Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2022 08:52 - Защо трябва да служиш войник в казармата!
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 762 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 06.10.2022 08:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Защо трябва да служиш войник в казармата!

Вчера, мекерето на мамицата му проста , родена през 1938 година в СССР по времето на сталин и пристанала на българин учещ там, известен като „Бъркащият си в носа“ – Ристе прЪви Ленинградски – Бойкикев, некъФ овчар на жалкото стадо на синьогъзодеснобесни задници, изповядващи „западните еврогейски ценностти“ – педерастия, хомосексуализъм, джендърство, гейолезбийство, лизане на чуждестранни гъзове и лапане на малки пишки на всякакви западнодържавни педерунгели от политиката се изцепил, като пръдня из гащи , придружена със собствен сос, че трябвало да даваме оръжия на укрофашистите от Укролайна, за да избивали с тях руснаците.

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/demokratichna-bulgariya-vnasya-reshenie-za-izprashtane-na-oruzhie-za-ukrayna

И това го казва мъжка путка, полу-руснак , защото мамицата му проста е изсрана в Ленинград през 1938 година, но избягала , както всеки родоотстъпник и мигър в Пичковица, в случая България.

Ристе прЪви Ленинградски никога не е служил войник. Бил е негоден за военна служба. Доказа се и като негоден за живота – бездетен левонарезан гъз , който няма нито един ден смислен трудов стаж в живота си, в който да е произвел добавена стойност за държавата, ако ще и 1 лев да е. Освен да лапа и папа от фондовете на „Америка за България“ и да върши педерастийско-еврогейски простотии, за друго не става и не е ставал, и няма да става.

На записа му от 47 НС се видя какво мисли и как го мисли за живота , и как иска да „гъзоводи“ народа, без изобщо да пита самият народ дали го иска...

А народа му показа колко го иска - изпрати го на предпоследното място в 48-то народно ебание, да се научи къде му е мястото – в кенефа на живота.

Глистите от кенефа на живота, винаги са се развъждали в подходящата среща. В случая , тази среда е „Америка за България“, която винаги е плащала, плаща и ще плаща на всякакви глисти (не)български, които да изпъплят и налазят в живота на българитя.

Иначе как да си обясним , че жената на Ристе прЪви Ленинградски - Бойкикев, без нито ден трудов стаж (освен като правосъден министръ за малко на ГЕРБ) си е купила апартамент от 70 кв.м. с гараж 17 м.кв. в гр.Брюксел за цената от 2444 лева....през 2020 година...!?

Докато овчеглаванаците протестирахте за неговата бутикова партийка от насранци...!

Да, правилно четете – 2444 лева за апартамент 70 м2 и гараж 17м2 в град Брюксел, Белгия...!?

Същевременно Ристето е успело да спести от закуски цели 200 000 лева, без да е работил, а женицата му, цели 180 000 евра... И тя не е закусвала милата. Късала е ката деня, по малко от баничката с кисело млеко и е спестявала от бозата.
Хвала на таквиз спестовници...

https://register.caciaf.bg/2021_nc/FA55DCB5-9814-4BF4-AF75-4566B652B537116406.xml

Това е записал самият Ристе ПрЪви Ленинградски – Бойкикев в декларацията си ред КПКОНПИ... (виж приложеният по-горе линк на декларацията му).

Но да се върна на темата – Ристе прЪви Ленинградски отваря ленинградският си фронт да воюва с полу-родината си своята и на своята си мамица му проста, която не го е научила, че Родина не се продава и предава.

Това се учи и в казармата, когато имахме войска през социализма. Там и клетва давахме да не я предаваме  ипродаваме, макар,ч е точно днешните гейнасрали – Борисов, Радев, Янев и други, са точно гнусни предатели , служили през социализма, заклели се да не продават България, и е предадоха и продадоха на САЩ , ЕС и НАТО.

Ристе прЪви също , като еврогейски джендър не прави разлика разлика между пушка и пишка, защото никога не е държал пушка, а само мъжка пишка, и то не неговата, и затова е решил да воюва за Укролайна срещу Русия. Ама не той да воюва, а Вие, другите обикновените българи да воювате и да умирате, а това гъзорунтавелче, да стои от страни, да си брЪка в носо (или у газо) и да врещи – Шнелер, шнелер! Нах Русланд!

Недоиграло си на стражари и апаши, на индианци и каубой детенце, наакано дупенце и малко детско пишленце!

Дебилщината на днешните мъжки путки, от която порода е и Ристе прЪви Ленинградски е толкова гнусна и отблъскваща, че неизбежно се сещам за един „пионерски лагер“ с надпис над портата си - „Трудът те прави свободен“ (Arbeit macht frei), където такива насрани борци за „еврогейска демокрация“ са ги карали да работят, за да научат какво е това труд и работа на „ползу роду“.

Ристе прЪви Ленинградски – Бойкикев  е аналният отпадък на полу-съвеЦко-българската полова дружба от времето на Сталин и СССР между славянка и прабългарин.Както е написал Радой Ралин в една негова епиграма:

Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка,
цуни гуни, вади тури, родили си чукундури,
хем ебливи, хем крадливи, но най вече ЗАВИСТЛИВИ.

Ако живееше в Русия, сега , днес щеше да руби елши в някоя ИК зад Урал планина, а не днес в Родината ми България да сере всеки ден купчини еврогейски лайна!

Толкоз!

06-10-2022
#ЮрийЛенев

image









Гласувай:
2


Вълнообразно


1. morskipesni - То 'убаво,
06.10.2022 09:47
'ма да не забрявяме че ТЕ ВКУПОМ са негодници, оная Радка Кънева върто-синьо-гъза и много-дашна що ги дялка е Европарламента, как стигна до него? Ами Каракачан, дебиля? И той не е служил войник. Гюбре от старото ТКЗС- 'сите пе'едерази наедно!
цитирай
2. bojinkata - Бе тоа ристю какво ще вади от дупк...
07.10.2022 09:48
Бе тоа ристю какво ще вади от дупката! Така сериозно се е заел с тази работа!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 274131
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 305
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930