Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2019 14:05 - Радио "Свобода": Какво стои зад решението на Путин за Грузия? (ВИДЕО)
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 561 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image  

От Кремъл развалят почивката на руските туристи в Грузия. За какво? Това пита Радио "Свобода". 
Възможно ли е анулирането на полети между Москва и Тбилиси да е адекватен отговор на събитията в Грузия? В студиото обсъждат какво наистина стои зад решенията на Путин по казуса.
Оказва се, че депутатът Сергей Гаврилов, който предизвика невижданите протести, друг път също е създавал напрежение в чужди страни с провокациите си. В Приднестровието например. А в Грузия преди години е ял и бой.

Политикът от "Яблоко" Николай Рибаков казва:

"Това е печалният звезден час на този депутат -комунист, отлавяващ делегацията за православно сътрудничество. Там всички са такива, ходят по Украйна, по Грузия. Интересно каква реакция са очаквали нашите власти,които са ги изпратили... Не е трудно да предвидиш какво ще се случи, ако мястото на председателя на парламента на Грузия бъде заето от човек с такава позиция за Абхазия и Южна Осетия. Ако нашето МВнР не може да предскаже реакцията, това означава много силна непригодност на хората, които се занимават с отношенията ни с Грузия. И въобще на министерството. Как е възможно да не могат да предвидят такава реакция". 

  Останалите участници в дискусията са писателят Александър Ебаноидзе, журналистите Гоча Гварамия, Георги Кобаладзе. Акаки Микадзе. Водещ на програмата "Лицом к событию"  е Елена Риковцева.

Причини за масовия митинг миналата седмица, завършил със стотици пострадали, стана участието на заместник-председателя на руската Държавна Дума Сергей Гаврилов и други делегати от Русия в 26-ата сесия на Общото събрание на Международната асамблея по православие в Тбилиси. 

Гаврилов откри заседанието в сградата на грузинския парламент. Опозиционните грузински депутати бяха възмутени от факта, че Гаврилов се е обърнал към делегатите от председателското място в парламента. Десетки хиляди се събраха на протест, на който насилието ескалира.






Гласувай:
5



1. kolevn38 - 1997, без да искам ти изтрих репликата - в бързината, не е нарочно.
25.06.2019 16:39
Имам позната рускиня, която всяка година ходи в Грузия, има много приятели там. Естествено когато грузинците викат фък Раша имат предвид Путин и върхушката му, а нямат предвид обикновените руснаци, а такива каиши като тоя дето целенасочено забърка кашата. Та така, тази година тя ще дойде тук, в България, ще гостува на мен - "русофоба".
цитирай
2. rustam - Радио "Свобода"
25.06.2019 19:04
формира своя бюджет като част от бюджета на ЦРУ.
Ако думите на Путин все пак могат да се интерпретират, то въпросното радио въобще не е медия. То е пропагандистка притурка на ЦРУ
цитирай
3. kolevn38 - Рустаме, ако някой е майстор в пропагандата, това несъмнено са путинските медии и тролове.
25.06.2019 19:36
rustam написа:
формира своя бюджет като част от бюджета на ЦРУ.
Ако думите на Путин все пак могат да се интерпретират, то въпросното радио въобще не е медия. То е пропагандистка притурка на ЦРУ


Не е нужно ЦРУ да внушава нещо, което е несъмнена истина - хората отдавна знаят какви престъпници седят в Кремъл, не е нужно някой да ги убеждава в това, бъди спокоен. По-скоро цялата путинско-пригожина лайнометска машина е задействана за да бъдат убедени безмозъчните, че кремълските говна всъщност са тортички гараш.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4086141
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031