Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2020 10:02 - Извънземният контакт, обсъден във Ватикана, тъй като необясними радиосигнали пристигат от звездите
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 798 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 22.02.2020 10:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Извънземният контакт, обсъден във Ватикана, тъй като необясними радиосигнали пристигат от звездите  

13 февруари 2020 г.
  адм-zagami

http://leozagami.com/2020/02/13/alien-contact-discussed-in-the-vatican-as-unexplainable-radio-signals-arrive-from-the-stars/?fbclid=IwAR0we3DuUGBpTLG6zemiyxlajcvzh2Q03ZS9FUNrfijlmMTpxAQ07_5isfc

image

Статия от Лео Загами

Ново проучване на международен екип от учени, ръководено от астрономи в Канадския експеримент за картографиране на интензивността на водорода, Проект за бързо избухване на радиото (CHIME / FRB) в Британска Колумбия, откри, че мистериозен радиоизточник в галактика на около 500 милиона години от нашата слънчева енергия Системата изпраща бързи радио изблици като часовник за 16.35-дневни цикли, включително 1-2 изстрела на час в продължение на четири дни с 12 дни мълчание, преди да се стартира отново.

Мистериозният сигнал, известен като FRB 180916.J0158 + 65, е открит за първи път през 2017 г. и продължава постоянно да се повтаря, макар и със скорост, която е около 600 пъти по-слаба от първата ярка светкавица. В своето проучване учените анализираха 28 избухвания, извършени между септември 2018 г. и октомври 2019 г., потвърждавайки модела, и с вълнение заключиха  „Това е първата открита периодичност от всякакъв вид в източник на FRB“.

Нещо се случва зад кулисите в нещо, което прилича на сцена, напомняща филма от 1997 г. „ Контакт“ на Робърт Земекис, филмовата адаптация на едноименния роман на Карл Сагън от 1985 г.

Междувременно, вчера на 12 февруари 2020 г. в църквата „Света Анна“, където почти всяка година от 2002 г. насам се провеждат конференции, посветени на НЛО и свързани с тях въпроси, италианският експерт Владимиро Биболоти, президент на CUN, Италианския национален център за проучването на НЛО изнесе беседа пред публика, пълна с йезуити, считани за учените на Църквата, за възможни срещи с други цивилизации.

image

Информацията от различни източници накара уфолози и учени през последните години да заключат, че Ватикана е много наясно с споменатите срещи с извънземни и наличието на НЛО на нашата планета и в това, което изглежда като безпрецедентен ход от 2 март тази година, Най-накрая Ватикан ще позволи на изследователи от различни страни да имат достъп до информация, отнасяща се до понтификат Пий XII (1939-1958 г.), за да сложат край на дългогодишен дебат за неговата реална роля през епохата на Холокоста, която изглежда представлява интерес за уфолозите.

Именно поредният папа Йоан XXIII, който се твърди, е имал извънземна среща през лятото на 1961 г. две години преди смъртта си. Тази невероятна среща е разкрита години по-късно през 80-те години от личния секретар на папата, покойният Лорис Франческо Каповила, който е свидетел на инцидента и го пази в тайна, следвайки желанията на папата в продължение на повече от две десетилетия, докато не бъде разкрита в британски вестник.

Една вечер през юли 1961 г. в лятната резиденция на папата в Кастелгандолфо, близо до Рим, папата и секретарят му се разхождали из градините на имота. Около 10 ч. Те забелязаха ярка звезда. Предполагаемата звезда започна да се спуска и след няколко минути разбраха, че това е някакъв вид занаят. НЛО имаше кръгла форма и носеше сини и кехлибарени светлини. Яркостта на светлините беше такава, че сякаш се превърна в дневна светлина.

Когато НЛО беше достатъчно близо, той спря и остана стабилен във въздуха. Отдолу на плавателния съд се появи лъч жълта светлина. Светлината даде усещането за тръба от светлина, която спря на метър-два от земята, без да се отразява на земята.

От тръбата на светлината се появи хуманоид. Чужденецът имаше златистобял ореол около себе си. Той беше по-висок от средния човек и имаше големи заострени уши. Той вдигна ръка, за да поздрави папата и неговия секретар. Мислейки, че стават свидетели на божествено видение, те паднаха на колене и започнаха да се молят. След няколко мига те вдигнаха глава, но извънземното същество все още стоеше на няколко метра от тях. Без да каже нищо, папа Йоан XXIII се изправи и тръгна към извънземния. Лорис мълчеше на колене и наблюдаваше папата и извънземния, който водеше разговор.

Няма информация за какво са говорили. От наличната информация знаем, че въпреки че Лорис можеше да чуе гласа на папата, разговорът беше телепатичен. След като общуват около 20 минути, извънземният се обърна и тръгна. Занаятът излетя в пълна тишина.

Не е тайна, че Ватикана разполага с един от най-големите исторически архиви в света с около 150 000 документа, така че уфологът е много развълнуван от възможността да има дори частичен достъп до него, но те трябва да напомнят на себе си, че Ватикана не е ще разкрием значими тайни за феномена на НЛО за момента. Разбира се, нещата могат да се променят, ако учените потвърдят извънземния произход на радиосигнала от космоса, който се повтаря през равни интервали на всеки 16 дни.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. elizabethborislavova - Въпросът е с кого е контактът
22.02.2020 11:21
Да, Ватикана има контакт с извънземни - дявола и неговите една трета паднали ангели - извънземни.
цитирай
2. elizabethborislavova - Ватикана е царството на сатана на земята
22.02.2020 11:29
http://elizabethborislavova.blog/novini/2020/01/20/zviaryt-i-cyrkvata-bludnicata-sa-bili-zaedno-vyv-vsichki-sve.1692920
В този откъс от Скритата манна ни се представя уникален откъс от разговора между звяра и блудницата. От разговора става ясно, че дявола - звяра и църквата - блудницата са били заедно във всички световни и духовни борби, че царството на звяра се нарича Ватикана, че двамата готвят угощение от атомно и водородно оръжие. Интересното е признанието, че всичко това се е вършило подмаската на християни и благочестие.
Пазеше си трона и корона сред царството си "Ватикана" - държава построена в държава, над която накладе огнена жарава и цялата ти охрана се наслаждава в оргии зли и прокоби на твоите хороскопи, обвзети от войнството му лукаво в измама. Че ето, приготви трета Армагедонска - ако можем да похитим под мъртвешкия саван вси под маската на християни, като духовни мироносци сред миряни. А в световния Армагедон ще е пира ни злокобен сред атоми и водороди.

А сега, с кръста голготски в ръка, с маската на християни в благочестие ще се явя аз и под твоето духовно знаме ще събера всички последователи на Христа и под покрова ми на смъртта ще ги унищожа за всегда! Че Ватикана е мое царство - Рим - моя завладяна педа, на седем хълма е закрепен той - дано смърт го пощади, че над цялата осъдена земя - педа моя, виси осъждение!
цитирай
3. zahariada - Да
22.02.2020 13:11
Благодаря за постинга!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39901604
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930