкин до Пастернак, от Чайковски до Висоцки... Според пропагандната щампа, сякаш и те са русофоби?

А какъв съм аз тогава? Българин, разбира се, и нищо друго не желая да бъда! Пожелавам същото и на сънародниците ми!

П.П. Тези редове са написани на 18.07.2016 г. – датата, на която се навършиха 179 години от рождението на Васил Левски. Думите му, изведени като тяхно мото, обясняват защо руският пълномощен министър в Цариград граф Игнатиев е водил епична борба, за да застави турските власти да обвинят и да осъдят Васил Левски за криминални престъпления, за които Отоманският наказателен кодекс е предвиждал смъртно наказание, а не за политически, за които най-тежкото наказание е било доживотна каторга. И успял! Истинският осовободител на България е бил обесен!

Боже, пази България!




Гласувай:
20



1. kanibal - Още по големи престъпници от рус...
31.10.2016 07:42
Още по големи престъпници от руските варвари са нашенските путиноиди.
цитирай
2. kanibal - Жалките путински мекерета отричат ...
31.10.2016 08:26
Жалките путински мекерета отричат дори гения Захарий.
"“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”

Русчук, 1-й Март 1886 г.

З.Стоянов"
цитирай
3. getmans1 - Болгарский Путлеристи, лучшими в ...
31.10.2016 08:27
Болгарский Путлеристи, лучшими в мире. Точка!
цитирай
4. kanibal - На 6 февруари 1873 г. е обесен Васил ...
31.10.2016 10:18
На 6 февруари 1873 г. е обесен Васил Левски. Осъден на смърт не заради революционните му идеи, не заради борбата му за освобождение на България от Османското иго, а защото не искаше, упорстваше и отказваше както на подкупите, така и на заплахите да стане руски агент. Това е истинската причина Левски да бъде съден от специално съставен за него съд (комисия от 4-ма турци и 4-ма българи) като крадец и убиец, но не и като организатор и ръководител на Българското национално освободително движение.



От 1860 година, когато Българската църква е провъзгласена за независима, руската имперска политика старателно следи и премахва най-непримиримите радетели за българско национално самосъзнание и свобода на отечеството ни. Затова, далеч преди турската полиция още да е усетила Дякона, руските тайни служби го държат под око. Причината е, че той упорито, твърдо и неотклонно върши делото си, без да съгласува действията си с плановете на руснаците. Нито един от руските агенти, установили връзка с него, не успява да вплете Левски в кроежите на империята, защото той е непоклатим в увереността си, че който ни освободи – ще ни и пороби. И плати с живота си стореното от него за свободата и независимостта на България.



Днес, след почти век и половина същата имперска политика, вече като руска хибридна война накара путинистите да възпеят хорово един от най-презрените и мразени политици – българският турчин Ахмед Доган като по-българин от всички българи!? Мога само да кажа:



Спи Дяконе! Не се събуждай!

Добре си там под тази черна пръст.

Благословен си, че не си сред българите,

издигнали Доган над твоя ръст!

/по Златина Великова/



Нека да отговаряме на тази война с факти, които разкриват истинското лице на Русия, била тя царска, сталинска или путинска.

Нека на 19 февруари, когато официално ще се отбележи поредната година от обесването на Апостола, да има български ученици, които ще запитат учителите си: защо в България има не само улица с името на истинския убиец на Левски, но той е и известен като герой, и българофил?



Нека повече българи извървят пътя на патриарха на българската литература и голям русофил Иван Вазов, който написа с признателност „О, здравствуй ти, Русийо мощна…” , а след години – опознал отблизо истинската й същност възкликна:



О руси! Аз друг път ви славях

За подвиг велик и чудесен,

Високо ви ликът поставях

Във мойта душа, в мойта песен!



Вий някога знаме Христово

Развяхте за благо човешко –

Строшихте ни игото тежко,

А днеска ни носите ново!

цитирай
5. kanibal - Русия щедро се отплаща на убийците ...
31.10.2016 10:21
Русия щедро се отплаща на убийците на Левски

Вече писах за коварната и двулична роля на руския посланик в Цариград Граф Игнатиев.

За ролята му в процеса, довел до обесването на Васил Левски. По настояване на графа в състава на съда са включени българите:
хаджи Иванчо Хадживеличков Пенчович член на държавния съвет към империята.
Мито Панов Каймакчийски – член на ръководството на българската църковно-училищна община
Хаджи Мануил(Мано) Стоянов – член на софийският меджлис
Петър(Пешо) Тодоров – Желявеца, член на Софийският меджлис.

Целта е ясна – обезглавяване на национално-освободително движение и подчиняването му на целите на имперската дипломация.

Писах и за неговата роля при организирането и обявяване на схизма против Българската църква от руската църква и Вселенската патриаршия през 1872 г. в опита му да спре единението на българската нация.

Той е втория поред руски консул (наричан в Цариград „вицеимператор“ заради огромното си влияние над Султана!) , който изисква от османските власти заточение за българските владици. Първото заточение го изисква още през 1860 г. предишния руски консул княз Лобанов.

Османските власти отстъпват пред граф Игнатиев и на 21 януари 1872 г. българските владици са заточени в Измир. Българската общоност в Цариград се вдигат на протестно шествие срещу Високата порта. Над 3000 българи се събират на този протест. Великият везир Махмуд Недим паша приема Славейков и Икономов като представители на шествието, изслушва ги и обещава владиците да бъдат освободени.
Махмуд Недим паша, един от малцината прозорливи османски държавници, удържа дадената дума: на 30 януари владиците са върнати в Цариград.
Само месец по-късно граф Игнатиев след лична визита до султана успява да отстрани Махмуд Недим паша от поста му.
цитирай
6. kanibal - Все повече българи са разбрали за ...
31.10.2016 10:23
Все повече българи са разбрали за коварната и двулична АНТИБЪЛГАРСКА политика на имперската руска дипломация и най-вече на руския консул в Цариград граф Игнатиев, както в организирането на схизмата против Българската църква, така и в организирането състава на комисията, обесила Васил Левски.

В опита си да предотврати единение на българския народ , той е поредният руски консул в Цариград, който изисква от османските власти заточение на българските владици и организира обявяването на схизмата против Българската църква от руската и Вселенската патриаршии.

Тук ще видите оригинала на писмото, с което граф Игнатиев докладва самодоволно на княз Горчаков (държавен канцлер и министър на външните работи на Руската империя), че относно „процесът” (срещу Левски, б.р.) османските власти са „последвали нашите съвети”, а „Софийското съзаклятие е получило задоволително решение“

В опита си да предотврати единение на нацията ни граф Игнатиев следва политиката на Русия и своя предшественик – руският консул в Цариград княз Горчаков, който за първи път изисква заточение на нашите владици още през 1861 г., когато вече е набрало сила народно-църковното ни движение и желае от Високата порта официално да признае независимата Българска екзархия.

Въпреки опитите на руската дипломация да предотврати това, обявяването се случва с най-високия по ранг документ в Османската империя – султански ферман от 1870 г.

Според чл. 10 от фермана територията на Българската екзархия надхвърля 200 000 кв. км. Според чл. 10 към нея могат да се присъединят и други епархии, които не са включени, но при гласуване и то с 2/3 мнозинство.

Съобразно този параграф се извършва гласуване в Македония под контрола на османските власти и Вселенската гръцка патриаршия. Резултатът от този референдум е катастрофален за имперската руска политика и гръцките фанариоти. Практически цяла Македония се присъединява към Българската екзархия – Скопска, Охридска и Битолска епархии.

Прилагам оригинала на фермана, както и карта на Българската екзархия, населена с преобладаващо българско население:

Това е моментът, в който османските власти осъзнават, че е по-добре да гледат на възродената българска нация като предпазен буфер пред имперските амбиции на другата паразитна империя в опита й да завземе нови територии. За съжаление, до голяма степен непоследователната им политика и вариране между Русия и Великите сили изиграват фатална роля за империята, а и за българската национална кауза.

След заточените на българските владици на 21 януари 1872 г. в Измир, протестно шествие от над 3000 българи, живеещи в Цариград, предвождани от П. Р. Славейков и Икономов се отправя към Високата порта с молба да бъдат върнати. Посреща ги Великият везир Махмуд Недим, който се запознава с исканията им и се разпорежда веднага българските владици да бъдат върнати от заточение.

След спешна среща със Султана граф Игнатиев успява да издейства отстраняване на везира от поста му. Както и самият историк Симеон Радев пише:

„Махмуд Недим паша веднага даде ултиматум на Патриаршията да признае българската църква и вследствие нейния отказ изпрати заповед до привременния български съвет в Ортакьой да избере екзарх на основание на фермана. Не се мина месец, и Махмуд Недим паша падна, свален лично от граф Игнатиева. Отмъщението дойде късно: българската църква съществуваше и да се върне назад историята бе невъзможно. За това граф Игнатиев и не помисли.”

Ето и линк към книгата на Симеон Радев „Строители на съвременна България”, където продробно са описани горните събития. (http://www.slovo/showwork.php3?AuID=101&WorkID=...

Длъжен съм да уточня, че Симеон Радев е един от малкото истински пробългарски историци, отразяващ вярно и подробно събитията в тази епоха, за разлика от нароилите се през последните десетилетия псевдоисторици, назначени на хранилка от Кремъл и покорните му слуги тук, за да обслужват идеологемите на руския империализъм и да преиначават, укриват и изкривяват истинската ни история с цел убийство на националния ни дух и принизяване на народните ни борби и въжделения.
цитирай
7. kanibal - путиноидите не са българи. точка
31.10.2016 10:25
Косвените доказателства за руското съучастие в обесването на Левски, за които многократно съм писал, вече са документално доказани. Гузното мълчание на Русия и руските слуги у нас по въпроса, нарушавано от отчаяните им опити да прикрият очевидното руско съучастие, разчиташе единствено на ттвърдениео, че нямало доказателство за руското престъпление. Макар да е ясно, че могъщата Русия е могла да се застъпи за Васил Иванов Кунчев с далеч по-малко усилие от онова, което е прилагала в натиска си върху османците да пращат на заточение български борци за църковна независимост, руско-българската пасивна съпротива срещу истината разчиташе на това, че тя никога няма да изплува на повърхността.
цитирай
8. kanibal - http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/67440-levski-e-obesen-ne-zaradi-revolyutzionnite-mu-idei-a-zastoto-otkazva-da-bade-ruski-agent.html%7D
31.10.2016 10:35
За предателството и залавянето на Левски Русия е предприела система от организирани усилия, в която главна роля са играли нейни верни и предани агенти, на военното им разузнаване и на Азиатския департамент. Може да се прочете архива на щатния руски шпионин, копривщенецът Найден Геров. Там има изобилни сведения за дейността на руските дипломати и техните агенти срещу БРЦК.

В крайна сметка на 6/18. 02. 1873 г. е Васил Левски е обесен. Осъден на смърт не заради революционните му идеи, не заради борбата му за освобождение на България от османското иго, а защото не иска, упорства и отказва както на подкупите, така и на заплахите да стане руски агент. Това е истинската причина Левски да бъде съден от специално съставен за него "съд" (комисия от турци и българи) като крадец и убиец, но не и като организатор и ръководител на българското националноосвободително движение.
На въпроса защо Русия с нищо не е дала знак за несъгласие да бъде обесен Левски и не е оставила никакво доказателство за своята загриженост за водача на българското освободително движение, логичният отговор е един: за разлика от мнозина други възрожденски дейци, които са били изкушавани с пари и обещания от страна на руския шпионаж и са се продали, Левски категорично е отказал да се продаде. Останал се твърд и непоколебим български патриот, който служи само и единственото на България и на българския народ.
цитирай
9. apostapostoloff - Прилагат добре известната и мръсна тактика
31.10.2016 10:35
"Разделяй и владей". Ама тия примитивни номерца вече не минават.

Русофилите са един файтон дърти комуняги, които от ден на ден стават все по- малко и губят влиянието си в обществото.

Че кой млад човек ще се юрне на екскурзия в Русия?! Кой ще отиде да учи там? НИКОЙ!
цитирай
10. blackpredator - хохох
31.10.2016 10:49
като напишеш в Гугъл „колко от българите са русофили?”, излиза къде 80%
нещо повече, според прокопиевият парцал „Дневник”, когото не можеш обвиниш
в русофилство, процентите са 88 !!!
общо взето, русофоби са лесно манипулираните фризьорки и бакшиши, както и маргинали като спамещия тука пулигорчо-канибал, Постол и Гетю
покриват се с електоралната тежест на герп, като процент от населението
цитирай
11. getmans1 - като напишеш в Гугъл „колко от бъ...
31.10.2016 11:59
blackpredator написа:
като напишеш в Гугъл „колко от българите са русофили?”, излиза къде 80%
нещо повече, според прокопиевият парцал „Дневник”, когото не можеш обвиниш
в русофилство, процентите са 88 !!!
общо взето, русофоби са лесно манипулираните фризьорки и бакшиши, както и маргинали като спамещия тука пулигорчо-канибал, Постол и Гетю
покриват се с електоралната тежест на герп, като процент от населението


... Такива като теб и дружките ти сте срам за русофилите дори!
цитирай
12. tomcat2 - Соросоидна шизофрения!Русия била ...
31.10.2016 12:05
Соросоидна шизофрения!Русия била разделяла българският народ,НЕ точно такива атлантически аборти ,като вас го правят!
цитирай
13. kanibal - Не бе, прав е путиноидът чьорньй звяр.
31.10.2016 12:05
Но защо тоя гаден хамерикански ник си е избрал, а не русский????
В пкихиатриите дори 99 на сто са русофили, 1 процент русофоби е леккуващият лекар.
Не е зле да се качи на босия постинга на първа, но не ми се занимава сега.
Ето го тук.

ЗА ВСИЧКИ ИДИОТИ У БЛОГО.
РУСОФИЛСТВОТО Е ЧИСТ ИДИОТИЗЪМ

автор: bosia категория: Политика
прочетен: 34 коментари: 0 гласове: -1


ИДИОТИЗМЪТ Е НЕЛЕЧИМ
Познавам доста българи, които не искат, не могат или се правят, че мислят. Те са по своему щастливи и се радват на непълноценното си живуркане.
Познавам и дълбоко заблудени българи, които не могат да се освободят от митологемите, които са натикани в главите им още от детска възраст. Част от тях успяват да се освободят от пропагандата и хилядократно повтаряните лъжи и полуистини от медиите, училището и семейството. Друга част си отиват от този свят без да направят разлика между истина и пропаганда.
Но има и една трета категория от пълни идиоти, които са готови да измислят нова история на България, само и само, за да не се знае истината.
Ето ви един такъв екземпляр!
Това е част лекция, на лицето о.р. полк Гиндев пред "Клуб на моряците в София" на 26.10.2016 г.



"...За 537 години след Куликовската битка до Бресткия мир, Русия е водила 334 войни, от които 134 с няколко противника едновременно. От тези войни 36 войни, за общо 288 годи – са с главно направление Западна Европа.
2.Аз мога да ви говоря, как през 1944 г. Съветския съюз бранеше съветските хора попаднали в беда.

Преди 70 години, на 22.02.1944 г. в осeм и половина часа вечерта, над стокхолмския район Сьодермал се чува шум от самолети. Съвсем неочаквано прогърмяват мощни взривове в район Ерикдал. Поразени са местния театър, лятната къпалня и водопречиствателната станция, избити са прозорците на жилищните сгради. Но пострадали няма. Оказва се, че са паднали една средна и три малки авиобомби. Минути по-късно друг самолет хвърля бомба по казармите на трети танков полк. Ранени са трима войници.Шведите изпадат в ужас, та те са неутрална страна.

Какво се е случило ?

Над Стокхолм три съветски самолети демонстрират „малка” бомбардировка. Тя е последно предупреждение към Швеция да пусне на свобода Василий Сидоренко, осъден през 1942 г. на 12 години затвор за шпионаж в противен случай бомбардировките ще продължат..."

Полковникът изпада в политически оргазъм още при споменаването на Русия. В идиотското си заслепение, той не може да анализира текста, който сам е написал. Той ужасно се гордее, че Русия за 537 г. е водила 334 войни. Дори услужливо не е написал, че от тях само 5 са отбранителни. При това една от тях-ВСВ-на практика е започната от Москва, използвайки като маша друг идиот-Хитлер. Гиндев ужасно се радва, че Русия води непрекъснати войни и избива цели нации, за да завземе чуждите територии и да ги направи свои. В пристъп на безумие Гиндев не си дава сметка, че Русия няма достатъчно хора да засели тези територии и да създаде на тази територия държава. Достатъчно е да се погледне картата на Задуралието и ще се види, че по цялото протежение там няма нито една шосейна магистрала и само една железопътна. А това означава, че тази територия не се развива. И един ден, когато китайците решат да направят референдум, подобен на кримския, Москва ще остане без Далечен изток.
Гиндев изпада в див възторг от бомбардировката на съветски самолети над неутралната Швеция, защото шведите, спазвайки закона и конституцията си са осъдили един руски шпионин в Швеция на 12 г. затвор. Липсата на съвест и интелект заставят лицето Гиндев да твърди, че в Швеция затворът е бил ужасен, а шпионинът бил хранен с "помия".
Дали Гиндев е чувал за ГУЛАГ, за разстрел на чужди шпиони и напълно невинни хора, включително и хиляди българи?
Разбира се, че е чел и чувал. Но това не го интересува. Той е готов да забрави за хилядите загинали българи по заповед на Сталин, но за шпионинът Сидоренко не забравя!
Това е достойно за учебниците по психиатрия! Там Гиндев би бил главен "герой"!
В същото време ето какво казват Захари Стоянов и Христо Ботев за Русия. С идиотската си лекция Гиндев заплюва нашите колоси в борбата за освобождение на нашата родина и ги изхвърля на боклука. Този примат само дето не ги нарича "соросоиди", но това правят неговите русофилски читатели, които не обичат да си задават въпроси, защото няма да могат да си отговорят
Точно това не мога да простя на този чугунен комунист и русофил. Такова падение на един българин е повече от диагноза!
Ето какво са написали нашите титани на националното ни освобождение!



"“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”
Русчук, 1-й Март 1886 г.
З.Стоянов"

Христо Ботев за Русия
. "Знаме" Букурещ, г. 1 4 април 1875 г. бр. 13, с. 51
"Россия, тази мнима защитница на славянството, тя употребява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни на сичката своя неясна строгост и подлост под законът на "общата повинност и когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка превърна в рай и да се върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души, за да ни отвърнат от това намерение.
Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със своите сулици и камшици и с копитата на своите коне, направи правителството със своите темници, със своят Сибир и със своите 25 по гърбът. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и ги изпроводиха "Куда Макар телят не голял", не оставиха ни една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие изпокрадоха имането и покъщнината на селянете, изпоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страна на правителството. На мяста даже кръв се пролее."

Както виждате, и тогава е имало "черни български души и блюдолизци" като горепосочения Гиндев, които са вършили тогава това, което днес вършат техните праправнуци.
Затова трябва да знаем, че най-доброто място на България е равноотдалечено от Русия и САЩ.
Нашето място е в Европа и нищо по-добро от това не може да бъде измислено, камо ли създадено!
Попитали радио Ереван:
"-С кои държави граничи Русия?
-С които си иска!,-отговорило радиото.
-А с кои иска?
-С никого. Само със себе си!



цитирай
14. kanibal - Молодец, как тебя зовут?
31.10.2016 12:15
tomcat2 написа:
Соросоидна шизофрения!Русия била разделяла българският народ,НЕ точно такива атлантически аборти ,като вас го правят!



Вече отбелязах, че с интелектуалния си капацитет правиш ужасно лоша услуга на каузата - Русия е над всичко!

Типично за путиноидите е ето това, цитат

Полковникът изпада в политически оргазъм още при споменаването на Русия.

Всички от тоя порода се подмокрят при думата русия.
цитирай
15. kanibal - босия, само не си точен , че путиноидите са българи, и те не знаят кво са,
31.10.2016 12:25
"С идиотската си лекция Гиндев заплюва нашите колоси в борбата за освобождение на нашата родина и ги изхвърля на боклука. Този примат само дето не ги нарича "соросоиди", но това правят неговите русофилски читатели, които не обичат да си задават въпроси, защото няма да могат да си отговорят
Точно това не мога да простя на този чугунен комунист и русофил. Такова падение на един българин е повече от диагноза!
Ето какво са написали нашите титани на националното ни освобождение!"

но със сигурност за тях путин е над Вазов, Ботев, Захария и Раковски.

Някакви мутанти в еволюцията са.
цитирай
16. zaw12929 - КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА ПАК ВИЯТ, Т...
31.10.2016 13:56
КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА ПАК ВИЯТ , ТРЪШКАТ СЕ В ПЕПЕЛА И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ОКОЛО ТЯХ СЕ ВЪРТИ СВЕТА. Стига сте се напъвали да измисляте и преписвате на Русия небивалици и се засрамете да замесвате и Левски, не руски, американски агент да го пишете, ако така ще си получите заплащането от господарите. Вземайте си спечелените с гадости парички и чакайте за орден от Плевналиев... Боже, опази ни от злоба и завист...
цитирай
17. ravramov - Русофобите са абсолютни безродници и майкопродавци!
31.10.2016 14:17
Само психично болни хора, потъпкали вярата, съвестта, морала и историята си могат да мразят нашата Освободителка Русия и братския руски народ.

България НИКОГА от освобождението си до днес не е била под руско влияние и това е безспорен факт. През 1878 г. братска Русия заедно с румънски и финландски православни воини ни освобождава от 5 вековния турски гнет, щедро финансиран и поддържан от Запада. След Освобождението Русия ни дава всички територии, които ни принадлежат, със Санстефанския мирен договор, но след това Западът го ревизира на Берлинския конгрес и нарязва Родината ни като баница.
Първите двама князе от Третото българско царство, Батенберг и Фердинанд, водят изцяло прозападна политика, а последният довежда страната ни до две национални катастрофи. Благодарение на българофобската политика на масона Фердинанд България отново е разпокъсана от Запада след ПСВ с Ньойския договор.
През 1917 г. евреи от западноевропейския и американски банков елит извършват кървавата болшевишка революция в царска Русия, създавайки СССР, в който впоследствие са избити над 60 млн. руснаци. Същите тези юдео-масонски богоборци от САЩ ни налагат комунистическия режим след 1944 г., като избиват цветът на нацията и заграбват частните имоти и собствеността на народа. През 1989 г. отново те сменяват тоталитарната система с демо/но/кратична, а синовете и внуците на комунистите наследяват заграбеното от народа.
Т.е. истината е точно обратната, а именно, че от Освобождението до днес, с изключение по времето на цар Борис Трети, България е била и се намира и до днес под юдео-масонско робство, ръководено от елитни банкерски династии от САЩ - Ротшилд, Рокфелер, Сорос и т.н.
цитирай
18. kanibal - Признай си, че като гледаш снимка на путя, и стигаш до оргазъм.
31.10.2016 14:20
zaw12929 написа:
КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА ПАК ВИЯТ , ТРЪШКАТ СЕ В ПЕПЕЛА И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ОКОЛО ТЯХ СЕ ВЪРТИ СВЕТА. Стига сте се напъвали да измисляте и преписвате на Русия небивалици и се засрамете да замесвате и Левски, не руски, американски агент да го пишете, ако така ще си получите заплащането от господарите. Вземайте си спечелените с гадости парички и чакайте за орден от Плевналиев... Боже, опази ни от злоба и завист...



За путиноида е прекалено сложно да проумее, че нормалните българи се гнусят от путинизма не защото някой им плаща, а защото се прекланят пред великите ни сънародници, защото знаят, че русия е наш вечен враг и защото просто нямат във вените си руски фашкии както путиноидките.
цитирай
19. kanibal - момче, хайде взимай си багажа и емигрирай в Крим, Донецк или най-добре Северна Корея.
31.10.2016 14:22
ravramov написа:
Само психично болни хора, потъпкали вярата, съвестта, морала и историята си могат да мразят нашата Освободителка Русия и братския руски народ.

България НИКОГА от освобождението си до днес не е била под руско влияние и това е безспорен факт. През 1878 г. братска Русия заедно с румънски и финландски православни воини ни освобождава от 5 вековния турски гнет, щедро финансиран и поддържан от Запада. След Освобождението Русия ни дава всички територии, които ни принадлежат, със Санстефанския мирен договор, но след това Западът го ревизира на Берлинския конгрес и нарязва Родината ни като баница.
Първите двама князе от Третото българско царство, Батенберг и Фердинанд, водят изцяло прозападна политика, а последният довежда страната ни до две национални катастрофи. Благодарение на българофобската политика на масона Фердинанд България отново е разпокъсана от Запада след ПСВ с Ньойския договор.
През 1917 г. евреи от западноевропейския и американски банков елит извършват кървавата болшевишка революция в царска Русия, създавайки СССР, в който впоследствие са избити над 60 млн. руснаци. Същите тези юдео-масонски богоборци от САЩ ни налагат комунистическия режим след 1944 г., като избиват цветът на нацията и заграбват частните имоти и собствеността на народа. През 1989 г. отново те сменяват тоталитарната система с демо/но/кратична, а синовете и внуците на комунистите наследяват заграбеното от народа.
Т.е. истината е точно обратната, а именно, че от Освобождението до днес, с изключение по времето на цар Борис Трети, България е била и се намира и до днес под юдео-масонско робство, ръководено от елитни банкерски династии от САЩ - Ротшилд, Рокфелер, Сорос и т.н.



А бе как ви създаде еволюцията путиноидите, май Господ е бил пиян, като ви е правел.
Да наречеш освободителка тая дяволска катакомба русия - е няма думи за това.
цитирай
20. ravramov - Това ли е жалкият ти отговор
31.10.2016 14:49
на моите изобличения, другарю канибал?
Аз няма да ходя никъде, защото съм Православен християнин и българин, а на вас прав ви път в Анадола, заедно с юдео-масонските ви господари!
цитирай
21. blackpredator - абе остайте го полигорчо-канибала
31.10.2016 14:51
върхът у мисленето му е цитирам: "по кабелът потече електричество"
та според тая обла кратуна, "по кабела мое да протече и русофобство"
кратун със сечение 0,5 квадрата, по кабела му трътки текат
деба това късо съединение, шунт на местен шут...
цитирай
22. apostapostoloff - блекпред- на 7 ноември
31.10.2016 15:31
ще знаеш с голяма точност колко са русофилските идиоти, които ще гласуват за русофилската ОТРЕПКА Радев. Като рабереш, ще ти се е@е дръндара лелин.

Ти що за малоумник си бе, кретен? Според този вестник- това, според онзи вестник- онака. Ти си от безнадеждните кретени, които хълцукат из кръчмите идиотщини като тези: "Верно е, бе- пише го у веснико". Да те таковам в празната комунистическа кратуна!
цитирай
23. kanibal - хайде разкажи на читателите какво е да си путинофил
31.10.2016 15:39
blackpredator написа:
върхът у мисленето му е цитирам: "по кабелът потече електричество"
та според тая обла кратуна, "по кабела мое да протече и русофобство"
кратун със сечение 0,5 квадрата, по кабела му трътки текат
деба това късо съединение, шунт на местен шут...



Обясни кой е по-важен за теб - Захари или путин, Ботев или сталин, Стамболов или ленин.
Най-ужасното у путинофила не е това, че е безродна твар, а че не го осъзнава.
босия по-горе прекрасно ви е описал - безродни русороби, путиноиди и путинопитеци.
И по правило всички путинопитеци се помпите, та да ви лъснат руските гъзове по-ярко.
цитирай
24. kanibal - Ако беше българин,
31.10.2016 15:46
ravramov написа:
на моите изобличения, другарю канибал?
Аз няма да ходя никъде, защото съм Православен християнин и българин, а на вас прав ви път в Анадола, заедно с юдео-масонските ви господари!

щеше да си прочел истината за България и русия.
Излезе тритомник с документи - руската империя срещу България.

След "Косовската операция през 1915 г." този труд е първият строго научен опит за изясняване на отношенията между Руската империя и българския народ в периода 1455-1918 г. Използвани са автентични български документи, много шокиращи руски (Архив на външната политика на Руската империя, Държавния архив на Руската федерация и други), както и сборници с документи за международните отношения и за политиката на Русия, ("Окупационния фонд за създаване на Руско-Дунавска област", "Авантюрите на руския царизъм в България" и др.).

Посочени са разтърсващи неизвестни (укрити или фалшифицирани) исторически факт от нашата история, които доказват по един безспорен и категоричен начин, че цялата руска политика в посочения период има подчертано антибългарски характер. Основният извод на автора е, че намесата на руската дипломация във вътрешните работи на България фатално предопределя съдбата на българския народ. Той е умишлено разделян и противопоставян на българи и русофили, от което печелят Русия и нейните протежета - нашите съседи, заграбили, много исконни български земи и подложили на масов геноцид българите, които ги населяват.

цитирай
25. blackpredator - Постоле, пльондер с перука
31.10.2016 16:17
ми вестници чета, твойте хороскопи ли да чета?!!!
то се едно да чета корана...
цитирай
26. blackpredator - леле Полигоре, смени таргета
31.10.2016 16:19
стига си праил вечер джогинг у Маймун дере
тия дето редовно те.... не са руснаци летували в Анталия
по рязаните ще ги познаеш..

виж сега, аз не съм някой Гетю, нито съм Бос, та да ми пробутваш Ботев и Захари
чел съм достатъчно и мога и аз да цитирам Захари от глава V на Записките с думите на Бенковски:
"- Моята цел е постигната вече! В сърцето на тиранина аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравей; а на Русия - нека тя заповяда!..."
аджеба да имаш идея що Бенковски не казва "а на Англия - нека тя заповяда!...", "а на Германия - нека тя заповяда!...", "а на Буркина Фасо - нека тя заповяда!...

затова мразя такива тахтаби, довчера плевили лозето на Габровски днес големи русофоби
деба мъжетурките ви деба, вие и Миленко Неделковски ще ми пробутате...
цитирай
27. kanibal - Уфф, все трябва да се повтаря на п...
31.10.2016 16:45
Уфф, все трябва да се повтаря на путиноида.
Кое точно не разбра
" тoзи труд е първият cтрoгo нaучен oпит зa изяcнявaне нa oтнoшениятa между Руcкaтa империя и бългaрcкия нaрoд в периoдa 1455-1918 г. Изпoлзвaни ca aвтентични бългaрcки дoкументи, мнoгo шoкирaщи руcки (Aрxив нa външнaтa пoлитикa нa Руcкaтa империя, Държaвния aрxив нa Руcкaтa федерaция и други), кaктo и cбoрници c дoкументи зa междунaрoдните oтнoшения и зa пoлитикaтa нa Руcия, ("Oкупaциoнния фoнд зa cъздaвaне нa Руcкo-Дунaвcкa oблacт", "Aвaнтюрите нa руcкия цaризъм в Бългaрия" и др.).

Пocoчени ca рaзтърcвaщи неизвеcтни (укрити или фaлшифицирaни) иcтoричеcки фaкт oт нaшaтa иcтoрия, кoитo дoкaзвaт пo един безcпoрен и кaтегoричен нaчин, че цялaтa руcкa пoлитикa в пocoчения периoд имa пoдчертaнo aнтибългaрcки xaрaктер. Ocнoвният извoд нa aвтoрa е, че нaмеcaтa нa руcкaтa диплoмaция във вътрешните рaбoти нa Бългaрия фaтaлнo предoпределя cъдбaтa нa бългaрcкия нaрoд. "

Значи за вашето зомбирано съзнание нямат значение документите, фактите, свидетелствата, заели цели 3 тома, а има значение някакви си думи на Бенковски.
Ми че то и други велики българи са казвали добри думи за русия, което не отменя фактите.
А защо путински обременените не четете това на вашия бащица Дядо Благоев, м?

"Основоположникът на социализма в България Димитър Благоев:

"Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". („Принос към историята на социализма в България, С., 1976)"

То вие и него ще изкарате соросоид, деба и промитите мозъци.
цитирай
28. ravramov - Ясно е кои стои зад въпросния тритомник, канибалче!
31.10.2016 16:46
Същият, който стои и зад 5 вековното турско робство, комунизма, демо/но/крацията, а сега ни готви ново ислямско робство.
България НИКОГА не е била под руско влияние и това е неуспорим факт. С апостолчо можете да разтягате локуми колкото си щете, а у мен и всеки нормален и незомбиран българин можете да предизвикате само присмех.
цитирай
29. kanibal - Същият, който стои и зад 5 вековното ...
31.10.2016 16:51
ravramov написа:
Същият, който стои и зад 5 вековното турско робство, комунизма, демо/но/крацията, а сега ни готви ново ислямско робство.
България НИКОГА не е била под руско влияние и това е неуспорим факт. С апостолчо можете да разтягате локуми колкото си щете, а у мен и всеки нормален и незомбиран българин можете да предизвикате само присмех.


Янкo Геoргиев Гoчев е рoден нa 18.07.1975 г. в гр. Първoмaй, oблacт Плoвдивcкa. През 1996 г. зaвършвa c oтличен уcпеx cпециaлнocттa "Иcтoрия и геoгрaфия" в иcтoричеcкия фaкултет нa BТУ "Cв. Кирил и Mетoдий" и придoбивa квaлификaция "мaгиcтър". През 2005 г, oтнoвo c oтличен уcпеx зaвършвa cпециaлнocттa "Прaвo" нa Прaвнo-иcтoричеcкия фaкултет нa ЮЗУ "Н. Рилcки", Блaгoевгрaд c oбрaзoвaтелнo квaлификaциoннa cтепен "мaгиcтър" и прoфеcиoнaлнa квaлификaция "юриcт". Mежду иcтoриятa и прaвoтo, гoлямaтa му любoв cи ocтaвa иcтoриятa, прoявявa трaен и зaдълбoчен интереc към бългaрcкaтa вoеннa иcтoрия и диплoмaция и междунaрoдните oтнoшения.лжaвa и cегa в Гърция, Cърбия и Maкедoния."
Шо, ти руските учени ли четеш?

Прочети и ти по-горе - народът ни умишлено е разделян на българи и русофили, тоест русофилите не са българи.
цитирай
30. planinitenabulgaria - Поздравления за постинга!
31.10.2016 17:36
Който може да черпи разсекрететени вече данни от масива на Центъра нека отвори сайта на коментиралия под № 10.
Много интересни коментарии поместват и жените, ако са недоклатени или съвсем непоклащвани, ако в момента на писането си са разгонени. Естрогенът им ги откача съвсем, стават агресивни. Ако им падне на такива мъж, ще го контузят...
цитирай
31. lightsaber123 - Поздравления
31.10.2016 18:57
За статията... но по мое мнение русофилите са малко... верно е че се опитват да пробият тук там във вишите ешалони на властта... според мен няма да имат успех.
С избори, мнозинството гласували са си избирали многократно ЕС и НАТО. Естествено това не означава мнозинството от българите... но най-важно е кой е на власт и каква политика следва - това именно движи България в избраната от хората посока.

Та... поздравления.

Русофилите са никои - няма ги и не решават те... щото са малко каква политика ще води България.
цитирай
32. sestra - Поздравления за постинга.
31.10.2016 19:15
С путиномани на глава не се излиза и няма смисъл да се спори.
цитирай
33. kanibal - Едно е аз да твърдя, че путиноидите, ...
31.10.2016 20:20
Едно е аз да твърдя, че путиноидите, путинофилите, путинистите от седмия ден, русоробите, русофилистиците...все перфектни описания на тая порода паякообразни,не са точно хора - друго е те сами да го демонстрират.
Ето какво се пръкна преди минути.

атлантически помияр -куршум-ров!

Автор: tomcat2 Категория: Политика

Открих формулата за спасение и освобождение на България от американска окупация!
За целта ви трябват следните продукти ,един американски антибългарски безродник и национален предател или просто казано соросоид!Взимате предатела и българофоба прокарващ антибългарската си атлантическа политика вкарвате му куршуми на вкус в изродския предателски череп(за оптимален резултат с усмивка на уста)след това хвърляте животното в дълбоко изкопан ров и го заривате с няколко тона сгурия.Резултата е една свободна и чиста свята република каката са искали нашите революционери!Рецептата работи безотказно изпробвана е веднъж на 9-ти септември 1945г,тогава цялата държава дръпна напред и България отбеляза новият си златен век след Симеон 2-ри.Ефекта е културен,социален,икономически подем!Не се ли отървем от предателите и слугите на ФАЩ и еврогейският халифат ни чака сигурна и мъчителна смърт.Или България или те,за мен избора е повече от предрешен!"


Ето ти го путиноидът в чист вид - диващина, варварщина, пълна липса на нормални човешки дадености.
За тях червеният фашизъм, когато комунистическите уроди избиха 30 хиляди, е пример за подражание.

Всички путиноиди са и комуноиди - двете неща са неделими.
цитирай
34. krumbelosvet - Честити канибали, авторе!
31.10.2016 20:55
Ами кой раздели българите на възпитани и псувачи? Щото фобите са все от псувачите. И ви обикалят като мухи...
цитирай
35. podvodni - Я колко патриоте се изнавъдиха, ...
31.10.2016 21:03
Я колко патриоте се изнавъдиха, които ронят сълзи за турското присъствие.
По междудругото се назовавт русофобе !
цитирай
36. vencivaleri1951 - Господине,
31.10.2016 21:29
[quote=kanibal]

Разликата между проф Гиндев и Вас се измерва в голямо количество Книги-написани и прочетени-той и за това застава в блога с името и лицето си, а вие търсите ефект с изпълнен от коплекси аватар. За Ваше сведение и за аплодиращите Ви фамилия Гиндеви винаги се е отличавала с можене ...ама с голямо можене , независимо дали става въпрос за военна или хуманитарна наука, дали става въпрос за естетическо съвършенство или такова на сцената. Те ...Гиндеви са ясни- в библиотеките са и в театралните афиши. Вие кои сте обаче канибали, хетмани , суровакари и систъри???

Не знам кой е и Грудев, знам обаче кой е граф Игнатиев-човекът подписал договора от Сан Стефано. Знам и кои наложиха договора в Берлин.
Знам и кой е "Дяконът". Знам и се питам защо обвиняваме "чуждите" когато дни ко караха няколко заптиета с каруца и не се намери българин който да поиска да го спаси по пътя към съд и бесило. Къде беше и защо не описа участието си в този срам български Захари Стоянов, а пише история от свое лице.
Колкото до автора и следовниците му, силно препоръчвам да прочетат едно стихотворение на "десидента " Александър Сергеевич"

" На клеветниците на Русия"

И препоръчвам още на автора и аплодиращите го, да прочетат и да узнаят:
-Как са завършили повече от няколкото десетки войни в направление "Запад" на Русия/ по израза на проф Гиндев/ като се има в предвид , че повечето от тях са отговор на "солдатите" срещу нашествия, а и да се попитат/не казвам да се попипат / защо смятат, че тенденцията ще се измени?
цитирай
37. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, kolevn38! Истината е единствения лек срещу червената чума!
02.11.2016 08:51
Всичките тези идиоти, които оспорват истината, казана в постинга ти, по всяко време биха предали достойните българи-родолюбци на матушката си рУсия, защото за друго не им стига акъла...
цитирай
38. get - @ 36. vencivaleri1951 - Господине, ...
03.11.2016 00:21
... започвам да си мисля, че имате съществени празноти в общата си култура - пращайки ни да четем пушкиновото - КЛЕВЕТНИКАМ РОССИИ?

- Това е все едно да използвате като аргумент за СМИСЛЕНОСТ на заетата от вас позиция да ме карате да чета Тютчевото -

Умом Россию не понять,
Аршином общим не измерить:
У ней особенная стать —
В Россию можно только верить.

- Като веднага пояснявам - Вече не вярваме на "сълзи" ... и обяснения в любов с изтъркания лъжовен рефрен ... за братство и славянство - Защото?!
Нито като Култура а от там и менталност - нито като Народностен ГЕНЕЗИС - имаме общност ... с фино-угрите от Залесието!!

- Единствено вярно по отношение на тях - което още през 1883 г. казва в химна Кирил и Методий Стоян Михайловски ...
"...
О, влез в Историята веч,
духовно покорил страните,
които завладя със меч!..."

- В заключение всички обявяващи, българите патриоти за русофоби ДА ЗАПОМНЯТ? Фобия е гръцка дума с основно значение СТРАХ (страх от русите - А НЕ ОМРАЗА?) -нека прочетат и се замислят ?

Компромис е - когато си правим един другиму отстъпки.
Когато отстъпва все единият - това е робство.
Едностранните отстъпки — са път към доброволно робство!
Малцина са тези, които можем да държим в подчинение против тяхната воля - в мнозинството си, роби стават тези, които С А М И се стремят към робството си.
(от Луций Аней Сенека – в Нравствени писма към Луцилий)

- Да не забравяме, че през 1989 г. СССР и USA бяха "високо-договарящите" се страни ... Тогава бяха продадени интересите на страната ми! От тогава датира "демокрацията" - която както всички други предишни политически мероприятия бе наложена по "сталински" по Вертикала от Мерополията на колонията-сателит(доминиона) от Москва на София ... така че - Кои и на Кого Продадоха България ?!
цитирай
39. krumbelosvet - Пази Боже от сеячи на омраза
06.11.2016 13:51
Ако Бог е любов, кой е омразата? "Избави ни от лукавия".
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4076704
Постинги: 2841
Коментари: 5909
Гласове: 5050
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031