Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2018 20:22 - Защо комунисти на Запад не стигат до властта?
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 645 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Защо комунисти на Запад не стигат до властта? Защо стотици милиони западни хора не избират комунисти да ги управляват? Защо комунистическата пропаганда не лови балъци на Запад? И защо на Изток има толкова много празноглавци, които избират комунисти да ги управляват? Защо на Изток „червеният” номер минава, а на Запад – не минава? Отговорът на този въпрос би ви обяснил и защо хората на Запад живеят по-добре от нас – с по-добри доходи, пенсии, социална система, образование, здравеопазване и всичко, за което се сетите. Защо е така? Много е просто, за да не може българин да го схване. Но се оказва, че много нашенци не го схващат.

Тогава за какво ни е тази образователна система след като не може да обясни нещо толкова просто. Да обясни на децата, че ако обичат България, а така ги учат в училище, в никакъв случай не трябва като пораснат да стават комунисти и не трябва да допускат комунисти да ги управляват. За да върви напред България, да се живее добре у нас, родината ни не трябва да се управлява от комунисти – нито бивши, нито настоящи, нито бъдещи. Това е поука – резултат от развитието на човешката цивилизация.

Разбира се, има и други народи които са си блъскали като нас главите в стената на комунизма. Но са си извлекли поука и повече не опитват. Докато нашият народ си пада малко мазохист народ. Обича честичко да си троши главата. Да го питаш защо го прави, не може да ти отговори. Мълчи, почесва се, пристъпва от крак на крак и току се засили отново и... си тресне кратуната в същата стена. А западните народи не правят така. На нас, казват те, Господ ни е дал глава за ум и разум, а не за да избираме комунисти на власт!

Разхождам се тия дни по улиците и какво виждат моите очи: бинтовани глави, цицини по кратуните и това е все от блъскане в стената. Що така бе хора? А бе вие тези глави за нищо ги нямате, бе! Бива ли така сами да се осакатявате, да се самоизмъчвате и да страдате? Чета сега, че от страната ни изтичал „умствен капитал”. Е, как няма да изтича? По-важно е къде изтича. На Запад изтича, при хубавия живот изтича. Не съм чул някой акъл да е изтекъл на Изток, към Русия например Та нали ако към Русия изтече, то и там ще продължи да се блъска тоя "умник" все в същата стена.

НОВОГОДИШНА ПОУКА: Не гласувайте за комунисти! Не ги допускайте до властта! Спасете си кратуните, за да живеете нормално! Като народите на Запад – там където не допускат комунисти до властта!

Александър Йорданов

image




Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4122490
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5107
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930