Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2022 09:18 - А Вие, vencivaleri1951, както ВИНАГИ не сте прав! Реплика!
Автор: obses Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1780 Коментари: 11 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Но не това е проблемът, а това, че постоянно се опитвате да извъртите нещата в полза на една ЧУЖДА, АГРЕСИВНА И НЕНОРМАЛНА държава!
Сега както винаги ще се направите, че не сте прочел коментара ми и ще мълчите или пък ще коментирате, но отново отвлечено и неистинно, но аз все пак ще си изгубя времето да подплатя думите си с факти. А фактите са следните:


"Рено продаде за рубла завода си с опцията да може да откупи завода си в срок от 6 години.
Преведено от "френски":) Ескюзе ну, но ни извиха ръцете и ни задължават да се оттеглим. Няма да се пазарим за завода, но искаме ако имаме възможност да се върнем на вашия пазар"
Вие НЕ МОЖЕТЕ И НЕ Е НОРМАЛНО да твърдите, че някой е извил ръцете на Рено! Нима не може те да се оттеглят поради чисто човешки принципи на оценяване факта, че Русия е държава, която в тази си форма няма място в съвремието? Да казвам ли, че във фразата "в тази си форма" може да се крие (защото за разлика от Вас аз не ще правя опити за внушения, понеже не съм никакъв ръководен кадър в Рено, че да може думите ми да са вярни фактически, а не на база логиката) естествената причина Рено да си оставят вратичката да се върнат тогава, когато са се убедили, че Русия е тръгнала по път на нормални отношения с останалия свят? Шест години са един мандат от момента и едни избори след него! Достатъчно да се види с какъв заменят руснаците Путин, как върви вътрешната и външна политика на страната през следващите 5 години и какъв избират след тях!
ТА НЕ ПРАВЕТЕ ВНУШЕНИЯ КОИТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ДОКАЖЕТЕ! Това е най-големият Ви проблем и затова не се харесвате на повечето от околните! Поради това, че Вие се изказвате все като последна инстанция и то по въпроси, които не са от компетенциите Ви!

"И още нещо. Не една мощна икономика не произвежда свои коли-Австралия, Канада, Турция, Бразилия, Индия... Какъв е проблемът Русия също да не открива "топлата вода" и да довери производството на по добри от нея. Достатъчно е, че е сред лидерите по производство на жизнено важни продукти-енергия, храна, метали и сегашният икономически и финансов хаос в света показва колко бе подценена икономиката и."
Така е, никоя от изброените не произвежда автомобили, но всяка от тях е НОРМАЛНА държава, в която има нормална ВЪТРЕШНА социална атмосфера и НЕ ПРОЯВЯВА АГРЕСИЯ към съседните ЧУЖДИ държави при външната си политика! Това не толкова по тази част от репликата Ви, но важно и затова написано от мен!
Сега конкретно.
Никоя от изброените държави не произвежда автомобили, но и не ЛЪЖЕ какво произвежда и най-вече на какво ниво както прави Русия!
РУСИЯ Е ИЗТЪКАНА ОТ ЛЪЖА! ТЯ ЛЪЖЕ ЗА ВСИЧКО! ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО! И това е понеже не може да се доказва като велика икономика и държава по нормален начин и такъв, който да заслужава уважение от останалите държави, та с ЛЪЖИ основно за военно-технически достижения се опитваше да държи останалия свят в СТРАХ!
ВИДЯ СЕ, ЧЕ СВЕТЪТ НЕ ГО Е СТРАХ ОТ ЛЪЖЛИВА РУСИЯ И ЩЕ Е С УКРАЙНА КОЛКОТО Е НЕОБХОДИМО! А единственото, което се случва в Русия, това е влашаване на положението й във всяко едно отношение от нивата преди войната! Собствените й граждани, нормалните, се отказват от нея, но глупаците основно в България заслепено вярват във величието на един парии!

"Ако Рено , и дори франция изчезнат, нищо за света няма да се промени като цяло."
Типични думи на фашист! А търсите фашисти в Украйна!
Първо, защото не е вярно! И второ, защото е точно фашистко мислене! Или поне ограничено и глупаво!
Ако Русия сега изчезне, светът ще се промени, да! Но към по-добро!
Най-малкото природните й ресурси дори да изчезнат с нея, светът притиснат от нуждата ще насочи силите си към заместители. А основните ресурси, с които Русия е "велика" пред света, нефт и газ, те са на изчерпване, ДРУГАРЮ! И Руското "величие" се оттича с тяхното изчезване, неправейки нищо без тях да е велика сила!




Гласувай:
14



1. obses - Моля блога да не вижда в постинга опит за неготивизъм и заяждане към предизвикалия го и не го изтрива!
26.12.2022 09:21
Аз само отговарям на коментар, който е много по-ненормален като право на съществуване, защото е лъжи и внушения! За нюанси на фашизъм да не говорим!
цитирай
2. obses - И още нещо, vencivaleri1951!
26.12.2022 09:28
По тези светли празници работниците и служителите на Рено почиват и са със семействата си! Ръководството евентуално е раздало коледни бонуси или други подобни! И ТОВА Е ТАКА, НЕ ЗАЩОТО НЯКОЙ ИМ Е ИЗВИЛ РЪЦЕТЕ, А ЗАЩОТО ТАКИВА СА НОРМАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ!

НА ФОНА НА ТОВА РУСНАЦИТЕ НЕ СПРЯХА ДА ОБСТРЕЛВАТ ЦИВИЛНИТЕ ГРАЖДАНИ НА УКРАЙНА! Не спряха поне по време на тези светли празници да се опитват максимално да оставят ВСИЧКИ без ток, вода, храна, топлина! Как точно денацифицират, когато войната я водят масово и дори хаотично и безразборно? Мислите, че не атакуват Киев по-сериозно, по друга причина, освен СТРАХА, че западът ще се намеси много по-активно във войната и с Русия окончателно ще е свършено? Ако различно го мислите, то не се сърдете, че Ви наричат глупак!
РУСИЯ НЕ МОЖЕ И НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ТАЗИ ВОЙНА! Тя отдавна вече я изгуби! Защото Русия НЕНАСИТНО воюва за територии и още ресурси, а западът е на страната на Украйна в името на ЦЕННОСТИ! А защитаваните ценности са най-важните! Правото на съществуване на първо място!
цитирай
3. kolevr38 - Другарят путинхвалиери1951 е типичният пример за червен фашист-руслямист.
26.12.2022 10:39
Той е събирателен образ на всички путлерофашисти по всички Земни кълбета. Такива като него са родени единствено и само да пълзят в копитата на всеки кървав сатрап, който седне в Кремъл, за да го възхваляват и боготворят. Нищо не е в състояние да промени възгледите му. С такива морални изроди, мерзавци и изгои е безпредметно да се разговаря.
цитирай
4. vencivaleri1951 - И защо бе необходим нов постинг?
26.12.2022 11:08
За Рено: Рено е акционерна фирма с блокираща държавна квота. Това е решение на френското правителство след ВСВ, заради сътрудничеството на Рено с германците.
Тоест държавата може да наложи/извива ръце/ дори и политическо решение на ръководството на фирмата. Другия момент е , че пазарът в останалия свят на Рено е по голям от този на Русия и има риск от него да загуби, при положение, че остане на руския. Това ,заедно с банковата политика на Западния свят извива ръце на всяка фирма, която се осмели да остане в Русия.
Опцията за обратно изкупуване си е желание отвсякъде за връщане на този пазар-не съм коментира л как и защо.
Франция е страна с която съм свързан лично , и въобще нямам предвид физическото и изчезване, а разсъждавам хипотетично, че при подобни санкции , като срещу Русия
-спрян износ и внос, банкова рестрикция и т н , то светът няма да почувства липсата и върху своя фиск , бит и комфорт. Трябва да си сляп да не виждаш фалитите и предфалитното състояние на много западни фирми, дефицитът на енергоресурси храни и торове
За агресията:
Първо нито в Русия, нито в голяма част от Украйна е Коледа-там празниците започват от 6ти януари-стар стил. Това за обща култура.
По същество:
Това е първата мобилизация след ВСВ на Русия, респективно СССР. В САЩ са 6 или 7 през този период, а войните са двуцифрено цисло. Индия има също не една мобилизация и перманентно воюва. Надявам се , че няма да ме питаш какво общо имат в случая американските мобилизации и руската. Без САЩ война в Украйна нямаше да има, нямаше да има и преврат през 2014 година
За бомбардировките:
Русия до октомври бе използвала бомби и ракети по малко /в тротилов еквивалент/ , отколкото САЩ в първите три дни от войната срещу ирак.
И защо от октомври, какво се случи?
-взривяване на Кримския мост
-убийството на Дугина в Москва
-постоянния обстрел на Донецк
-разстрели на руски пленници
И пак за сведение. София след две бомбардировки на англосаксите през ВСВ губи над 4000 цивилни граждани-число далеч по голямо от загубата на украински цивилни граждани. Да не говорим за Дрезден и особено за японските градове
Русия и никоя ядрена държава , не може да загуби война. Русия губи в съвсем друг план и той е и целта на САЩ -смъртно се смразват два руски народа и тази вражда ще е многолетна-ще трае много по дълго от липсата на френски коли на руския пазар
цитирай
5. starforlife - Ха ха ха ха-йде преди лягане да взема отношение и аз.
26.12.2022 11:19
Та:
vencivaleri1951 написа:
И защо бе необходим нов постинг?
Ей, КАПУТ смачкан! Ти докога ще държиш сметка на околните за неща, които ти правиш в пъти повече и по-фрапантно бе, НЕЩАСТНИК?
Много добре е направил Домакинът, че да те видят пак и пак околните що за ЛИЦЕМЕР си.
Да ти нацитирам ли поне 20 твои постинга, за които този ти лицемерен въпрос е много по-релевантен и уместен?
М, СМОТЛЬО нещастен?

vencivaleri1951 написа:
За Рено: Рено е акционерна фирма с блокираща държавна квота. Това е решение на френското правителство след ВСВ, заради сътрудничеството на Рено с германците.
Тоест държавата може да наложи/извива ръце/ дори и политическо решение на ръководството на фирмата. Другия момент е , че пазарът в останалия свят на Рено е по голям от този на Русия и има риск от него да загуби, при положение, че остане на руския. Това ,заедно с банковата политика на Западния свят извива ръце на всяка фирма, която се осмели да остане в Русия.
По първите ти 2 изречения и по-основно по второто: Прави си сметка как възприема Франция Русия след като я поставя "наравно" с фашистка Германия при това си решение.
По последващите ти идиотски изречения: Дори и да е истина това за извиването на ръцете, то лицемерието ти е повече от нагло и просташко.
Защото Западът би отхвърлил оставащите в Русия на базата на... да го нарека малко наивно - бойкот. Тоест, никой не би забранил на Рено да продава автомобилите си където и да е по света, а самите ГРАЖДАНИ НА СВЕТА биха бойкотирали такива, които подкрепят дори непряко Русия в агресията й на кръволок.
Насреща: В Русия се пишат и приемат закони, забраняващи на собственото й население да има мисли и реч, различна от тези, които Кремъл определят за верни и правилни!
ВИЖДАШ ЛИ РАЗЛИКАТА БЕ, НЕЩАСТНИК НЕДОНАЕБАН?

vencivaleri1951 написа:
Опцията за обратно изкупуване си е желание отвсякъде за връщане на този пазар-не съм коментира л как и защо.
Това е чисто икономическа опция и касае това, че капиталистическите субекти винаги се борят за нови пазари. Както и за доминиране на тези, на които са се наложили.
Тоест, това е чисто капиталистическо (и правилно - и правилно) мислене, а не някакъв вид одобрение на войната и особено пък Русия.
Капитализмът не се срамува от фразата "Парите не миришат!"
Русия и лицемери като теб са тези, които УЖ неодобряват тази фраза, а реално също се ръководят от нея.
ВИЖДАШ ЛИ РАЗЛИКАТА БЕ, НЕЩАСТНИК НЕДОНАЕБАН?

vencivaleri1951 написа:
Франция е страна с която съм свързан лично , и въобще нямам предвид физическото и изчезване, а разсъждавам хипотетично, че при подобни санкции , като срещу Русия
-спрян износ и внос, банкова рестрикция и т н , то светът няма да почувства липсата и върху своя фиск , бит и комфорт. Трябва да си сляп да не виждаш фалитите и предфалитното състояние на много западни фирми, дефицитът на енергоресурси храни и торове
Никой не го е еня ти свързан ли си и как с Франция!
Но пък това ми дава повод да те попитам след като постоянно ти си този, който изтъква какви ли не идиотии (учене в други държави, познанства с какви ли не люде, материално положение и прочее), не си ли пълен КАПУТ да се опитваш да ги припишеш на други и конкретно например мен?
Аз да искам ли снимки или други доказателства, че си учил във Франция, защото аз лично недоумявам (обърни внимание, че не ти оспорвам да е истина) как може човек учил в три държави да е толкова тотално неграмотен!
Седнал, четох, онзи ден да ме приканваш по заобиколен начин, да пусна снимки от настоящето ми житие и битие.
Абе, ИДИОТ смръдлив...
Абе, ЛИЦЕМЕР захлупен...
Що не приканиш Пръцко да пусне поне една своя снимка бе?!
Мои снимки в блога има над 30!
От какви ли не отрязъци от живота ми.
На икокото нещастен аз пони лично съм виждал САМО ДВЕ.
И всичко останало е такова, за което мен лицемерничиш: софри, ядене, пиене, вещи.
Хайде пухкавото и женствено икоко да пусне настоящи снимки на себе си и аз ще отговоря с три пъти повече мои такива.
После да повторя:
Да си видял очите на Пръцко на снимка тук? Или в Реала?
На около"градския"?
На който и да е от идиот-комунягите?
Ама те може да не публикуват подобни неща и всяка тяхна дума ти да приемаш доверчиво и като истина, само защото ти са идейни съкапутници... При все постоянно да доказвате що за лъжци сте...
А моето е все фантазии и измислици, м?
ДЕЕБА И НЕЩАСТНИКА КОМПЛЕКСИРАН, ДЕЕБА!

vencivaleri1951 написа:
За агресията:
Първо нито в Русия, нито в голяма част от Украйна е Коледа-там празниците започват от 6ти януари-стар стил. Това за обща култура.
По същество:
Това е първата мобилизация след ВСВ на Русия, респективно СССР. В САЩ са 6 или 7 през този период, а войните са двуцифрено цисло. Индия има също не една мобилизация и перманентно воюва. Надявам се , че няма да ме питаш какво общо имат в случая американските мобилизации и руската. Без САЩ война в Украйна нямаше да има, нямаше да има и преврат през 2014 година
За бомбардировките:
Русия до октомври бе използвала бомби и ракети по малко /в тротилов еквивалент/ , отколкото САЩ в първите три дни от войната срещу ирак.
И защо от октомври, какво се случи?
-взривяване на Кримския мост
-убийството на Дугина в Москва
-постоянния обстрел на Донецк
-разстрели на руски пленници
Повечето от написаното не е вярно, а останалото дори не чувстваш как показва точно кои са фашистите.
Защото само едни фашисти биха повишили агресията заради ЕДИНИЧНИ СЪБИТИЯ И СМЪРТТА НА ЕДИНИЧНИ ЛИЧНОСТИ!
Да не говорим смехорията, че Русия няма потенциала да воюва, а седнала на гол гъС "Кинжали" за запасва.
И като казах "Кинжали", та да те осветля:
"Кинжал" е просто поредното недодялано нещо на Русия.
Ракета, която нито е това, за което я представят кремльовците, нито е способна да воюва.
Губи 90% от "мощта" си дори само поради факта, че се изстрелва от самолет-носител, ОТ КОЙТО РУСИЯ ИМАХА ЧЕТИРИ БРОЙКИ И ЕДНАТА ПАДНА ОНЗИ ДЕН В БЕЛАРУС!
Четири самолета!
Точно с толкова единици разполага Русия (едната отишла вече за ремонт), които да носят "Кинжал"! ЧЕТИРИ!
Та не е дори нужно НАТО да имат средства за противодействие на "Кинжал" и другите руски шитни! - Достатъчно е да свалят четири самолета! А това биха го направили за часове!

vencivaleri1951 написа:
И пак за сведение. София след две бомбардировки на англосаксите през ВСВ губи над 4000 цивилни граждани-число далеч по голямо от загубата на украински цивилни граждани. Да не говорим за Дрезден и особено за японските градове
И пак за сведение: ВСВ няма нищо общо с настоящата война в Украйна.
Най-малкото в различни епохи се развиват.
Но ти отново не схващаш, че сам си го забиваш в пръдливия гъС.
С това, че при ВСВ фашистка (тогава) Германия е агресорът и цял свят я заклеймява като такъв. А днес Русия е фашисткият агресор и отново цял свят я заклеймява (с абсолютно право) като такъв.

vencivaleri1951 написа:
Русия и никоя ядрена държава , не може да загуби война. Русия губи в съвсем друг план и той е и целта на САЩ -смъртно се смразват два руски народа и тази вражда ще е многолетна-ще трае много по дълго от липсата на френски коли на руския пазар
Глупости на промит мозък.
На промит мозък, който допуска дори в мисълта си използването на ядрено оръжие!
Абе, ФАШИСТ лицемерен, естествено, че победител има във всяка война и в тази няма как да бъде различно, няма как и няма да бъде Русия!
Фашистка Германия като беше победена, да не би да престана да съществува като държава бе, КРЕТЕН?
Победата предполага позициониране на световната сцена, а правилно ти се казва, че Русия вече загуби тази война, защото на тази сцена тя вече е мизерният червей, с който никой нормален не иска да има нищо общо извън крайно необходимото!

ПС: Домакинът каза, че в Русия е живял в пъти повече от теб. Та хайде не гугалей с това кога там и в Украйна празнуват Коледа.
На 6-ти януари е - и аз се обогатих, не го знаех.
Но искаш да кажеш, че сега Русия с бомбардировките и обстрелите подготвя веселото посрещане на Коледа в Украйна след 10 дни ли?
А дали на 31-ви с/у 1-ви ще преустанови? А на 6-ти?
Защото отново Западът се опита да издейства прекратяване на огъня поне по тези дни, но Москва официално (чрез Песков) каза, че това не влиза в нейните сметки.
Тоест, за християнство говорехте на друго място, а руското го виждаме.

И последно, ИДИОТЕ... За да видиш отново разликата на руския кръвопиец дори спрямо фашисткия германец...
https://starforlife.blog.bg/photos/154138/768x432-16-300x169.jpg
Снимката е запечатала футболен мач м/у воюващи германци и англичани по време на коледните примирия през Първата световна война.
Само Русия не изповяда такива Ценности и ще бомби и по най-светлите християнски празници!
Пък не сте идиоти и поклонници на вампири, м?
цитирай
6. vencivaleri1951 - Хайде да помислим "човеколюбиви" Колев, кой от нас двамата е по фашист
26.12.2022 11:30
Да си прочел от мен ред, дума, препинателен знак в който аз да се радвам от украински жертви или загуби във войната. Ти за разлика от мен, ментално еякулираш при такива от страна на руснаците. И това не е само сега , когато има война. Ти тук си се радвал и в мирно време за всеки трагичен или битов инцидент в Русия. Теб не те интересува Украйна, теб те интересува доколко тази война ще навреди на Русия, колко болка и несгоди ще и се случат. За мен тази война е трагедия сполетяла два близки ни народа-наши освободители. За теб е надежда/напразна/ Русия да я няма.

kolevr38 написа:
Той е събирателен образ на всички путлерофашисти по всички Земни кълбета. Такива като него са родени единствено и само да пълзят в копитата на всеки кървав сатрап, който седне в Кремъл, за да го възхваляват и боготворят. Нищо не е в състояние да промени възгледите му. С такива морални изроди, мерзавци и изгои е безпредметно да се разговаря.

цитирай
7. getmans1 - А, някой „компетентен„ тук да знае ...
26.12.2022 13:07
А, някой „компетентен„ тук да знае от какво Е предизвикано това изказване на въздесъщият ПРИГОЖИН ето тук;

https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-prigozhin-kam-ruskite-oligarsi-kolkoto-po-skoro-vi-vzemat-vsichko-tolkova-po-dobre

Няма по-голяма глупост от тази изречена с „авторитетната„ категоричност на незнанието ... ТОВА ВАЖИ КАКТО ЗА УИКИ знанието представено като компетентност.

ОТ ТАЗИ ГОДИНА автокефалната УКРАИНСКА ЦЪРКВА ПРАЗНУВА РОЖДЕСТВО НА 25.12. ... И въобще православието там е лредставено от няколко църкви - като тези под управлението на Московската патриаршия съвсем не е най-най.

Официалният църковен празник се определя от най-многобройната Украинската автокефална църква а за запознатите е известно още преди няколко седмици ЧЕ РУСИЯ НЕ СМЯТА ДА СЕ СЪОБРАЗИ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ С ТОЗИ ПРАЗНИК ...
цитирай
8. vencivaleri1951 - Гетьо, аз написах, по голяма част от Украйна и освен Украинска ПЦ има още и униати
26.12.2022 13:57
А колкото до Пирожин, той не е първият, вероятно няма да бъде и последният , който да подканя към личен отказ от имущество в полза на обществото -Адам Смит/фабриканта, не икономиста/, Енгелс, Херцен.... Това е осъзнаване, че нито е редно, нито възможно е да си неприлично богат, когато има около теб голяма маса хора, които едва свързват двата края, а тук още и страната ти е в съдбоносна за съществуването си война. Съвсем нормален призив и личен пример А не си ли се замислял, защо гурутата на социализма са в голямата си част заможни хора, и почти всички със завидно образование, докато пазарните "мислители" първоначално и основно са клеркове в счетоводни къщи, за които върхът на сладоледа е бил сами да се сдобият с къщи и клеркове.
Просто теритиците на социализма са разбирали за безмислието за все по голяма концентрация на имуществото в ръцете на все по малко хора. Тво на практика е изначалната причина за съвремените войни-след 18 век. Маркс го е описал много добре
И днес ако печели някой, то това са оръжейниците-и не само западните. Лобито на войната и в Русия и в Китай и в Иран е доста силно, да не кажа водещо


getmans1 написа:
А, някой „компетентен„ тук да знае от какво Е предизвикано това изказване на въздесъщият ПРИГОЖИН ето тук;

https://faktor/bg/articles/novini-svyat-prigozhin-kam-ruskite-oligarsi-kolkoto-po-skoro-vi-vzemat-vsichko-tolkova-po-dobre

Няма по-голяма глупост от тази изречена с „авторитетната„ категоричност на незнанието ... ТОВА ВАЖИ КАКТО ЗА УИКИ знанието представено като компетентност.

ОТ ТАЗИ ГОДИНА автокефалната УКРАИНСКА ЦЪРКВА ПРАЗНУВА РОЖДЕСТВО НА 25.12. ... И въобще православието там е лредставено от няколко църкви - като тези под управлението на Московската патриаршия съвсем не е най-най.

Официалният църковен празник се определя от най-многобройната Украинската автокефална църква а за запознатите е известно още преди няколко седмици ЧЕ РУСИЯ НЕ СМЯТА ДА СЕ СЪОБРАЗИ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ С ТОЗИ ПРАЗНИК ...

цитирай
9. getmans1 - . . . Гетьо, аз написах, по голяма ...
26.12.2022 15:08
vencivaleri1951 написа:
...
Гетьо, аз написах, по голяма част от Украйна и освен Украинска ПЦ има още и униати ...


... По този въпрос си толкова не си наясно, че няма къде повече ... и как мислиш малциството униати кога празнуват ... отделен е въпроса, че доскоро ги наричаше „католици„ а такива даже не влизат в статистиката.

Колкото до Пригожин и А. Смит ... хеПетен МИ ПАДАШ В ОЧИТЕ ... „ догоЕБА„
Иначе неглижираш признанието му, ЧЕ ТОЙ СТОИ В ОСНОВОТА на т.н. ЛНР и ДНР - чиста намеса във вътрешните работи и диверсия на суверенна държава, ще прибавя и м-р Стрелков - Гиркин, че и Моторола ... Като се сетиш пак да ми припомняш нагло и безпардоно „Алеята на Ангелите„ - спомни си за тия изроди и чии заповеди изпълняват

НАГЛЕЦ си ти, НЕдраги.
цитирай
10. kolevn38 - Няма нужда да мислим кой от двама ни е "по" фашист, защото аз не съм фашист, не съм комунист, не съм нацист, не съм рашист, не съм руслямист, аз съм п
27.12.2022 07:56
vencivaleri1951 написа:
Да си прочел от мен ред, дума, препинателен знак в който аз да се радвам от украински жертви или загуби във войната. Ти за разлика от мен, ментално еякулираш при такива от страна на руснаците. И това не е само сега , когато има война. Ти тук си се радвал и в мирно време за всеки трагичен или битов инцидент в Русия. Теб не те интересува Украйна, теб те интересува доколко тази война ще навреди на Русия, колко болка и несгоди ще и се случат. За мен тази война е трагедия сполетяла два близки ни народа-наши освободители. За теб е надежда/напразна/ Русия да я няма.

kolevr38 написа:
Той е събирателен образ на всички путлерофашисти по всички Земни кълбета. Такива като него са родени единствено и само да пълзят в копитата на всеки кървав сатрап, който седне в Кремъл, за да го възхваляват и боготворят. Нищо не е в състояние да промени възгледите му. С такива морални изроди, мерзавци и изгои е безпредметно да се разговаря.


Няма нужда да мислим кой от двама ни е "по" фашист, защото аз не съм фашист, не съм комунист, не съм нацист, не съм рашист, не съм руслямист, аз съм просто човек. Ти си долния, гнусен, отвратителен путлерофашист, който безусловно поддържа руските фашисти, рашисти, руслямисти, шовинисти, изроди, империалисти, расисти, антисемити, нехора..
И още нещо - аз винаги съм се стремял да покажа руската действителност такава, каквато е, а не такава каквато я показват по пропагандонските руслямистки канали. Не е ли по-добре всички да видят "величието" на руската държава такова, каквото наистина е. Много десетилетия руските фашисти леят грозни заплахи и закани за унищожение на Запада, ЕС, САЩ, НАТО и тн и тн. Нещо да мъцна в тая посока, да се възпротивиш на такива пещерни смразявания с цивилизацията? Не, нали? защото ти мислиш и разсъждаваш по същият начин. А това, че прогнилата фашизирана империя е велика само на приказки е ясно на всички, само на такива нещастници като теб това не е така. Всичкия маразъм, който тя излива е прегърнат от такива мерзавци като теб.
цитирай
11. planinitenabulgaria - Аз мисля, че в долната си глАва Венци има повече акъл отколкото в горната
27.12.2022 08:33
и въобще не се ловвам на пенисите, които той заподмятва. Виждам сериозни хора да коментират какво мисли бать Венци, имал толкова рускини, колкото звезди има по небето. И на тоя фалшив кон той си мисли, че има и акъл.
https://planinitenabulgaria.blog/lifestyle/2022/12/26/novogodishen-pozdrav-skerco-ot-los-anjeles.1848526
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: obses
Категория: Лични дневници
Прочетен: 498693
Постинги: 320
Коментари: 905
Гласове: 1670
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031