Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2017 23:41 - ДА ПОГОВОРИМ ЗА ФАШИСТА АЛЕКСАНДЪР ДУГИН И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ КРАСНАЯ СВОЛОЧЬ
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1080 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Да поговорим ли малко за Дугин днес? За евразийските приказки с дълбокомислени нюанси от православен тип? Колко безкритичен към собствената си история и тази на твоята ужасна и страшна Руска Империя трябва да си, за да славословиш кагебиста Путин като народоспасител, че и защитник на европейците от тяхната собствена цивилизация? Знаем, западните либерали от онзи особено противен политически коректен тип, които всъщност атакуват християнската и европейска култура с усърдие достойно за Ленин и Дзержински, си заслужават атака и дори презрение с техните безобразни и разрушителни“антикапиталистически” изцепки, но Дугин или Путин да са защитници на “консервативните ценности” на Запада? 
Give me a break!
Това впрочем е най-хибридната от всички хибридни атаки, защото коварно се представя като Православие и като добро, а всъщност нейната генеалогия произхожда от кабинетите на най-безмилостните убийци на свещеници и на вярващи, които някога са съществували на тази планета. Нито по броя на разрушените църкви и манастири превърнати в Гулаг, нито по разгула на своето безбожие и унищожение на собствения си народ, кагебистите и духовните бащи на путинизма могат да се сравняват даже с някакви си монголци или мюсюлмани. Нищо не може да се сравни по мащабите на своята безчовечност със сталинизма. Нито с Голодомора и изтреблението на вярващия украински народ. Нито с милионите изгнили и замръзнали в мъртвите сибирски полета. А това отново да издигаш тотемите и паметниците на комунистическото безчовечие, да реставрираш металните статуи на Злодея в името на имперското величие, където, моля ви се, държавността била по-ценна от индивида и стояла уж по-високо от неговата личност или свободата му? Човекът нямал значение, идеите били важни. Дугин всъщност бил платонист, а Дребното ченге от Източна Германия бил колосът, който надвишавал даже неговият платонизъм, защото едновременно бил и платонист и православен хуманист, че и прагматист. Всичко едновременно, с което надвишавал поради своята многомерност човекът на чистата идея, тоест Дугин. Този псевдоморален и квази-православен брътвеж беше сервиран на безхитростният български зрител, затъпял от реалити шоу и от Слави, без никакви коментари или поне опит да се осмисли казаното от идеолога на евразийстващата Хибридия. Това, заедно с летеца на Миг 29, който все още прави лупинги като президент в тясното пространство на своята постсъветска умствена нагласа, сериозно поставя въпроса за това дали Атлантическата и Европейска ориентация е обект на целенасочена атака. За БКП и хора като Кутев, Жаблянов, Ерменков, Нинова, Бойчев и останалите не е даже нужно да се споменава при положение, че имаме Митьо Гестапото и Волен Сидеров. Пета, Шеста и каквато искате колона.
Д-р Любо Канов



Гласувай:
6



1. planinitenabulgaria - Много точно!
08.10.2017 10:21
В народната македонска песен, "Заплакаала е Македония за Путин" също го убеждават, че той трябва да дойде при тях ги крутоли от НАТО и от ЕС, защото са славяни. А Путин след тази народна песен призна, че македонците, че са измислили азбуката, на която пише руския народ.
Едни народи работят, творят, съхраняват си културата, други, които нищо не правят, гледат как да им пречат, за да забавят разтварянето на пропастта между културните държави и държавите примати. Тази пропаст вече е така разтворена, че мост върху нея не може да се прехвърли.
цитирай
2. katara - абсолютно / 6 плюс на автора..
08.10.2017 12:27
Човекът нямал значение, идеите били важни. Дугин всъщност бил платонист, а Дребното ченге от Източна Германия бил колосът, който надвишавал даже неговият платонизъм, защото едновременно бил и платонист и православен хуманист, че и прагматист. Всичко едновременно, с което надвишавал поради своята многомерност човекът на чистата идея, тоест Дугин. Този псевдоморален и квази-православен брътвеж беше сервиран на безхитростният български зрител, затъпял от реалити шоу и от Слави, без никакви коментари или поне опит да се осмисли казаното от идеолога на евразийстващата Хибридия. Това, заедно с летеца на Миг 29, който все още прави лупинги като президент в тясното пространство на своята постсъветска умствена нагласа, сериозно поставя въпроса за това дали Атлантическата и Европейска ориентация е обект на целенасочена атака. За БКП и хора като Кутев, Жаблянов, Ерменков, Нинова, Бойчев и останалите не е даже нужно да се споменава при положение, че имаме Митьо Гестапото и Волен Сидеров. Пета, Шеста и каквато искате колона.
Д-р Любо Канов
цитирай
3. get - - От Ал. Дугин, по-зъл гений на Русия в момента е ... ?
08.10.2017 16:49
kolevn38 написа:

Да поговорим ли малко за Дугин днес? За евразийските приказки с дълбокомислени нюанси от православен тип? Колко безкритичен към собствената си история и тази на твоята ужасна и страшна Руска Империя трябва да си, за да славословиш кагебиста Путин като народоспасител, че и защитник на европейците от тяхната собствена цивилизация?


... ПАНАРИН, Игорь Николаевич!
- Който в момента води информационната война, в частност и срещу България!
- Този същият, през январе 2006 года предложил создать Евразийскую Русь как межгосударственное образование по модели Европейского Союза на территории постсоветского пространства во главе с Государем (по Макиавелли), которое бы восстановило и усилило экономическую интеграцию, с постепенным присоединении к нему ряда балканских и других стран.
- Предложил В. В. Путина в качестве первого государя Евразийской Руси.

- Над тази му иновация го наведе съфамилника му Александър Сергеевич , който в чест на 50-т годишнината от смъртта на Сталин, стигна до "философското прозрение" (внушение) за ... ?
- Според което:
" ... стремление развенчать «культ личности»(към Сталин - д. м.) со стороны интеллигенции - било:
"... фрейдистским комплексом «юноши Эдипа», бунтующего против фигуры Отца в патриархальной семье." ... :((((
- Шарл де Гол - ще излезе прав в пророчеството си, за Сталин ?
„Сталин не остана в миналото. Той се разтвори в бъдещето.”?

- А бъдещето на Россия към момента се проектира чрез Този?
http://ic.picsl/kailoff_k/78525688/553/553_original.jpg
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085246
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031