Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2017 11:52 - Професор Лайнаров и неговите червени дебили
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 804 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
„Господарската раса” разярява нарочно „дебилния бик” с червен плащ

Накъде води червената нишка, по която върви червената аристокрация?

  image

Укротителят на дебилния бик

10NOV2017   Светослав Пинтев

„50 нюанса сИво....остаФка..”. Това.е новият призив, който броди из „Фейсбук”. „Дебилната” реплика на проф. Христов и разсъжденията му на тема червената армия удариха като  гръм българското общество с безочието си, а

 ехото още не заглъхва

 Даже кънти все по-силно…И затова си има причини. 
Мислещите българи  с право са бесни, но бойците от червената професура, социология и депутатското червеноармейство  нямат намерение да им дадат възможност да се успокоят, напротив. Изглежда се стараят да ги изкарат от кожата им съвсем педантично и целенасочено.

„Благодаря на всички хора, които ме подкрепиха. За мен е чест да ги представлявам!" ,  написа в профила си във фейсбук Иво Христов. Към публикацията е прикрепил и илюстрация с надпис "От нас зависи". От тях зависи да посочват „дебилите” очевидно. 

 В БСП и сателитите  тече надпревара да оправдаят проф. Иво Христов за неговите арогантни думи.
Сашето Симов даже заяви, че проф. Иво Христов се е проявил като „модерен будител”, да го прости Господ. Сигурно така го виждат наистина, което илюстрира 

докъде са стигнали

Репликата на проф. Иво Христов, който без съмнение е интелигентен човек и чудесно разбира какво прави,  неслучайно предизвика такъв взрив в общественото съзнание. Това е търсен ефект. Провокирана е поредна реакция, изтръгната от състоянието на непрекъснато  раздразнение, в което някой се старае да държи обществото ни.
Изглежда точно това е целта. Да се провокират мислещите хора, за да ги посочат с пръст като дебили, да  им скроят шапка. В светлината на опитите за преврати на Москва в Черна гора и Македония, на паравоенните струкрури, които също не сдържат агресията си,
 
 картинката добива зловещи оттенъци

Червените не само не се стараят да тушират скандала, но сякаш се стремят да усилят напрежението, да очертаят фронтовете, за да доведат до открито противопоставяне между  защитниците на професора и нормалните граждани. Някой се стреми да разяри бика, размахвайки му червения плащ и забивайки пиките на московските атаки в гърба му. Със садистично удоволствие. 
Как иначе. „Будители” като „философа” Дугин отново ги облъчват, че, ако си българин трябва да обичаш горещо Путин, внушава им

те са господарската раса
 
В случая не е точно господарската раса, а господарската класа, създадена от Лукаво-лилавите, но тези различия са дреболия за националсоциалистите от миналото и днешните наши социалисти. Реално става въпрос за една каста, чийто възход тръгна точно на 10 ноември 1989 г., която най-сериозно е решила, че може да ни скача по главите с подковани червеноармейски ботуши. И го прави винаги, когато има тази възможност или й наредят.  Активността на червените имбецили в социалните мрежи и крайната им агресивност също показват, че се работи по план.
Дебили са всички онези „еврогейове”, които не  приемат идеологията за вредата от Европа на евразийския шаман Дугин, един интересен хибрид между институцията на политкомисарите и тази на юродивите.

Нали е идеолог на хибридната война, какъв да е 

Войната между евразийците и атлантиците продължава, излизайки на нов етап, внушава идеологът. И господарската раса ще владее България. Ако се пребори с „онези” 80 %, разбира се.. 
"Дебилите в България съвсем не са малко. Хората, които не познават историята са много повече от 80%",  заяви още  социологът  Кольо Колев. Не разбрахме само дали той я познава, нито спасила ли е съветската армия евреите ни, което би илюстрирало тезата му по неповторим начин, както вече писахме.

Особено безцеремонни са уж „неутралните”

 За тях тази дума е пълен абсурд, класически оксиморон, но нали сме „дебили”, ще го преглътнем.
 „Изказването на г-н Иво Христов не е политически коректно. Не е добре да кажеш дори на дебилите, че са дебили”, заяви Кольо Колев в ефира на предаването ”Денят на живо” по Канал 3.
Един светъл ум е този Кольо, които е строго неутрален, нали е социолог, както добре знаете. Един апологет на красивото, доброто вечното, безпристрастен съдник на процесите в родината.  Един гений, пред който нищите духом трябва да коленичат. Нали не се съмнявате във всичко това . 
Вицепремиерът Валери Симеонов и той адвокатства на Иво Христов. Седнал бил човекът на маса, разприказвал се повечко. Тия три неща… „Това ли е проблемът на България”, пита зам.министър-председателят. Това е един от основните й проблеми господа и другари.   Това е начин на мислене, насаден предимно сред червената „аристокрация”, колкото и нелепо да звучи това понятие.
ФАКТОР



Гласувай:
4



1. planinitenabulgaria - Аз знаех, че Иво Христов от БСП/ДПС е доцент.
10.11.2017 14:55
Той появи обаче трети полритически лозунг.
Първият бе: Да живее международното положение! Измисли го БКП.
Вторият - Свободата е в теб! Измисли го Делят Пеевски.
И последният - От нас зависи! Измисли го народен будител, високо интелигентен според съпартийците му от БСП/ДПС.
цитирай
2. batogo - !!!:)))
10.11.2017 15:29
Всичко това недвусмислено доказва, че от членовете на ком-партията, от нейните ченгета, офицери, слушалки, московски възпитаници и слуги демократи не стават, защото им липсват духовността, възпитанието и ценностната система, която създава СЪЩИНСКИТЕ ДЕМОКРАТИ. От цървула трандафор не става, както и от комуниста демократ не става. Животът го доказа по безспорен начин за тези 28 години преход от никъде за никъде. :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4086181
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031