Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2017 13:44 - Войниците на кривия огледален свят настъпват по ленински /или настъплението на червените орки/
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 563 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.02.2017 13:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Българските войници на Кремъл

Политическият имбецил в нета трябва само да се оближе и да продължи да атакува

Светослав Пинтев

Идиотите под слънцето никога няма да свършат, разбира се, но е важно популацията им да не се разраства прекалено, а у нас ги развъждат и разпръскват. Дори ги превръщат в идеолози, мислители, корифеи.

Страшно е, когато им позволяваме да ни учатна акъл, да учат децата ни на „добро“ и „зло“, да втълпяват, че е истински точно този техен измислен и уродлив свят, да видиотяват обществото ни.

Особено агресивни са тези

с червено-кафява евразийска окраска,

защото те напоследък са легиони в интернет пространството и съвсем не бродят там случайно, а са развъдени изкуствено и пуснати да воюват. Срещу собствения си народ, срещу способността му да мисли нормално. Очевидно е, че имат ясно дефинирана цел-да превърнат всички ни в идиоти, които да се кланят на техния идол Кашчей от онази кула с петолъчката. И настъпват по ленински. С леки корекции в терминологията.

Диктатурата на пролетариата сега се превръща в диктатура на интернет имбецилите, както ги беше нарекъл Умберто Еко и това умело се използва от командването им. Червените ескадрони 100 години след 1917 г. са заменени от техните червени легиони, но вече с кафява нацистка окраска.

И сякаш ти проговаря Добрия войник на Хашек, който по онова време е воювал в Първата голяма касапница : „Те само ви плашат — обади се Швейк, — никой войник не бива да се бои от нищо. Даже и в някой нужник да хлътне през време на боя, той трябва само да се оближе и да продължи да атакува.“

Така и правят, за да ни вкарат

в кланицата на догмите си

Чудя се как уж учени люде следват тази максима, как не им е жал за бъдещето на децата им, ако не за другите. Защото и те ще си изпатят от кошмара към, който се опитват да ни поведат.

Особено ценени от командването са тези имбецили с академичните титли.

На всичките тези размисли ме наведоха хора, които уж трябва да проявяват здрав разум, нали се канят да управляват, това Корнелия Нинова, това Жельо Бойчев, та даже и атомния Таско Ерменков. И понеже споменах тези с академичните титли – смая ме едно писание на неповторимата доц. Мария Пиргова, доктор по политология в СУ, според която свалянето на правителството на Жан Виденов довело до възможността… на Джордж Сорос да спечели за дни повече от 160 милиона долара, както пишело в много източници. Там се казва също: „Защо съм написала „Българският „майдан“? Той прилича на „майдан“ по политическа технология, само доколкото идваше отвън“. Какъв по-красноречив пример за кривия огледален свят на този мастит „учен“. Какво го отличава от медиите на КОЙ, наричащи всички негови противници и различно мислещи соросоиди. Тази жена преподава на студенти, преподава им политология, тя учи бъдещите български политолози. Тя ги учи, че Сорос е накарал украинците да се вдигнат, а преди това и нас, всички, които скачат срещу тиранията са просто платени соросоиди. Сякаш милиардерът-мръсник, а не лично Путин, накара Янукович да прекъсне преговорите за присъединяване към ЕС. Кой нормален народ не би се вдигнал, кой не би се разгневил при такава храчка в лицето? Така мислят нормалните хора, но не и тези от кривия огледален свят…

В имбецилската ценностна система, която настъпва яростно, е друго-там Европа е синоним на гей, към нея никой не се стреми. 

Какви идиоти

Путинската агресия е мъжкото начало, православието, славянството, въпреки явните доказателства, че истината е точно обратната, че те са систематично унищожавани от същите сили, които сега се опитват да ни вкарат в собствения си изкривен и грозен свят .

И ние сме скочили срещу Виденов, защото сме соросоиди, много ясно. А Тодор Живков е велик държавник, разбира се. Промиването на мозъците в тази посока съвсем не е случайно, нито е случайно поклонението пред паметника на Тато в родната му къща, което спретна новото ръководство на Столетницата веднага след избирането си. Това очевидно е стратегия, която е внимателно разработена и разчита на липсата на противодействие. Наистина ли няма да противодействаме? Стратегия за разправа, която все по-ясно се откроява в повярвалия си социалистически хор, подсилен с национални тонове, колкото е полезно.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова само преди дни: „Да запазим български род, да станем отново 8-9 млн." Архетипът на бащицата, но с пола се смее с прочутото си „Ха-ха-ха“

Как да не се сетиш за вица, в който Тато обещал на хората в една село да им направи мост, а те му обяснили, че нямат река. Това не го спряло. „Ще ви изкопаеме една, а до реката, от нас да мине – едно училище!“, настоял той. На забележката, че и деца нямат отговорил

„И деца ше ви направиме… Ха-ха-ха“

Смятаме, че сме готови да управляваме, защото имаме ясна цел и знаем как да я постигнем и кой да я постигне, обяви в студиото на Би Ти Ви лидерът на БСП Корнелия Нинова. Как кой? Войниците на кривия огледален свят, разбира се. Тя обясни, че партията има изготвен "Национален план за развитие", който е сериозна платформа за промяна на страната, с пет важни акценти, които знаят как да реализират, ако се върнат на власт. Мисля на него съвсем скоро да се спра специално, та няма да го разисквам сега, но се изкушавам пак да цитирам Хашек:

„Не знам защо тези лунатици са толкова ядосани, че ги държат тук (в лудницата – бел. ред.)…Тук има свобода, за която дори социалистите не са и мечтали.
www.faktor.bg/mnenia/lacheni-carvuli/92076-voynitzite-na-kriviya-ogledalen-svyat-nastapvat-po-leninski.html




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4087621
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031