Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2022 13:10 - Наистина ли в Европа изобщо не са останали интелигентни лидери?
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 2289 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  https://www.informiran.net/%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%b5%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b4%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d1%81%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b4%d0%b0-%d1%87/     Европейските държави са обречени да чакат експлозията на бомбата, която те сами довлякоха от Украйна 12.04.2022Владимир АлексеевБългария, Свят

Европейските държави под ръководството на САЩ правят грешка след грешка, а действията на западните лидери са толкова лишени от смисъл и чувство за самосъхранение, че изглежда, че просто ги водят за ръка, за да правят грешки. Но най-важното е към какво са тласнати в крайна сметка.

 

Новата бежанска вълна от Украйна не е спонтанен поток от бягащи хора, а добре организирана тактическа операция. Целите на украинските национални батальони са да създадат непоносими условия за цивилното население, което е принудено да бяга на тълпи именно на запад. Това е създаден изкуствено хаос, който сега е много необходим за нещо съвсем различно.

 

Украйна е просто полигон и инструмент за постигане на друг, по-значим резултат.

Лидерите на терористичната организация „Хаят Тахрир аш Шам“ отбелязаха сред своите привърженици, че участието на техни бойци във военните действия в Украйна има за цел само да удължи съпротивата на режима в Киев, отлагайки падането му. За какво? Изпращайки своите терористи в Украйна, лидерите на световните джихадистки организации преследваха две цели.

Второстепенната – за обучение на терористите за бойни действия в условията на европейски градове, за откриване и затвърждаване на ролята на лидерите. А основната цел е прехвърлянето на маса от обучени терористи към европейските страни. Ситуацията в Украйна е най-подходяща за това.

Всъщност, за да скрият принадлежността на екстремистите към терористични структури, при преминаване на държавните граници те получават абсолютно легални чуждестранни паспорти по несъществуващи данни.

 

В интервю за френски медии Алексей Алексеев, старши сътрудник в Центъра за политика и сигурност във Вашингтон, който е работил дълги години като водещ анализатор и ръководител на отдела за национална сигурност в правителствените органи и е специализирал по въпросите на тероризма, отбелязва, че такъв сценарий е реалистичен.

Истинската цел на участието на екстремистите във военната операция в Украйна е консолидирането на джихадистите от „Невидимия легион на Джихада“ и „Таблиги Джамаат“, които изповядват идеологията на крайно радикален ислям, в страните от ЕС.  Тъй като техните покровители се грижат за издаването на паспорти на измислени имена, след това ще бъде невъзможно да се проследят.

Бойците с такива документи ще се „разтворят“ в Европа, присъединявайки се към „спящите терористични клетки“ и в нужния момент ще започнат активната фаза на изграждане на европейски халифат. Точно такъв канал за прехвърляне на техните активисти в Европа използваха терористичните организации преди няколко години, когато Европа отвори своите врати за голям поток от бежанци от Либия, Ирак и Сирия.

Поредното прехвърляне се състоя преди година от Афганистан под прикритието на идването на власт на талибаните и бягството на американците.

Но Украйна е най-удобният плацдарм за прехвърляне на терористи. Те вече говориха в различни свои видеа, че ще използват натрупания опит срещу основния си враг – САЩ и европейските съюзници. Те подчертаваха, че е дошло времето за разплата и кърваво отмъщение.

 

Очевидно военният ъндърграунд в центъра на Европа е почти готов за активни действия. През последните години те многократно практикуваха дестабилизиране на ситуацията в Европа – като извършиха няколко гръмки терористични атаки, разпалваха големи маси на митинги в защита на бежанците, участваха дори в протести срещу COVID. Ислямистите биха могли да използват тези причини, за да организират експлозия от протести и хаос в живота на европейските страни.

Но техните лидери сдържат ъндърграунда си, спасявайки ги до истинския час Х. И че този момент наближава вече е ясно – европейските лидери, тласкани от американците, допуснаха нова грешка, като застанаха в противопоставянето в Украйна от грешната страна.

Вместо да се защитават в тясно сътрудничество с Русия и подкрепят специалната операция на руснаците срещу нацистите, те правят обратното –  пускат таймер на бомбата, заложена под Европа.

Сега, когато кризата достигне най-високата си точка и недоволството на гражданите както в страните от ЕС, така и в САЩ стане критично, „спящите” бойци ще излязат от ъндърграунда и европейската реалност ще се промени много бързо.

Европейските служители на правоприлагащите органи многократно признаваха пълното си безсилие пред вълненията в техните страни, когато мирните граждани протестираха, тогава пред подготвени терористи, които може да се окажат добре въоръжени, правоприлагащите органи и европейските военни ще бъдат безсилни.  И тогава Европейският халифат ще започне да придобива реални територии.

Европейците вече са запознати с „шериатските патрули“, които се появиха по време на безредиците по улиците на някои градове.  Там, където държавата не работи, други – непреклонни брадати мъже – ще върнат закона и спокойствието на улиците. Ислямистите и техните поддръжници дори не можеха да си помислят за подобно стечение на обстоятелствата.

Сега е точно тази ситуация, която те отдавна подготвяха за контролирана дестабилизация на Европа, но сега в това им помагат именно европейците, собственоръчно разрушавайки тяхната напълно заслепена демокрация.

Затова днес най-вълнуващите европейски въпроси не трябва да са налагането на санкции срещу Русия, а какво ще се случи с Европа след падането на режима в Киев и наводнението й с арабски и азиатски войнстващи „бежанци“?

Ще успеят ли да се противопоставят на задаващата се терористична заплаха?

И в тази връзка възниква риторичен въпрос – струва ли си да се оказва помощ при прехвърлянето на бойци и тонове оръжия и боеприпаси в Украйна? Наистина ли в Европа изобщо не са останали интелигентни лидери?

Да не се наложи Русия отново да освобождава Европа както през 1945 година от нацистите.

Само че сега руските войски за пореден път ще застанат за онези, които днес се опитват да ги боядисат в черно, събарят паметници на съветските войници, загинали по време на освобождението на страните им от Хитлер, прекъснат всички икономически връзки, организират кампания на омраза срещу руснаците и тормоз срещу руската култура.

Те могат и да не се съгласят на това.




Гласувай:
5



1. sekirata - МЕДИИ, МИСИРКИ И ИНТЕРНЕТА- ...
12.04.2022 13:58
МЕДИИ,МИСИРКИ И ИНТЕРНЕТА-

ДАВАМ ОТРИЦАТЕЛЕН ГЛАС, ВОТ ЗА УВОЛНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ,АМА ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ,МИСИРКИ, РЕПОРТЕРИ...ДА БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ В УКРАЙНА
ТЕ СА ПЛАТЕНА "АРМИЯ" НА АМЕРИКА,НАТО И ЕС,ПРОДАЖНА.МЕДИИ СА БЪЛГАРСКИТЕ-ВСИЧКО Е ЛЪЖА ,ТА И ИНТЕРНЕТА ЗАРАЗИХА,"ИЗНАСИЛВАТ" ГО.

ХОРА, ЧУЙТЕ МЕ ПОНЕ ЗА ТОВА! СПРЕТЕ ТВ,

НЕ СЛУШАЙТЕ НОВИНИ И ПРАТЕТЕ ,МИСИРКИТЕ, РЕПОРТЕРИТЕ,

ЖУРНАЛИСТИТЕ,МЕДИИ, ПОЛИТИЦИ ПО ДЯВОЛИТЕ-

ЛЪЖА, ЛЪЖЕ СЕ ПОГОЛОВНО И ВИ ЗОМБИРАТ!

МЕДИИ,МИСИРКИ И ИНТЕРНЕТА- ВСИЧКО Е МАНИПУЛИРАНО,

ЛЪЖИ,ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ ПУСКАТ СЕ НЕПРЕСТАННО,

НИЩО ДОСТОВЕРНО!

ГЛЕДАЙТЕ ДРУГИ ТВ .

РАЗБИРА СЕ НЕ НЕ НЕ НЕ ... НА ЕС СТРАНИТЕ И НА НАТО ,АМЕРИКА!

РУСОФОБИТЕ СА ЯКО ПЛАТЕНИ , А НАРОД МИЗЕРУВА!

И НЯМА НАТО,ЗАПОМНЕТЕ ИМА АМЕРИКА ,

ТЯ Е НАТО И СИ ПЕЧАТА ПАРИЧКИТЕ,


ПРАВИ ВОЙНИЧКИТЕ,

НО ТРЕТАТА

ЩЕ Е ПОСЛЕДНА

И ЗА ТЯХ!

... и ще си платят , ЕС И НАТО-не са целият свят. Другите народи, държави ...не са глупави, те виждат амбициите на САЩ ДА ВЛАДЕЕ ЦЯЛ СВЯТ, ДА РАЗПОЛАГА С ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА И СЕ ДОСЕЩАТ ,ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ И ТЕХНИЯ РЕД -САЩ ДА ИМ ПОСЕГНЕ АКО Я НЕ СПРАТ ПУСТАТА АМЕРИКА! ТОВА Е САЛУДНИЧАВО ДОРИ И КОСМОСА ЩЕ СЕ ВЪЗПРОТИВИ АМЕРИКА ДА ВЛАДЕЕ СВЕТА-ЗЕМЯТА САМО ГЛЕДАЙТЕ...


А РУСИТЕ И ДОБРИТЕ ХОРА -БЪЛГАРИ ЩЕ ИДАТ В РАЯ.

аман!!!!!!!!!!
10.04 20:35 - rosiela
10.04 19:39 - rosiela
10.04 13:01 - rosiela
10.04 11:00 - blogbg
10.04 10:38 - rosiela
10.04 08:56 - eyanko


Спри се ,злобна ,завистлива жено ,мисирке бойкова!
цитирай
2. radostinalassa - България е страната, която се опълчи на масовото ваксиниране...
12.04.2022 15:26
и на пращането на оръжия за Украйна. Това ще доведе до унищожаването на нашите С - 300, които са ни необходими, а и понеже са руски патент няма да оцелеят. Необходимо е да се спре войната, а не да се разпалва още повече.




цитирай
3. kvg55 - bojinkata,
12.04.2022 16:24
Ама наистина не са останали!
И австриеца дето се среща с Владимир Владимирович не разбира нещата от към руската страна.
цитирай
4. bojinkata - Ама наистина не са останали! И ...
12.04.2022 18:49
kvg55 написа:
Ама наистина не са останали!
И австриеца дето се среща с Владимир Владимирович не разбира нещата от към руската страна.



Ще,ще, ама по трудния начин! Той просто беше пощальон на ФАщ, за спасяване на техните престъпници, криещи се в Азовсталь! Уве, не се получи! Путин го разкара!
цитирай
5. sosa - Много дълъг чаршав за
14.04.2022 23:01
Нещо елементарно:
От отдавна искат да подменят европейската ценностна система, работи се бавно и дълго.
Всичко е в ход и на заключителен етап.
То това е предсказано и от нострадамус.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5387083
Постинги: 3598
Коментари: 5838
Гласове: 6717
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031