Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2015 22:01 - Включиха агент „Талев“ в хибридната война – хвали СИРИЗА и любовта на Русия
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 992 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

    image image

Иван Гарелов

image image

Иван Гарелов

PrevNext image image
Проявленията на руския империализъм във всичките му гнусни форми тържествуват по родните медии за сметка на българския дух

Георги Георгиев

Когато говорим за хибридната война на Кремъл,  не бива да пропускаме авангарда – националните медии и най-вече телевизии.

Никой българин не бива да храни илюзии, че руският империализъм е сменил доктрината си. Има пълна приемственост в методите, целите и средствата на руския империализъм, като през царска Русия, съветска Русия и днешна олигархична Русия. И когато в национален ефир се канят агенти на Държавна сигурност, трябва да се има предвид, че ДС беше филиал на съвестската КГБ.

Днес сутринта, на 3 юли в национален ефир бяха поканили да говори за кризата в Гърция Иван Гарелов. Водещият остави съвсем свободно агент “Талев” да обяснява съвсем свободно и да 

сипе купища лъжи и манипулации

Гражданите гледахме и немеехме – толкова ли е неосведомен е водещият и редакторите, та оставиха гостът да ни зарине с идиотщини, без да му възразят?!

Според Р Е Ш Е Н И Е № 54/ 26.11.2008 г. на Комисията по досиетата

Иван Стефанов Гарелов е назначен

със заповед № 4044/ 19.12.1967 г. за мл. разузнавач; със заповед № 268/ 12.10.1968 г. е преназначен за разузнавач VI степен; със заповед № 3492/ 15.07.1968 г. е изпратен на едногодишен курс в СССР; със заповед № 2742/ 12.05.1969 г. е уволнен.

Със заповед № 24/ 13.07.1970 г. е привлечен като нещатен оперативен работник.

Псевдоним "Талев".

Оперативни работници: о. р. Михаил Динков; о. р. Кирил Дим. Петров; о. р. Симеон Ляпчев; о. р. Венцислав Агайн; о. р. Милко Петров; о. р. майор Любен Йорданов Предов; полк. Димитър Роев; полк. Ангел Димитров.

Към досието - документи за получени възнаграждения; разходни документи, отчетени от ръководили го щатни служители.

Ето за това говоря. Иван Гарелов лансира версията, че на гръцките банки спрели да им дават пари умишлено, един вид - има  заговор, ама пък за СИРИЗА работели икономисти нобелисти.

Значи това, че социалистическата банда три десетилетия взимаше заеми, за да надува пенсии и заплати, и така да си осигурява поредни мандати, го забрави.

Забрави и 13-тата заплата. И 14-тата, и 15-тата, че и 16-тата. Забрави, че голяма част от над 1 милион гръцки държавни служители и над 2 милиона гръцки пенсионери са се обзавели с лични прислужници. Значи този, който дава пари, няма право да иска гаранции, че ще му бъдат върнати.

Ми, какво?! Да продължават да им насипват ли, за да смучат още ли?! Да им насипват, за да взимат и 20-та заплата ли?! Ми давай им ти, бе г-н Гарелов! Путин да им даде! Що не им дава Путин?! Нали е велик и всеможещ?! Но за друго иде реч.

Гарелов изрече чудовищна лъжа

Съветският съюз бил давал милиарди на България, само заради една целувка на Живков и Брежнев. Българинът бил живял щастливо. Така е според агента на Държавна сигурност, нали това са ги учили да пропагандират.

Само издръжката на триста хилядния съветски окупационен корпус е по-голяма от бюджета на България. Три години ги хрантутим. За тези три години - от 1944 г. до 1947 г., Кремъл успява да постави марионетен режим и да прочисти всяка съпротива. През септември 1944 г. членовете на БКП са 7000. Само месец по-късно в доклад на Димитров се посочва, че вече са 50 000.

Само през първите месеци са избити без съд и присъда над 30 000 българи.

Щастлив живот, според Гарелов.

Още първата година руснаците изземат на символична цена 25 000 000 кг. тютюн и го продава на САЩ на четворна цена. 5000 кг. розово масло, което струва колкото злато - също! И още, и още, и още. Дори Георги Димитров моли Сталин да се спрат грабежите, изнасилванията и убийствата от страна на Червената армия.Има си документи в Държавния архив. Както и за плащанията, и за репарациите, и за всичко.

Ама кой да чете?!

Или пък е чел, ама други са директивите. Отделно са разкостени десетки заводи, включително и трите ни самолетостроителни фабрики и са закарани в Русия. След 20 години амортизация машините са ни продадени обратно и то срещу долари. До 1960 г. в хазната ни не остава и левче. България обявява фалит. От 1961 до 1964 г. в Москва е изнесен и целия златен резерв на БНБ - 32 тона злато. Но той твърди, че "давали". Едно даване е паднало – ум да ти зайде.

През 1969 г. управителят на БНБ отново докладва на Тодор Живков, че БНБ е в неплатежоспособност и не може да изплати поредния дълг към Московска народна банка от 50 милиона долара. Втори фалит. Абсолютно доказано е със стотици документи, че 4 десетилетия България е задължена да предава селскостопанската си продукция на СССР под себестойност - картофи - за 1 ст. /кг. домати - за 2 ст./кг. и т.н. В същия момент България е задължена да изкупува остарели и неефективни руски технологии и въоръжение, които плащаме скъпо и прескъпо. На България беше забранено да търгува свободно с други страни, най-вече западни, а на българите беше забранено да пътуват свободно. Страната ни беше опасана с телени мрежи, а на границата застрелваха в гръб всеки опитал се да избяга.

За виц вкарваха в затвор

Щастлив живот, според Гарелов. Постоянен дефицит, опашки за това или онова. Забранени книги, забранена музика. Режим на тока. 2 часа има, два часа няма. Понякога и 3 към 1. Щастлив живот, според Гарелов. Живял си ти с парите на палачите, смъквани от българския народ и затова животът ти се е струвал хубав.

През 1989 г. България фалира за трети път. С над 10 милиарда долара дълг. Това са 200 МИЛИОНА пенсии на баба ми по това време. Това са 50 милиона заплати по това време.

Щастлив живот, според Гарелов.

Ако от всяка заплата се отделят по 10 %, са нужни 14 години от заплатите на всеки българин да се удържат 10 %, за да се покрие този дълг и то ако сметнем долар към лев 1:1. А всъщност са 40 години. И то, ако приемем, че работят 3 милиона. После лихвите.

Щастлив живот, според Гарелов.

Последствията ги виждаме и днес. Видяхме ги веднага и през 1990 г. - когато 1 милион българи избягаха от родина си - руска губерния, за да си търсят хляба по белия и свободен свят. Днешният ни външен дълг е еквивалент на този и България продължава да го изплаща, след като през 1990 г. комунистът Луканов обяви мораториум върху плащанията, защото комунистите опразниха хазната до шушка отново. Да не говорим колко и как ни ограби Русия след 1990 г.

Всъщност - източиха много повече

През 1996 г. кадрите от Държавна сигурност - работодателят на Гарелов, заедно с кремълските си другари източиха 300 000 000 000 лв. (300 милиарда лв.) и ги раздадоха на другарите си апаши.

Фалираха 12 банки – всички ръководени от служители и агенти на Държавна сигурност – филиал на руския КГБ. Един от най-големите кредитополучатели бе фирмата Топенерджи, чрез която български и руски му другари трябваше да превземат газопреносната система на България и да я предадат на Газпром. В същия момент спестяванията на българите бяха сведени до 0 лева.

Огромната разлика между България и Гърция е, че докато в България руско-комунистическата олигархия ограби банките и иззе спестяванията на българина, че и продължава да му точи кръвчицата чрез всякакви енергийни и финансови схеми, то в Гърция милиардите бяха раздавани на самите гърци – на държавни служители, пенсионери под формата на извънредни заплати, добавки социални програми, бонуси и т.н. Само, че за един агент на ДС това явно не е някаква особена разлика.

Днес над 30% от икономиката ни е директно в руски ръце. Без да споменавам офшорките им, подставените лица и мекеретата им. Само “Лукойл Нефтохим” за последните 6 години е реализирал приходи за над 40 милиарда лева, без да отчете и стотинка печалба. При БТК ситуацията е подобна.

Мога да изреждам официални данни от Търговския регистър на Република България – цели страници. Да не споменава родните комунистически феодали, закачени за схемите на ДС и руското кранче. Ами КТБ?! Банка, създадена и контролирана от Кремъл. Лукойл е и най-големият производител на скъпата ел.енергия от ВЕИ. България плаща най-скъпия руски газ в Европа. И най-скъпото парно. Стотици хотели, аптечни вериги. И нито една руска фирма не отчита печалба, а ако отчита, тя е нищожен процент от прихода, колкото за подигравка. Ами десетките медии?!

Чудя се на националните телевизии защо канят подобни недоразумения и ги оставят да плямпат без никаква опозиция, да тровят националния ефир и националния дух?!

Нали не си мислите, че водещият, редакторите и продуцентите не знаят тези факти?!

Та, когато говорим за хибридна война – тя има много проявления. Редно е да се замислим - какво влияние оказва това владение на ресурси в националната ни икономика от страна на Руската империя и да не се учудваме, че проявленията на хибридната война са всеки ден, всеки час във всички медии. Те са директни и индиректни. Включително и чрез икономически зависимости на медии и журналисти от рекламодатели, от работодатели...

Автоцензурата

е едно от най-желаните и търсени от авторите на хибридната война проявления. Редно е да се замислим за националната си сигурност и да я издигнем в приоритет! Редно е да се замислим за пагубното влияние на руския империализъм в социокултурното и икономическо българско пространство и да парираме всеки опит за посегателство върху българския дух, върху опитите за унижение, манипулации и поробване!

Защото без национален дух – няма Родина!

Без собствена икономика също! Тогава очаквайте да се появят и български журналисти. Пробългарски. Дотогава проявленията на хибридната война във всичките й гнусни форми ще тържествуват за сметка на българския дух.

http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/49335-vklyuchiha-agent-talev-v-hibridnata-voyna-hvali-siriza-i-lyubovta-na-rusiya.html



Тагове:   БСП,   Талев,   БКП,   агент,   Русия,   СССР,   гърция,   Путин,   ДС,   КГБ,   сириза,   гарелов,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4112342
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5099
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930