Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2017 18:42 - ДЪРЖАВНИЯТ ПРЕВРАТ Е В ХОД
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1256 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В 27 годишната история на българската демокрация никое служебно правителство не е осъществявало толкова дълбоки кадрови промени в държавното управление, както прави това кабинетът назначен от Румен Радев. Чистката на областните управители, както и смяната на Главния секретар на МВР, говори ясно за ПЪЛЗЯЩ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ, който има за цел ДА ПОДГОТВИ ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ ДИРЕКТНИ ПРОВОДНИЦИ НА РУСКАТА ПОЛИТИКА.Съдебното преследване на министъра на отбраната Николай Ненчев, който защити достойно България като не допусна българските бойни самолети да се ремонтират в антинатовска и антиевропейска Русия, е повече от ясен знак. А антинатовското говорене на президента Радев подготвя обществото за нещо още по-опасно: превръщането на страната ни в плацдарм за руска агресия срещу нашия европейски свят. И ако се съди по кадрите, които се монтират във властта, по лицата, които изплуваха в медиите, по проруската пропаганда, която се лее непрастанно в национален радио и телевизионен ефир, ситуацията е изключително тревожна. Затова и призовавам всички демократи да не се вглеждат в пъпа на своите тясно партийни амбиции, а да видят реалната опасност и да се опитаме всички – граждани и политици, да дадем организиран отпор на всичко това още напролет. Защото закрепят ли се във властта обслужвачите на руската политика нищо добро не очаква България. И казвам всичко това, защото не ми е безразлично бъдещето на нашата страна, бъдещето на младите, които днес са подложени на мощен пропаганден антиевропейски натиск. И те вече се поддават, отстъпват и мнозина от тях са готови да предадат най-голямото постижение на България след Освобождението – интеграцията ни в Европейския съюз и членството в НАТО. Хора, над България е надвиснала опасност. Спрете я сега.Утре ще бъде късно!

Александър Йорданов Александров



Гласувай:
5



1. 1997 - Нека на изборите ясно кажем своя глас
22.02.2017 20:07
а не след това да се каем.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Смяната на областните управители
22.02.2017 21:56
и на главния секретар на МВР няма нищо общо с политическата линия на Путин, на Радев и на Нинова в момента. Причините да бъдат подменени тези хора са съвсем други, изобщо не са политически. Ще изтъкна само причината да бъде уволнен гл. секретар на МВР.
В досието му е вписано, че дядо му ебал змия. Не може внукът на такъв ненормалник да бъде пръв в полицията. В досието на заместника му липсва такова нещо и то не само за дядо му, но и за всичките му чичовци, вуйчовци, братя и т. н. Никъде няма документирано нещо за тях, от което е направен изводът: Никой от роднините му с никакви змии не е осъществявал интимни контакти, става за гл. секретар.
При друг случай ще осветля какво са сторвали роднини на уволнените областни управители. Нито един от мотивите да бъдат отстранени от работа и заменени с ДПС и БСП активисти не е политически. При един от тях не дядото, а лично областния управител е правил същите работи. Как да не ги изгони Герджика!
цитирай
3. schumpov - Най-голямата грешка на демокра...
22.02.2017 22:30
Най-голямата грешка на демократите е , че не се научиха да работят по комунистическ8и- "Безкомпромисно,.. терор, терор ,терор"- както учеше великият ЛЕНИН. За старите областни управители една жена казала на Мая Манолова, че не са честни, Мая казала на авиатора да ги торпилира, а той наредил на машата си да ги смени с честни нови ОбУ и Мая няма да подготви друг "Костинброд". Те така се работи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085464
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031