Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2022 14:37 - ИСТОРИЧЕСКО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО !
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 4531 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 07.07.2022 21:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В утрешния Еньовден, който единствен в тоя век е съставен от три шестици и четири двойки, питеците – национални предатели, се готвят да поднесат на тепсия на Макрон позорното си съгласие с неговото предложение за вдигане на ветото.

  Върху нас се стоварват и ще продължат да се сипят само унижения, щом търпим да ни управлява пошла търгашеска сган, която никой не уважава. Господарите й я подритват с крак. Стигнахме дотам дори един албанец да се гаври с нас и да нарича България „позор“. И поне до момента никой наш политически шебек не му е отвърнал с нота, най-малко пък външната министърка „в оставка“. Преглъщаме всичко, лишени сме от капка от достойнство и самоуважение. Днес в комисията по външна политика в НС малоумната Генчовска мяукала, че „трябва да побързаме“ да приемем предложението, а питекантропът Христо Иванов се тюхкал, че ако се забавим, ще „отлети пиленцето“. Кое пиленце, бе, всеядно либерално право черво ?

    Колкото до Македония, тя ни заши пореден шамар като възмутена отхвърли предложението на Макрон. Значи България утре ще се просне в праха да проси съгласието на Македония с директивите на Франция, които са изцяло във вреда на нашата държава? Това е абсурд, който може да се случи само с нас.

    Ако утре НС приеме това историческо антибългарско решение, трябва да запомним поименно гласувалите предатели. Такава измяна се плаща с главите на държавните изменници. Не всички ще отлетят на Малдивите, когато догодина настъпи Видовден.

   Бъдете проклети вовеки веков, мърши! Да бъдат проклети и вашите деца, в името на които за трийсет сребърника продадохте България! Чуй ме, Господи, и ги унищожи преди да е изминала една година!


23 юни, 21ч.



Гласувай:
7



1. leonleonovpom2 - Здравей, Милена!
25.06.2022 21:31
Работата е изтървана още при Желльо Желев С прибързанота и безусловно признаване на Македония После им подарихме танкове? И от този подарък бляха , да бляха, недоволни
Имаме работа с особен, клиничен случай на недоволен!
На който ,като направиш добро, вместо, както елементарното възпитание го изисква, да благодари, той е недоволен? Доброто е можело да бъде по- голяма Да, но ти можеш толкова
Като иска, да е по голямо, да си запретне ръкавите и сам да си го направи голямо, колкото му дУша сАка!
На такива трябва да се натриват носовете, за да те уважават
В пети клас имахме един повтарял всяка година македонец Перчеше се, че бил дълъг
Дебнех го, четири години по-голям, хлапе пред него, да му покажа какъв е!
И на един мач ми се отдаде Принудих го, да се хвърли на земята с лъжлив финт, беше на вратата! И вкарах топката небрежно ,над главата му, нищо не можеше да направи
Попитах го, да изтичам ли, да донеса линия от класната стая, за да измеря, колко е дълъг?

Оттогава гък не чух от него!

Хубава вечер, Милена!
цитирай
2. milenavarbanova9 - Здравей, Ваньо,
27.06.2022 08:30
Надеждата ми е, че скоро ще има такива размествания на пластовете, та предателите на Майка България ще прокълнат часа, в който са се пръкнали.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 774712
Постинги: 328
Коментари: 1804
Гласове: 1896
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031