Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2017 10:05 - Администрация Трампа подтвердила неприятие «оккупации Крыма»
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1863 Коментари: 7 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image    

Белый дом продолжит политику предыдущей администрации в том, что касается непризнания оккупированного Крыма российской территорией. Об этом заявил пресс-секретарь Белого дома Шон Спайсер на встрече с журналистами в Вашингтоне, передает УНИАН со ссылкой на трансляцию в Youtube.

"По отношению к санкциям, я думаю, что посол Хейли дала четко понять нашу обеспокоенность по поводу российской оккупации Крыма", — приводит издание слова спикера.

Как сообщалось ранее, постпред США в ООН Никки Хейли обвинила Москву в агрессии и отвергла возможность отмены санкций до возврата Крыма под юрисдикцию РФ.

"Она говорила очень решительно и определенно об этом", — комментировал Спайсер.

По его словам, до него не была доведена информация о призыве сенатора Джона Маккейна к президенту Трампу передать Украине летальное оружие жду защиты от агрессии Кремля.

В июле Lenta.ru со ссылкой на Politico сообщала о том, что Трамп — на тот момент еще кандидат в президенты США — заявлял о готовности в случае победы на выборах рассмотреть вопросы о признании Крыма частью России, а также об отмене санкций. Такое заявление он, по данным издания, сделал на пресс-конференции во Флориде.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Трамп опроверг смягчение санкций против РФ: «Я ничего не смягчал»

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Постпред США в ООН заявила о сохранении санкций и осудила «агрессивные действия России»

Отметим, что Хейли на заседании Совбеза ООН заняла жесткую позицию в отношении Москвы.

"США – с народом Украины, который почти три года страдает от российской оккупации и военного вмешательства. До тех пор, пока Россия и сепаратисты, которых она поддерживает, не начнут уважать суверенитет и территориальную целостность Украины, этот кризис будет продолжаться", — говорила она.

По словам постпреда, санкции, введенные в отношении России в связи с аннексией Крымского полуострова, останутся в силе до тех пор, пока эту территорию не вернут Киеву.

"Соединенные Штаты продолжают осуждать российскую оккупацию Крыма и призывать к ее немедленному прекращению. Крым – часть Украины", — сказала дипломат.

Подпишитесь сейчас на страницу Newsader в Facebook: жмите кнопку "Нравится"



Гласувай:
3



1. kolevn38 - Тъй ще да е тя, товарищи красные свини - санкции до дупка :)
04.02.2017 10:06
Сега може да си заврете комунистическите морди в задниците и да потърсите помощ от Путкин :)
цитирай
2. sestra - Да си го поканят на 3 март
04.02.2017 10:25
и да си затворят хранителната верига в исторически завършена форма....
цитирай
3. kolevn38 - Точно....
04.02.2017 10:52
sestra написа:
и да си затворят хранителната верига в исторически завършена форма....

цитирай
4. vencivaleri1951 - По някога е много лошо да се сбъдват желанията ни
04.02.2017 12:59
sestra написа:
и да си затворят хранителната верига в исторически завършена форма....


И като чета поста на "краеведа" и коментара на "даскала" се чудя дали наистина не

е справедливо мястото им в "хранителната верига"

Защото да си пожелаеш "санкции до дупка" на този с когото имаш постоянен дефицит/ и в обозримо бъдеще няма как до промениш това положение/ от порядъка на милиарди в търговския си баланс значи по скоро , че в еволюционното си развитие си все още доста окосмен и ходиш прегърбен.
цитирай
5. sestra - Как познавам тънката им струна :)
04.02.2017 19:53
Йерархията по хранителната верига.
Интереси, интереси - ветровете гонят. Друг въпрос, че тук интересът е у едни а теслата у многото.
Както и да е - престъплението е факт. Който поддържа престъпления в името на интереса си, какъв е?
цитирай
6. kolevn38 - както винаги нетцивалери брани с голи гърди Империята на Злото...
05.02.2017 00:19
vencivaleri1951 написа:
sestra написа:
и да си затворят хранителната верига в исторически завършена форма....


И като чета поста на "краеведа" и коментара на "даскала" се чудя дали наистина не

е справедливо мястото им в "хранителната верига"

Защото да си пожелаеш "санкции до дупка" на този с когото имаш постоянен дефицит/ и в обозримо бъдеще няма как до промениш това положение/ от порядъка на милиарди в търговския си баланс значи по скоро , че в еволюционното си развитие си все още доста окосмен и ходиш прегърбен.

Венци, защо ти и твоите червени магарета не си натоварите дисагите и не отидете н така бленуваната Русия, за да си изкарата рахата на спокойствие. Виж какво се случва в бедна България напоследък - преките наследници на червените убийци и терористи отново искат да ни спасяват...
цитирай
7. vencivaleri1951 - Колев,
05.02.2017 07:38
Русия не се нуждае от моята помощ. Просто не съм привърженик на празното, още повече анонимно перчене. Санкции срещу Русия значи по малко и без това от несъръзмерния ни износ/спрямо вноса/ и от там дифицит в търговския баланс. Понеже не Ви правят курсове ще се опитам елементарно да ти го обясня. От Русия търгуваме само въглеводороди за два , три милиарда. В момента почти нищо не изнасяме. Тоест толкова колкото ни е дефицитът ние трябва да държим в резерв вместо да ти се увеличи пенсията или заплатата на "сестра" ти. Европейските санкции пък водят до загуба на работни места, увеличаване на социалните плащания в страните и от там намаляване като прогноза вноските за ЕС. Тоест по малко пари за различни програми и проекти. От там и по малко кинти за България.
Точно за това и написах да внимаваш какво си пожелаваш.
Колкото за препоръките ти

Аз съм живял и в Русия/тогава СССР/ и на Запад/Франция/ Чувствал съм се добре и на двете места-по добре битово съм бил устроен в Париж, но по задушевно и" топло"
ми е било в Питер. Ако съм искал съм могъл да остана и на двете места, но предпочитам да каня или ходя на гости на приятели от там. И когато някой ми говори за патриотизъм и липса в моята фамилия на такъв винаги предлагам да си сравним фамилните отличия по време на рат. Ако Ви стиска на теб и сестра ти вземете ордени, медали ...грамоти и укази и да сравняваме. Ако ли не , замълчете на тази тема-поне с мен

За "наследниците"
Често се дискутира тази тема, но не разбирам за кого и кои точно става въпрос.
Като гледам изпълнителното бюро на БСП/вероятно говориш за тях/ не виждам наследници на бивши партократи на високи позиции. Дори лидера не е членувал в БКП.
Виж лидерите на ГЕРБ в по голямата си част са членували в тази партия, а и има изявени имена на министри и близки до Борисов/дори интимно близки/ от властови фамилии в близкото минало
И това , че руската пропаганда "хваща ръка" в ЕС и България специално не е заслуга толкова на руските пиари , колкото липсата на адекватност. Ето ти си "активен борец против РФ", а четеш основно руски сайтове-толкова ти е езиковата култура. Захващаш се с икономическа проблематика, а си "бос по асвалта" Сетра ти ти прави компания...Е как рашките да не си правят пропагандата?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085246
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031