Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2017 15:24 - Русофилистика Симов призна, че милионерите са проблем в БСП
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 436 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Александър Симов

Как се редят листите в БСП: Структурите предлагат, лидерите разполагат

Не се чувствам парашутист в Кърджали, битката ще бъде много тежка, защото познавам ситуацията. Ние имаме горчив опит след най-доброто представяне на Стефан Данаилов. Това обяви в ефира на Нова ТВ журналистът Александър Симов, водач на листата за депутат от Кърджали.

Той посочи, че водачите на листи са избирани от Национален Съвет и Изпълнителното Бюро, което не промяна волята на местната организация. Но след водача те ще подреждат листите. Той разкри, че имената на Томов и Йончева са били приети безапелационно, а той лично ги счита за изключителни находки, както и Иво Христов и Славчо Велков.

Това е знак, че БСП се променят. Те не дават авторитета си за продан, а за определена кауза, която е свързана с промяната на България. БСП разбра след грешките, които щяха да я пометат – че трябва да се промени на езиково и политическо ниво. Това са хора, които са готови да защитават своите думи, аргументира се Симов.

Най-въпрос на водещата как се съвместява милионерите в БСП да се борят за социална справедливост, Симов се измъкна като каза, че темата за милионери в БСП съществува, тя е актуална за много хора в левицата. Но въпросът как си станал милионер може да се зададе към цялата класа богати хора у нас. Журналистът обаче изтъкна, че БСП вече е научила най-важния урок – да не обещава нищо, което не може да изпълни.

Симов бе категоричен, че БСП няма никакъв пръст в назначенията на служебния кабинет и отговорността за него е изцяло на президента Румен Радев.

Корнелия Нинова пое ангажимент – БСП да не се меси в създаването на служебния кабинет. Но е вярно, че много хора са недоволни от това, че има фигури, които не приемат, както не приемат и определени политически решения, посочи Александър Симов.




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4105598
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5097
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930