Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2017 07:59 - Жалка, тъжна, махленска работа...
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 966 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Жалка, тъжна, махленска работа. Президент като слънце, рийшли. Як, прав, висок, строен, внушителен, мъжествен, малко на Де Гол мяза даже. Пък и летец. Страж на родното небе, пори висините и каквито още изтъркани лафове по този повод имаше.

Има президентът някакви свои си възгледи. Чудесно. Нека има възгледи, препоръчително е даже. Да не влизал бил ДОСТ в Народното събрание – ето ти възглед. Добре, щом така ги разбира нещата.

Ами изправи горда президентска снага бе човек, обяви своите виждания, обоснови ги, защити ги. Нали не те е срам от тях. Нямаш законодателни права, ами кажи тогава открито и честно, че търсиш съмишленици, които да предложат промени в изборния кодекс вместо теб. Конституцията дважди ти е дала това право. Веднъж по член 98-ми, алинея втора – президентът отправя обръщения към народа и Народното събрание. Ми направи обръщение като си толкова курназ. И още веднъж, по член 102, алинея първа : Президентът…отправя обръщения и послания. Ми отправи обръщение и послание, какво се скумросваш, след като си загрижен за това кой как гласува в чужбина. Отстоявай мнението си. Така, както го правеше Плевнелиев. Ама ще излезе, че той е по-мъжествен от теб, въпреки просташките намеци за обратното /знае се кой ги правеше/

Вместо това – тарикатлъци, пинизи, иширети, потайности и срамотно мишкуване. Друг да вади кестените, аз ще дърпам конците изотзад. Махленско равнище. Даже по-долно от махленското.

И министърката на правосъдието, и тя. Била там, съгласила се, одобрила, изпълнила поръчката, а после се отмята и стоварва всичко върху един чиновник.

Абе какви са тия хора бе, каква е тая страна бе. Циганите дето чистят мазетата по имат повече достойнство от министрите.
А, като стана дума за достойнство. Много говореше за достойнство президентът преди изборите, много дуднене издудна по този повод. Щял да върни достойнството на българите. Ами да го връща. Като започне от себе си, обаче.
Ivo Berov




Гласувай:
4



1. planinitenabulgaria - За сега ДПС е параван, зад който се крият хора на Путин.
07.04.2017 21:10
Турците в България обаче осъзнават това и подкрепници на ДПС остават само помаците, които нямат избор. При това положение на следващите избори ДОСТ, зад паравана на който се крият хора на Ердоган ще влезе в парламента и ще се обекръви в някаква степен войнството на Путин, в което сега остават ДПС, БСП, НФСБ, Атака и ВМОРО. Тук го стяга чепика президентът, защото приказите му минават по веригата Путин - Решетников - Нинова. След нея е Радев, а след него - Герджика. А от Радев се очаква само едно - да казва "Слушам! или Тъй верно! или Мольчат и не разсуждать!"
Доста е обидна тази роля, но тя ще се усложни и ще стане още по-обидна ако дойде превителство на ГЕРБ. Те още от сега квалифицират негови деяния като израз на некомпетентност, неинтелигентни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4118430
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5101
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930