Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2016 06:59 - Говновозите на Нова телевизия смучат нови нужници
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1687 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 14.12.2016 07:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Гледам, че ЛАЙН..РИТЕ от Нова телевизия изровиха костите на мъртвите с интервю, взето от сина на боса на италианската мафия Салваторе (Тото) Риина, пуснат от затвора и под домашен арест. Дори го представиха като „легендарния“ Тото Риина.

Блог на Георги Георгиев
Дълго мислих дали да си цапам блога със слугинажна измет, но вече  съм публикувал тук материали за каква ли не измет като Радко Димитриев, граф Игнатиев, Путин , та дори и за Btv и накрая реших да сторя две думи и за нейната посестрима Нова телевизия, когато чашата преля…

Не, лайн..рите от Нова телевизия не отидоха при семействата на взривените прокурори Джовани Фалконе и Паоло Борселино. Не, те не отидоха при жертвите на касапите от италианската мафия. Не, те не показаха как цяла Италия се вдигна срещу тези уроди и как само за няколко месеца престъпните босове бяха тикнати в зандана с доживотни присъди. Не, те отидоха при убийците, при клефука на един брутален главорез…
Да уточня за незапознатите. Прокурорът Джовани Фалконе беше взривен на магистралата край град Капачи през 1992 г. заедно със съпругата му Франческа Морвило и 3 полицаи телохранители. Мафиотите взривиха 200 метра участък от магистралата, за да са сигурни, че ще го убият. Два месеца след него с бомба е убит и приятелят му от детинство – прокурорът Паоло Борселино. Убит е с кола-бомба, оставена пред дома на майка му.
Салваторе Риина си мислеше, че като убие двамата непримирими борци срещу мафията, ще успее да пречупи волята на обществото.  

image

Приятели още от детските години – прокурорите Паоло Борселино и Джовани Фалконе.

Постигна точно обратното. Цяла Италия се вдигна на крака и излезе на протести. Цялото италианско общество се вдигна на борба срещу мафията. Включително и Сицилия! В кратки срокове бяха задържани  всички босове на мафията, масови арести на мафиоти последваха в цялата страна. Властите устроиха грандиозни процеси срещу организираната престъпност и  босовете бяха хвърлени в затвора с доживотни присъди, включително и „легендарния“, според лайн..рите от Нова телевизия, Салваторе Риина. В затвора, където мнозина от тях вече изпукаха, а други продължават да гният и да мажат стените с…
Вместо лайн..рите от Нова телевизия да отидат при стотиците жертви на тези главорези, вместо да отразят как италианското общество се разправи с мафията, как италианския народ принуди властта да го стори, те отиват при клефука на това изчадие за да се гаврят с костите на избитите от тези уроди.
Защо ли?!
Защото са лайн..ри!
Защото в държава като България не прокурорите са взривявани, а прокурорие поръчват взривовете и сътрудничат с мафията.
Защото в държава като България мафията плаща на лайн..ри, като тия в Нова телевизия! 

Не се учудвайте защо в риалити формати на тези телевизии се промотират проститутки и мутри.
Не се учудвайте, че неврастенични репортерки навират микрофон в устата на пострадали от взрива в Хитрино и питат : „ПРЕЖИВЯВАЛИ ЛИ СТЕ ПОДОБНО НЕЩО?!“ „КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ?!“
Те са клефучетата на някого.  На същите, които продуцират предавания като горното. Те това могат, такава им е ценностната система…И в този момент ти идва да й навреш микрофона в устата, ама целия, и да питаш: „Добре ли се чувствате?! Ама защо не отговаряте?! Ама защо ми се блещите така?!“…
Впрочем, можеха да покажат как и какво произвежда днес италианската икономика. Можеха да покажат заводите на Ферари, Ламборджини, Фиат, Ивеко, да отидат при някой от 400-те официални производители на пармезан или да покажат модната индустрия на Италия, генерираща приходи 5 ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ВОЕННИЯ БЮДЖЕТ НА РУСИЯ. Можеха да споменат, че брутният вътрешен продукт на Италия днес е по-голям отколкото на цялата Руска Федерация, примерно.
Не, те отидоха при убийците, при мафиотите. Е, добре, че не отидоха при семействата на убитите прокурори, при семействата на стотиците жертви, за да ги питат „КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ?!“…
Не искам да публикувам тук снимки на стотиците жертви, нито на разкъсани тела. Предостатъчно е, че Нова телевизия се изгаври по този гнусен начин с паметта им. За да си представите що за уроди са „легендарния“ Тото Риина и мутрите му, ще публикувам само снимките на останките от двата взрива, убили ГЕРОИТЕ НА ИТАЛИЯ.

image

 

 

image

image

image

СПОДЕЛИ



Гласувай:
3



1. planinitenabulgaria - Наша позната музисантка беше в Италия, когато в самолета пристигат трима души.
14.12.2016 09:01
Двамата били двуметрови двестакилограмови полицаи, а между тях Тото Риньо с белезници на ръцете и същевременно към едната ръка на порицаите. Всички пътниици разпознали Тото Риньо и се панирали от страх, но с навлизането на тези тримата в самолета вратите били затворени и той започнал да ролира. Този спомен е много силен за госпожата, която и до днес гоовори как е възприела Тото Риньо - абсолютно пластмасово лице без мимики, без израз, все едно хомоноид. Но - много страшен. А ключът от белезниците не е в самолета, той е където ще пристигнат преместващите го от една инстанция в друга. При отварянето на вратите на самолета за секунди тези триматаа са слезли и след това на пътниците е било разрешено да станат от седалките и да се приготвят за слизане.
Хората в Италия имат голям страх от мафиотите, някои се преместват в чужбина за да не ги рекетираат мафиоти. Но като станели в някой град двадесетина души при тях се появавал маафиоот и започвал да им взема пари за да ги пази. Твърди се, че нито едно правителство на Италя не заема този пост ако не е одобрено от тяхното задкулисие, италианската мафия.
цитирай
2. getmans1 - Дедо Колев, гледах предаването, ...
14.12.2016 09:08
Дедо Колев, гледах предаването, после и прочетох статията на ГГ.
Да ти кажа честно и двете ме озадачиха, и ми навяха на разни мисли, и то все подозрителни и противоречиви.

В един момент този наследник на „легендарния“ мафиот ми заприлича по цинизъм на онзи нашенец дето „поемаше вината, ама само с мезетата“ а като четох статията си помислих да ли пък не се хващаме за „кобура“ твърде лесно и често. То и на мен неми стана ясно защо ни занимават с тази история но не ми дойде на ум да заподозра някакъв задкулисен заговор.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4123408
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5107
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930