Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2019 13:30 - Защо ген. Решетников харесва заплахата: Ако България влезе във война с Русия, ще я изтрием от лицето на планетата?
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 2658 Коментари: 3 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Човекът на КГБ и Путин казва, че страната му никога няма да върне откраднатите от нас архиви, били трофей
  image

Ген. Леонид Решетников

 

Биляна Амбарева

Не съм била толкова бясна, откакто Гундяев си позволи да чете конско и да поучава българския президент! Попаднах на пост на стената на Цветелина Ина Сърбинска, която задава въпрос на стената на ген. Решетников: 
"Господин генерал, когда Россия вернет болгарские архивы, вывезенных из страны после 09.09.1944?"
Превод:
"Г-н генерал, кога Русия ще върне българските архиви, изнесени от страната ни след 09.09.1944 г."
И отговорът на ген. Решетников е:
" Я поговорил с крупнейшим русским историком Петром Мультатули. Он сказал - никогда!"
Превод:
"Говорих с най-големия руски историк Питър Мултатули. Той каза никога!"
Има и допълнение от Искандер Каргаев:
"Это был военный трофей. Но если еще Болгария ввяжется в войну против России, то мы трофеев брать не будем. Эта страна будет стерта с лица планеты..." 
Превод:
"Това беше военен трофей. Но ако България влезе във война срещу Русия, тогава няма да вземем трофеи. Тази страна ще бъде изтрита от лицето на планетата ..."

И този отговор е ХАРЕСАН от ген. Решетников!?

Според Русия българският архив е военен трофей? Искам да попитам, за какъв военен трофей говорите, като военни трофеи се наричат завзетите НА БОЙНОТО ПОЛЕ знамена, доспехи и оръжие на противника по време на война? На българска земя не сте се сражавали нито с германци за да ни "освобождавате", нито с български части за да ни завладеете! България не само, че не се е сражавала срещу СССР, а напротив - обявява война на Германия и части от българската армия, взимат участие в заключителната фаза на Втората световна война под съвтско командване!
 Как може да говорите за трофеи като няма боеве между двете армии!? Трофеи са трите руските знамена в музея, които сме пленили от руски кавалерийски части в боевете за Добруджа през есента на 1916 г., но това са трофеи спечелени в битка!

image

Пленено руско знаме

И за разлика от Русия, нашата малка държава няма пленено бойно знаме! И докато руски дезертьори предават бойното знаме на 7-и специален полк от 2-ра бригада на специалната Петроградска дивизия на български части, действащи в този район, поручик Ангел Янчев, който е в плен пази знамето на полка си 9 месеца увито около тялото си, въпреки че в тялото му има неизваден куршум и се нуждае от операция! А укриването на бойно знаме се наказва със смърт! 
Архивът е историята на един народ и не може да бъде военен трофей!

Вие го плячкосахте като пладнешки разбойници,

за да скриете подривните действия на Коминтерна в България и да създадете една фалшива и удобна за вас история. Всъщност благодаря ви! С този си отговор сами разбихте мита, че сте "освободители". Пазете добре архива, защото ще лъсне и истината как сте ни освободили от "турско робство"! Ами да свалим маските, какво ще кажете? Ако сте освободители ни върнете архива, ако не сте - защо ревете на страницата на посолството си, че поругаваме паметника на окупаторите, които са ни плячкосали архива?
Еми няма как хем да сте освободители, хем да плячкосвате архиви като военни трофеи!

image

 

 



Гласувай:
12



1. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю! Чест и почитания за Биляна Амбарева!
08.01.2019 14:04
Това е една достойна, родолюбива Българка, пред която се покланям за точните думи и отношение спрямо наглите нещастници, на които е задала точните въпроси, за да покаже истинските садистични лица и бездушие на червената московско-кремълска крадлива клика!
цитирай
2. getmans1 - Ех, Дедо kolevn38, пак ме изпрев...
08.01.2019 14:41
Ех, Дедо kolevn38, пак ме изпревари ... ама нищо ...аз пак ще го постна ама с ...голяма изненада.
Поздлави.
цитирай
3. apostapostoloff - Да имат те късмет да посегнат на България!...
08.01.2019 16:42
НАТО ще изтрие тях от земята и то в рамките на 6 дни. Само толкова могат да издържат тези въшливи посерковци, чийто военен бюджет е 30 пъти по- малък от бюджета на НАТО.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085596
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031