Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2018 12:10 - НАЛАГА СЕ ОТНОВО ДА ПОВТОРЯ: ФАШИСТИ В БЪЛГАРИЯ СА БИЛИ САМО КОМУНИСТИТЕ
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 486 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Фашизъм има там, където има срастване между партия и държава.Това е т.нар. "класическо" определение. Срастване между партия и държава в България няма преди 09.09.1944 г. Такова срастване има след 09.09.1944 г.

Тогава чрез въоръжен преврат и в условията на окупация на страната от чужда държава – СССР, незаконно властта окупира българската Комунистическа партия. Тя ликвидира физически всички, които искат да бъдат българи, а не фашисти или комунисти – 30 000 избити и над 300 000 хвърлени в концлагери. Целта й е да всее тотален страх и ужас. Успява. И се започва тоталното фашистко,т.е. комунистическо безумие. Партията-държава лишава българите от възможността поне една малка фирма да си регистрират, за да могат да прехранват семейството си. Забранява им да пътуват в западни държави, за да не би да видят един нормален свят. Отнема земята на селяните. На гражданите нарежда колко дълги да им бъдат косите, колко широки крачолите на панталоните и каква музика да слушат. Партията казва кога можеш да си купиш кола и кога, и къде да отидеш на почивка. Партията казва какво трябва да пише в учебниците и какви предмети да се изучават в университета. Партията-държава се навира и под юргана за да обясни на младите кое как се прави. Ако не слушаш инструкцията следва в най-добрия случай "другарски съд". Партията държава никога не пита искаш ли или не искаш.. Тя решава вместо теб и те праща да работиш без заплащане – на ученическа или студентска бригада, всяка пролет и есен. Пак партията- държава те хвърля в казармата, за да ти промие там по-лесно мозъка и да те научи на "вярност към партията". Партията-държава казва,че не можеш да гледаш друга телевизионна програма освен една българска и една съветска.

Тази фашистка, т.е. комунистическа, партия-държава следи и контролира цялостния живот на хората. Това е тотален контрол като за целта работят всички държавно-партийни органи, т.е. институции и главно МВР и ДС. Доказателството, че БКП е фашистка партия е чл.2, ал.2 от т.нар. "Живковска" конституция от 1971 г., който гласи: 
"Ръководната сила в обществото и държавата е Българската комунистическа партия."

Знам, че някои ще възразят като кажат, че комунистите са се борили с фашистите. Но нали вече знаете,че фашистка партия на власт у нас няма преди 09.09.1944 г.? Няма нито една "буржоазна" партия, която да е установила тотален контрол върху властта тогава. Няма. Фашизъм у нас се установява след 09.09.1944 г. А това,че някои наричат този фашизъм комунизъм или социализъм, е въпрос на наложена практика по време на фашизма, т.е. на комунизма. Най-голямата лъжа на българските комунисти е, че има фашисти извън тях самите.

Когато на власт бе партията-държава БКП тя записа в конституцията,че в държавата ни се изгражда "развито социалистическо общество". В действителност никакво "социалистическо общество" не се градеше, да не говорим за развито. Фашистите, т.е. комунистите имаха друга цел – да бетонират властта си. Държавата бе тяхна и можеха да си правят с нея, каквото си искат. Но понеже всеки фашист, т.е. комунист е доказано некадърен, те докараха страната до катастрофа. Вярно е, изкараха на власт близо 45 години, но за историята това е нищожно малко време. Накрая баш тарторът им – правешкият каскет, призна, че "социализмът е едно недоносче". И се юрнаха тия фашисти да стават капиталисти. Забравиха,че са се борили срещу "капитализма". но по инерция още говорят срещу "фашизма". Проблемът е, че фашистите са ТЕ!

image

 

    Александър Йорданов Александров  
image



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4119469
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5102
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930