Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2018 11:45 - Кремъл скри лицата на обвинените за отравянето на Скрипал в мига, в който ги питат: Работите ли в ГРУ? ВИДЕО
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 10615 Коментари: 15 Гласове:
5

Последна промяна: 14.09.2018 12:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Къде е сега оня червен парцал koshava, дето твърдеше, че въпросните вовичоци били британски актьори!? 

Боширов и Петров се представят за туристи, увлечени от британската архитектура, но през цялото време наричат световноизвестната катедрала в Сълсбъри "солсбъриЦка", а Монблан "монТбланК"
 image

Алексей Петров и Руслан Боширов

14SEP2018  

По-малко от 24 часа след като руският презиеднт Владимир Путин изненадващо заяви, че руските власти са открили обвинените за отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия с нервно-паралитичния агент "Новичок" и ги обяви за "нищо особено, цивилни" двамата се "вслушаха" в призива му и дадоха интервю за главния редактор на кремълските пропагандни медии Sputnik и RT.

Двамата очаквано заявиха, че са били в Солсбъри като туристи, нищо не знаят за бащата и дъщерята Скрипал и работят във фитнес-индустрията.

По думите им, не не са носили никакви отровни вещества и дори не са знаели къде в Солсбъри се намира дома на Скрипал.

Руснаците твърдят, че са пристигнали в Солсбъри на 3 март, за да разгледат знаменитата готическа катедрала от XIII век, както и други исторически забележителности, включително Стоунхендж.

Петров обяснява, че двамата прекарали в Солсбъри не повече от половин час, тъй като валял сняг, улиците били затрупани, навсякъде имало киша и мръсотия. Двамата премръзнали, върнали се на гарата и заминали за Лондон с първия възможен влак.

На следващия ден двамата отново се върнали в Солсбъри, за да доразгледат забележителностите, тъй като времето се оправило, било топло и слънчево. Този път те прекарали в Солсбъри около час.

Припомняме, че в същия ден, 4 март, бившият полковник от ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия бяха открити в безпомощно състояние, а впоследствие стана ясно, че двамата са отровени с нервно-паралитичното вещество "Новичок" нанесено на бравата на входната врата на дома им.

Двамата обаче не обясниха как и къде са получили задграничните си паспорти, както и защо те са с поредни номера и се различават само по една цифра. Двамата са имали закупени билети от Лондон до Москва едновременно за два полета, което също не беше обяснео по време на интервюто.

Въпреки че твърдят, че работят във фитнес индустрията двамата нямат нито сайт, нито профили в социалните мрежи, макар че за този бизнес е характерен агресивният маркетинг именно в социалните мрежи.

На 14-тата минута от интервюта на двамата е зададен ключовият въпрос - работят ли в ГРУ. В този момент обаче камерата фиксира не лицата на Петров и Боширов, а на лицето на интервюиращата ги Симонян, така че детайлите от поведението и мимиката на двамата остават извън кадър и не би могло да бъде наблюдавано и анализирано от експерти.

Изненадващо, но те реагират нервно: "А Вие работите ли в ГРУ?" - настъпателно попита единият.

Боширов и Петров се опитват да се представят за туристи, увлечени от британската архитектура, което е доста специфично хоби, но през цялото време нарича световноизвестната катедрала в Сълсбъри "солсбъриЦката" катедрала. Разказвайки за новогодишното си пътуване в Швейцария нарича Монблан "монТбланК".

На 5 март Великобритания разпространи снимките на двамата заподозрени за отравянето на Скрипал, като предварително съобщи, че имената Алексай Петров и Руслан Боширов са "легенда" за прикритие, както и, че двамата са агенти на ГРУ.

Междувременно Министерството на външните работи на Великобритания определи интерюто "пореден пример на лъжи от страна на Русия" и припомни, че в хотелската стая на двамата са открити следи от "Новичок".

"Лъжите и грубите фалшификации в това интервю са грубо оскърбление на здрпавия разум. Но, което е по-важно, е оскърблние за пострадалите от това ужасно нападение", заяви по същия повод и представител на кабинета на британския премиер Тереза Мей и добавил, че Лондон е очаквал такова развитие на събитията.

Превод: Faktor.bg

п.п. Обезателно прочетете коментарите под видеото - изключително любопитни са:)






Гласувай:
8



1. kolevn38 - Mihail Stefanov Милиционерите ...
14.09.2018 11:46
Mihail Stefanov Милиционерите никога не са били известни с някакъв голям интелект,но тези са от най добрите на другаря Путин. Сигурно са единствените хора в света,пристигнали в Лондон за два дена и отишли в единия от тях да зяпат Солсбъри. Хванали тренът, въпреки че в този ден имало ремонт по пътя и влакове от Лондон нямало,но руските туристи това не ги спира,отишли до Беизинсток и от там хванали втори влак. Веднъж оказали се в Солсбъри тези любители на катедрали не успели да видят стърчащата кула,нито надписите автобуси за Стоунхендж,ами тръгнали в обратна посока,повървели 2-3 километра из квартал само с къщи (хванати са от камерите на бензиностанция близо до къщата на Скрипал)омръзнало и и се върнали на гарата. Оттам пак с прикачване до Лондон,и вечерта самальота за Масква. И после някой да седне да ми обяснява че руските тайни служби са номер едно.
цитирай
2. kolevn38 - 16 902 коментара под въпросното видео:
14.09.2018 12:21
Добавяне на обществен коментар…
Георгий Кокорин
Георгий Кокорин
преди 4 часа (редактиран)
Все не логично. Все глупо. Они не рассказывают про бизнес, потому что не хотят, чтобы пострадали их партнеры или еще кто-то там. Но при этом пришли рассказать, что их жизнь разрушена. Такой бред!!! Сразу видно, что заучили немного, текст по работе короткий, чтобы не запнуться и не раскрыться окончательно. Ну а бред про то, что они просто ездят за границу, чтобы походить по магазинам и посмотреть новинки спортивного питания, но при этом ничего не покупая - это звиздец какой-то! Это что за бизнес такой???
Я слышу, как смеются фитнес тренеры по все стране)
Такая чушь, что даже я себя неловко чувствую, когда смотрю это видео.

374


Training Day
Training Day
преди 3 часа
Бляяяяять, я теперь понимаю что нашу страну не победить, ни кому не захочется побеждать народ где ГРУшники такие дебилы- этож какое население должно то быть!!!!

37


Alex Demidov
Alex Demidov
преди 5 часа
Это лучшее камеди шоу которое я видел))))) смотрел несколько раз, ставил на паузу чтоб поржать!!!ааааа!!!!

120


Canapsis
Canapsis
преди 3 часа
Теперь мы знаем, когда чекистов хватают за яйца они прикидываются пидарасами.

87


zzzzBaron
zzzzBaron
преди 5 часа
два дибилаиз ГРУ с унылыми рожами, я хуею....
"Мы туристы..."
ВЫ - ДАУНЫ.....

71


Yobaboba
Yobaboba
преди 5 часа
ТУПЫЕ КАК ПРОБКИ МЕНТЯРЫ СРЕДНЕЙ РУКИ

61


Алексей 999
Алексей 999
преди 4 часа
Мало того что карьере конец. Так еще приходится играть пидоров. Растроишься тут.

54


Ваш друг и помощник Влад Влад
Ваш друг и помощник Влад Влад
преди 5 часа
Блять что это за предурки? Зачем я налоги плачу нахой? йоб вашу мать... вы кого на работу берете?

74


Василий
Василий
преди 6 часа
Готовая миниатюра для камедиклаб (Харламов и Батрудинов) , даже текст менять не надо, просто чуть более ебанутыми лицами всё это говорить.

35


Нурлан Смагулов
Нурлан Смагулов
преди 4 часа
- СВОЛОЧИ!!! ТВАРИ!!! ВЫ ПРОВОЛИЛИ ТАКОЕ ЗАДАНИЕ, КАК ВЫ МОГЛИ БЕСТОЛОЧИ?! ЗАСВЕТИЛИСЬ КАК ПОСЛЕДНИЕ ПИД*РЫ!!! ТОЧНО! СКАЖЕТЕ ЧТО ВЫ ТУРИСТЫ-ПИД*РЫ!!!
- Но товарищ генерал...
- Я ВСЁ СКАЗАЛ, ИДИТЕ НА ТЕЛЕВИДЕНИЕ И ИГРАЙТЕ ПИД*РОВ.
- Есть товарищ генерал!

82


Дмитрий
Дмитрий
преди 5 часа
Эта страна обречена............... Лучше бы Путин этих двух вообще никому никогда не показывал....... Хотя, нет, я аххххуительно поржал )))))))))))))

43


Рауль Дюк
Рауль Дюк
преди 3 часа
-Вы Баширов и Петров?
Так точно. Мы это они.
-У вас был с собой флакон духов Nina Richi?
Нет, мы два нормальных мужика! Зачем нам духи?
-А почему вы путешествуете вдвоем? Кто вы друг другу?
Давайте не будете лезть в нашу частную жизнь? Мы два взрослых человека.
-Вы сотрудники ГРУ?
Никак нет, а вы?

26


Алексей 999
Алексей 999
преди 5 часа
Как этим двум дебилам новичок доверили. Они же могли натереть не ручку, а руку.

37


Julia Volchkova
Julia Volchkova
преди 5 часа
Ахаха, самая неубедительная постановка на Ютюб

39


Aidas
Aidas
преди 3 часа
Ну да..логично... Полтора часа на поезде ехали, платили по 80 фунтов за билеты что час погулять по городу, и так два дня подряд... Там те часы настолько хороши что стоит два раза по полтора часа ехать на час? И гуляли по кварталу частных домов, в противоположной стороне от церкви.

27


Марсель Радикович
Марсель Радикович
преди 5 часа
Петров и Васечкин это провал

23


Алексей
Алексей
преди 3 часа
Я пад сталом))). Похоже, что в России ЦИРКи скоро закроют.

24


Vladimir Belyi
Vladimir Belyi
преди 5 часа
2 долбаёба, хуёво в ГРУ готовят клоунов!

22


Michail Kop'ilov
Michail Kop'ilov
преди 2 часа
21:00
Руслан Боширов : "Когда ты прилетаешь, улетаешь посещаешь какие-то места, никогда не обращаешь внимание на камеры. Потому что это не интересно. Как снимают, где снимают, что снимают. Мне это не интересно. И я не обращал на это внимание."
Цитата будто бы взята из учебника по диверсионно-разведовательной подготовке. Раздел: "Действия, по прибытии в иностранное государство."
[Для служебного пользования]

Пропускаешь " не" и "никогда" в каждом предложении... Разумеется, это всего лишь моё видение...

11


Алексей Алексеев
Алексей Алексеев
преди 4 часа
2018 год))), спектакль с двумя ГРУшниками))), народ совсем за скот держат такую лажу показывать???
Они больше на космонавтов похожи чем на бизнесменов, а эта хохма про пп, да вы понятия не имеете, что вы несете?! Народ кто фитнесом, бадами и прочими…умирает от смеха))) Какая жопа)))

23


Evgeniy Ivanov
Evgeniy Ivanov
преди 5 часа (редактиран)
Блин, очень забавное интервью. Отлично видно, как они изо всех сил пытаются нигде не проколоться. Особенно смешон эта рассказ про две поездки в Солсбери. Как по мне, очевидно, что первый раз они ездили туда, что б "осмотреться на местности", второй, что б "закончить дело". Теперь им под это надо свою "легенду" подогнать. Ок, цель поездки посмотреть на собор (тут они очень неумело пытаются показать свою заинтересованность в этом соборе: шпиль 123 м., часы). Казалось бы, одного дня достаточно. Но англичане легко по камерам смогут доказать, что они туда приезжали и во 2-ой день. Поэтому появляется эта история про "жижу" и плохую погоду. И она там действительно была не очень, правда 2-ого а не 3-его. Ну, конечно, поездка на 3 дня в Англию, что б "оторваться", заслуживает отдельных аплодисментов. 1 день - прилет, солсбери, 2-ой день - дикий отрыв, 3 день - отлет. Им деньги походу совсем девать некуда. А сказать, что в ездили по делам бизнеса (что звучало бы куда более правдоподобно с учетом 3-х дней) они не могут, так как в маленьком Солсбери очень легко выяснить занимались ли они там своими протеинами или нет. Так что получается вот такая ерунда. Хотели как лучше, получилось как всегда.

20


Игорь Богданов
Игорь Богданов
преди 4 часа
Пацаны к успеху шли, не получилось, не фартануло !!!

20


FornarySind
FornarySind
преди 1 час
Почему это видео в категории "Новости и политика", а не в категории "Юмор и развлечения"?

12


Геннадий Лебедев
Геннадий Лебедев
преди 3 часа
Изначально думал что это не мы...теперь вопрос снят1000%

30


Павлина Петрова
Павлина Петрова
преди 6 часа
мне не терпится посмотреть передачу время покажет, где будут обсуждать этот трипер.

15


Т Т
Т Т
преди 5 часа
Сразу видно, что сценарий интервью им путин на коленке писал. Одна контора дебилов: за что ни возьмутся - всё просрут максимально нелепо, сами на ножи в спину напарываются. Ёжики, блин, в тумане...

14


Roman K
Roman K
преди 1 час
Ну вот, уже второй день моё утро опять начинается с этого видео)) Заряд отличного настроения и ржача на целые сутки! Ничего смешнее за год не видел)))

10


Дмитрий
Дмитрий
преди 5 часа
У пригожинских в методичке версия про двух несчастных голубков. Уже нескольких помеченных встретил в комментах.

12


Здрасьте вам
Здрасьте вам
преди 3 часа (редактиран)
Эксклюзивный допрос - Жеглов отдыхает!))
Два бедных барашка :((

8


Евгений Зверев
Евгений Зверев
преди 4 часа
Надо было спросить их, чем отличается гейнер от протеина и что такое ВСАА))) И всё пи@дец легенде)))

9


FornarySind
FornarySind
преди 1 час (редактиран)
Актёры, у которых до сих пор нет Оскара

10


Tim58
Tim58
преди 3 часа
Армяшка, лови диз за грушников

6

цитирай
3. cortana - :)
14.09.2018 19:08
В постинга kolevn38 написа:
Къде е сега оня червен парцал koshava, дето твърдеше, че въпросните вовичоци били британски актьори!?
Не зная дали си чел постинга, с който общият ни приятел Жоро тогава го направи за смях. :):)
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2018/09/07/blogov-rusofilski-toest-idiotski-oshaf.1626603
А твоят заслужава първа наравно с русофилските бози.:)
цитирай
4. radostinalassa - Много си непосредствен в изразите...
14.09.2018 21:20
почти фриволен. Затова някои не искат да контактуват с тебе. Оставяш лоши следи.
цитирай
5. kolevn38 - Я се разкарай бе, боклук.
14.09.2018 21:44
radostinalassa написа:
почти фриволен. Затова някои не искат да контактуват с тебе. Оставяш лоши следи.


Нямам желание да контактувам с никой тук, освен с тези които лично се познавам и още има-няма десетина дванадесетина човека. Не искам и не държа да ме харесват. За мен са важни и уважавам хората тук, които споделят моите виждания и разбирания. Групата червени чукундури направо ненавиждам, а с тъпите и елементарните като теб си правя гаргара когато съм на кеф :)
цитирай
6. kolevn38 - Така де:)
14.09.2018 21:45
cortana написа:
В постинга kolevn38 написа:
Къде е сега оня червен парцал koshava, дето твърдеше, че въпросните вовичоци били британски актьори!?
Не зная дали си чел постинга, с който общият ни приятел Жоро тогава го направи за смях. :):)
http://starforlife.blog/lichni-dnevnici/2018/09/07/blogov-rusofilski-toest-idiotski-oshaf.1626603
А твоят заслужава първа наравно с русофилските бози.:)

цитирай
7. milady - :)))))
14.09.2018 21:56
Бляяяяять, я теперь понимаю что нашу страну не победить, ни кому не захочется побеждать народ где ГРУшники такие дебилы- этож какое население должно то быть!!!!


Колев ще ме накараш да си припомня руския език
поздрави... винаги си актуален забавен
и право в десятката...

цитирай
8. radostinalassa - Тази маймуна ме нарече боклук
14.09.2018 22:43
Господи, прибери си вересиите. Быстро,быстро. Потомъкът на неандерталците, риж глупак.
цитирай
9. kolevn38 - Разкарай се, боклук. Повтарям го, не ме карай да го потретвам, че ще висиш на първа като прани гащи на плет:)
14.09.2018 22:55
radostinalassa написа:
Господи, прибери си вересиите. Быстро,быстро. Потомъкът на неандерталците, риж глупак.

цитирай
10. planinitenabulgaria - Само една забележка:
14.09.2018 23:18
По-мило с кобилата Ласа, тя е влюбена в агент ВВ1951 и ще гръмне от естроген.
А тия двамата, като ги гледах какви интелектници са, сетих се за нашите бириинджии радеВ ии ниновА.
Тоя, дето отрови Литвиненко сега е депутат, и тия ще станат скоро много първи, защото товарищ Путин ги счита за нормални руски граждани. Те направиха с появяванеето си по телевизията на пух и прах британските служби, което стори и г/жа Кошава, а също и поетесата Миссана, която в един свой коментар оневинява Бащицата и громи нехимнословещите го.
От мен една задача за поместване на постинг:
Русия държи оогромни китайски територии в Сибир, в които вече няма нито един руснак. Там работят китайци и северокорейски роби, предимно в добива на цветни меетали, напр. живак иили работят по добива на газ. Докога мислите, че Китай ще разрешава негови територии да се ползват от Русия и за нея да работят китайци?
И още една тема. Поводът е доколко глупави се оказаха японците. Путин им предлага мирен договор, в който те да признаят своите територии на Курилските острови и на Сахалин за руски, срещу което ако има война, Путин няма да ги тресне с хиперракетите си. Големи глупаци. За тях важи израза от с. Требич, късмет в гъзо им вкарваш, они си бегат от късмето...
Очаквам от Вас постинг и по тези теми. А за тия хубавци, дето ги явиха по телевизията, май само на Кобилата Ласа, на г/жа Кошаава и на поетесата Миссана не им е ясно, че тия са ГРУшниковци...
Има и други обаче, дето очакваха повече доказателства, в момента съм ги подложил на монииторинг. Они обаче казват, пас!
цитирай
11. kolevn38 - Не се притеснявай, мога да бъда полезен с качествен превод във всеки един момент :)
14.09.2018 23:26
milady написа:
Бляяяяять, я теперь понимаю что нашу страну не победить, ни кому не захочется побеждать народ где ГРУшники такие дебилы- этож какое население должно то быть!!!!


Колев ще ме накараш да си припомня руския език
поздрави... винаги си актуален забавен
и право в десятката...


цитирай
12. kolevn38 - Ласса е такава дупка, че носи негативи на всеки, дори на тези по които си пада)
15.09.2018 09:44
planinitenabulgaria написа:
По-мило с кобилата Ласа, тя е влюбена в агент ВВ1951 и ще гръмне от естроген.
А тия двамата, като ги гледах какви интелектници са, сетих се за нашите бириинджии радеВ ии ниновА.
Тоя, дето отрови Литвиненко сега е депутат, и тия ще станат скоро много първи, защото товарищ Путин ги счита за нормални руски граждани. Те направиха с появяванеето си по телевизията на пух и прах британските служби, което стори и г/жа Кошава, а също и поетесата Миссана, която в един свой коментар оневинява Бащицата и громи нехимнословещите го.
От мен една задача за поместване на постинг:
Русия държи оогромни китайски територии в Сибир, в които вече няма нито един руснак. Там работят китайци и северокорейски роби, предимно в добива на цветни меетали, напр. живак иили работят по добива на газ. Докога мислите, че Китай ще разрешава негови територии да се ползват от Русия и за нея да работят китайци?
И още една тема. Поводът е доколко глупави се оказаха японците. Путин им предлага мирен договор, в който те да признаят своите територии на Курилските острови и на Сахалин за руски, срещу което ако има война, Путин няма да ги тресне с хиперракетите си. Големи глупаци. За тях важи израза от с. Требич, късмет в гъзо им вкарваш, они си бегат от късмето...
Очаквам от Вас постинг и по тези теми. А за тия хубавци, дето ги явиха по телевизията, май само на Кобилата Ласа, на г/жа Кошаава и на поетесата Миссана не им е ясно, че тия са ГРУшниковци...
Има и други обаче, дето очакваха повече доказателства, в момента съм ги подложил на монииторинг. Они обаче казват, пас!


А дядя Венци е интелигентен човек, честно казано ми дори е симпатичен, но упоритото му желание неистово да защитава една престъпна идеология и съмнителна кауза ме отвращава.
цитирай
13. vencivaleri1951 - Колев,
15.09.2018 12:21
ти търсиш някой,я си кошава , но по интересно е къде са британските служби днес. Лично по БиБиСи чух, а бе и разпространено мнението им, че тези хора са с друго име
и едзва ли ще ги видим или чуем за тях. Някои коментатори ги пратиха и при Свети Петър. Коментарът ти към колега съблогър, че разговаряш само със съмишленици
и ругателствата към инакомислещите те свива в "черупката", а от там стеснява кръгозора ти. Приличаш на човек със зъбобол-едностранно издут и злостен
Лично аз очаквам от тези двамата още изпълнения. Я си представи че единия ден са се записали , а другия бракосъчетали? Ако се съгласят на публичен дедектор на лъжата? Та тези двамата са се бяха наакали от страх в студиото-как ги виждаш като изпълнители на мокра поръчка? Понеже ти вярваш/защото е в унисон с нагласите ти/ на всичко каквото поднесе Западът , я помисили как хора които могат да манипулират изборите в Щатите, които могат да влезат в база данни на кандидат президентът на САЩ, а и държавен секретар същевременно ще си заложат авторитета на тези смешници? Мей стана за смях и ти ще видиш какво ще и се случи тези дни в парламента-ще я бламират свои и чужди. Тези двамата имат участие колкото Димитров при подпалване на Райхстага, колкото Сергей Антонов в покушението срещу папата, колкото се оказаха верни сведенията от слежбите на Щатите и Англия за оръжията за масово поразяване на Саадам. Трябваше на ангроезичните политици и предприемачи удар по Ирак и службите намериха алиби. После се извиниха, един честен журналист от БибиСи/и ръководител на агенцията/ се самоуби не можейки да преживее , че е бил рупор без да иска на една голяма лъжа , довела до стотици хиляди жертви и разрушаването на една държава. А ти ако беше иракчанин и днес твоите деца се скитаха без дом и държава или недай си Боже по лошо???
цитирай
14. kolevn38 - Венци, прочети двата ми коментара под своя пост.
15.09.2018 13:35
Смятай, че с тях съм изказал цялото си мнение по темата. Не ми се водят кухи разговори.
цитирай
15. vencivaleri1951 - Прочетох ги и щях да мълча,
15.09.2018 17:13
но" гереушника " Петров го осветиха в Одеса. Имал бизнес там и завлекал много хора с пари и търсен за мошеничество. Преди това е съден за кражба. Интересуваше се как така пътуват -ами украинците си имат безвизов режим-дори и рускоговорящите. Виж става интересно. Украинците го търсят за престъпления и ако има украински паспорт, редно е руснаците да го дадат Имат договореност двете страни
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4084503
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031