Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2018 16:00 - Убийството на Виктория край Дунава изглежда от същия вид и порядък, както и убийството на Вероника с тесла
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1183 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Убийството на Виктория край Дунава изглежда от същия вид и порядък, както и убийството на Вероника с тесла, от преди може би три години. Такива нападения изобщо не са типични за хора с психична болест в клиничен смисъл, а за една разновидност на човека, която често е украсявана с научни термини като “психопати” и прочие, но в обикновен човешки смисъл се нарича изрод. Защо изрод? Защото не е трябвало да се роди в човешкото общество, да развива своите престъпни склонности и да му бъде позволено да убива невинни и нормални хора. Тези хора може би съвсем не са малко всред населението, но единствено страхът от репресия ги кара да се въздържат от онези чудовищни жестокости и престъпления, които биха искали или са в състояние да извършат. Това е доказано и демонстрирано по най-убедителен начин след девети септември 1944 г., когато цели орди от убийци са възникнали сякаш от нищото из цяла България и са натрупали камари от трупове на невинни хора, убивайки ги с лопати, чукове, камъни и пистолети край реките и овразите. Мотивацията на един изрод в най-голяма степен се движи от желанието да унищожи онзи, който го превъзхожда по красота, богатство, талант, умения или успех в живота. Второто, но много важно за изрода желание, е да го унижи, да го загрози, да го стъпка в калта, да го превърне в пихтия, да унищожи образа му на човек, защото го преживява като укор срещу собствената му уродливост. Убийството по някакъв извратен начин го “изравнява” с жертвата, а това че тя вече никога няма да бъде жива, дори му дава чувството за превъзходство, едва ли не за безсмъртие, чувство за власт над живота и смъртта. Това е според мен общото между убийствата на Вероника и Виктория, по-точно, че е извършено от някакъв изрод, а професията на Виктория едва ли е от значение. Истинската причина е, че в този както и много други подобни случаи, срещу изродът не стои никой - нито истинска безкомпромисна държавна система за изолиране на такива индивиди, нито справедливото наказание на виновния, нито за средства за възпирането му, защото системата, която трябва да го извърши е напълно деградирала. Тя е по същество една милиционерско-комунистическа вкаменелост, която напълно се е разградила и разпаднала, носейки всичките белези на негодност от предишната система, но допълнително разкрасена в своя разпад от финтифлюшките на “правозащитни” аргументации и процедури осуетяващи реалното правосъдие. Самата система, чиято основна функция би трябвало да бъде защита на нормалните хора от изродите, се е превърнала на свой ред в някакъв юридически мутант с 3% одобрение сред населението. Вероятно точно толкова са и изродите, населяващи територията на България.

image
Др.Любомир Канов



Гласувай:
7



1. vmir - Напълно съгласен, цитирам:
09.10.2018 17:03
"Мотивацията на един изрод в най-голяма степен се движи от желанието да унищожи онзи, който го превъзхожда по красота, богатство, талант, умения или успех в живота. Второто, но много важно за изрода желание, е да го унижи, да го загрози, да го стъпка в калта, да го превърне в пихтия, да унищожи образа му на човек, защото го преживява като укор срещу собствената му уродливост."

Дори в блог.бг има няколко блога, от които редовно се отправят най-просташки заплахи за живота и вричания в повтаряне изродщините на следдеветосептемврийските катили. Няма как да бъде дрругояче, докато съществува легитимна партия, която безнаказано да героизира криминални престъпници и да се гордее с убийствата им. Толерантността към такава политика е кокетиране с низките човешки страсти и превръщане на престъпното кокетничество в легитимна политика.
цитирай
2. kolevn38 - Абсолютно вярно, Вмир - в блога се вихрят подобни изроди, дори не се прикриват.
09.10.2018 18:27
Абсолютно съгласен съм с теб и за престъпната партия, легитимиращи подобни изроди. Именно заради това наричам комунистите, които именоват себе си социалисти, морални изроди - защото подкрепяйки тази партия,те поддават рамо и на истинските изроди, които не биха се поколебали да избиват отново българи в името на друга държава.
цитирай
3. krumbelosvet - Коливн 38
12.10.2018 18:12
Ти си по-долен от убиец. Ти подготвяш убийци. Гнус.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085896
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031