Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2019 17:01 - Психическо осидетелстване или как от Доналд Кук махаха с ръка на руснаците
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 22725 Коментари: 9 Гласове:
8

Последна промяна: 11.02.2019 04:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Понеже гледам че из блога и нета проължават да се въртят някакви небивалици за американския кораб Доналд Кук и летящият руски металолом от 70-те години на миналия век, реших да пусна видео за давидим как изглежда през очите на американците "инцидента", за който червените свине твърдят че уплашил моряците. Всеки сам може да си направи изводите.





Тагове:   Доналд Кук,


Гласувай:
10



1. rustam - Какво да кажа...
10.02.2019 18:24
на първото видео ясно се чува на английски женски глас на 1.31: "Боже мой!" , а веднага след него мъжки глас добавя: "О!!! Още един самолет!", при положение, че самолетът е само на около 300 м от кораба....Явно личи изненадата и няма начин някой да е видял СУ на някакви прибори. Американците са потресени, че самолетите идват от нищото.
цитирай
2. cortana - :):):)))))
10.02.2019 22:38
Извини ме! Смея се на глупостите на коментиралия над мен. :):):)
цитирай
3. starforlife - Здравей, Приятелю!
11.02.2019 02:02
Сега...
Първо искам да кажа следното: Понеже одеве пуснах под изблейкания постинг на Тинчето
http://radostinalassa.blog.bg/zabavlenie/2019/02/10/psihicheska-rehabilitaciia.1645336
коментар, който тя може и да не одобри, ще си позволя да го пренеса тук, защото е точно по темата. Това ще направя след малко.
Първо искам да кажа едно второ: Ти не одобряваш, аз също и е факт, че и двамата не се възползваме от "опцията" помпане тук, в блог.бг.
Но русофилистиците, които са обсебили блога, защото лузъри от лузъри се привличат (имам предвид лузърското стопанисване и поддръжка и съответно присъствието на лузъри тук), не минава ден да не изблейкат тъпите им проруски шитни.
Затова аз, Георги Стоименов, заявявам, че сега ще вдигна "прочитите" на този постинг с да речем 15 000.
Защото щом "е честно" въпросният на Тинчето да е на "първа", изразявайки абсолютната лузърщина на проруските мекерета, то е честно и този да е там - като антипод най-малкото.

Така, че - от мен 15 000 "прочита" - открито и без спотайване кой го е направил. Както е било винаги при мен.
цитирай
4. starforlife - А сега пренасям коментара си от там.
11.02.2019 02:03
ЗАГЛАВИЕ НА КОМЕНТАРА:
- Тинче, бих могъл да коментирам темата ти в два аспекта, но дали ти ще допуснеш коментара ми?

ТЯЛО НА КОМЕНТАРА:
Питам се, защото най-малкото ще отнеме все пак 4-5 мин. от времето ми да го напиша, а фактологически ще оборва твърденията във фейк-клипото във фейк-постинга ти.
Но ОК, ще рискувам.

Първи аспект на коментара ми:
- Средната работна заплата във ВМФ на САЩ е около 6 000$ месечно, което дори за стандарта на американците е отлична работна заплата.
- Платеният годишен отпуск във ВМФ на САЩ е 30 дни, което също е доста атрактивно за страната. (Тук за ехидните русофилистици от отбор "черешка" в блога ще кажа, че същата годишна отпуска в България е в ДАНС.)
- Пенсионирането във ВМФ на САЩ става при навършване на 20 години служба, което при средна възраст на постъпващите там от около 25 години, превръща работата в доста примамлива, защото на 45 американецът, поради това, че се храни изцяло с ГМО и е бил постоянно на диализа, е в отлично здраве и работоспособност и може напълно конкурентно да продължи да работи поне до 65. И повечето го правят: Купуват си ранчо с 24-те брутни РЗ, които им се дават при пенсиониране и започват да си бачкат като "каубои" в него.
- Във ВМФ на САЩ има програма, която помага на личния състав… мисля, че 20% беше от годишната РЗ да бъде инвестирана в икономически инструменти от рода на акции и т.н., което не е по желание, а е политика, но тя също е супер примамлива, защото поне досега програмата работи напълно успешно и вследствие на това, при пенсионирането си, бившият вече американски военнослужещ специално във ВМФ, получава една допълнителна втора пенсия като дивиденти от въпросната политика.
- Не на последно място, Тинче, всеки военнослужещ, тук вече не само във ВМФ на САЩ, има отличен социален пакет, ползван в голяма част от заложените в него инструменти като здравеопазване, месечни разкладки за "цивилна" храна и т.н., от семейството му "на брега". Това наред с персоналната застраховка конкретно вече за ВМФ на САЩ в размер на, ако не се лъжа беше 101 000$ за редови военнослужещ при смърт по време на изпълнение на служебния дълг, прави службата във ВМФ на САЩ доста атрактивна.

Хайде сега ти ми кажи как едно глупендерско прелитане на руски самолети в МИРНО време ВСТРАНИ от кораб на ВМФ на САЩ (Тук е доста важна фразата "встрани от", а защо - ще ми отговори ли някой от разбирачите по всичкология в блог.бг?), ще зачеркне в психиката на военнослужещия всичко по-горе изброено от мен, при положение, че просто е смешно да се случи и са много малко МЪЖЕТЕ по цял свят, които биха го направили, биха се отказали? Говорим, за Мъже, които веднъж са се хванали на хорото, защото иначе не всеки би се навил поради тези изброени придобивки по-горе, да започне работа там, защото не всеки го интересуват преди всичко парите, а има и доста хора, за които тези упоменати по-горе изобщо не са атрактивни. Както и не всеки биха одобрили и приели в редовете на армията и конкретно в случая ВМФ. И по последното, точно психологическата пригодност и закалка е едно от важните и съществени неща, което се отчита при назначаване. Което е факт по цял свят във ВМФ и тук имаме съблогър (приятелчето ми barin), който мисля, че ще потвърди думите ми.
Така, че, Тинче, дори само спрямо по-горното погледнато, клипът и оттам основната идея на постинга ти, се явяват фейк и не мисля, че така стоят нещата.
После: Дори на някого да не са издържали нервите при тази, повтарям, "нормална" ситуация, какво толкова голямо се е случило? Какво толкова се е случило, Тинче? Просто на някого не са издържали нервите и толкоз. Някой от 325802-те военнослужещи (по данни към февруари 2018-та) във ВМФ на САЩ. А защо не някой от 179293-те цивилни (по същите данни към февруари 2018-та)? Защото допускаш ли ти, (цитирам те от последния ти коментар към момента при мен леко коригирано като словоред, за да се върже с изречението ми сега) "винаги разсъждаващата умно", че например на готвача на въпросния плавателен съд на ВМФ на САЩ, може да не са издържали нервите и наистина да има такова нещо, но то да не е абсолютно нищо съществено? Или например, допускаш ли, че на някого по-"така" (в смисъла на сериозен като ранг) може да речем ТС на Русия да са му предложили примерно 1 млн. $, което е нищо по отношение на това, колко Русия харчи за поддържането на химерния си имидж чрез фейк-новини и други подобни похвати… И този моряк да се е съгласил, както биха направили едно 50% от хората с липса на чак толкова развит патриотичен дух. Допускаш ли го това или според теб е невъзможно?

И сега след този "кратък" – ха ха ха – мой "социално-психологически" коментар, искаш ли да ти напиша също толкова фактологически обоснован технически такъв, който да ти разясни защо говореното от теб просто не може да бъде истина?

Говоря за това СРЕБ на самолет на Русия да изведе от строя СЕУ на голям боен кораб на САЩ. Както и обратното не може да се случи: СРЕБ на американски самолет, да изведе от строя СЕУ на голям боен кораб на Русия.


StarForLife™



цитирай
5. starforlife - Готово. Имаш ги 15-те хиляди "прочита".
11.02.2019 02:05





StarForLife™




цитирай
6. vmir - Тук един който още не е научил българския език се бара за много разбиращ английски,
11.02.2019 04:05
САМО защото знае, че русофилистиците са невежи и мрат някой от тях да се прави на всезнайко.
Хайде да не давам линк с доказателства по претенциите на същия галфон да познава българския език...
цитирай
7. kolevn38 - Благодаря ти, Жоро!
11.02.2019 07:54
starforlife написа:

Готово. Имаш ги 15-те хиляди "прочита".

StarForLife™

Нека има баланс в мненията тук. Въпреки, че групичката фейкомети никога няма да признаят обективната истина:)



цитирай
8. vmir - Добро утро, и аз да пренеса мой коментар от Тинчето, че не се знае каква ще е съдбата му там.
11.02.2019 08:28
Това е една от експертните оценки от второто филмче:

"Зам. Главы центра анализа стратегии и технологии АСТ – центр Сергей Денисенцев назвал “польной херундой” спекуляцией о возможноски бомбардиравщика СУ 24 вывести из строя електронная система американского есминца с помощью комплекса радио-електронного противодействия Хибины. “Ето сумашедшая чепуха – сказал Денисенцев в газете “Взгляд”. Он пояснил, что …”

Успешна седмица!
цитирай
9. krumbelosvet - И нито един
11.02.2019 08:33
И нито един "десен" "автор" не се впечатли, че Колевн38, който НЕ Е НАПИСАЛ НИТО РЕД извън платената русофобия и антикомия, т.е. ГЬОБЕЛСО-МАКАРТИСКИ пасквили, та тоя колевн38 нарича повечето българи "червени свине". А чедото вмирчо употребява за народа си думата "русофилистици".
Отдавна съм писал "Кого люби русофобът". Той люби Америка и нейното послушно стадо "европейци" и др. И мрази България и българите, оти не мразят Русия. Като русофилистиците Вазов и Капитан Петко Войвода. Първия прогонен, втория убит от десния идеал Стамболов, русофоб и ГРОБАР на Блгария.
цитирай
10. kolevn38 - Що ли си не гладеш работата, мекере комунистическо:)
11.02.2019 11:04
krumbelosvet написа:
И нито един "десен" "автор" не се впечатли, че Колевн38, който НЕ Е НАПИСАЛ НИТО РЕД извън платената русофобия и антикомия, т.е. ГЬОБЕЛСО-МАКАРТИСКИ пасквили, та тоя колевн38 нарича повечето българи "червени свине". А чедото вмирчо употребява за народа си думата "русофилистици".
Отдавна съм писал "Кого люби русофобът". Той люби Америка и нейното послушно стадо "европейци" и др. И мрази България и българите. За разлика от русофилистиците Вазов и Капитан Петко Войвода.

цитирай
11. vmir - 9. krumbelosvet, Круме, заеби глупостите за Макарти,
11.02.2019 12:20
по-добре кажи ще спирате ли скоро въртенето на Земята?
цитирай
12. planinitenabulgaria - Какво нещо е интеректуалното извисяване!
11.02.2019 22:48
Корифеи на ВКС на Путин като Радостинчето-Милото, което като види руски самолет получава разкритие, Рустамът, който като види руски самолет се наеректирва, Крумбелосвет, който като види руски самолет свет му се увива - чудя се защо тези хора образуват нерви на по-глупавите от тях. Като не можете да ги разберете, четете ги докато ги разберете..
цитирай
13. vmir - 12. planinitenabulgaria, Дорогой, товарищ Костя,
12.02.2019 04:35
Без да съм специално упълномощен от Центъра, мой дълг е да Ви обърна внимание, че малко подценявате едни от най-величайшите интеректуални титани на блогбг. Това създава риск от отъждествяването им с Гьотевия Мефистофел, известен със своята загриженост, проявявана чрез отрицание на разума и преобръщане на морала, необходими единствено за собственото му вътрешното развитие и личната му реализация.

Не, те не са последователи на Сатаната, както някой би могъл да си помисли. Защото:

Тинчето е наследничка на ИСТИНСКИТЕ атланти и с право се възмущисва, че джендъри и рептили са обсебили атлантизма. В имени справедливости и Путина, Тинчето без колебание би сплескала не само Земята, но и цялата вселена. В момента Тинчето се е задоволила само със Земята, защото таварищ Путин все още не я е снабдил с необходимите й ракети, които тя ожидаеть с нетерпением.

Крумбулосветлий е донесъл световна слава на България с опита си преди десетилетия да патентова метод за унищожаване на капитализма чрез спиране въртенето на Земята с СССР откъм огряната й страна. Може само да съжаляваме, че в България е запомнен като основание експертите в бившия Институт по Изобретения и Рационализации да издигнат искания за допълнително възнаграждение за работа с психически увредени хора. Откъдето Крум е заимствал същото определение за всички, които не знаят за ролята на Макарти в собствените им разбирания.

Руслямский, когото несправедливо възприемат като самой отвратительной между отвратительниками е непризнат гений, който е толкова възвисен, че наскоро разобличи Йордан Радичков и Блага Димитрова като пишещи на цигански език. Малко преди това пък откри такива закони на перспективата с които преобърна представите за възможностите на фотошопирането. От първия коментар в настоящия постинг откриваме Руслямовата способност да спира времето на 300 метра от кораба, и провеждането на разговори в същото това безвремие. Въпросът не е само в това как продължителността на разговора изпреварва скоростта на самальота, че и два пъти скоростта на звука, а, че някой може да привиди Гьотевия герой, който вика: “О, миг спри! Ти си тъй прекрасен!”

Ето какви интеректуални титани може да останат недооценени, ако не беше таварищ Путин, който под дърво и под камък издирва и всячески окуражава и подкрепя техните чутовни усилия и таланти.
цитирай
14. papurov - Не знам какво твърдят "чер...
15.02.2019 19:19
Не знам какво твърдят "червените свине" и какъв "металолом от 70-те" е прелетял над Доналд Кук, през април 2014г. но е факт, че след инцидента 27 смели американски матроса от този кораб подадоха рапорти за напускане. С останалите работиха румънски психолози.
Тази новина бе широко разпространена от световните и нашите медии, ама ти явно не си чул.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085538
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031