Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2017 20:02 - За 5 месеца починаха 7 руски дипломати - разбира се, напълно случайно
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 837 Коментари: 1 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Случайно или не: За 5 месеца починаха 7 руски дипломати Последният, отишъл си от този свят, е Виталий Чуркин- Господин Не в ООН

За по-малко от пет месеца седем руски дипломати се простиха с живота. Тази трагична поредица предизвиква някои въпроси, които остават без отговор, констатира немското издание Build.

Засега последният такъв случай беше с Витайлий Чуркин. На 20 февруари дългогодишният руски посланик (с прякор "Господин Не") в ООН почина в Ню Йорк.  Той беше открит бездиханен в кабинета си, веднага беше откаран в болница, но без резултат. Според първоначалната оценка е бил покосен от инфаркт, но след аутопсията лекарите поискали още изследвания, защото не е изключено и отравяне.

На 27 януари пак инфаркт порази руския посланик в Ню Делхи Александър Кадакин. Той представлява страната си в индийската столица от 2009 г. Според индийския в. "The Hindi" сърцето му отказало след кратко боледуване. Кадакин се чувствал зле от няколко седмици преди смъртта си. Макар да няма съмнения около причините за кончината му, буди съмнение близката му като дата смърт с тази на неговия колега, напомня БГНЕС.

На 9 януари консулът на Русия в Атина Андрей Маланин беше открит от служител на посолството в банята на жилището му, тъй като нито отишъл на работа, нито вдигал телефона.Според гръцката полиция "няма доказателства за взлом", смъртта е "естествена".

Бившият шеф в КГБ Олег Еровинкин беше открит починал на задната седалка на луксозната си кола в Москва. Според медийни информации разследващите органи първо тръгнали да работят по версията за убийство, но впоследствие станало ясно, че причина за смъртта на Еровинкин е инфаркт. Пикантна подробност за починалия е, че той е бил един от най-важните съратници на Игор Сечин, който до 2008 г. беше близък съветник на Путин , а до смъртта си беше един от шефовете в държавната петролна компания "Роснефт". Еровинкин е имал контакти с бившия британски разузнавач Кристофър Стийл, чието име се спомена във връзка с едно обсъждано фалшиво досие на Доналд Тръмп.

На 19 декември 2016 г. по време на фотоизложба в Анкара беше застрелян руският посланик Андрей Карлов. По време на неговата изява за откриване на изложбата той беше прострелян от турски полицай.

В същия ден руският дипломат Пьотър Полшиков беше застрелян в дома си в Москва. На местопроизшествието беше открито оръжието на престъплението, но остават неясни обстоятелствата около смъртта му.

В деня на американските избори, сутринта на 8 ноември 2016 г., Сергей Кримов, руски дипломат, беше открит бездиханен на пода на консулската служба в Ню Йорк. Той имал рана на главата и починал на място. Първоначалните информации за падане бяха променени и според руското посолство той е починал от инфаркт. В посолството в Ню Йорк Кримов отговаряше за контрашпионажа, предотвратяването на саботажи и защита срещу действия на вражески специални служби.image



Гласувай:
0



1. planinitenabulgaria - Подобни съмнения остават и за смъртта на сина на Плевнелиев и отказът му
07.03.2017 21:02
да се кандидатира за още един мандат. Няма как да сее докажат тези неща, но съмнението остава. С.М. Киров, Орджоникидзе, Троцки, Политковская, Немцов - списъкът е дълъг. Сега има препарати /б. м. лекарства/, които попаднали по някакъв начин в организма причиняват смърт, подобна на еестествената. Няма нужда от радиоктивен литий или полониий, защото оставя следи. Ким Чен Ун също даде вклад в тази насока. След като уби вуйчо си, братовчедите си, врагове застреля със зенитно оръдие, и той сега премина на разни такива, с които напръскаха лицето на брат му в Индонезия.
Шопите казват: Не знам как е , но и така не е. А крилатаата фраза на царо беше: Трябва да има нещо. Не може толкова много смърти....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4126214
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5109
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930