Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2019 19:18 - РАЗЛИКАТА! Кьовеши – Гешев! В няколко изречения, но достатъчни. https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 291 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
РАЗЛИКАТА! Кьовеши – Гешев! В няколко изречения, но достатъчни. Posted on 20.09.2019

РАЗЛИКАТА!
КЬОВЕШИ – ГЕШЕВ! В няколко изречения, но достатъчни.

image

Кьовеши е точно обратното на Гешев и Цацаров независима, принципна и неподкупна. Целеустремена и безкомпромисна. С действията си в Румъния го доказа. Над 870 румънски „големци” има осъдени в Румъния за корупция. Сред тях премиери, депутати, сенатори, кметове, министри, евродепутат и тн. Над два милиарда са възстановените средства чрез запори на имущество и банкови сметки. Това са резултати от работата на звеното за борба с корупцията ръководено от Лаура Кьовеши. Няма недосегаеми. Всеки, който е бъркал в кацата с мед си заминава и плаща за деянията си.
Гешев е точно обратното на Кьовеши – зависим и защитаващ интересите на мафията. Нито един осъден за корупция, нито един осъден за злоупотреба с обществени и европейски средства! След разкритието на БОЕЦ за 16-те милиарда източено ДДС и публично огласената информация от следовател Бойко Атанасов, стана ясно, че именно Гешев е бил в основата на сключените от прокуратурата „срамни” споразумения с ОПГ-та за източване на ДДС и данъчни измами. 16 милиарда ги няма и осъдени няма. Но имаме 2135 сключени споразумения! Специализираната прокуратура на Гешев спря и сигнала на БОЕЦ срещу Пеевски за произхода на средствата, с които той от собственик на стар Опел стана мултимилионер! И отново СП на Гешев прекрати всички проверки по сигналите на БОЕЦ (общо 24 сигнала) за АпартаментГейт по разследванията на Биволъ и други медии! И вместо разследване на апартаментаджиите и балкобаджиите, прокуратурата след разпореждане на Гешев образува проверки и ревизии срещу БОЕЦ и Биволъ!
В Румъния – присъди за крадливи упарвници и конфискация на незаконно придобитото имущество, в България – споразумения, безвъзвратно източени и „усвоени” милиарди от мафията и репресии срещу разкриващите корупцията и далаверите на управляващите!

Кьовеши е Главен европрокурор , СПОРАЗУМЕНИЯ НЯМА ДА ИМА, а Брюксел ще трябва да открие нова програма за финансиране на строеж на нови затвори, за да може да приберем на топло всички крадци и мошенници, източвали парите и кръвта на българите десетилетия наред.
Схемите и престъпленията на управляващата ни мафия са хиляди. И документи и доказателства за тях има. Идва и времето, когато тези престъпления ще бъдат разследвани. И милост и прошка няма да има.

Ззатова ги е страх Борисов, Пеевски и шайката им. И с право ги е страх. Кьовеши ще свърши своята работа, остава ние да си свършим нашата. Сваляне на правителството на Буда, незабавно оттегляне на кандидатурата на Гешев  и избор на нов главен прокурор имащ доверието на гражданското общество и куража да се изправи срещу мафията. БОЕЦ и група граждански сдружения номинирахме следовател Бойко Атанасов , като гражданска кандидатура за главен прокурор и водим битка на площадите срещу позорният избор на Гешев! Вярваме, че има достойни и честни магистрати в България. Отпушим ли съдебната система, лавината ще тръгне. Честните и достойни магистрати вътре в съдебната система, непримиримите граждани на гражданският фронт и свободните медии  заедно ще спечелим битката срещу мафията и корупцията превзели държавата ни!
БОЕЦ водим тази битка!

#СтопГешев
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

image

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Тая Кьовеши
21.09.2019 16:43
Странно същество. С широки плещи и мъжки поглед. БЕЗРЕЗЕРВНО подкрепяна от "Европейската" "Народна" Партия, т.е. от глобал-либерастията от САЩ.
Никой не обръща внимание на управляващите социалисти от Румъния, че тя преследва САМО ТЯХ. И нашият Борисов е изказвал мнение, че прословутите успехи на румънския съд над корупцията, са само ПАРТИЙНИ разправи...
И нашият Гешев НЕ МОЖЕ да бъде избран без благословията на "Е" "Н" П.
цитирай
2. nikikm - krumbelosvet - Тая Кьовеши
21.09.2019 18:11
По принцип си прав,обикновено,това са проекти на световните управници,подбор на съвсем точно определен тип хора и пр. Случайните и неподходящи ги изплюва шайбата.Съгласен.Но засега да приемем,че е "по-малкото зло"! Ще видим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19699856
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031