Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2015 18:52 - Кръв и страдание очакват и Европа
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1315 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 21.11.2015 18:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image

Атентатите в Париж са само началото за Европа. Това е голяма заплаха. Съжалявам, че го казвам, но приемете истината, каза по НТВ полковник Гарен от израелските спецчасти, който обучава специални отряди за борба с тероризма в Израел и в други държави.


Твърди, че над Европа е надвиснала реална заплаха, която трудно може да бъде избегната, защото някой е "проспал" момента за реакция. По искане на полковника, чиято фамилия е Гарен, лицето му остава скрито. 

 

„Част от обучението на израелските специални части предвижда по един час сън на денонощие и стотици километри ходене пеша всяка седмица. Въпреки това, желаещите са повече отколкото можете да си представите. Не знам дали нашите спец части са най-силните, но със сигурност са най-опитните. В Израел атентати има буквално всеки ден”, разказва той.

 

„Не мога да ви опиша какво е усещането да излизаш сутрин от вкъщи и да се оглеждаш около себе си от страх някой да не се нахвърли върху теб. Докато шофираш, да се чудиш дали колата, която те засича, не е пълна с експлозиви или пък дали пътникът до теб в автобуса не е камикадзе. Трябва винаги да си готов за евентуална експлозия, стрелба - дори нападение с нож”, казва полковникът.

 

„Щом са казали, че ще атакуват Рим или Лондон, може да сте сигурни, че ще го направят. За две седмици свалиха руския самолет в Египет, имаше атентат в Бейрут, нападнаха и Париж. Разбирате за какви възможности става въпрос. Европа избра за затвори очите си, да запуши ушите и устата си. Мисля, че Европа се страхува да предприеме крайни мерки срещу радикалния ислям. Или пък просто има интерес да не го прави, не знам… Ако е така, ще страда поколения наред. Европа ще гори – цялата, лека полека”, казва Гарен.

 

„Още след атентата в Бургас, казах че това ще бъде и бъдещето, което очаква Европа. Без железен контрол, безкомпромисни правила и силни тайни служби, няма как да контролирате терористите. Трябва да се биете с тях, както сега прави Франция. Но за тях вече е твърде късно. Защо, според вас всички бежанци идват в Европа? Защото арабските страни не ги искат. Питали ли сте се защо е така? Защото чудесно знаят, че те са заплаха. Съжалявам да го кажа, но те ще се превръщат във все по-голяма заплаха за Европа и ще страдате! Това е моето послание. Съжалявам, но това е само началото за Европа. Мисля, че трябва да ги върнете у дома, а тези, които сега идват, да не ги пускате. Унгария и Хърватска с право затвориха границите си. В този момент към Европа са се запътили 3 млн. мигранти, които Турция спокойно пуска насам, защото и те не ги искат”, казва полковникът. 

 

„Те искат да се внедрят в Европа и го правят много добре. Използват демографията. Християните имат средно по 1,3 деца, а мюсюлманите - 5,7. Представете си след 20 години каква част от населението на Европа ще е мюсюлманско. В Израел няма семейство, което да няма член пострадал при атентат или ранен като войник. Представяте ли си го? Аз да. Наистина е тъжно. Кръв и страдание - това очаква и Европа”, заяви Гарен.




Гласувай:
1



1. kolevn38 - Ооооо, другаря Кушел решил да ми погостува:)
21.11.2015 19:30

Спкойно другарю, ние не ядем дърти червени изкуфелници - само им се надсмиваме
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4116925
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5101
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930