Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2018 14:34 - Червеният терор - дикатурата на пролетариата
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1255 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 20.10.2018 15:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Сто години комунизъм - сто милиона невинно избити човешки същества
http://kolevn38.blog.bg/politika/2018/10/20/cherveniiat-teror.1631826

Здравейте съблогъри, от днес започвам цикъл от постове, посветени на зверствата и жертвите на комунизма. В поредица от разговори на лични с наш съблогър, поклонник на престъпната комунистическа идеология, изказах своята позиция относно същността на комунистическата идеология и престъпното битие на тази идеология и категорично казах, че не може да се строи "Светло бъдеще" върху костите на милиони невинно убити. На което въпросият блогър реагира с твърдението, че няма доказателства, няма никакви документи за толкова много избити, и ако реално са избити, то костите им щели да се виждат навсякъде, предвид количеството жертви. Разбира се, отговорът на подобни смехотворни твърдения би бил прекалено дълъг и не би могъл да се вмести дори в цяла поредица от десетки томове документи. Именно затова започвам поредицата от свои постове, в които ще извадя всичко което успея, за да ви запозная с истинската същност на чудовището наречено комунизъм. Именно "Чудовище", защото комунизма не е само билетчета по 6 стотинки, кебапчета по десет, безплатно образование и здравеопазване, а преди всичко - избиване, унищожаванене и смазване на инакомислещите, свободомислещите, несъгласните със злодейската комунистическа идеология . Факта, че комунистите направиха опит да създадат някаква форма на "социална държава", в никакъв случай не отменя и не оправдава средствата и методите с които си служеха. А именно - убийства, мъчения, въдворяване в концлагери, психиатрии. Милиони граждани на СССР са унищожени по време на Червения терор след октомврийската революция, милиони са избити в сталинските чистки 30-те години, като убийствата продължават до смъртта на сатрапа Джугашвили, а мъченията и въдворяванията в колонии и психиатрии съпътстват всички години от съществуването на комунистическата съветска държава. Челният пример на СССР е последван в една или друга форма от държавите, тръгнали по комунистическия път на развитие - Китай, Камбоджа, Виетнам, Куба, България и тн и тн. Особено старателни и упорити в своето дело са именно българските комунисти, с което те и до днес се гордеят. Именно на това се дължи моята непримиримост и неуважение към тези хора, именоващи себе си днес социалисти. А те не са никакви социалисти, това са си същите комунисти от едно време, на които и окото няма да мигне отново да избиват българи в името на своята идеология и своето "Светло бъдеще". Огледайте се - те са навсякъде, можете да ги видите из кебапчийниците на Бузлуджа, на митингите на престъпната Червена столетица, опънали плакати "Вън  България от НАТО и ЕС", можете да ги видите и на сборищата на рашизираните паравоенни формирования, които всъщност прикрито призовават "Путин вводи войска", можете да ги видите и прочетете и тук, в бог.бг. Някои от тях са откровено и неприкрито войнстващи, други се правят на света вода ненапита, но дълбоко в душите си са същите чугунени комунисти, които не биха имали нищо против червения терор отново да прочисти омразните им инакомислещи..
Започвам цикъла си с Червеният терор, с пълното съзнание, че веднага ще завалят "опровержения", че ще има подмятания да си пирпомня кой ме е освободил от фашизма, кой ме е изучил навремето, кой ми е построил язовири, кой ми е построил заводи, фабрики, текезесета и почивни станции, кой ме е хранил и поил без пари и тн и тн. Неуважаеми другари комунисти, ще ви припомня, че когато Шикългрубер взима властта в Германия, за няколко години от тотално разорена страна я певръща в една от най-мощните икономики в Света, а германците са се ползвали с нечувани и невиждани до онзи момент социални придобивки. Което по никакъв начин не отменя престъпленията му към човечеството. Никога не го забравяйте... 
Ще помоля коментиращите да спазват все пак някакъв приличен тон, защото в противен случай ще се сблъскат с моите крайни, но справедливи и точни определения. С една дума - каквото почука, такова ще се обади:










Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. get - @ Червеният терор - дикатурата на пролетариата ...?
20.10.2018 17:16
- С "червен" и терор бих се съгласил - Но?
... диктатура на "пролетариата" - по отношение на второто задължително следва се ползват "кавички" - ЗАЩОТО КЪМ МОМЕНТА НА БОЛШЕВИШКИЯТ ПРЕВРАТ - На практика НЯМАМЕ ... или ако имаме ПРОЛЕТАРИАТ - то той е в зачатъчна форма!

- От което ИЗВОД!
- В Русия НЕ Е ИЗВЪРШЕНА революция А ПРЕВРАТ - не ПРОЛЕТАРСКА а буржоазна РЕВОЛЮЦИЯ!
Вече след ФЕВРУАРСКАТА БУРЖОАЗНА РЕВОЛЮЦИЯ - имаме преврат КОГАТО НАЛАГА ОБЩЕСТВ. СТРОЙ - което НЯКОЙ НИ ЛЪЖЕ, ЧЕ Е СОЦИАЛЕН/или/СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ в който ОСНОВНА ОПРЕДЕЛЯЩА РОЛЯ играели СЪВЕТИТЕ(работническо или селски) с тяхната роля на САМОУПРАВЛЯВАЩИ СЕ ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИ!

А инак последвалата гражданска война е ПРИМЕР НА ТОВА - което ни е казал Ал. Пушкин:
«Не приведи Бог видеть русский бунт — бессмысленный и беспощадный. Те, которые замышляют у нас невозможные перевороты, или молоды и не знают нашего народа, или уж люди жестокосердные, коим чужая головушка полушка, да и своя шейка копейка». - това е в черновата, която е пропусната при издаванета повестта "Капитанската дъщеря"?

От създаването си като държава и после при СССР - Русия е империя ИДЕОКРАТИЧЕСКА - наследилата я СОВЕТСКА ИМПЕРИЯ преди всичко ОСТАВА ПРЕДИ ВСИЧКО - ИДЕОКРАТИЧЕСКАЯ ИМПЕРИЯ! - както твърди Авторханов? ... и съвсем основателно допълва:
Царский империализм НЕ БЫЛ ГЛОБАЛЬНЫМ даже в маске мессианства, он БЫЛ РЕГИОНАЛЬНЫМ – евроазиатским.
Советский империализм – ГЛОБАЛЬНЫЙ, ибо его стратегическая цель – создание коммунистического общежития во всем мире.
Качественная разница беспримерна по своей чудовищности – ЦАРИЗМ преследовал цель умиротворения непокорных народов, БОЛЬШЕВИЗМ – истребление непокорных методами массового террора и даже геноцида по расовому признаку, как у Гитлера (поголовная депортация чеченцев, ингушей, карачаевцев, балкар, крымских татар, калмыков, месхов, немцев Поволжья) . (… к.м.) И българите от Беломорска Тракия след 1947 г. плюс тези от Таврия(доп. мое).

... това следва да се знае - и да не си правим илюзии, по отношение "безкористната любов" на Матушката спрямо нас, българите!

цитирай
2. planinitenabulgaria - Ако кушельО, блекпредаторО, 1997, варГ1, цаВ129291 радостичетО, предаторкатА и
20.10.2018 20:21
още куп недоклатени или въбще неизклащвани прочетат този постинг, ще ги втресе и ще отговорят в един глас: Това са фалшиви новини! Вы провокатором!
цитирай
3. kolevn38 - Вече се появиха агент-провокаторите:))))
20.10.2018 23:45
Първият, трътфул, вторият крумчервеносвет - бил съм долен, че публикувам такива неща, щял съм да превърна дебилите в убийци, да съм пишел за престъпленията на кеймтрейлите и тайните световни правителства, както и престъпленията на капитализма...
цитирай
4. vencivaleri1951 - Колев, политпросветнико здравей!
21.10.2018 10:19
Започваш новата политическа учебна година ли?
Започваш обаче със следствието. Обърни обаче внимание на това което Гет ти пише-
той ПУГ е водил дълго време:)
Ще се опитам в коментара си , да обърна внимание на неща които убягват и са убягвали, на блогъри и коментатори със "зъбобол"-тоест едностранно издути

Ще започна с това , което Гет ти маркира, а то е , че бунтът, метежът в Русия през 20те не е в резултат на някаква комунистическа завера-комунистите в този период са толкова малка и безвлиятелна част от обществото, че никой не им и обръща внимание. Бунтът е войнишки, стихиен и безцелен. Бунтът е следствие на базмислената война за Русия в която тя влиза и последствията от нея. Загиват милиони/и тези милиони няма как да ги запишеш на комунистите/ от рани, болести и глад само защото един безволев и властово импотентен монарх бе се водеше по акъла на един вечно надървен и пиян поп- Распутин. Комунистите ще яхнат метежа и то втори/първи са Керенски и компания/ , ще излязат със сравнително приемливи териториални загуби, но ще спасят страната от разпарчатосване.
Тоест първата социалистическа държава на практика/казвам на практика защото в литературата още Платон пише за нея, след това Волтер, Русо...утопистите/ идва като следствие от война за преразпределение на територии/колонии/-война за ресурси.
Социалистическата система възниква по абсолютно същия начин-в резултат от нова война за разпределение на ресурси, каквато безспорно е и ВСВ.Тоест соц държавата и соц системата възникват като отдушник на " гнева на мравките"/взимам на заем заглавието от тази култова книга защото според мен пасва идеално/ от насилието над тях и отвръщат също с насилие. Тази практика е проверена във вековете. Загубена война, глад или пандемия са сваляли едни от властта/най често с кръв/ и качвали други. Дали император ще бъде заменен от триумвират , дали от господа или от комисари е без значение-"гневните мравко" виждат някакво възмездие и се прибират
в "мравуняците" Важното е какво ще се изгради след това. Не социализмът , а властовата му практика тръгна в погрешна посока/за мен основните причини за провала бяха липсата на изборност, уравнолировката и атеизмът като държавна политика и част от идеологията./ Защото в съвремието ни , най "щастливите" държави са социалните/социалистическите/-тези които преразпределят БВП над 50 и дори значително над 50% . Ако изследваме дори само това златно сечение, ние ще видим, че СССР, особено в периода до войната преразпределя
много под тези проценти. Тогава възниква и определението държавен капитализъм. Практиката е сериозно разминаване с марксизма, а от там идва и разочарованието и в обикновените хора и в елитите.

ПС Гет няма да си говоря с теб:)
цитирай
5. get - @ 4. vencivaleri1951 - политпросветнико здравей!
22.10.2018 13:32
vencivaleri1951 написа:

ПС Гет няма да си говоря с теб:)


- Тъй като СЕ ОТЧАЯХ ОТ "НИВОТО" НА ОПОНЕНТИТЕ МИ ... които вместо да ОПРОВЕРГАВАТ ПО СЪДЪРЖАНИЕ - атакуват личността(ми) СЕ ЗАРЕКАХ ДА ЦИТИРАМ ЧУЖДИ МИСЛИ - КОИТО СЪЩО СПОДЕЛЯМ ... ето като тази на Авторханов, кадър на "Института за ЧЕРВЕНА ПРОФЕСУРА"(ако това ти говори нещо ?) ?
- Който КАЗВА - за ИМПЕРИАЛИЗМА ?
а) царскиЯТ Е - локален=регионален

ЦИТАТ:
"Както Царский империализм НЕ БЫЛ ГЛОБАЛЬНЫМ даже в маске мессианства, он БЫЛ РЕГИОНАЛЬНЫМ – евроазиатским.
Советский империализм – ГЛОБАЛЬНЫЙ, ибо его стратегическая цель – создание коммунистического общежития во всем мире."

б) съветскиЯ Е - световен=глобален ... и във ВРЪЗКА С ТОВА, ВТОРОТО - ВЪПРОС?
- Тогава в СВЕТОВЕН ПЛАН - има ли разлика между БОЛШЕВИКИТЕ и ТЕХНИТЕ "ВРАГОВЕ"?

Втори въпрос към vencivaleri1951?
Ти си катогеричен ОСТАНАХ КОМУНИСТ=БОЛШЕВИК ... от това следва ли ЧЕ ПОДКРЕПЯШ ИДЕЯТА ЗА ... ГЛОБАЛНО ОБЩЕСТВО - съзнателно или несъзнателно?

:(((( политпросветнико - БОЛШЕВИСТКО-ГЛОБАЛИСТКИ - здравей! :))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4084931
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031