Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2020 22:39 - РУМЕН РАДЕВ - ПРЕЗИДЕНТ ДО 2036 ГОДИНА !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 427 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ЦЕНТЪРЪТ - ВЕЧЕ  КЪМ  СТРАТЕГИЧЕСКИЯ  СЪВЕТ  НА ПРЕЗИДЕНТА БЕЗ ПОРТФЕЙЛ !!!

 

     29-ят ден от протестите на народа срещу народните изедници Борисов, Гешев и за машинното гласуване и борбата за непремахване на барикадите по кръстовищата и пътищата в големите градове, символ на борбата на арода срещу мафията в изпълнителната власт и прокуратурата, се оказа Ден първи от новозапочващият цикъл на разгърнатата борба на народа срещу блокирането на държавата от Борисов и Гешев и срещу разпада й, към кщойто те я водят. Борбата на народа, която навлезе във втория си цикъл, съответстващ на една обиколка на Луната около Земята, предвосходиль  свикването в кръглата зала на Президентството  на Стратегическия съвет към президента, който бе сезиран за случващато се със задача да предложи подходяща за целта програма със стратегически активни мероприятия за един период, не по-дълъг от 800 дни в резултат на осъществяването на които да бъдат отстранени Борисов и Гешев – мафиотите в изпълнителната и прокурорската институции - и да се предотврати разпада на държавата. Така поръчаната от президента програма му бе представена когато той свика воинството си, определяйки сроковете за изпълнението й, както и персонални отговорници по мероприятията в нея.

   За първи път, защото както простите хора казват, вече няма на къде, при президента бяхме поканени и ние, специалисти на Центъра с много голяма гросмайстроска сила при решаването на такива казуси, надвишаваши умственото му и ингелектуално ниво, но поради коронавируса срещата ни с президента и Стратегическия му съвет се осъществи онлайн. Ние се свързахме с президентството от новата ни супербаза до с. Гърбище, Джебелско, с поетичното име Капаклиамджикоглукьой. Аз също бях ангажиран в тази среща със задача да прегледам, редактирам и коригирам Програмата на Центъра, която според нашето скромно и компетентно мнение ще предотврати разпада на държавата и под мъдрото президентско ръководство тя ще излезе от депресията, ще се устреми към оживление и после към подем.

   Програмата ни бе приета по принцип от Стратегическата комисия към президента, но изненадата за нас бе, че подписаната от президента програма по същество се оказва копие на нашата /центрова/ проектопрограма, която му представихме да обсъди със съветниците си и членовете на Стратегическия си съвет, основан още от генерал Решетников. Целите, които си поставихме в изготвената от нас Програма бяха седем:

1.   Вън мафията от изпълнителната власт и прокуратурата!

2.   Мутри – вън!

3.   Радев – президент но 2036 г!

4.   Назначаване на служебно правителство на народа от

Президента - стожерите на демокрацията в България, на свободата на медиите и сторонници на машинното гласуване.

5.   Осигуряване на надеждност срещу провокации от страна

на полицията за палатковите лагери по кръстовищата на главните пътища в страната ни от младата ни интелигенция,, които да напомят на народа, че трябва да се бори против мафията в изпълнителната власт и прокуратурата и поради това кръстовищата трябва да останат обезательно блокирани до падането на Борисов и Гешев. Тази програма има опция за разширяване – да се блокират от младите интелигенти, учили по Европа и света така също и обществените тоалетни, като те станат неизползваеми до подаването на оставки от Борисов и Гешев. В Центъра имаме разработка как да стане това – влиза един млад интелигент в химическата тоалетна, стои вътре няколко часа, след него влиза друг млад интелигент и стои още по-дълго, след това влиза преждеизлезлият, уж да се отекскрементира пак. Така до безсъзнание и после отново. Докато не подадат оставки Борисов и Гешев, всеки ден със тоалетните ще е така!

6.   Доле Бойко и Гешев, горе Радев, Манолова и Трифонов,

възлюбените и желани от народа за техни бъдещи управници според социологическите ни агеннции и според Андрей Райчев!

   7. Да живее международното положение!

 

   За да се постигнат немедлено целите, вметнати в тези 7 точки с осторожно внимание при всесторонный пересмотр на кадровите и секретни досиета на хилядите наши сътрудници, активирани по този казус, бе подбран екип, който под ръководството на президената ни последователно и немедлено – за по-кратко от 800 дни - ще ги проведе.

 

     Започваме с първото ни предложение, наречено от нас Точка единствена, защото тя для нас являються гаранцией, че предложените от Стратегическия съвет активные мероприятия ще бъдат изпълнени. Ето и предложеннието за тази точка, най-важнната за България, което изписвам главными буквами:

 

      ДА СЕ ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА НА РБ ЧРЕЗ ДЕКРЕТ, УКАЗ, ИНСТРУКЦИЯ  ИЛИ ДРУГИМИ СПОСОБАМИ ПО НАЧИН, ДА БЪДЕ ЗАДЪЛЖЕН ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ РУМЕН РАДЕВ ПЕРСОНАЛНО ДА ОСТАНЕ ТАКЪВ ДО 2036 г !!!

 

      Към тази промяна трябва да се добави и алинея, президентът да няма право да напуска до тази дата поста, дори той да желае това. Да стои на поста, да управлява страната и да работи за народа като обединитель на нацията без право да се абортира от задължението си. Така предлагаме Ние, от Центъра. Думата Ние е изписана с главна буква, не грешка, а послание за уважението, което имаме сред масите.

     

     Нашите предложения, които бяха приети и включени в тази Стратегическа програма касают личностите, които президентът след промяната в Конституцията обезательно трябва да включи в служебен кабинет. Предложените от нас фигури притежават необходимия потенциал да предотвратят разпада на страната след изфъргването на мафията от изпълнителната власт и прокуратурата и да възвърнат доверието на хората към инситуциите, а също и доверието на ЕС, че сме им надежден /на бълг. език, сигураен/ партньор. Тези силни личности – фигури, а не пешки, от топ нагоре – са следните:

 

1.   Министър-председател - Васил Божков.

Той е изключителен бизнесмен, напуснал страната защото

в прокуратурата се е настанила мафията, чиято цел е да вкара маститите ни бизнесмени в затвора, като даде простор за действие на свързаните с мафията такива. За да се крутулиса от мафията, човекът сега е в изгнание  в Абу Даби. За вицепремиер предлагаме Цветан Василев, друг наш мастит бизнесмен със същата съдба като Божков, също жертва на мафията в прокуратурата.  Техният опит и мъдрост са ни необходими за предотвратяване на разпада на страната и постепенно започване на строителството на разгърнатия възход под тяхното руководство.

 

2.   Министър на финансите трябва да стане Цветан Василев,

притежаващ огромен финансов опит – по-подходящ от него нема! За негов заместник предлагаме Данчо Ментата, започнал финансовия си бизнес от меняч на пари на плажа в Бургас, направил шеметна парламентова кариера, в момента депесефинансист высшего класса.

 

3.   Министър на правосъдието трябва да стане Хаджигенов,

духовният отец на Улицата тези дни, а негов заместник Христо Иванов, придобил мъдростта си от своя  духовен отец, Командира, приватизационен специалист, а също и от един наподобяващ на фигура на шприцвана светла пластмаса, Ра/ма/дан Кънев.

 

4.   Мининсътр на вътрешните работи трябва да стане Осман

Октай, наричан подигравателно от депесарите Гьотвереноглучоджук. Те го недолюбват, защото той е има информация, надвишаваща тази на Антон Тодоров. За негов заместник предлагаме притежаващия не по-малък обем информация Нихат Катил.

 

5.   Министър на културата трябва да стане Мая Манолова,

защото тя е недостижима в този сектор. За нея никой интелектуалец не би казал: Не ме е страх от министъра на културата, страх ме е от културата на министъра. Посетилите с. Гугутка знаят за кой министър загатвам, а посетилите Сливен пък знаят за кой интелектуалец ги сезирам. За заместник министър предлагаме Карадайъ, владелщик прекрасным болгарским языком, когото ние преди година предложихме за заведущ Катедра „Сценична реч” във ВИТИЗ.

 

6.   Министър на образованието трябва да стане Слави

Трифонов, който има много богат опит в тази област – в продълженние на 20 години от екрана на БТВ той образова цяло едно поколение. Друг образовател като него по света нема! За заместник министър предлагаме жената на Жоро Свиленски, Десислава Радева, дългогодишен негов сътрудник в шоуто му заради високта й степен на интелигентност.

 

7.   Предлагаме да се открие Министерство на държавната

администрация, в което да влезнат два нетови изявника, много първи в електронните простанства – поетът ОК3223, надарен с талант и Блекпредатор, надарен с интелект. За министър предлагаме ОК-еят защото има талант, а Блекпедраторът е доста по-ограничен, надарен е само с интелект и разум.

 

8.   За шеф на Министерство на отбраната предлагаме

блогърката Радостиналасса поради обстоятелството, че тя е най-вещата ракетчичка в блога. Ще предложим на Шойгу да я взема приватно за съветник. За заместик министър предлагаме блогърката ЦАВ12929, 100% подобна на Радостина, но с познания върху подводниците и ВКС. Тя разкри кражбата на идеята на американците от руските конструкторски бюра, благодарение на които днес те се пудрят с упеха на Спейсекс. Спейсекс е успех на руската ракетщина, не на американската, но това само ЦАВ и още няколко го осъзнават.

9.   За шеф на ДАНС предлагаме Делян Пеевски. Мотивите

ни са, че за този пост го цени Мая Манолова, към това никой друг не може нищо да прибави.

10.За кмет на София предлагаме Бригадир Аспарухов

от Ловеч с банкер Венцислав Йосифов. Това трябва да стане веднага, дори преди конституционната поправка, защото Мая Манолова не цени сегашния кмет на София, водеща най-големия ни град към разпад, вече в режим на свободно падане заради нея, каквото е и държавата ни заради Бойко и прокуратурата ни заради Гешев, поругал Божков и 2 съветника на президента.

 

    Доле Каскета, горе Черепа, мутри, вън!

    Да живее международното положение!

    Последното сондиране на народа показа, че той нЕщи повече Борисов и Гешев, а сака Троицата Радев, Манолова и Трифонов. Когато те поемат властта, репресираните бизнесмени ще могат да се завърнат в страната безпрепятствено, ще поемат руля и ще поведат страната ни към най-светлите върхове на духовно-икономическото ни възвисяване.

    А за свалените от сцената – Народен
 едноинстанционен съд, съставен от тричленка.

               image


image





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183031
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031