Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2018 20:32 - Молодцы - Руските служби забраниха разследване на Навални за олигарх, вицепремиера Приходко и секс работничката Рибка
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1266 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Дерипаски съди две елитни проститутки за разгласяване на тайни от интимния му живот   image

Кадър от забраненото разследване - Навални и секс работничките

11FEB2018  

Руските власти блокираха скандално разследване на Алексей Навални зараде дело на олигарха Дерипаски срещу елитната секс работничка Настя Рибка, съобщава novayagazeta.ru.  Руският милиардер Олег Дерипаски е дал на съд Настя Рибка (Анастасию Вашукевич) и Алекса Лесли (Александра Кириллова) за разпространение на информация от неговия личен живот. Това стана причина да бъде блокиран Фонда за борба с корупцията(ФБК) на опозиционера Алексей Навални от руската Федерална служба за надзор на информационните технологии и средствата за масово осведомяване. Това съобщава РБК, позовавайки се на добре информиран източник, представител на бизнесмена. По неговите думи Рибка и Лесли, елитни компаньонки „са публикували в социалните мрежи фотографии, на които е Олег Дерипаска. Те са свързани с неговия личен живот. Двете са разпространили и аудиозаписи с негови разговори, направени тайно от него, които разкриват част от личния му живот, за които бизнесменът никога не е давал съгласието си те да бъдат публично оповестени.

В същото време представителят на бизнесмена посочва, че Алексей Навални няма да бъде ответник по иска, „независимо от това, че той незаконно е използвал информация за личния живот на Олег Дерипаски, който в ролята на любопитен наблюдател на подробностите от частния живот на бизнесмена, отправя към него напълно голословни обвинения“. „Предвид това, че медиите се присъединиха към информационната атака на Навални, тиражирайки информацията, разпространена от него, в пълно нарушение на закона за неприкосновеност на фотографии и репортажи, свързани с личния живот, съдът задължи руските специални служби да блокират достъпа до съответните страници в интернет докато бъде разрешен спорния казус“, пояснява представителят на Дерипаски. По-рано бяха блокирани в интернет страниците, съдържащи информация от разследването на Фонда за борба с корупцията на Алексей Навални, които се отнасят до „неформални разговори“ между бизнесмена Олек Дерипаски и вицепремиера Сергей Приходко, който е бил гост на яхтата на олигарха. Бяха блокирани и видеата в Youtube, както и блогът на опозиционера, след което бяха задължени изданията, публикували снимки с бизнесмена, да ги свалят от страниците си в социалните мрежи. 

Припомняме, че в  разследване на Фонда за борба с корупцията, публикувано на 8 февруари, закоето писа Faktor.bg(виж ТУК, б.р. ), се разказва за съвместна почивка на Дерипаски и Приходко на яхта в Норвегия, което бе представено от Навални като „подкуп на висш държавен служител“. Разследването бе направено въз основана на снимки, публикувани в Инстаграм и на книгата на Настя Рибка, която е придружавала Дерипаски и Приходко по време на това тяхно съвместно пътуване. Тогава ФБК се обърна към Главна прокуратура и Разследващия комитет, с молба да бъде проверена дейността на вицепремиера. На свой ред милиардерът Дерипаска заяви, че изявленията на Навали нямат нищо общо с реалността, „те се явяват плод на въображението на група хора и проява на планирана кампания, с цел да бъде дискредитирана тяхната репутацията“.




Гласувай:
4



1. kolevn38 - Молодцы - так деражать!
11.02.2018 20:46
Браво, ето така се прави в най-великата от всички велики православно-арийски империи - цялата истина под килима, информацията за подкупите, курвите, яхтените и самолетни воаяжи на сивият кардинал - вицепремиер Приходко и неговият златен приятел Дерипаска - под забрана. Ще трябва отново да долети Чайка да учи нашите туземци на ум и разум и на настоящее евразийское правосудие...
Всъщност кой ли се интересува от някакво си правосъдие, морални норми, явна корупция, от това че вторият човек в най-великата от всички велики империи мачка и насилва някакви долни курвета на яхтата на някакъв милиардер, и прочее и прочее глупости - нали си имат Путин:)
цитирай
2. kolevn38 - Бобруйская модель Настя Рыбка п...
11.02.2018 21:13
Бобруйская модель Настя Рыбка публично рассказала о групповом изнасиловании, произошедшем на яхте миллиардера. Об ужасном преступлении белоруска поведала на своей странице в Instagram. Девушка написала, что ее насиловали известный олигарх Олег Дерипаска и заместитель председателя правительства РФ Сергей Приходько.
цитирай
3. kolevn38 - Къде са сега всички тъпоглавци от червената дружинка, да запеят в един глас защитни арии за путинските помияри!?
11.02.2018 21:23
Къде са 1997, Венцивалери, Крумчервеносвет, Мерлин1886... Няма ги. Мълчат. Покрили са се в червените си дупки и гледат клипа за изнасиления от шуменския шундек Varg1 Стоян.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Очаквам от Вас данни за проработката "Волочкина".
11.02.2018 22:50
Известно според първия балетист на Большой театр стана, че балирините на театъра биват ползвани за проститутки от олигарсите. За това той бе залят с киселина. В Швейцария възстановиха донякъде зрението му и му присадиха кожа по лицето, но от първия балетист на театъра вече нищо не става.
Оказва се обаче, че някои от балерините са се "сработили" с определени олигарси и чукат частно. Тарифата на Волочкина, прима балерината, е била 15000 долара за една нощ при олиарх. Само че са я снимали със скрита камера и я изкараха не балерина, а най-скъпата руска проститутка.
Я се поразтърсете за данни по тази проработка "Волочкина"!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4088801
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031