Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2022 16:50 - Мъжката путка не е полов орган, а вид (не)мъжки характер!
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 1154 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.10.2022 18:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мъжката путка не е полов орган, а вид (не)мъжки характер!

Още не са се произпърдели насранците от ментърджийския ЦИ(Р), коя партийка продажна небългарска колко дупетати ще си има да си ги оножда вожда и, в 48-то народно ебание, зеленочорапестият вонящ на войнишки цинтари фатмак и фуражкоглаванак се изпърдя мощно от квадратната си гейнасралска глава:

-Разбира се, че приемаме поканата на Борисов за разговори. Ние не чертаем червени линии!

Абе мърлЯнев, абе путка майна попопишка селсташка и фатмашка, по какво се разбира ма?

Още не са те поканили на разговори за съставяне на правителство, а ти вече си предложи гъза и устата на вожда на ГЕРБ да ти ги оножда, щото си лаком за власт, като дърта магистралничка през 1976-1978 години на тир паркинга в родното ти путка майна село Поповица, когато аз служех на летището „Чешнегирово“ на 7 км. от селото ти, и ходехме да ядем и пием в селската кръчма през ден два, и да ни черпят с млади джанки хубавите поповичанки, докато ти още си лъскал малката си паца покрай някой тир, слухтейки как се цепят басмените гащи на дъртата магистралничка от коравият тираджийски „скоростен лост“, щото си бил малолетен и никоя селска мома и жена не са те бръснели за чеп, камо ли за мандръсане. От тогава си станал мъжка путка.

Абе мърлЯнев,абе мъжка путка майна, какви червени линии не чертаеш бе, смешнико?

Ти да не си некоя селска мома в мензис, която нема п(т)ичи кърпички да си турне на джанката, че кат‘ оди по пато да не чертае „червен конец“ и по него, по него, да я настигне радостта от некой момец, или мъжец?

Ти само кафЕви линии чертаеш от дупката на гейнасралските си гащи, и разнасяш вонята на смрад, насам натам, за да те видят всички, колкото ти е много задника насран.     

Но да се върнем на темата – ти мърлЯнев, лиза и близа подметките и гъза на воджа , който те оноджа - Гумен смРадев. На два пъти. Кат‘ служебен палаш, вързан на сиджимка за кисела слива, която само препикаваше и насираше ден по ден, докато тя не усвехна...

Услади ти се. Лизането, близането и нагъзването пред вожда ти... Искаш още. От същото...

мърлЯнеееев, мърлЯнеееев, та ти на два пъти се усра яко, докато яде, спа, пърдя и сра като служебено магаре на смРадев, преяло с със слама в сеновала е!

Изтърва коня у ряката (твоите натовски наалници казват: – Go Horse In The River – Ойде коня у ряката!) на цените на храните, на горивата, на газа, на петрола, и завря народа и го натика на свинята у гъза.С тая твоята пенджереста русоглавотъпа Комитова, жалка архиТетка на къщи за тъщи, дето го игра министърка на магисРалите и сичките ги спря, сега искаш да доусереш и това , което не можа да?

А най-гнустото и продажното е кудкудяканет ти, че евроатлантическа коалиция всъщност бил българският национален интерес, и начинът, по който ще управлявате държавата и какви решения ще предлагаме  на гражданите и, било твоята основа. Како ти се изърдя пред дъртака Бай Пън – България била НАТО и НАТО било България!

Да, ама не!

България е моята Родина, а НАТО е препълнен с лайна кенеф, на който ти си най-голямото говно в него, защото си вонящ натовски анален отпадък!

Толкоз!

 05-10-2022
#ЮрийЛенев

image




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 273989
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 305
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930