Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2019 19:37 - Кой и защо трие постинги в блога?
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1857 Коментари: 19 Гласове:
15

Последна промяна: 15.04.2019 19:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Искам да попитам модерацията: Кой и защо трие постинги в блог.бг? Всички станахме свидетели как на Жоро и на Гетсман, пък и мой, бяха изтрити тихомълком. Убеден съм, че има и други. Защо и на какво основание?!? Защо се трие написаното от хора, които застават с истинската си самоличност зад думите си? А в същото време в блог.бг безнаказано върлуват анонимни, скрити зад множество никове, които нон-стоп висят на първа - бълват лъжи, хибридна помия, фалшиви новини, опитват се да манипулират, заблуждават и безогледно лъжат!? Ако някой може да даде адекватен отговор, нека заповяда.

Симеон Ангелов

София, 15.04.2019г.


Тагове:   блогбг,


Гласувай:
15



1. deleted-4udovi6teto - Наистина е отвратително.
15.04.2019 19:39
Но, колкото и да питаш, отговор няма да получиш.
Тази платформа все повече се превръща във вмирисан градски кенеф.
Чу
цитирай
2. kolevn38 - Уви, така е Валери...
15.04.2019 19:43
4udovi6teto написа:
Но, колкото и да питаш, отговор няма да получиш.
Тази платформа все повече се превръща във вмирисан градски кенеф.
Чу

Понеже блога наистина се превърна в кенеф, ще покажа истинските лица на някои от изхождащите се в него.
цитирай
3. eva666 - по тази Тема, лично аз, не преставам..
15.04.2019 20:07
да алармирам...и протестирам..
Гошо знае, Анджи, също
..както и др. тъмно черв.Опоненти..
макар и не винаги, да сме в "любовни отношения"
,основните, демократични..
Принципа на Свобода на Словото, л.мнение, и равнопоставеност в изказа,
не бива да се потъпкват така подло, и хайдушки..
ноо,такава е Пропагандната линия на ..ПАРАлиите със сатъра..
имаш моята подкрепа винаги, г-н С Ангелов..
с уважение, Юлия Тодорова..
цитирай
4. анонимен - Питането
15.04.2019 20:40
е основателно, но отговор едва ли ще получиш.
Вчера бях написала нещо под изтрития пост на Жоро. Ще го повторя и сега - става дума за елементарна схема за кликове, които се генерират от скандали. Групичката, която визираш и която явно докладва поста на Жоро, за да бъде изтрит, осигурява именно такъв евтин трафик чрез интригите си. Явно че на собствениците и модераторите липсва далновидността да преценят, че това е ден до пладне и повече отблъсква, отколкото дава, затова и я закрилят и мачкат всеки, който се опитва да разбие тази схема.
До този момент резултатите показват сериозен отлив на потребители, който няма да спре. И това е само началото на процес, който не е в тяхна полза. Но кой да го разбере?
цитирай
5. анонимен - Да добавя -
15.04.2019 21:44
платформата действа и като бухалка в съвсем определена политическа насока.
цитирай
6. getmans1 - Здравей Дедо Колев, . . . хаха, ще ...
15.04.2019 23:34
Здравей Дедо Колев, ... хаха, ще прощаваш ама навик от старият ти аватар ... прочетох те още като излезе ама реших първо да обърна неколко пърцуци и тогаз да дращя пък и за кураж.

Много ти е правилен въпроса, Кой и защо трие постинги в блога? защото аз имам претеции да съм ред най-най-изтриваните ... демек, опит имам брат.
Отначалото ме триеше блог.бг - видя ли го един път това ... blog ... значи едно, някой ме е докладвал а повтори ли се значи едно, изтрит съм ... обясненея обаче НИЦ и точно липсата на обяснение какво, точно е нарушението стои в основата на следващото което се случава.
Онзи ден за пореден N-ти път ми е изтрит един, че и два постинга само в рамките на два часа, вежте;
15:55 - vasilisa1917
15:39 - vasilisa1917
15:32 - merlin68
14:05 - vasilisa1917
11:47 - merlin68
11:21 - yoan2015
11:00 - eva666
10:49 - vasilisa1917
10:34 - blackpredator
10:25 - blackpredator
10:16 - vasilisa1917
10:16 - yoan2015
10:08 - dobrodan
09:16 - zahariada
08:30 - starforlife
07:45 - starforlife
07:44 - andrei
07:23 - krumov
07:21 - elenkokoschkov
06:29 - apostapostoloff

Около 12;12 ч. буквално пред очите ми постинга ми със заглавие „Днес аз, Делиорманският простак ...„ изчезна. Случвало ми е се да изчезне за 10 до 30 мин. и пак да се появи но тогава пък ето това ...blog... бивашеотразено в статистиката ми а в случая го няма, ниц.
След 14ч пуснах постинг близнак на първия и пуснах съобщение до блог.бг на ЛС, ето го;
Здравейте, много искам да съм учтив ...
... макар, че направо бесен.
Днес окло 12;12ч. моя постинг със заглавие ;
22:51 - Днес аз, Делиорманският простак ...

... изчезна безследно ... това вече е за трети или четвърти път ...и при условие, че блог.бг не фигурира в статистиката ми;
14:05 - vasilisa1917
11:47 - merlin68
11:21 - yoan2015
... Не за първи път поставям точно този въпрос и сега ще съм доволен ако отговорът ви се различава от „ ами в нета се случват и такива неща ...
Изпратено: 14:30 От: getmans1
Изтрий
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ
цитирай
7. getmans1 - ПРОДЪЛЖЕНИЕТО;
15.04.2019 23:49
И докато СЪМ ПИСАЛ СЪОБЩЕНИЕ НА ЛС до блога ... чудо, изчезна и ПОСТИНГА - БЛИЗНАК.

ОКОЛО 17;30 ПРОЧЕТОХ И ОГОВОРА;

Re: Здравейте, много искам да съм учтив ...

Не е изчезнал, беше изтрит. Прочетете си правилата на сайта.

Изпратено: 15:51 От: blogbg

Изтрий | Отговор

ДА ВИЖДАТЕ ПОСЕЩЕНИЕ НА блог.бг в 15:51 ... НЯМА ТАКОВА НО ...
Но под останалия начело постинг се появи един коментар, обърнете внимание на часа;

ЕДИН КОМЕНТАР
1. vasilisa1917 - .
15:55
гетю, какво става? нещо не можеш да пробиеш модерацията? давам ти точка за блога за кураж!
цитирай

ОСТАВЯМ ВИ, ВИЕ ДА СИ ПРАВИТЕ ИЗВОДИТЕ ... а аз сега ще си архивирам и тези коментари, ЧЕ ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК В ТАЯ ГОРА БЛОГ.БГ В КОЯ ТРЪНКА СЕ КРИЕ ЗАЙЧЕТО.
цитирай
8. анонимен - Гети
16.04.2019 00:19
казва нещо, което всички знаем. Тук не не се действа на принципа на справедливостта. Просто една шайка нискограмотни и нискочели човечета са под опеката на собствениците на сайта. Очевидно изпълняват и конкретни политически поръчки извън трафика на основата на конфликти.
В разговор с ония капути козяците преди време съм им казвала следното: "Докато залагате на посредствени хора и хора с ниска грамотност за вашите интереси, винаги ще се проваляте. Дори и да успеете в краткосрочен план, по-нататък ще се сгромолясате още по-зрелищно".
Съжалявам за този сайт, защото преди да попадне окончателно в ръцете на такива хора, тук имаше и смислени неща. Днес те са почти изчезнали и са на път да изчезнат съвсем.
Никой не твори в тиня, нали така?
цитирай
9. getmans1 - . . . Излизаш като „анонимен„ но аз ...
16.04.2019 01:11
... Излизаш като „анонимен„ но аз знам ко. си ... и не съм съгласен, че са нискограмотни и нискочели ... те са просто увредени, толкова са повредени и отровени, че интелекта и знанията им вече нямат никакава стойност освен да им служат като ... камуфлаж и състоянието им е един нонсенс или казано по делиоманси ... язък за парите на бащите им ...



анонимен написа:
казва нещо, което всички знаем. Тук не не се действа на принципа на справедливостта. Просто една шайка нискограмотни и нискочели човечета са под опеката на собствениците на сайта. Очевидно изпълняват и конкретни политически поръчки извън трафика на основата на конфликти.
В разговор с руснаци преди време съм им казвала следното: "Докато залагате на посредствени хора и хора с ниска грамотност за вашите интереси, винаги ще се проваляте. Дори и да успеете в краткосрочен план, по-нататък ще се сгромолясате още по-зрелищно".
Съжалявам за този сайт, защото преди да попадне окончателно в ръцете на такива хора, тук имаше и смислени неща. Днес те са почти изчезнали и са на път да изчезнат съвсем.
Никой не твори в тиня, нали така?

цитирай
10. starforlife - Добро утро на всички четящи този постинг. Специални поздрави на Доманика.
16.04.2019 08:31

И като поздравих специално Домакина, да кажа, че със Симо сме реални Приятели, но нека всеки от вас си зададе въпроса колко пъти видяхте негов постинг напомпан на "първа"?
Така, че, дотук с опитите на Блейк0 (Кофичко), а и не само, да се опитва/т да вменява/т, че не именно той (и някои други НЕ САМО от същата агитка, спрямо която е "гневът" ви), а аз съм бил се занимавал с идиотията, която тук наречате "помпане".
Но сега нещо друго искам дебело да подчертая, защото виждам, че друг мой реален Приятел - Радо, когото също не виждате да е помпан, нали така? - се заблуждава и може неволно да заблуди други четящи:

ЗА ДА БЪДЕ ИЗТРИТ ДАДЕН ПОСТИНГ, НЕ Е НЕОБХОДИМО МОДЕРАТОР НА БЛОГ.БГ ДА ВИ ПОСЕТИ И НИКЪТ ДА СЕ ВИЖДА В СТАТИСТИКАТА!

Повтарям, за да не се пропусне от някого и да се получава мълва, която както всяко псевдо"знание" (често давано например основно от един псевдо техничар тук) не носи нищо добро:

_____________________________________________________________________________________

ЗА ДА БЪДЕ ИЗТРИТ ДАДЕН ПОСТИНГ, НЕ Е НЕОБХОДИМО МОДЕРАТОР НА БЛОГ.БГ ДА ВИ ПОСЕТИ И НИКЪТ ДА СЕ ВИЖДА В СТАТИСТИКАТА!
_____________________________________________________________________________________

Модераторите не са модератори само на блог.бг, а и на други сайтчета от портфолиото на идиотските собственици на платформата.
Нещо повече: Те изпълняват не само тези функци - на модератори - а и пишат разни материалчета из въпросните сайтчета, включително имат и профили на блогъри и понякога се изявяват като такива. Но, Радо, ВасилисаБезмозъчная НЕ Е модераторски профил както ти си изпаднал в заблуждение, а е един от многото фейкови профили на "мъж". (кавичките са понеже въпросният е мъШ като лайно на дъШ)
Тоест, в 99,99% от времето модераторът не е логнат и може да ви прочете напълно анонимно - неотчитан от системата и неотразяван в статистиката ви. А дали ще се логне и с каква идея (например, за да ви все пак намекне, че "следи" конкретната ви изява и/или, че е изтрит постинга ви от него - което не може да стане от друг, освен от човек от екипа, но това последното не е абсолютно така - ха ха ха ха) - това е лично решение на конкретния модератор.
Докладван му е постинг като уж нецензурен, понеже е неприятен за тези, които най-лицемерно се опитват да твърдят, че не се занимават с това, докладването, но не като положителен акт, а като донос и то нерелевантен...
Или самият модератор е забелязал такъв постинг...
В конзолата на системата се въвежда една команта (която някои от вас си спомнят, че един-два пъти съм цитирал на всеослушание), изискваща оторизиран достъп (при изпълнението й системата отправя запитване за администраторски/модераторски права и изисква парола) и постингът се изтрива.
Това повтарям, може да стане БЕЗ да бъдете изрично посетени от блог.бг и НИК-ът да присъства в статистиката ви!

Засега от мен толкоз, защото строеж ме чака.
Но днес или утре ще ви предложа обратното забавление.
ха ха ха



………………………………………………………………………………………………………………………………………… StarForLife™


цитирай
11. starforlife - Всъщност, върнах се да кажа, че
16.04.2019 09:07
ДНЕС ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ ЩЕ ДОПЪЛНЯ В НАСТОЯЩИЯ ОТВОРЕН ЗА ЦЕЛТА КОМЕНТАР ОЩЕ МАЛКО ИНФО.
Просто сега наистина изчезвам, защото задачи ме чакат, а блог.бг не е живота ми като на някои.
Не е дори поле за моя изява някаква, каквато е на някои.
И тгова, което ще поясня като лично мнение вече - не като техническа реалност - ще е отново полезно за четящите.

ПОЛЕЗНОСТ - ЕТО ЕДНА ДУМА, ОКОЛО КОЯТО ВСЕ ПАК СПОРЕД МЕН БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ВЪРТИ В ЕДНА ИЛИ ДРУГА СТЕПЕН ВСЯКА ИЗЯВА ТУК.
цитирай
12. kolevn38 - Лек ден, Жоро - за разлика от някои за нас присъствието ни тук не е вся и всьо - животът ни е в реала.
16.04.2019 09:15
starforlife написа:
ДНЕС ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ ЩЕ ДОПЪЛНЯ В НАСТОЯЩИЯ ОТВОРЕН ЗА ЦЕЛТА КОМЕНТАР ОЩЕ МАЛКО ИНФО.
Просто сега наистина изчезвам, защото задачи ме чакат, а блог.бг не е живота ми като на някои.
Не е дори поле за моя изява някаква, каквато е на някои.
И тгова, което ще поясня като лично мнение вече - не като техническа реалност - ще е отново полезно за четящите.

ПОЛЕЗНОСТ - ЕТО ЕДНА ДУМА, ОКОЛО КОЯТО ВСЕ ПАК СПОРЕД МЕН БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ВЪРТИ В ЕДНА ИЛИ ДРУГА СТЕПЕН ВСЯКА ИЗЯВА ТУК.

Но ще направим всичко възможност да изкараме от горе гнусната пяна в блога, пък койта я харесва нека я приема...
цитирай
13. getmans1 - . . . че със Симо сме реални Приятели, ...
16.04.2019 09:32
[quote=starforlife]... че със Симо сме реални Приятели, но нека всеки от вас си зададе въпроса колко пъти видяхте негов постинг напомпан на "първа"?..........

Но сега нещо друго искам дебело да подчертая, защото виждам, че друг мой реален Приятел - Радо - се заблуждава и може неволно да заблуди други четящи:

ЗА ДА БЪДЕ ИЗТРИТ ДАДЕН ПОСТИНГ, НЕ Е НЕОБХОДИМО МОДЕРАТОР НА БЛОГ.БГ ДА ВИ ПОСЕТИ И НИКЪТ ДА СЕ ВИЖДА В СТАТИСТИКАТА! ....

Повтарям, за да не се пропусне от някого и да се получава мълва, която както всяко псевдо"знание" (често давано основно от един псевдо техничар тук) не носи нищо добро:


... Здравей СТАР, аз съм те питал за тази възможност но много добре знаеш за колко много неща съм те питал и вероятно ако си отговорил да съм забравил или пък ти да си забравил да ми го обясниш ... всичко е възможно.

Иначе технологията я зная и съм я изпитал и в началото изглежда се така;
ФРИОЛДМЕН
РУСТАМ
БЛОГ.БГ
БЛОГ.БГ - И ПОСТИНГА ОТЛЕТЯ В НЕБИТИЕТО ... схемата съм я описвал в мои постинг и коментари, който има време да си я търси...

После се появи друга схема;
- появява се ЧП и ми пуска един ком. с позорящо ме съдържание
- след 10-15-20 мин. вече са ме изчели стотици и хиляди
- блог.бг
- блог.бг - и имаше постинг -няма постинг.

СЕГА МАЙ, ЧЕ ОТ САМОСЕБЕСИ СИСТЕМА СЕ ОПРОСТИ, ТРИЯТ МЕ АНОНИМНО ...ПРАС-ПРЕС ... И СВЕКИ ПО ПЪТЯ СИ ... ПРАКТИЧНО Е ... КАКВО ТОЛКОВА.

Само ме успокоява ДРУГИЯТ блогов феномен;
СлавомирГенчев не го триеха но но си беше с БАН.
АНДРЕШКО, не го триеха но го БАНосаха.
ДОБРОНАМЕРЕН, не го триеха но го БАНосаха.
и т.н. и т.н.

Тъй, че вече не се тревожа защото винаги има и по-лошо.
цитирай
14. cortana - Добро утро и от мен! :)
16.04.2019 10:38
Хайде и аз да се включа, защото като най-личен, умен и красив клонинг на Смарти, съм длъжна да го направя и ГО :):):))) възхвалявам. :):):)))
Най-напред искам да поздравя Симеон за достойната позиция! Достойно е да изкажеш възмущение и да го направиш по правилния начин, заставайки с името си под него! Така трябва да се прави и спрямо това опорочаващите блога елементи нямат оръжие, защото са анонимни душици, в 99% от времето подвизаващи се като най-обикновени тролове.
По-горе Жоро е казал нещо много важно според мен и то е, че изявите ни в Интернет все пак трябва да носят някаква полезност, като аз бих искала да допълня, че ако не носят такава, то поне би следвало да са някакъв вид естетическо послание към читателя. Да доставят някакъв вид емоционално удоволствие, какъвто е примерат с писането на поезия, постването на снимки и така нататък. Нещо, което при тези, които сочим с пръст, ако не отсъства напълно, то е в много малък процент от изявите им, а останалото е писане на глупави неща, още по-безчестното - постване на дезинформация, изкривена информация или чисти лъжи. Пропагандните изяви на въпросните по отношение на Русия да речем. И в момента какин Кофичко е излезнал с такъв постинг, видите ли Русия правела отлични самАльоти, а САЩ не. Глупости! Абсолютни! И всеки разумен човек го знае. Но важното е да се троли. А смешното е, че за това дори не получават и копейки, защото са толкова глупави нашите блогови тролове, че тролят на добра воля, в името на безславното си минало и още по-безславно настояще. :)
цитирай
15. cortana - А сега като най-изявлен пиар агент :):):) на Жоро, да направя и малко реклама. :):)))
16.04.2019 10:43
Почти всички от вас знаят какво е Жоро за блога. Един вид балансьор. Защото при всеки провал като кадърност по подръжката на сайта, колкото и някои да си кривят душата, истината е, че точно ТОЙ :):)):) е човекът, който връща нещата в някакво поносимо състояние, давайки ни ако не решение, балансиращо администраторския некадъритет, то поне някава поизравняваща алтернатива.
Тук може да отворя скоба и кажа, че всички сме виждали отношението на фрийолдмен към Жоро преди последния да започне да ги е.ава на политическа основа и как то драстично се промени след това. Глупаво и ограничено мислене и липса на достойнство, понеже някой вече е политически неприятен, да се опитват да се принизят и отрекат негови заслуги към всички ни в среда, която именно тя дава шанса на същите тези политически обременени хорица да се изявяват по начини, които в реалния свят не могат да постигнат и им остават само изявите на думи.

Много от вас си спомнят един от девизите на Жоро, който самият той е измислил, на ще се осмеля да ви го припомня:
'СИЛАТА Е ПРЕДИ ВСИЧКО ОТГОВОРНОСТ!!'
Жоро е силен в материята, която ни обгражда тук. Толкова силен, че може да мачка технически опонентите си така, че луди да ги направи.
Но гравитиращите около него, това може да го потвърди, ако не беше така лицемерен и същия този фрийолдмен, знаят, че с назидателна цел, а не да се фукери, Жоро е 'изменявал' на този си девиз тук точно два пъти. И двата бяха свързани с Юлия, към която той не таи лоши чувства и виждате, че е точно както той казва, огледало и отношението му зависи от нейното, но тя, миличката, постоянно се лута.
Визирам двата случая когато за Нова година 2013та 'и наложи временен бан, като предварително информира няколко съблогъра, че ще го направи за две седмици - имаше дори постинг за това. И вторият случай е когато изтри неин постинг, съдържащ негови снимки, шаржирани нелицеприятно и именно когато цитира командата, за която споменава по-горе.
Факт е, че и в момента не само Юлия, а и да речем Маркнатан имат постинги с такова съдържание, но Ж не ги закача, защото не е от тези, които да се правят, а смятат за достатъчно да покажат веднъж, че имат Силата, но не се възползват и точно така демонстрират абсолютното си превъзходство.
Някои го наричат благородност. :) Аз по-скоро бих го нарекла снизхождение. :)

Всъщност, имаше още един случай, най-пресен, когато Жоро е 'демонстрирал' сила.
Това беше тогава, когато предупреди няколко пъти Юлия, че ще 'и отнеме поетапно профилите, ако не спре да намесва в коментарите си жена, съблогърка, която лежи на сърцето му, и след като не беше послушан, го направи - отново заставайки с името си зад изявлението, че отнема профилите на въпросната, и отне 5,6 от тях и 'и ги върна след седмица, въпреки заплахите 'и и телефонния 'и тормоз.
Юлия, нищо лично и тези мои думи не са, за да те позорят, напротив. Напротив, Ж винаги ти е подавал ръка и те е побутвал да осъзнаеш кои са добрите тук и кои 'лошите'. Доста по-млада съм от теб, но ще си позволя да те посъветвам добре да осмислиш всичко, на което си ставала свидетел самата ти тук през годините и да заемеш една позиция, защото това е начина - простотията трябва да бъде сочена с пръст, докато сама се самоизяде и изчезне.
В последното изобщо не вярвам естествено, не съм толкова наивна като тях, вярващи да речем в пропагандните болшити на..... болшевиките. :):):)))



С две думи по темата: С този си коментар исках да намекна на агитката, спрямо която е брожението, че за НЯКОИ :):):))) е най-лесно да е.ават ма.ата на неудобните им или глупави, тролски постинги, но не го правят.
Защото 'Силата е преди всичко отговорност!' и нищо, постигнато насила не може да бъде правилно, независимо, че е..... правилно. :)
цитирай
16. getmans1 - Е, НЯМА ДРУГ ТАКЪВ МАЙТАП БЕЕЕ. . . ...
16.04.2019 11:12
Е, НЯМА ДРУГ ТАКЪВ МАЙТАП БЕЕЕ ... ОТВАРЯМ ПРЕДИ МАЛКО И ПОСТИНГА ГО НЯМА НАД ЧЕРТАТА И НА ЦЯЛАТА „ПЪРВА„ ... СЛЕД 5 МИН. СЕ ПОЯВЯВА НО САМО НА ЦЯЛЯТА ПЪРВА ... НА ПРАКТИКА ТОВА СИ Е СВАЛЯНЕ

138 ПРОЧЕТА ... НАПЪЛНО РЕАЛНИ И САНКЦИЯ ИЗСМУКАНА ОТ ПРЪСТИТЕ ... НЯМА ДРУГ ТАКЪВ МАЙТАП.
цитирай
17. cortana - :)
16.04.2019 11:15
getmans1 написа:
Е, НЯМА ДРУГ ТАКЪВ МАЙТАП БЕЕЕ ... ОТВАРЯМ ПРЕДИ МАЛКО И ПОСТИНГА ГО НЯМА НАД ЧЕРТАТА И НА ЦЯЛАТА „ПЪРВА„ ... СЛЕД 5 МИН. СЕ ПОЯВЯВА НО САМО НА ЦЯЛЯТА ПЪРВА ... НА ПРАКТИКА ТОВА СИ Е СВАЛЯНЕ

138 ПРОЧЕТА ... НАПЪЛНО РЕАЛНИ И САНКЦИЯ ИЗСМУКАНА ОТ ПРЪСТИТЕ ... НЯМА ДРУГ ТАКЪВ МАЙТАП.

Естествено, че е сваляне, Гети!! :)
Но нали знаеш какво ще последва до 20тина минути, времето за кеширане на базата? :):):)))
цитирай
18. cortana - Ето, вече е факт!! :):))))
16.04.2019 11:23
Един от подаръците на Смарти по отношение на..... блоговата демокрация :):):)))), създаден като подарък именно на въпросния лицемерен фрийолдмен, работи. И едното медалче на постинга вече е върнато и той отново се вижда при разширено показване на 'първа'!! :):):)))

Дали да не помолим Жоро да направи така, че да се връщат свалените постинги нормално на 'първа' все едно не са сваляни??! :):):))))
цитирай
19. hloris - Хъм...и на мен ми изчезна един пост,просто ей така се изпари пред очите ми
21.04.2019 22:41
не зная и не ми бе дадено никакво обяснение от никой,макар че в него темата беше по-скоро за самата мен,отколкото за някаква си там четяща ме аудитория

Вече нищо не може да ме учуди в този шантав сайт.:D

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085967
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031