Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2020 10:41 - Мултидело, пише се - Адам ВАЙСХАУПТ
Автор: fun1001 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1644 Коментари: 10 Гласове:
5

Последна промяна: 26.04.2020 18:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Ръчната работа може да бъде контролирана чрез ръцете, докато духовната работа е като огъня и наводненията, които почти не се контролират. Те се разпространяват от само себе си.“ – Адам Вайсхаупт


image

Адам Вайсхаупт



Темата, след обяда )


13-те кръвни линии на Илюминати:
Колинс ANONYMOUS BULGARIA / 07/06/2013

Запомнете, че Илюминати са способни на най-ужасните неща, но за всеки, който ги познава, те са симпатични, интелигентни нормални хора. Никога не биха се досетили какво се крие наистина в тях.

Сатанинската йерархия и сатанизма очевидно е най-тайната религия в света. Те са свещеничеството, което управлява света чрез политически лидери, които се пускат умишлено на власт. Имат способността да потискат публичността и проблемите, които биха могли да възникнат от многобройните им дейности. За да се опишат най-използваните методи за сигурност, за големите тайни на сатанизма може да отнеме цяла книга.

Нека да го кажем така: ако бяхте милиардер от водещите Илюминати, каква сигурност бихте ползвали? И какъв вид влияние ще имате в националните правителства и полицейски сили, за да ви предоставят сигурност дори те? Запомнете, че тези хора притежават пресата и медиите. Притежават прокуратурата и полицията. Притежават политиката и политиците, притежават банките. Запомнете, че полицията ги пази единствено от вас. Ако по някаква причина е хванат висше стоящ в йерархията на Илюминати от органите на реда, то тогава само с една проверка в полицейските данни ще покаже на служителите моментално да го пуснат и забравят без значение за какво е задържан.

Те ще убият, или дискредитират всеки, който ги излага публично. Но те могат да убият единствено вашето тяло, не и душа – запомнете го. Те контролират също и ЦРУ, и ФБР. Много водещи агенти на ФБР не само, че са масони, но много от тях са и сатанисти. ФБР изпраща докладите си, които се перифразират по следния начин, за да отхвърлят излаганията:

„Далеч повече престъпления са извършени в името на Бога, отколкото някога са били извършени в името на Сатаната.“ Виждате ли, те постоянно се смеят на Бога и християните. Те убиват християнството от векове наред. Затова днес виждате толкова негативизъм за тази религия, но няма да срещнете публично за друга такава „свобода на изразяване“.  Действителното участие на окултното по наказателно дело, обикновено се оказва вторично, незначително, или несъществуващо.

Перспективата за правоприлагането на престъпността с окултното изисква избягване на параноята, че се е промъкнала в този въпрос. Знайте, че шоубизнеса е почти изцяло контролиран от Илюминати, те ви записаха в съзнанията страх чрез филми и музика. Направено е с цел да се избягва да се мисли дори за тези неща. Тези тъмни мисли, които бродят в твоето съзнание нощем насаме са тяхно творение. Запомнете, че те ви контролират чрез страх. Чрез фантазия и отричане на реалността са си изградили Firewall, с който дори вие ги предпазвате несъзнателно.

За кого се сещате като ви пишем за Колинс? За Джоан Колинс? За тази еврейка няма сигурни данни, че е била свързана със семейство Колинс, но е сигурно че е познавала много Илюминати.

Друг известен Колинс е астронавта Майкъл Колинс, летял с Аполо 11. Много странна история е покрай този полет, но няма да описваме подробности тук.

следва ...

image


Разбирането на първите 13 семейства на Илюминати отваря един нов за разбиране хоризонт за това какво представляват Илюминати. В действителност е много по-голямо всичко от колкото дори изпитани търсачи на истината за Илюминати могат да си представят. Това се дължи на умението им да пазят тайна. Нека обясним. Не беше случайно, че кръвната линия на Хитлер е била скрита. Това е честа практика сред първите 13 семейства на Илюминати.

Те понякога оплождат жена, която не е просветена изцяло (само по определена тема) и е от друга кръв, за да създадат важно за тях дете, което се пази в тайна, без шум, и го оставят в това друго семейство да живее и расте. Детето след това поема друга фамилия, която крие истинската си генеалогия, а когато дойде време те ще го просветят в церемониален ритуал, биологичните родители ще направят стъпка напред.

Например, за Майките на тъмнината (така са наричани „носителките“ на тези деца) биологичният баща трябва да заплоди млада дъщеря, която е посветена от Майка на тъмнината. Първото бебе от момичето трябва да идва от биологичния баща и трябва да се умъртви чрез нея за Сатана. Следващото, с което ще се заплоди, ще е избраното. Има много такива деца на Илюминати родени извън кръга на Илюминати, всъщност бившия президент Клинтън е такова дете. Проверете му ранните години и ще се убедите в странностите.

Сега нека видим Хитлер. Неговият баща, Алоис Хитлер, е незаконнороден и до тридесет и деветата си година носи фамилията на майка си, ШикългруберВ свидетелството му за раждане не е посочен баща, което предизвиква спорове за произхода му. През 30-те години Уилям Патрик Хитлер, племенник на Адолф Хитлер, се опитва да го изнудва със сведения за родословието му. По този повод Ханс Франк, виден юрист от Националсоциалистическата партия, провежда разследване и по-късно твърди, че е открил писма, според които майката на Алоис Хитлер е работила като прислужница при еврейско семейство в Грац.

Това са едни от официалните версии, но са достатъчни за да се замисли човек. Няма да задълбаваме. Опитайте да проследите кръвните линии на Илюминати, доста е трудно, не е като да сте се родили и да са ви дали номерче чрез, което сте в регистъра на Новия световен ред.

 
  

image

Бухалът на „Minerva“ кацнал на една книга е емблемата, която използват баварските Илюминати в тяхната




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. fun1001 - !!! до по късно, вие си..пишете ))
26.04.2020 10:44
хората с повече знания ,ще разберат,че всяка една дума е точна на мястото си и всичко е 100% истина!Всички които се занимаваме с окултни.науки, знаем точно
за какво става въпрос!!!..

Йохан Адам Вайсхаупт (на немски: Johann Adam Weishaupt)
е немски философ,
роден на 6ти Февруари, 1748г. в Инголщадт, Бавария..
цитирай
2. milady - къде е..дядо леоо..кашкавало..)
26.04.2020 13:22
щяхме ,да дебатираме..тук, на френски и немски ))
цитирай
3. apostapostoloff - Наскоро обясних на д-р инж. Ванката, че
26.04.2020 15:48
френската думичка шие означава сера, кензам.Той пък взе че се обиди...
цитирай
4. milady - ....ванката е тайно влюбен в бабесаРасса,нали е чехлюю, милият..избива))
26.04.2020 16:16
apostapostoloff написа:
френската думичка шие означава сера, кензам.Той пък взе че се обиди...


.....на такава 'тема'...Гюл, не можем каза..)
цитирай
5. eva666 - )))))) една..жена, писала Пост на..мъжО си..
26.04.2020 18:16
точка!
тръгвам си, много съм ти обидена..
ако, не ме потърсиш, ще стане..още по зле )))
/подпис, Кльорчиту от с.Бърболесково..
цитирай
6. eva666 - :-)) тъкмоо..скачам от Сън...
26.04.2020 18:24
викам , нешо ми липсва...
усешам студ и хлад..
и някакъв...смътен..бяссс...
отивам...гледам в Хладилника- сладоледа, свършил...
тъкмо, ще питам комшийката фльоркъъ...ааа...гледам, и тя изчезнала..
я да питам сега..мойту любимо Тамагочи..)
цитирай
7. fun1001 - така, да попиша още малко..за Геноссе Вайсхаупт,
26.04.2020 18:29
щото,той е Особено Главна фигура/ аз такива, ги обичам..)

Роден е на 6 февруари 1748 г. в Германия. Още твърде млад става професор по каноническо право в Ингълщадския университет. Преди това е бил свещеник в редовете на йезуитите — т.нар. „Гестапо на римокатолическата църква“.
На 1 май 1776 год. той основава едно своего рода тайно републиканско движение наречено „Илюминати“, много старо мистическо име, давано на училища и групи, които изучават вавилонския мистицизъм. В Илюминати се включват хора, които се мъчат да навлязат в още неоткритите човешки сетива и да открият техните духовни качества или ясновидства, т.нар. „трето око“. Съществували са много секти в различни страни под името Илюминати, но нито една не е изиграла такава роля като движението на Вайсхаупт от Бавария.

Тази организация е основана върху йезуитските правила и принципи с много строга вътрешна дисциплина и взаимно наблюдение. След 1778 г. нейни членове успяват да подчинят масонските ложи, които започват да провеждат стриктно тяхната политика. Всички командни постове в ложите се заемат от хората на Вайсхаупт.

Основната и крайна цел на илюминизма е световна революция, която се стремят да направят посредством повечето от ръководителите на държавите, техни пионки, сляпо изпълняващи заповедите им.
цитирай
8. fun1001 - +
26.04.2020 18:30
Илюминизмът се разпространява в Италия, Испания, Швеция и в голяма част от света, а в САЩ — значително по-бързо, за да заеме днес може би приоритетно място.

Това учение използва агностичния спиритизъм, за да се добере до природните закони. Неговите привърженици твърдят, че са в състояние по мистичен път да достигнат до всички тайни на природата, както и до произхождащите от тях енергия и власт.

Със своята интелигентност и йезуитска упоритост Вайсхаупт успява да обобщи и преработи тези стари учения и да създаде една сатанинска доктрина за световно завоевание, наречена Илюминати. Влиянието на неговия зъл гений убива милиони хора и се чувства дори и днес. Самият Вайсхаупт става известен на всички под името Илюминати.

След като масонските ложи са превзети напълно от Илюминати, те стават господстваща сила и започват изпълнението на пъклените Вайсхаупт планове за унищожение на християнството и ликвидиране на държавните управления.
цитирай
9. fun1001 - край / спокоо, тук съм, за още 1001 години))
26.04.2020 18:35

Според известната историчка Неста Вебстер всички формули използвани от Вайсхаупт произхождат от персийски и египетски религиозни източници и служат за чисто материални цели и разрушение на съществуващото общество.*

[* Gerald Winrad, A Human Devil, p. 25.]

За да превземе напълно масонските ложи, Вайсхаупт измисля една тайна система, чрез която всички негови хора много бързо стигат до най-високи степени и завземат властта и управлението на ложите. Хиляди такива ложи се учредяват по целия свят и под командите на Вайсхаупт минират всяко управление, което пречи на
главния „бос“ Ротшилд, скрит зад кулисите.

утре, повече, етоо,чети,фльоорее, не се кълчи)
цитирай
10. fun1001 - как, се 'оплита"...болКовият картелизъм..)
27.04.2020 09:46
многоо просто: чрез ниЗки страсти, и погалване по тъ..кратунки..)
и хооппп.имате..250 300 чет..на тъ вите,блудкави бози,
нар. пРости /като тези и на В Върволескова...
бабаТака, ги е научила
тя дава Бройките,ТЕ,зомбитата - и връщат ++
3 група на детската ...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fun1001
Категория: Тя и той
Прочетен: 1586653
Постинги: 1175
Коментари: 8883
Гласове: 1564
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930