Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2017 14:46 - 49-ят конгрес или ако социалистите не бяха такива пияндета...
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1012 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Към светлли бъднини върви, снимка: News.bg

 

Истински плашеща е заканата на БСП да пресече „подмяната на българската история и реабилитацията на фашизма и отричането на постиженията на социалистическия период”

 

 

Пламен Асенов, специално за Faktor.bg

Случайно да забелязахте, граждани, колко приповдигнато беше настроението на нашите любими социалисти по време на техния 49-ти конгрес? Как патетично се изказваха те за промяната, дето ни чака в близкото бъдеще? Колко горещи ръкопляскания избухваха точно в онези моменти от изказванията, които могат да ти смразят кръвта, ако не си просто социалист – например по повод тезата на академисимус Шаренкова, че „русофилството е част от българската национална идентичност”?
Дълго мислих по въпроса може ли нормален човек да ръкопляска толкова много на толкова големи глупости и стигнах до категоричен извод – не може.

Обаче самите социалисти твърдят, че са нормални хора, даже настояват, че те са по-нормални от всички нас, останалите, взети заедно - затова още утре ще имат правото, задължението и отговорността да ни управляват.

Отново и завинаги

Това противоречие между видимата им лудост и претенцията им за нормалност наистина ме измъчи, граждани, докато не стигнах до прозрение - цялата поредна комунистическа дандания е свързана не с идеите и думите, казани на конгреса, а с пиячката, с която са се натряскали делегатите.

Статистически, в това не би имало нищо изненадващо. Изчислено е, че всяка секунда 0.7 на сто от световното население, тоест, около 50 милиона души, са щастливо къркани. И защо да не се окаже, че няколко стотин чичкови червенотиквеничковчета насред София са готови едновременно с високия градус и удържат фронта цели два дни. Още повече, те имат добра закваска, доколкото е всеизвестно, че доста от водещите български социалисти – както в исторически план, така и в настоящия момент - страдат от болестта ценосиликафобия или страх от празната чаша.

Тоест, не, че страдат особено от това, де, по-скоро си живеят в разбирателство с болестта, но такъв е изразът…..

Що се отнася до начина, по който 49-ят конгрес колективно се е наквасил, имам цели две версии.

Първата е по-малко вероятна. Учените твърдят, че всички плодове и зеленчуци съдържат малки количества алкохол. Възможно е, макар само теоретично, преди и по време на конгресните заседания, а особено интензивно в почивките, социалистите да са се тъпкали с наистина огромни количества плодове и зеленчуци, осигурени им от Партията. А оттам да им е дошло и опиянението.

Втората версия е свързана направо с Космоса и възможността нашите левичари, каквито са пъргави, щом стане дума за аванта, да са се добрали тайно, да са измислили едни твърде високи технологии и вече да експлоатират някой от големите вселенски алкохолни източници.

Например през 2014 година се появиха съобщения, че учените са открили ГАО – Гигантският алкохолен облак. Той се намира на около 6 500 светлинни години от Земята, в района, известен като W3 (OH) и се състои от спирт. Вярно, метилов спирт, но пък хората в Русия пият далеч по-лоши неща, а защо нашите любители на всичко руско да остават по-назад…..

През същата година е открита и една комета, наречена Лавджой, която при похода си през Вселената, изключително щедро пръска алкохол и прости захари. При това става дума за чист етилов алкохол, като количество равностоен на 500 бутилки вино в секунда, не за някакво метилово менте.

Не знам как точно цялото това алкохолно съкровище е технически овладяно, канализирано и докарано до социалистическата свирка, граждани. Но наистина само с влиянието на алкохола мога да си обясня например изблика на БСП -шефа Корнелия Нинова, която каза: „Дошло е време БСП да управлява”. И се закани: „Нашата цел е да съхраним народа си, да съхраним българщината и да дадем хоризонт на държавата”.

Да-а-а, не помня лично големия комунистически герой Георги Димитров, по-известен като Жоро Тарабата, какви ги е дрънкал, но смисълът и съдържанието на онова, което съм чел като цитат от него, е същото като това, което чувам от Нинова – комунистите

винаги се заканват да променят България,

щом вземат властта, обещават само за няколко петилетки да догонят скапания Запад, но най-важното – за тях дружбата със СССР е точно като слънцето и въздуха за всяко живо същество…..

Тодор Живков вече съм го слушал на живо – в смисъл, по телевизора, де. Макар не толкова прочут пияница като Георги Димитров, той приказваше същите идиотщини за очевидния ни напредък - независимо че официално на три пъти успя да докара страната до национална катастрофи.

Обаче идиотите продължиха да му вярват на идиотщините – а някои продължават и досега.

Живков бе сменен като Председател на Държавния съвет от Пешо Мастиката, известен също като Пешо Дамаджаната. Помните ли го – светналият отвсякъде комунист Петър Младенов, който пред Парламента каза, че най-добре е танковете да дойдат, защото се плашеше от народа си.

Това отношение към народа и танковете също трябва да се помни и брои сред онези знакови за комунистите думи и действия, които те веднага забравят, че са техни с цел да не запомним и ние.

По времето на президента Мастиката, премиер пък беше Андрей Луканов. Доколкото знам, той пиеше умерено и то предимно водка или уиски. Обаче това не спаси България от поредното затъване в блатото, придружено със самоотвержени лозунги за победата на социалистическата идея и заклеймяване на враговете.

В един момент от Лукановото управление тези врагове например стигнаха дотам, че нарочно изпразниха магазините от всички стоки, само за да обвинят премиера, че не осигурява храна на народа. И други глупости.

Да не ги минавам подробно всичките, де, вие сами ще се сетите вече за огромната разлика между думи и дела при Станишев и Орешарски; за създаването и развитието на прочутия модел КОЙ с помощта, естествено, на царските блюдолизци от НДСВ и затъналата в корупция върхушка на ДПС; за връзката на всички тях с алкохола и манипулативните бълнувания за светлото бъдеще, които са заседнали в главите им като таблицата за умножение и се цитират веднага, щом ги побутнеш, дори насън.

Тези същите хора пак искат да ни управляват, граждани. Пак настояват, че са за промяна. Пак ни залъгват, че ще увеличат заплати и пенсии, че ще раздават пари и ще отварят перспективи. Пак са загрижени за младите българи поне колкото за възрастните. Пак искат да диктуват на бизнеса какво да прави и да не прави. Пак обещават изумителен икономически растеж от 12 процента за четиригодишен мандат. Е, ние на това сме му свикнали, това ще го преживеем.

Истински плашеща обаче е например заканата на БСП да пресече „подмяната на българската история и реабилитацията на фашизма и отричането на постиженията на социалистическия период”. За какъв фашизъм става дума и за какви „постижения” на социалистическия период – само те, комунистите, си знаят.

Така де, и ние ще научим, стига

да гласуваме за тях на 26 март

А като научим, веднага ще започнем да се хапем отзад, щото там повече боли…..

Конгресът на почти победилия социализъм може и да не записа пряко в програмата си, но горещо подкрепи и ако БСП вземе властта, партията със сигурност ще работи за две съкровени мечти, споделени от другарката Светлана Шаренкова. Тя май е новоизлюпен професор, защото доскоро не се фръцкаше с тази титла, а само с дупето си.

Така или иначе, с цялата си широка и дълбока русофилска душа Шаренкова отправи две ключови препоръки към 49-я партиен конгрес – „БСП да заяви, че ще признае Крим като субект на Руската федерация” и също - „черно на бяло да запише в програмата си, че ще строи АЕЦ „Белене”.

Това не са просто бълнувания на особено тревожен мозък, граждани, както сигурно си помислихте. Не, че другарката Шаренкова не притежава такъв, но думите и всъщност са обещания, които пред очите на българското общество, компетентна прокуратура и много специални служби, се дават на руските кукловоди, управляващи както самата Шаренкова, така и цялата БСП, плюс нейните широки политически околности.

Да, тъй наречените социалисти, именно защото са социалисти, са известни със своя политически волунтаризъм, тоест, с маниера да представят желаното за действително. Както показва практиката обаче, опасността е, че в даден момент перманентното опиянение на тези типове неизбежно ги води до опит да превърнат желаното от тях в действително за нас, всички останали. Натрапват ни го и толкоз.

Макар че ние плащаме цялата сметка.

И сега ще стане така, ако вземат властта. Но млъкни, сърце – нали хората трябва да си възвърнат инвестицията за тръбата, с която са докарали безплатен алкохол чак от далечния Космоса до тържествената конгресна зала и тържествените конгресни кулоари в НДК.

Какво да ви кажа, граждани, обзалагам се, съвсем друга щеше да е съдбата на горката България, ако социалистите ни не бяха чак такива пияндета….




Гласувай:
4



1. planinitenabulgaria - Прякорът на Димитров е бил Гошо Мастиката, защото това е било любимото му питие.
09.02.2017 22:39
От сегашните най-голям поркач е Миков, който къркал водка "Шопен" от картофи, която няма никаакъв метилов алкохол. Румен Петков нямал претенции за вида на пиенето, искал само да е много. Това на шега, но сериозното е, че бившата тройна коалиция може да спечели изборите и да поеме властта. Кому служат царистите, депесарите и бесепарите е излишно да пояснявам. Популизмът се оказа страшна сила, давам за примерУнгария. Тях през 1956/57 руснаците ги ппемазаха и разрушиха страната им, сега техен държавник Путин го ползва да цепи ЕС. Задава се голямо зло отново и този път май няма да има кой да го спре. Смяната на областните управители също ще помогне за това. И Крим щее признаем, и от ЕС ще ни изгонят, ще започнем и Големия шлем, с което ще бъдем заробени финансово от Путин и ще станем зле кто руснаците.
цитирай
2. 1997 - Че то, мастичката е хубаво питие
09.02.2017 22:52
planinitenabulgaria написа:
Прякорът на Димитров е бил Гошо Мастиката, защото това е било любимото му питие.

Чувал съм и прякор "Гошо Тарабата", да не би да е ял тараби?
цитирай
3. kolevn38 - Проблемът не е в алкохола а в пиещия..
10.02.2017 07:24
1997 написа:
planinitenabulgaria написа:
Прякорът на Димитров е бил Гошо Мастиката, защото това е било любимото му питие.

Чувал съм и прякор "Гошо Тарабата", да не би да е ял тараби?


Гошо Тарабата, защото е оградил двореца с дървена тараба.
цитирай
4. 1997 - Ненадеждна работа е историята
12.02.2017 22:01
kolevn38 написа:
1997 написа:
planinitenabulgaria написа:
Прякорът на Димитров е бил Гошо Мастиката, защото това е било любимото му питие.

Чувал съм и прякор "Гошо Тарабата", да не би да е ял тараби?


Гошо Тарабата, защото е оградил двореца с дървена тараба.

Туй за двореца ми се вижда малко невероятно. Дворецът си е имал ограда и след разрушаването й не е било необходимо да се прегражда пътя на новоотворения булевард.
Чувал съм, че домът му на "Опълченска" бил ограден с тараби, той и досега, по спомени, си е така.

Гл`ей к`во нещо, за толкова прости истории може да се спори, а за далеч по- сложни, с много неизвестни и тайни факти се държим, като че ли знаем всичко от бога.

ВСЕ ПАК ГЕОРГИ ДИМИТРОВ Е ВЕЛИК БЪЛГАРИН!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4084412
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031