Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2017 11:29 - БЪЛГАРИ ЛИ СА БЪЛГАРСКИТЕ "ПАТРИОТИ"
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3144 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 НАСЛЕДНИЦИТЕ НА "ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС" СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ КАТО "ПАТРИОТИ"

Т. нар. "обединени патриоти" квичат ежедневно по медиите и се бият в гърдите като горили преди съвъкупление.
Но нека видим какво правят и какво не правят.
Валири Симеонов обикаля като глуха кучка курортите и като квартален милиционер нарежда да се съблюдава тишина и да се строят лифтове. Или отива на границата и блъска бабички да се връщат в Турция както го правеше и във втрата половина на осемдеситте. Но това не е нещо ново за един бивш щатен комсомолски секретар.
Красимир Каракачанов министерства. Назначава, уволнява и активно подпомага руската икономика, въпреки ембаргото.
Волен Сидеров кротува и се зае основно с комплексите си.
И на никого не прави впечатление, че тези "обединени патриоти" заседават между "много патриотичните" места, наречени "църква Александър Невски" и паметника на цар Александър Втори. Не им прави впечатление, че улицата на която се намира Народното ни събрание не се казва България или хан Аспарух, а се нарича булевард "Руски".
Не им прави впечатление, че има едно градче, което се нарича Левски. Друго градче се нарича Ботевград. Трето, още по-малко се нарича Раковски. За Исперих, Тервел и прочия "дребосъци" да не говоря. В същото време съветският агент Георги Димитров има Димитровград. Македостващият соцалист Димитър Благоев е издигнат до областен център. Стамболов и Каблешков си имат селца. Паисий, Софроний, Захари Стоянов Панайот Волов и още цяла плеяда български патриоти нямат и това, но на "Обединените патриоти" това не им прави впечатление.
Аз не искам такива "обединени патриоти".  Ако токива са ни патриотите с България е свършено. А като прибавя към тях и останалите русофили нещата отиват към ликвидация на една хилядолетна история.



Гласувай:
3



1. attila - Потомци на Комити: ВМРО Няма Общо с Истинската,Създадена от Дедите Ни !
16.12.2017 12:54
Потомци на Комити:

ВМРО Няма Общо с Истинската,Създадена от Дедите Ни !

Тя е Регистрирана по фирмено дело 1/1953 г. на Комунистическия Съюз на Македонските Културно-Просветни Дружества на Главорезите Лев Главинчев и Христо Калайджиев !

Агентът на Държавна сигурност Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки и цялото обкръжение около тях продължават да заблуждават българската общественост, че техният фалшификат на „Пиротска“ 5 е правоприемник на историческата ВМРО.

Това е Гавра с паметта на онези дейци на македонското революционно движение, които са отдали живота си за българската кауза. Фалшификаторите на историческата ВМРО присвоиха имотите на историческата ВМРО и на бежанците от Вардарска и Егейска Македония

Днес те се намират в частната фондация на Красимир Каракачанов „ ВМРО“.

ВМРО (или МВРо ЕООД) !

Красимир Каракачанов е бил Агент на Комунистическите Репресивни Служби в Прословутото 6-то Управление на ДС с Псевдоним “Иван”. Много Близък с Друг Агент “Гоце” Първанов.

Баща му Дончо Каракачанов, Висша Комунистическа Номенклатура, Офицер от ДС, Депутат Преди 1990, един от Ръководителите на Казионното БЗНС.

Родът им Няма НИЩО ОБЩО с Македония.

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК!

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК!

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО!

КАЗАХ!

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
2. bosia - защо се учудваш?
16.12.2017 13:59
Хаджи Иванчо Хаджипенчович, който е един от осъдилите Левски и е бил назначен от османлиите бил народен представител след 1878 г. Защо и агент на ДС да не мине за патриот?
цитирай
3. attila - Учудва ме Как е Възможно да Същес...
16.12.2017 18:27
Учудва ме Как е Възможно да Съществува Такава Долнопробна Славянска МЪРША, Като Задунайската ?

От 73 Години ги Управляват Комунисти и Милиционери, Тоест ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ и Децата и Внуците на Тези ТЕРОРИСТИ и УБИЙЦИ а Раята Продължава да Гласува и Плаща Данъци !

ДА СЕ ЗНАЕ !

Комуниста не е Дошъл на Власт с Мирни Протести и Демократични Избори,той Дойде с Терор, Оръжие, Преврат и Съветски Танкове и Може да се Свали Само с КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ !

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и ражда Копелета !

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l


цитирай
4. vladtepes - За Георги Димитров
17.12.2017 22:23
Георги Димитров е изтъкнат професионален пианист на високо ниво, удостоен с престижните прякори Гошо Тарабата и Гошо Мастиката за успехите си в алкохолната подготовка. Първата му регистрация в полицията е за пиянско сбиване, изгонен е от църквата, тъй като говорел глупости и се закачал с младите жени, уволнен е от печатницата, тъй като не успял да изтрезнее и не се явил на работа. Също е организирал нелегален внос на алкохол в затвора на Гестапо и е впечатлил германците с алкохолната си подготовка и е единственият комунист осмелил се да се яви пиян-залян в кабинета на Сталин в Кремъл подпиран от Вълко Червенков. За тези постижения заслужава да му бъде наречен град и да има паметници с бутилка мастика в ръка. В края на живота си развива цироза и сърдечна недостатъчност поради своя висок професионализъм и отдадеността си на пианизма. Заедно с Димитър Луджев и Калин Терзийски е един от малкото българи удостоени с високото звание "Горький пропойца" в Русия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737062
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031