Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2019 01:36 - Онзи капут с дебилите отново беше хванат в лъжа*
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1665 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 11.01.2019 01:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Онзи с дебилите отново беше хванат в лъжа
image

Хибридите в политика и медии на Московията дефилират често в „българските“ медии и сипят лъжите си за наивният зрител. Депутатът от БСП Иво Христов не веднъж е бил обект на разобличаване, неговата про-московска позиция е добре известна, дори в опит да защити наглите руски претенции по отношение на България, той преди време определи 80% от българите като „дебили“ (виж тук).

Публикуваме статуса от профила на Цветозар Томов (виж тук), в който за пореден този „професор“ бива изобличен в най-нагли лъжи. По-големият проблем, обаче, е че достъп до ефира абсолютно безкритично бива даван от българските „журналисти“, които освен да гледат умно докато ги лъжат в лицето, явно друго не умеят.

Цветозар Томов

„Гледам вчера „Лице в лице“ по БТВ и слушам поредния диалог между Иво Христов и Цветанка Ризова. В него известният творец на реалности лансира поредното си изобретение – инвазията на „демографския миниколос“ (цитирам буквално) Албания, която за двадесетина години ще насели цялото балканско пространство до Кюстендил и ще залее горката Македония. Три албански семейства раждали толкова деца, колкото се родили лани в целия Видински регион – 75 ли бяха, 76 ли… Е, така е, във Видинския регион демографската ситуация е особено тежка, но все пак 572 не е нито 75, нито 76. Колкото до „метафората“ с трите албански семейства – напоследък тоталният коефициент на плодовитост в Албания се срина до около 1,5 (приблизително толкова е и в България), и то въпреки огромните социални помощи за раждане и отглеждане на дете. Накратко, демографската ситуация в Албания е напълно сходна с тази в България (с една съществена разлика – там сривът на раждаемостта е от края на миналия век, а не още от 70-те години, както у нас, поради което кохортите във фертилна възраст все още са значителен дял от населението), и трябва да си сред 80-те процента, които Иво наскоро определи като дебили, за да наречеш едната страна „демографски колос“, а да описваш демографска катастрофа в другата.


Но пиша тези редове не заради Иво Христов. На него това му е бизнеса – за да пророкуваш апокалипсис, трябва да изобретяваш и някои факти. Днес маса медии и сайтове отразяват тези исторически изобретения и не видях на някого да му е хрумнало да провери дали те имат нещо общо с истината. Всъщност така медиите превръщат измислицата в част от реалността и не го правят умишлено, според мен, а просто защото са свикнали да не проверяват фактите.


Преди 2 години и нещо писах лично на Ризова за една друга проникновена мисъл, която Иво Христов изтърси в нейно предаване. Тогава той обвини Джон Кенеди за Тонкинския инцидент и последвалата ескалация на американската намеса във Виетнам, без да обръща внимание на дреболията, че по време на Тонкинската криза Кенеди е покойник от 9 месеца. Ризова не ми отговори, очевидно поради това, че щом Иво Христов го е казал, то Кенеди – жив или умрял, трябва да е виновен.
И журналистиката кима с разбиране.
*Това е по-точното заглавие.
http://kontraprop.com/2019/01/10/onzi-s-debilite-otnowo-beshe-hvanat-v-luza/?fbclid=IwAR3-fSNaO8fKTO3c_L5Q5aXW2px347StLi3U_ETvzLcyjjYicrgqGFoTW84




Гласувай:
9



1. planinitenabulgaria - Тези подметнати пениси са към сърбо- и путинофилите в България. Тия заподмятвания
11.01.2019 04:14
на пениси се вършат с надежда да се ловне накой опростачен на тях. Путин вместо пениси при такива казуси заподмятва ракети.
В момента има опити да тръгнат Балкансите държави по нов, мирен път една към друга. Това не е в интерес на Путин, който иска хаос навсякъде по света, за се откъсват културните държави по-бавно от държавите примати. Сърбопутинията тук е запроституирване на проблема с Косово, какъвто няма - Косово ще стане независима държава и след години ще се присъедин към Албания. Напомням, че по времето на Милошевич 1000000 милион косовари бяха депортирани в Македония, още един милион останаха по влаковете1 защото америкаските самолети разрушиха ж. п. линиите. Още 20000 косовари бяха убити от паравоенните формирования на Милошевич. Около 200000 косовари станаха македонски глаждани, ужасен удар за македония. Сега явно Професор ивО христоВ има заказ от Кремъл от висотата на научното си звание - комунистиччески професор - да лъже опростачените.
Истината е, че обясняването на истините за юговойната с лъжи дава своя принос да се ловнат доста хора на изнесеното от ивО Христов. Нахлуването на сръбската чалга и сръбска скара е част от кампанията за опростачмване и лъжене на хоата, която води и Профессора...
цитирай
2. kolevn38 - Аз му казвам професор по червенология:)
11.01.2019 19:51
Иначе си е обикновен червен лайномет.
цитирай
3. shtaparov - Такива извратени дегенерати ...
22.01.2019 01:30
Такива извратени дегенерати превърнаха Българите в турци,татари и "македонци",в днешно време ни строят юрти а на художниците наредиха да рисуват дедите ни по-черни и от циганите,въпреки че първите тюрки са били по-руси от руснаците!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085922
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031