Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2018 11:38 - Буля Дудуля и опасния канабинол
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 2944 Коментари: 9 Гласове:
3

Последна промяна: 29.09.2018 14:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Понеже неведнаж писах, че народната "просветителка" и смехотворка Буля Дудуля е рядко тъпа хурка и не вдява нищо от това, което публикува, сега ще ви го докажа прилежно и нагледно. Със своя постинг "Канабинол" от 28.09 22:26, булята иска да ни светне за ползите и вредите от  канабинола, намиращ се във веселото растение коноп. Чула-недочула, разбрала-недоразбрала, видяла-недовидяла и сделала уникалното гъзозаключение, че става въпрос за някакви особено полезни зравословни съвети, свързани с отърваването от глистите и прочее паразити. А всъщност авторите на видеото много сполучливо и интелигентно се ебават с такива кухи кратуни като нея - в случая с тъпите путински ватници. Сега публикувам същото видео, за да го прегледате и чуете автора. Сори, че нямам време да го преведа за тези, които не знаят руски език, поне останалите яко ще се посмеем. Така се получава, когато елементарните и прости селски тояги като стринката се мъчат да тракат по клавиатурата и да зяпат в екрана, вместо да слагат туршия и кисело зеле.
За всеки случай публикувам и линка към поста и, защото очакването ми е тя да го изтрие:


http://radostinalassa.blog.bg/technology/2018/09/28/kanabinol.1629055




Гласувай:
5



1. radostinalassa - Ти си рядко примитивен плагиат
29.09.2018 11:59
В САЩ канабисът е легализиран, по - точно неговото масло се използва за лечение. То ще излекува и тебе. В миналото хората са се лекували с канабис.
А твоите аргументи са обидите. Нормално за тебе.
Авторът е американец, прогресът идва отвсякъде.
цитирай
2. kolevn38 - Ей шматко бегай да нижеш пиперя и да доиш козътъ вместо да ръсиш мозък:)
29.09.2018 12:11
radostinalassa написа:
В САЩ канабисът е легализиран, по - точно неговото масло се използва за лечение. То ще излекува и тебе. В миналото хората са се лекували с канабис.
А твоите аргументи са обидите. Нормално за тебе.
Авторът е американец, прогресът идва отвсякъде.


Никой не отрича вредите, нито ползите от конопеното масло, патко с патките. За тях знаем, много преди ти да откриеш туй чудо на електрониката - компа. Добре, че бяха американците да измислят компа и нета, та да седиш сега и да се ровиш и дзвериш като теле в железница по цял ден, вместо да вариш компоти.
цитирай
3. radostinalassa - Разбра ли, умнико , че това е серия филми на янките
29.09.2018 12:14
Или си примитив?! Вероятно.
цитирай
4. radostinalassa - Интересното е , че от блога гонят...
29.09.2018 12:18
разумните хора, а оставят профаните.Това е характерно за идеите на Комитета на смъртта, чийто член / ка е примитивът Колевн28 по биологична възраст ест.
цитирай
5. apostapostoloff - Буля Дудуля е наистина
29.09.2018 14:37
путински ватник и тежко болен русофилистик. Заради такива като нея имаме демографска криза, защото на всичко отгоре не иска и да се ебе.
цитирай
6. kolevn38 - Какви янки те гонят бе, вампир червен:)
29.09.2018 15:23
radostinalassa написа:
Разбра ли, умнико , че това е серия филми на янките. Или си примитив?! Вероятно.

Авторът на филма e руснак и прави дискретен паралел на престъпната руска власт с паразитите, които са в човешкото тяло. Същият паралел прави и между въздействието на упойващите вещества върху съзнанието на индивида и зомбиращата помия, която се лее от путинската пропаганда, действаща по същия начин. Същото сравнение прави и с алкохола намеквайки, че руснаците са най-пиещата нация в света. Но ти си толкова покъртително тъпа, че не го разбираш. И ми говориш за филма на ВВС "Съеденный заживо (Паразиты внутри нас)", от който е пуснат единствено кратък откъс за онагледяване.
https://www.youtube.com/watch?v=3VEM8rvKmIM

И малко пояснения за заставката на видеото /тя не е за теб, ти си прекалено тъпа за да разбереш това, което пиша/: Tyler Durden е персонаж от романа на Чък Паланюк Fight Club или на български - Боен Клуб, по-късно филмиран от Дейвид Финчър като филма е с участието на Брад Пит, Едуард Нортън и Хелена Бонъм Картър. Главният герой в книгата, чието име не се споменава, развива раздвоение на личността, вследствие на отказа си да приеме безсмислеността на консуматорския начин на живот. През деня той работи във фирма, занимаваща се със пътнотранспортни произшествия, а когато заспи в него се събужда другата му личност – Тайлър Дърдън, анархист, смелчага, непримирим към обществото и порядките, с които живее. Героят до последно не разбира, че има раздвоение на личността и през целия роман вярва, че Тайлър е друг човек, с когото се познават, и дори разговаря с него.
Именно това иска да намекне автора на видеото, слагайки в заставката името на Тайлър Дърдън - че прави едновременно две сравнения и два разреза на два различни проблема, обединявайки ги в един анализ с еднакви заключения. А наш'та заарска патка си мисли, че видеото което е пуснала е американски филм за паразитите.
цитирай
7. cortana - :)
29.09.2018 17:37
kolevn38 написа:
.....
Tyler Durden е персонаж от романа на Чък Паланюк Fight Club или на български - Боен Клуб, по-късно филмиран от Дейвид Финчър като филма е с участието на Брад Пит, Едуард Нортън и Хелена Бонъм Картър. Главният герой в книгата, чието име не се споменава, развива раздвоение на личността, вследствие на отказа си да приеме безсмислеността на консуматорския начин на живот. През деня той работи във фирма, занимаваща се със пътнотранспортни произшествия, а когато заспи в него се събужда другата му личност – Тайлър Дърдън, анархист, смелчага, непримирим към обществото и порядките, с които живее. Героят до последно не разбира, че има раздвоение на личността и през целия роман вярва, че Тайлър е друг човек, с когото се познават, и дори разговаря с него.
Именно това иска да намекне автора на видеото, слагайки в заставката името на Тайлър Дърдън - че прави едновременно две сравнения и два разреза на два различни проблема, обединявайки ги в един анализ с еднакви заключения. А наш'та заарска патка си мисли, че видеото което е пуснала е американски филм за паразитите.
Коментар-разстрел! :)
То не става само с четене на руски бозави глупости. Интелигентният човек, визирам домакина тук, си личи по такива коментари и това му дава пълната свобода да пише глупости за забавление колкото реши. :)
Глупавият също си личи дори когато се опитва да бъде на ниво. :)

ПП: Жоро те е научил как да цитираш линкове въпреки рестрикцията? :)
цитирай
8. kolevn38 - Да, Кортана, беше така любезен - забеляза, че не зная трика и ми подсказа решениeто:)
29.09.2018 23:08
Благодаря ти за коментара! Разбира се, глупостите са за забавление и провокация на подобни шматки като булята:)
цитирай
9. planinitenabulgaria - За г/жа Ласа:
30.09.2018 18:20
Прибирам се от голямо пътуване по тракийските светини около с. Равен. Там туркините ползват листа от смрадлика, които смесват с коноп и си првят отвара. С нея си слагат компрес докато спят на родовото дъно, което води до свиване на кръносните съдове и до стабилизиране на психиката им.
А към постинга на г/жа Ласа имам коментар:
Рахатолсун ханъм!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085159
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031