Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2015 06:20 - ШОК! Ужасяваща прогноза: Струпват 3 милиона бежанци близо до България!
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1745 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 24.11.2015 06:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Една от постановките на хибридната война е хибридните войници да настояват, че няма хибридна война. Това в епи-Център е израз на класическо психологическо въздействие - представяте ли си 3 милиона бежанци заливат България - ужас. Стрес, блокаж, и припкате да се разбирате с любимите вождове зад граница. Но никой няма да потърси отговорност за тази глупост и опит за всяване на паника и дестабилизация. Това е психотероризъм или другото име на хибридна война. Нали я нямаше хибридната война - а тя никога не си тръгвала - просто едни са войници, други са жертви. 
Спете спокойно никакви три милиона няма да ни залеят - оставете ги да се самостресират в собствения си психосос.
Ilian Vassilev
Долният пасквил може да прочетете на страниците на електронния парцал "Епицентър", който /не/участва в хибридната путинска война срещу ЕС и България.

Таен план на Брюксел предвижда мигрантите да се настанят на 100 км от браздата

Ужасяваща прогноза: Струпват 3 милиона бежанци близо до България!

24 ноем. 2015 | 00:59

Документът е създаден на 10 октомври и съдържа мерки, чиято цел е ЕС да окаже отпор на бежанците, но това ще стане за сметка на държавите от източната част на съюза, пише гръцкият в. „Прототема”

 
   

 

В близко бъдеще не е изключено съвсем близо до България да се настанят до 3 млн. бежанци. Това предвижда неоповестен засега план на Евросъюза, твърди гръцкият вестник „Прототема”, цитиран от „Блиц”, който разполага с документа.


Той предвижда създаване на специална транзита зона на територията на южната ни съседка, която да поеме до 3 млн. мигранти. Засега обаче не е ясно къде точно е идеята да бъде разположена тя и дали изобщо това е уточнено в плана. Ако това обаче е вярно, далеч не е изключено въпросната зона да бъде разположена някъде по крайбрежието, съответно да бъде много близо и до България. От различните точки на браздата ни с Гърция до Бяло море разстоянието е около 100 км. 

Според публикуваната от изданието информация документът е бил създаден на 10 октомври т.г. и съдържа мерки, чиято цел е ЕС да окаже сериозен отпор на бежанците, които буквално вече заливат Европа. Едва ли е изненадващо обаче, че планът предвижда това да стане за сметка на държавите от източната част на общността. Иначе идеята предвижда в тази транзитна зона мигрантите да преминават през изключително сериозни проверки и да се отсяват тези, които имат основание да търсят убежище в Европа. 

Според гръцкия вестник числото 3 млн. не е избрано случайно и не става въпрос за прогноза. А това е "техническо предложение", при образуването на което са отчетени предварителните оценки за макроикономическото въздействие на бежанската вълна и по-конкретно данните за брутния вътрешен продукт на страните от ЕС, вътрешните финанси и пазара на труда в общността, предаде "РИА Новости". 

В замяна на създаването на транзитната зона на гръцка територия Брюксел предлага на Атина сътрудничество в охраната на границите. Част от предложенията са пристанищата в южната ни съседка да започнат да се управляват съвместно между гръцките и европейските власти, в бреговата охрана сериозно участие да вземе европейската служба Frontex, както и съвместни патрули на гръцки и чуждестранни кораби в Егейско море. 

Освен това се предвижда и активно участие на служители на „Европол” на територията на южната ни съседка. Служители на службата ще проверяват и разследват на място подозрителните лица, съмнения и сигнали за връзки с терористични организации на някои от мигрантите, а също и да преследват и арестуват тези, които се смята, че са опасни за ЕС. Паралелно с това от „Европол” ще създават и попълват специална електронна база данни с профили на всички лица, влезли през границата. Това ще става на базата на съществуващата в момента система Passenger Name Record Data, което означава, че данните на мигрантите ще са на разположение на всички контролни органи в Европа.





Гласувай:
6



1. cecobob - Не ми се вярва
24.11.2015 11:07
да направят такава простотия
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4084385
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031