Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2019 13:25 - Трагедия! Младите руснаци масово бягат от Русия, а Песков създаде взвод от НАТО (ВИДЕО)
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 833 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Фонд за борба с корупцията ще поиска оставката на говорителя на Путин, заяви опозиционният лидер и основател на фонда
image  

41 % от руснаците на възраст между 17 и 24 години биха искали да емигрират от Русия, съобщи опозиционният лидер и основател на „Фонд за борба с корупцията“ Алексей Навални, позовавайки са на  най-новите проучвания на Левада център. 

„Помолиха говорителя на Кремъл Дмитрий Песков да коментира това. Той каза, че не е толкова голяма цифрата“, възмущава се опозиционерът и допълва, че това навярно е така, но на фона на семейството на говорителя на Кремъл, което е пръснато по света, по-конкретно на Запад.

Навални се сетил, когато чул това,  за шегата, че от семейството на Песков може да се състави сборен взвод войници нае НАТО.

  Опозиционит лидер показа мила фотография на Песков с децата му от различни бракове, 6 на брой. Три от тях живеят във Франция. Синът му Николай е британски поданик, поседял е в затвора на Нейно величество, а сега юрка ултраскъпи коли из Москва , като „прекарва много време в Русия, защото тук може да живее от корупционните пари на баща си“, коментира Навални.

Дъщерята на съпругата му олимпийската шампионка по фигурно пързаляне Татяна Навка, която също е на снимката, е гражданка на САЩ.  Най-малката им дъщеря е невръстна и очевидно още живее с родителите си .

„Аз работя за Путин, но никой от моите близки не иска да живее в страна, в която Путин е президент, защото искат в Европа, където образованието, здравеопазването и всичко друго са на ниво“, мисли си мустакатият говорител на президента“, иронизира Навални, като допълва, че там ги няма арестуваният сенатор, няма го Генералният директор на корпорацията «Ростех» Чемизов с апартамент за 5 милиарда рубли, няма я и Мария Захарова.

„Фондът за борба с корупцията“ ще поиска оставката на Песков, защото в „Гардиън“ пусна      ново разследване, където описа недвижимите имоти на Навка и Песков във Великобритания, а те са внушителни. Тя строи и дворец в Подмосковието с неясни средства- Съпругата на Песков къта пари и в швейцарска банка, въпреки законовата забраната  държавни чиновници и депутати да имат сметки в чужбина. 
„Държавата се бори с тези, които има сметки в чужди банки, а това наше класно семейство си има сметка в Швейцария, информацията излезе още с т.нар. Панамски документи, но те не са я закрили“, обобщава той.




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4113985
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5100
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930