Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2019 14:20 - Сагата стадион Варна: Те ти, булка ТИМ-ов ден!
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 385 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Изразът „Те ти, булка, Спасовден!“ се използва, когато нещо се е случило внезапно, изненадващо и е сварило човек неподготвен. Не така стоят  нещата със стадион Варна – в неговата протяжна 12- годишна сага няма нищо изненадващо. Напротив – публична тайна е, че групировката ТИМ спря да го строи. Изненадващото е колко лесно държавата може да се съгласи да свърши работата на ТИМ, предив добрите отношения на премиера Борисов с босовете на групировката.

В интервю за Дарик радио, директорът на дирекция спорт в Община Варна Кристиан Димитров, който бил в някаква  комисия  за /невъзможното/ домакинство на европейско и световно първенство по футбол в България казал, че вариантите стадион Варна да бъде завършен навреме били два:  Първият е собствениците на стадиона /тоест групировката ТИМ/ сами да довършат стадиона, а вторият -  да има държавно финансиране. Те ти, булка ТИМ-ов ден! И на кранистите, които отдавна ги няма на стадион Варна е ясно, че ТИМ чакат финансиране от държавата, за да довършат стадиона?! Групировката спря да го строи още през лятото, и пренасочи усилията си в строежи в курорта "Св.св.Константин и Елена", където ще имат възвръщаемост на парите си.

Кристиан Димитров едва днес е прозрял, че ТИМ няма да достроят стадион Варна със собствени средства, след като продадоха няколко парцела и при липсата на други - спряха строежа. ТИМ не пропуснаха да баламосат и Димитър Карбов, че стадиона ще бъде завършен скоро, той пък не спря да баламосва варненци.

 Кристиан Димитров пък е натоварен да прокарва публичната тайна: ТИМ чакат пари от държавата за стадион Варна?! Големият инвеститор ТИМ, мощната групировка се отказа да строи стадиона, защото няма сметка от това! И държавата ще й плаща тарикатлъка! Нищо ново под слънцето! 

Кристиан Димитров и срок е измислил: „Вие видяхте стадионът на Лудогорец за колко време беше направен. Ако има ясна концепция и финансиране, този стадион може да бъде готов за 2 години”.

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2167024
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031