Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2017 13:16 - Православната Путинова Джамахирия се разпада със скоростта на догарящ Ту-154
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 904 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 12.01.2017 13:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Ансамбъла за песни и танци на Руските въоръжени сили „Александров”

Да съчувстваме на физически или духовни убийци, значи да скверним паметта на невинните им жертви

Васил Данов

Самолет Ту-154 на руското Министерство на отбраната е паднал в Черно море, на километри след излитането си от Сочи към сирийския град Латакия. Сред загиналите са 64 певци и танцьори от ансамбъла за песни и танци на Руските въоръжени сили „Александров”, четирима офицери със звание от капитан до генерал-лейтенант и десетина журналисти от най-големите телевизионни канали.

Русия заема първо място в света по авиационни аварии. Сериозни специалисти предполагат, че катастрофата е в резултат на терористичен акт. Самолетът, произведен през 1983 г., е преминал необходимите профилактични прегледи. Летецът бил първокласен военен пилот с повече от 3 000 часа в небето. Със същия модел Ту-154 преди шест години край Смоленск загинаха полският президент Лех Качински и 95 души от политическия и военния елит на полската държава.

Самолетът е паднал преди да набере достатъчно височина. Останките са разпръснати на повече от 15 км от мястото на гибелта.

"Самолетът се е разпаднал още във въздуха. Значи е бил взривен. Такова разхвърляне на останките на огромна площ става само при взривяване. Следователно, имаме работа с терористичен акт. Екипажът не е подавал сигнал за бедствие. Дори при грешка в пилотирането, самолетът нямаше да се разпадне във въздуха”, твърди авиационният експерт Вадим Лукашевич.

Военният анализатор Алескандър Голц смята, че е рано да се говори без данни от „черните кутии”, но отбелязва съществен момент: руските власти веднага отрекоха вероятността от терористичен акт, което

вече е съмнително

Бог да прости загиналите артисти! Съболезнования за близките на жертвите.

Но...

Нека да си кажем истината: към фронта в Сирия бе изпратена агитационна бригада, за да повдига бойния дух на убийците на деца, жени, ранени и болни хора. Да пее и да танцува срещу заплащане. Журналистите от пропутинските медии бяха командировани да осветят забележителното събитие и да залеят зрителите си с още тонове

нагла съветско-рашистка пропаганда

Също срещу солидни хонорари. За кого бихте запалили свещ?

Да съчувстваме на физически или духовни убийци, значи да скверним паметта на невинните им жертви.

Съставът, известен повече като Ансамбъл за песни и танци на Съветската армия, е пътувал с цел да изнесе новогодишни концерти пред руските летци във военната база Хмеймим и в разрушения и мъртъв град Алепо. Танци върху костите на десетки хиляди сирйици. „Много стилно”, както казват балетните критици.

Ето какво пишат по въпроса честни руски граждани и наблюдатели:

„Жалко, че и Кобзон не е бил в самолета. Заедно с Кисельов и Соловьов (двама от най-злобните телевизионни путинисти)”.

„Крепостните певци и актьори заплатиха с живота си хищническата и коварна стратегия на своя президент”.

„Песента „Хотят ли русские войны” отдавна бе изличена от репертоара на ансамбъла на Руската армия”.

„Бог наказва онези, които превърнаха Алепо в руини, както и техните прислужници”.

„Скоро от ВКС (Вонящо-Козметичните Войски) на Путин ще останат само вторични суровини”.

„Този самолет е играл и ролята на пощенски гълъб. Превозвал е секретни документи за руските войски в Сирия”.

„Според официални данни, руското военно гробище в Сирия се изпълни с 400 души. Без да е започвала сухопътна операция. Това е цената за политиката на лидери като Пуйло”.

„С някякво перверзно чувство за хумор руските и съветските бойци първо насилват и избиват хиляди деца и мирни граждани, а после центъра на превзетия град

издигат паметник на насилника-освободител Альоша

с детенце на ръце!”.

„Как не са се сетили да включат в делегацията и Дядо Мраз?!”.

„Православната Путинова Джамахирия се разпада със скоростта на догарящ Ту-154. Скоро руските граждани ще крият паспортите си с двуглавата кокошка, както германците хвърлят личните си карти през 1945-а”.




Гласувай:
5



1. planinitenabulgaria - Аз все не мога да си обясня как така колесникът на самолета е немерен на
12.01.2017 14:46
километър и половина от основните останки, а други останки са разпилени на десетина и повече километри в морето. Някакъв човек от брега видял самолета да се снижава към водата с голям ъгъл на атака, без да може да се вдигне, след което опашката на самолета докоснала водата и самолетът потънал. Друга версия твърди, че самолетът е паднал по вина на втория пилот. И още нещо - в първото съобщение за катастрофата на самолета се отрича взрив в него. Според мен този самолет е бил взривен, разпаднал се е във въздуха и отломките му са паднали в морето. Най-зраво закрепеният му възел, колесникът, който удържа над 100 тона динамчен товар как така при съприкосновението с водата ще да се е откъснал и преплувал по нея килиметър и половина преди да потърне...
Не вярвам на версията за тази самолетна катастрофа. Истината ще остане нв архива на ФСБ.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4133781
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5111
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930