Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2017 10:16 - Най-добър лекар: ХИВ / СПИН от човека е правителствена програма за евгенизъм
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1437 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Най-добър лекар: ХИВ / СПИН от човека е правителствена програма за евгенизъм

28 юли 2017 г. Шон Адл-Табатабай Здраве


image



 Според пенсиониран виден лекар, епидемията от ХИВ и СПИН е започнала в края на 70-те години на миналия век като част от американската правителствена програма за евгеника, насочена към хомосексуалните мъже. 


Над тридесет и пет милиона души по света са починали в резултат на СПИН и още милиони са понастоящем заразени . Според Алън Р Кантуел, MD, ХИВ влезе в гей популацията чрез експериментална ваксина срещу хепатит В, която е била замърсена от вирус на шимпанзе.

Алън Р Кантуел  пише: Тази ваксина е била прилагана на гей мъже в предварителни проучвания малко преди 1976-1977 г. и по време на действителния експеримент с хепатит В (1978-1980) в Нюйоркския кръвен център в Манхатън. Те са били изключително в млади, здрави, предимно бели и добре образовани хомосексуалисти в Манхатън. И то беше последвано от "гей чумата" на СПИН.

Малко предистория: принудителното прехвърляне на смъртоносни вируси между животинските видове, съхранявани в лабораториите, и развитието на рак и подобни на СПИН имуносупресивни вируси, са били често срещани като част от "войната срещу рака" през годините от 1968 до 1980 година.

Специалната програма за борба с рака (1968-1980), която предшестваше СПИН

Специалната програма за вируси на рака, под ръководството на Националния институт по здравеопазване (NIH), бе инициирана от президента Никсън като част от неговата "Война срещу рака".

Тази програма, SCVP, включва водещи вирусолози и медицински изследователски институции в Америка. Целта му беше да докаже, че някои животински вируси могат да причинят рак на човека.

 

Това изисква опасното прехвърляне на вируси между животински видове, както и адаптирането на тези вируси към човешките клетки. В лабораторния процес са създадени редица СПИН подобни ретровируси.

Четох много от годишните доклади от Специалната програма за борба с рака по онова време. Те многократно заявяват, че животински "човешки кандидатски вируси" няма да бъдат тествани при хора. Просто съзерцавайте тази фраза - човешки кандидатски вируси!

Това генно инженерство на вирусите в голяма степен е било скрито от обществото. И едва ли някой видя лекотата, с която тези животински вируси (по-специално вирусите на примати) могат мистериозно да заразят лабораториите и да не бъдат разпознати.

Например, Робърт Гало, ръководител на проекта в програмата SCVP, съобщи за откриването през 1975 г. на "нов" и "човешки" вирус HL-23. В крайна сметка се оказаха три различни замърсяващи вируса на маймуни (gibbon маймунски вирус, вирус на саркома на маймуните и ендогенен вирус на павиан). Гало твърди, че няма представа как тези вируси от примати поразяват лабораторията му.

Митът за Patient Zero, който донесе СПИН в Америка

През октомври 2016 г. основните медии най-накрая онеправдаха Patient Zero, канадската авиокомпания, която беше обвинена [в това много медии], че докарва СПИН в Америка.

Гаетан Дугас, истинското му име, развива подути лимфни жлези през 1979 г. Диагностициран със саркома на Капоши (т.нар. "Гей рак" на СПИН) в Ню Йорк през 1980 г., той почина на бъбречна недостатъчност през 1984 г. на 31-годишна възраст.

Ню Йорк Таймс (26 октомври 2016 г.), който винаги е избягвал сериозна дискусия за изкуствено създадената теория за СПИН, озаглавена "ХИВ пристигна в САЩ много преди Patient Zero".

Дугас беше уважаван от компютърни изчисления, направени от молекулярни биолози, използващи генетични последователности от най-ранните кръвни проби на ХИВ-позитивни гей мъже. Те са били - и все още са? - съхранявани в Нюйоркския център за кръв през 1978-1979.

Тези биолози стигат до извода, че ХИВ - "човешки имуносупресивен вирус" - се разпространява от Заир (както Конго се нарича тогава) до Хаити през 1967 г. - и след това до Ню Йорк около 1971 г.

Други молекулярни биолози, които изучават гените на ХИВ, са изчислили, че вирусът е навлязъл в африканското население някъде между 1915 и 1941 г. Имайте предвид, че самолети, превозващи хора и техни STD по света, летят както в Централна Африка, така и извън нея.

Аз не одобрявам нито един от тези сценарии.

Тайни и неетични човешки експерименти в епохата преди СПИН

За съжаление, лекарите имат дълга и мъчителна история на неетично експериментиране, голяма част от които никога не са докладвали или публикували в медицински списания по очевидни причини.

Ужасните експерименти в Гватемала (1946-1948) бяха проведени отчасти от Американската служба за обществено здравеопазване. Проучването установи неочаквано през 2010 г. Над 5 500 души, включително деца, бяха наети и 1,300 бяха умишлено заразени с различни ТПС От лекари.

Това беше допуснато и извинено от американското правителство. Критиците, които бързо отхвърлят СПИН като произведение, създадено от човека, защото "лекарите никога няма да го направят", трябва да са наясно с тази срамна реалност.

През 1972 г., по-малко от десетилетие преди гей експеримента, правителственият прословут експеримент за сифилис на Tuskegee беше окончателно изоставен от CDC под натиск от страна на обществеността. Беше започнало през 1932 г. - чернокожи мъже със сифилис не бяха умишлено лекувани, за да могат лекарите да проучат естествената прогресия на болестта до смъртта.

През 1971 г. изследванията на биологичната война на американските военни се сляха с уважавани изследвания на рака. Програмата за изследване на биологичната война в Форт Детрик, Мериленд, сега е част от Националния институт по рака, федерален орган.

По този начин изследванията на биологичната война в Националната лаборатория за ракови изследвания на Фредерик могат да продължат и с легитимни изследвания на рака.

Шимпанзетата

През 70-те години не беше необичайно да се тестват различни ваксини за закъснели деца и черни хора в Африка. Лабораторните шимпанзета са инфектирани с хепатит В чрез интравенозно инжектиране на човешка слюнка и сперма. (Това е публикувано в съответните списания.)

През 1974 г. Нюйоркският кръвен център създава Вилаб II - рядко споменат център за шимпанзета в Либерия, Африка. Използва се за инфектиране на примати; Целта беше да се разработят ваксини срещу хепатит за евентуална употреба от хора. Вилаб наскоро беше разпуснат.

До 1978 г., годината, в която започна процесът на хепатит В при гейове, SCVP е произвела 37,438 литра животински ретровирусен материал. Те бяха предложени на лаборатории в цялата страна за експериментиране (The Cancer Program, юни 1978, стр. 282).

До 1980 г. програмата е разпусната. Не успя да докаже, че животински вирус може да причини рак на човека

До края на 70-те години хомосексуалните мъже започнаха да боледуват и да умрат поради "нов" и безпрецедентен имуносупресивен и причиняващ рак вирус. Той бързо се нарича "човешки" имунодефицитен вирус - ХИВ.

Експериментът на ваксината срещу хепатит B от 1978 до 1980

Още през 1975 г. геймърите в Манхатън започнали да даряват кръвни проби за ваксиналното проучване. В крайна сметка 13 000 екземпляра бяха дарени. Всичко това беше задържано в NYBC.

По този начин, когато кръвен тест стана по-късно достъпен за ХИВ, кръвта отново бе тествана, за да проследи въвеждането и разпространението на ХИВ в гей общността, започвайки през 1978-1979.

Ваксината срещу хепатит В е разработена от Морис Хилеман и е произведена от Merck. Хилеман е водещият разработчик на ваксини в света. Той е наясно, че абсолютната безопасност на всяка ваксина може да се докаже само чрез тестването й при хората.

ХИВ е неизвестен през 70-те години на миналия век и следователно не е имало тест за това. До средата на 70-те години, преди действителното проучване през 1978 г., ваксината беше разработена и тествана при шимпанзетата. ...

Дали вирусът на имунната недостатъчност на шимпанзетата е замърсил ваксината?

Подобен страх е споменат най-малкото през юни 1985 г. в книгата си "Quest for the Killers" (1985). Тя пише:

- Имало ли е нещо нередно с ваксината, евентуално замърсяване? Това не е теоретичен страх, че има съмнение за замърсяване в една ваксинална партида, направена от Националните здравни институти, макар и никога в "Мерк".

Обърнете внимание на признаването на Пол Офис в "Ваксинирани" (2007 г.). Offit, водещ говорител на индустрията за ваксини, твърди, че Хилеман "ще бъде първият и последен човек, който използва човешка кръв, за да направи ваксина. По-късно той знаеше, че кръвта е силно замърсена с ХИВ "(стр. 115).

Забележка: ХИВ едва ли може да има "силно замърсени" ваксини, произведени от обединената кръв на гей мъже през 1976-1977 г., когато няма случаи на СПИН и няма данни за ХИВ никъде в съхраняваните кръвни проби в САЩ

Offit се опитва да ни успокои:

"Въпреки че ХИВ вероятно присъства в кръвта, от която е направил ранната подготовка на ваксината си, изборът на пепсин, урея и формалдехид на Морис Хилеман напълно го е унищожил."

Horowitz излага парцела

Но медицинските специалисти не са се доверили на безопасността на ваксината, когато тя дойде на пазара през 1982 г., без значение какво твърди Offit.

Леонард Г Хоровиц, автор на появяващите се вируси: СПИН и Ебола: Природа, злополука или умишлено? (1996) изследва многото фактори, включително ролята на военно-медицинско-промишления комплекс. Той е убеден, че СПИН е създаден от човека.

Той излага малко известните пилотни проучвания за ваксина срещу хепатит В при шимпанзетата и гейовете през няколкото години, предшестващи масовия процес през 1978 г. Хоровиц смята, че:

"Няколко военни учени, осъзнах, че са били необходими за транспортиране на флакон от вируси от Форт Детрик или лабораторията на Гало, в лабораторията за ваксини срещу хепатит В на Хилман в Уест Пойнт, Пенсилвания или директно в групата на Кругман в Ню Йорк , Африканските доставки биха могли лесно да бъдат опетнени по същия начин. "

За повече подробности Google: Леонард Г Хоровиц + най-ранните ваксини срещу хепатит В и произхода на СПИН.

Окончателният експеримент, който в крайна сметка включваше 1 083 доброволци, започна през ноември 1978 г. и приключи през юни 1980 г. в NYBC. Половината от мъжете са получили ваксината; Другата половина плацебо. Всеки човек имаше специален флакон за ваксина, използван само за него.

Всеки мъж получава 3 дози ваксини за период от шест месеца. Всичко това включваше 6332 последващи посещения и кръвни проби. В края на изпитването плацебо групата получи защитната ваксина.

Последствията от гей хепатит B експеримент

Входната точка на ХИВ / СПИН в популацията на САЩ ясно се проследи обратно към експеримента в Ню Йорк. Няма съмнение, че подписването на процеса е било смъртоносно за някои гей мъже.

Доказателството се съдържа в доклад за проследяване от 1986 г. на 378 мъже, които даряват кръв и / или са доброволци за експеримента. Издаден е в списанието на американската медицинска асоциация (JAMA) през 1986 г. (том 255, стр. 2167- 2172)

Авторите на Cladd Stevens и др. Са най-силните доказателства, според мен, че мъжете са повредени от ХИВ, вирусът на шимпанзетата при хората.

Статията е озаглавена "Инфекция с човешки Т-клетъчен лимфотропичен вирус тип III [HIV] в кохорта от хомосексуални мъже в Ню Йорк".

През 1978-1979 г. над 6% от мъжете вече са "положителни" за ХИВ. През 1980 г., година Dugas ("Patient Zero") е диагностициран със СПИН, 15% от гейовете са положителни. И до 1982 г. 30% от тези ваксинирани мъже са били заразени.

До 1984 г., годината, в която ХИВ е била "открита", 43% от мъжете са били положителни. До този момент тази цифра все още е най-високата степен на заразяване с ХИВ навсякъде по света. (Свазиленд, Африка, в момента има процент от 28,8%.)

Моля, обърнете внимание, че поради необяснени причини мъжете в проучването, които вече са били диагностицирани със СПИН, са били пропуснати от статистическото проучване на Stevens.

заключение

След като епидемията от СПИН стана официална през 1981 г., Центърът за контрол на заболяванията (CDC) се опита да успокои обществеността за безопасността на ваксината - с малък успех. В това отношение редактор на JAMA съобщава: "Приемането на ваксина срещу HB е сериозно възпрепятствано от страха от възможно предаване на СПИН от ваксината".

Важно е да запомните, че ХИВ не е първият път, когато вирусът на примати "скочи", за да влезе в човешкото население.

Също така се е случило, когато вирус на примат, причиняващ рак (маймунски вирус 40), е заразил ваксините срещу полиомиелит през 50-те и 60-те години и е инфектирал половината от населението на САЩ по това време.

Това прехвърляне не се случи в Африка!

Някои настоящи изследователи казват, че SV40 причинява рак на човека. Правителствени учени казват, че не. Повече информация можете да намерите на адрес sv40Foundation.org.

Що се отнася до СПИН, както казах, тридесет и пет милиона души по света са умрели от него. Други 38 милиона са засегнати понастоящем.

Питам: защо обвиняваме "гей секс" за внасянето на вирус на шимпанзе в Америка? Защо да обвиняваме африканците за епидемия, която е започнала първо в Манхатън?

Не бива да обвиняваме маймуните и шимпанзетата в храсталака - ние ги държехме в плен в лабораториите за примати и ги изпомпвахме с пълни с ракови вируси и ракови тъкани - след това ги използвахме за разработване на ваксини за хуманна употреба.

Научните изследвания за произхода на ХИВ / СПИН трябва да бъдат поставени под въпрос, ако заведението за СПИН откаже сериозно да обмисли каквото и да е доказателство за изкуствено създадената теория за СПИН.

В края на краищата трябва да попитаме: "Зелената маймуна и теориите за рязане на лов на СПИН - и сега разсеяната история на пациента нула - са обикновени медии" фалшиви новини "?




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - ре
30.07.2017 18:14
Не смятате ли,че голяма част от смъртните случаи се дължат на лечението със силни лекарства,които увреждат здравите клетки?
цитирай
2. zahariada - Да
30.07.2017 20:31
Смятам .Ще пусна един материал където не силни, а лоши лекарства.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 40000280
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31042
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930