Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2017 21:20 - Червения клоун Стефан Данаилов и раздорите в стогодишната червена терористична организация
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1819 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 29.10.2017 21:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Лява медия нарече предконгресно Ламбо клоун, говорещ глупости

Стилът "Нинова" е самовлюбен, егоцентричен - вярва, че е незаменим, дори когато прави глупост след глупост, казват трезви гласове в левицата

  image

"Клоунът" и "камикадзето"

28OCT2017  

Лявото русофилско издание pogled.info, което е близко и до кръгове в БСП открито нарече часове преди конгреса на столетницата старейшината в партията Стефан Данаилов – клоун.

В свой отрезвяващ от вечното социалистическо опиянение коментар, главният редактор Румен Петков(просто съвпадение на имена с „героя“ от Плевен, б.р.) написа: „Вече стана твърде пошло преди всеки конгрес лидерското тяло да вади Стефан Данаилов като върховен коз в битката за БСП. Не знам, не ви ли писна постоянно да слушаме едни и същи изтъркани до баналност фрази, произнасяни с лъскав, патетичен тон!?

Ламбо е превърнал гласа си в политически инструмент, но драматичното повтаряне на пълни глупости няма как да ги превърне в диаманти“. Повод за острия му тон е публикуваното вчера патетично писмо на нарочения за любимец на БСП, което той адресира до конгреса, защитавайки Корнелия Нинова и обвинявайки за всичко партията. Подобни писма Ламбо пишеше и във възхвала на Георги Първанов и Станишев, но този път номерът му не мина. Оказа се че и в БСП има разумни хора, на които им писна самозваният мъдрец предконгресно да им чете конско.

„Един път има шанс в БСП да започне истински разговор за проблемите на партията и винаги ще се появи

някой слугинаж като Ламбо,

който да включи картечницата за простотии и да обвини всички несъгласни, че са част от световна конспирация срещу партията“, пише Румен Петков. Той се обявява и против опитите на Стефан Данаилов да изкара Нинова „свръхчовек“, на който приживе трябва да се изгради параклис.
„Аз чета писмото на Ламбо в този контекст, който е и порочен. Защото от неговите тъпотии излиза, че само Нинова е допринесла за победата на президентските избори, че единствено и само тя е гаранция за успехи.
А обикновените социалист!?
Те, както винаги, са пречка, бреме, тежест и трябва да бъдат навиквани, охулвани и бити с камшика на патоса!
Ето, заради това не приемам стила "Нинова" - той е самовлюбен, егоцентричен и си вярва, че е незаменим, дори когато прави глупост след глупост!
Това е курсът на камикадзето, което вярва, че след голямата катастрофа ще се прероди за вечен живот!“, казва с отвращение от поредния пошъл сценарий Румен Петков.
Фактор




Гласувай:
7



1. rosiela - Клоун Стефчо
29.10.2017 21:25
и командирката Корнел? Дали ще се погодят? И двамата са холерици.
цитирай
2. schumpov - И Партията и Курнелката са прави, ...
30.10.2017 17:48
И Партията и Курнелката са прави , когато съгрешат дори, ламбо също, нали така другари, да така е!
цитирай
3. planinitenabulgaria - Не е точно така!
30.10.2017 19:36
Появиха по телевизията един с вид на недоправен, но пък фигура в БСП, кириЛ добреВ. Той каза, че Партията се е променила и вече няма нищо общо с Партията от миналото. Поради това тази Партия, начело с Кури може да вземе властта и да управлява успешно България. Уверен, че това ще стане, той пожела на Цветанов - следващият събеседник - скорошен вот на недоверие, падане на ГЕРБ от власт и да разменят позициите си.
Почти веднага след това проучвачи на общественото мнение показаха резултатите от едно допитване, от което се вижда, че електоралните единици на ГЕРБ и на БСП вече са еднакви по брой, което означава, езичето на кантара отново ще бъде ДПС, клонингът на БСП.
Целта е ясна:
По време на председателството ни на ЕС Партията с това ще се занимава, президентът ни пък е поканил точно тогава Путин. Ясно е и от къде идва приказът за тези работи, но си мисля, че олигарсите повече трябва да се плашат от излизане от ЕС и връщане към Путин, това не ги устройва хич...
цитирай
4. krumbelosvet - .l.
07.02.2019 12:51
.l.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4084978
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031