Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2018 23:42 - Днешните социалисти не са антифашисти, а пета колона на Съветския съюз
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 763 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Социалистите/комунисти винаги са работили против националните интереси, изпълнявайки заповеди от Москво   image

Николай Ненчев

15FEB2018  

Николай Ненчев, лидер на БЗНС

Една древна, арабска поговорка, твърди, че: „всичко, което се е случило веднъж, може никога повече да не се случи. Но всичко, което се е случило два пъти, със сигурност ще се случи и трети път!“

Българските комунисти са предавали българските национални интереси много повече от два пъти. И несъмнено, ще продължат да го правят!
Днешните комунисти, наричащи се социалисти, продължават да демонстрират пълно незачитане на демократичните принципи. Само преди дни БСП излезе със скандална декларация в която т.н. Народен съд бе характеризиран като „необходимо и неизбежно военновременно правосъдие". След това се отказа от това си абсурдно съждение и го приписа като самоинициатива на заместник председателя на Народното събрание Валери Жаблянов. Но когато му бе поискана оставката, партията му отново го защити и категорично застана зад неговите и своите тези!

БКП - днес БСП/к/ никога не са заемали принципни и национално отговорни позиции. Винаги са работили против националните интереси и винаги са се съобразявали само и единствено с това, което са им заповядвали от Москва. Добре известно е, че в периода, когато Съветският съюз сътрудничи с нацистка Германия и я снабдява с ценни горива и ресурси, БКП по никакъв начин не се противопоставя на включването на България в Тристранния пакт и на разполагането на Вермахта на наша територия. Но когато Хитлер напада Съветския съюз,

БКП започва въоръжена борба срещу собствената си страна.

За разлика от финландските комунисти, които подкрепят своя президент в усилията му да се избегне съветската окупация, вождът на българските комунисти Георги Димитров увещава Сталин да нападне България. Българските комунисти започват безогледно изтребление на българската интелигенция. 

Така нареченият Народен съд, осъжда спасителя на българските евреи Димитър Пешев и премиера Константин Муравиев, издава 2730 смъртни присъди, като по този начин унищожават интелигенцията на България. Българските комунисти и днешните им наследници нямат и никакво морално право да се наричат „антифашисти“. Те са били само и единствено пета колона на Съветския съюз. Предавали са националния и са обслужвали чужди интереси. И днес работят упорито срещу достойното членство на България в НАТО и ЕС. За пореден път, БСП/к/, с тази нагла провокация, поставят под заплаха демокрацията и европейската перспектива пред България!
Фактор




Гласувай:
3



1. getmans1 - Достатъчно ми е заглавието Дедо ...
15.02.2018 23:54
Достатъчно ми е заглавието Дедо Колев, тия са бандити още от времето когато откраднаха партията от Димитър Благоев а за благодарност посмъртно го сложиха на значката си барабар с Ленин и Гошо Тарабата:)))

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4117197
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5101
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930