Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2019 07:29 - Май наистина интернет равнопостави всички в пълно тържество на демокрацията
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 868 Коментари: 7 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Май наистина интернет равнопостави всички в пълно тържество на демокрацията. За първи път злият неграмотен малоумник може да издигне глас от сутерена на своята бездарност и от нивото на ниската си култура, да се изравни с можещите и умните. Може да ги напсува на майка, например и да ги мрази с цялата си третокласна неграмотност и да ги критикува с граматиката на слабият ученик, който се е оказал победител в класовата им борба. Наличието на евтин компютър и клавиши обаче днес, го изравнява във виртуалният свят, така както никога не би могло да му се случи в реалният. Каква наслада и тържество за неуспелият бездарник! Каква възможност за реванш! Небивало! Това би му се случило само при комунизма - да обсеби, да секвестира, да бъде важен фактор в тъжният си и безплоден животец. Там, той никога нищо не можа да създаде. В миналото единствено е крал и се е възползвал от чуждият труд. Но днес, той може публично да се изходи върху своя компютър Apple, измислен от неговите врагове-американците и с помощта на техните клавиатури да напише :”Аз обичам Путин!”.
image     Lubo Kanov



Гласувай:
7



1. todorhristov - ...той може публично да се изходи върху своя компютър Apple ...
11.04.2019 11:32
и при все това да остане АНОНИМЕН.
Чудесно казано, но с добавката.
цитирай
2. krumbelosvet - Lubo Kanov е откривател.
11.04.2019 15:05
" злият неграмотен малоумник" е само оня, който може да напише "аз обичам Путин" (тия думи не съм срещал в блог.бг). Няма зли и неграмотни малоумници които пишат друго.
цитирай
3. krumbelosvet - .
11.04.2019 15:06
.
цитирай
4. kolevn38 - Разбира се - добър, грамотен и умен човек никога не би написал "аз обичам Путин".
11.04.2019 15:25
krumbelosvet написа:
" злият неграмотен малоумник" е само оня, който може да напише "аз обичам Путин". Няма зли и неграмотни малоумници които пишат друго.

цитирай
5. vencivaleri1951 - Колев,
11.04.2019 17:28
Не зная колко души е извадил Канов от меланхолия, но Путин извади от депресия страната си. Има интелектуалци които твърдо са против руския президент и ние четем статиите им, слушаме ги по студията, запознаваме се с блоговете им. Имат пълна свобода на изяви в Русия и извън нея. Голяма част от тази прослойка е обаче зад Путин
Ако четеш без да филтрираш според нагласите си , то ще видиш големи имена , които
и подкрепят и работят в различни проекти президента. Путин спечели интелектуалците когато на крака отиде при флагмана на руското десидентство -Солженицин. Имаха перипети по мужду си, но в края изчистиха и разгладиха различията си и почнаха да гледат в една посока-просперитета на РФ.
Или както написа Михалков-по театралните ложи ще ги познаете. Елцин, който впрочем бе меломан, престана да ходи на представления заради освиркванията.
За Путин аплодисментите са значително повече от освиркванията.
Това, че днес има недоволство от президента е , че хората се почувстваха излъгани за пенсионната реформа и комунистите си изиграха добре картите. Който обаче си мисли , че ако днес едни президентски избори биха били с различен вот е далеч от истината. Хората се безпокоят не, че Путин е дълго във властта, а че рано или късно ще излезе от нея. Нещо което чух от познат руснак- Колкото и парадоксално да е, като изключим президентската охрана, то службата за безопасност охранява по стриктно лидерите на опозиционерите отколкото депутати и министри
цитирай
6. starforlife - ~ 5. vencivaleri1951
12.04.2019 07:53
vencivaleri1951 написа:
...
Има интелектуалци които твърдо са против руския президент и ние четем статиите им, слушаме ги по студията, запознаваме се с блоговете им. Имат пълна свобода на изяви в Русия и извън нея.
...

Абе, лицемер недоклатен...
Тези за пълната свобода в Русия ги говори на бабичките в махалата ти бе, сол-ташако празен.
Защо си мислиш, че с патетични лъжи и лицемерие може да заблудиш някого бе, неграмотен генералски чикиджи-путинопитек?
Бааси лицемерния номенклатурчик!
Прост. Необразован. С една дума: Мишок.
цитирай
7. kolevn38 - Жоро, на тях им е в кръвта лъжата и манипулацията. Глупостите Венцивалери може да говори на бабиерите тип гадостиналасса, пред нас не вървят.
12.04.2019 19:06
Каквито и глупости да говори ВВ, нека не забравя, че Шикългрубер обираше много повече овации в Германия, докато беше райхсканцер на Третия Райх. Накрая се оказа, че не бил никакъв гений а маниакален параноик с изострена мания за величие. Същото е и с кремълското джудже - в момента в който се капичне руснаците ще го залеят с тонове помия и ще скрият вдън Земя портретите му. След това ще си ги закачат над главите и ще му се молят като пред икона. И ще продължат да си живеят в същата кочина, в която са живели и по времето на Сталин, Хрушчов, Брежнев, Елцин и Путин, разбира се.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4122434
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5106
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930