Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2018 18:12 - Вижте мечтата на всеки себеуважаващ себе си русофил
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 2843 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 28.10.2018 19:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Понеже някои от блогбегействащите много се напъват да се именоват русофили, а и твърдят, че едва ли не 80% от българите са такива, ви предлагам да видим осъществената мечта на Баш Русофила. След като стана ясно, че един от доайените на русофилизма и евразийството у нас Николай Банев, е арестуван не къде да е, а във френския град Ница /не в Крим нито пък в Сочи, интересно защо?/, МВР пусна видео и онагледи осъществената му мечта. А именно - автосалон от скъпи немски автомобили Мерцедес и Ауди /не Лада Калина, дори не джип ГАЗ Патриот/, скъпи златни накити и бижута, диаманти, камари дрехи, обувки, чанти, часовници, луксозно жилище изпълнено в някакъв среден стил между мутробарок и чалгаджийски Бел Епок, и разбира се - патрони и пълнители за АК-47. Самият автомат не се видя, може би го е взел със себе си в Ница за да трепе еврогейове и фашисти и да защитава православието, не се знае...
Та така, другари русофилистици - хубаво се погледнете какво представлявате - сърцето ви в матушка Русия а задниците и предниците ви - в омразния ви Запад. А главите - заврени в червените дирници:))))
п.п.На видеото естестевно не се видяха изгорения Майбах и приземения самолет.










Гласувай:
8



1. predatorkapredatorka - :)) точно това осмивам/макар 4е никак не е за веселба...поздрав,колев
28.10.2018 18:45
Та така, другари русофилистици - хубаво се погледнете какво представлявате - съцето ви в матушка русия а задниците и предниците ви - в омразния ви Запад. А лавите - заврени в червените дирници:))))
цитирай
2. planinitenabulgaria - Курнелката е извършила същото, но в по-малък мащаб,
28.10.2018 18:46
туй с /по същество/ присвояването на Техноимпекс и имот за около 3 млн. долара в Африка за 3900 лв. Дано да я проверят и нея. Всичките на върха на БСП/ДПС са като Банев, нищо общо нямат със социализма. Неуспешният ни преход се дължи на техния грабеж и на подривната дейност на сегашните БСП/ДПС биринджии, които по същество извършват същото, което вършеше Сталин против дължавата ни, но сега враговете ни са скрити зад паравана на демокрацията.
цитирай
3. vencivaleri1951 - Колев,
29.10.2018 13:07
Банев е большай боклук първо, второ ти е земляк/ако е верен аватара ти /. При соца той бе стругар/с извинение към тази достойна професия/ и това бе таванът му, въпреки че израстна в Комсомола-задължително трябваше да има в ръководството работници, както и пожарникари:) Банев като всеки проходимец успя да се ожени за много умна и кадърна жена, която за съжаление почина млада. Той въртеше любов с настоящата и то публично, докато съпругата му умираше. Излъга хиляди хора като не плати заплати и осигуровки. Срещу му имам спечелени не един арбитража, но така и никой не наложи запор над негово имущество и хората останаха неудолетворени. Смея да твърдя , че в тези арбитражи не видях никакво следа за сътрудничество с руснаците. Напротив, офшорките му бяха на Запад и Западът казваше боку мерси на кинтите от източените и фалирани предприятия. Иначе може да си е говорил каквото си иска.
За колите. Руснаците правят и свои коли , и те имат търсене в Русия-особено на Север и провинциална Русия. Иначе и тя като Англия/те вече никаква кола не произвеждат/ е пуснала германци и японци на територията си да правят коли и това е основния поток от нови коли. Впрочем и американците имат сериозен дял-дори шевролет е вече съвместен автомобил. Така , че ако си решил да си купуваш Ролсройс да знаеш, че е Немски/ БМВ или ВАГ/, ако пък ще купуваш ягуар, знай че е индийски. Хонда или Тойота , може да е английска или руска:))) Просто автомобилния бизнес е толкова увъртян, че не знаеш кой кум, кой сват, кой на булката брат. Руснаците правят наистина много коли на територията си и както казват " Не важен, чей бычок, важно что телеонок наш"
Иначе, аз бих бил много радостен , ако този мерзавец получи ефективна присъда, каквато безспорно заслужава. Съмненията ми обаче са големи. По скоро е шекспиров персонаж" Много шум за нищо" Арест в Ница, снимки на имуществото му. Защо в Ница-той не се е крил, предстоящо му е било връщането, а и къде бе прокуратура и стопанска полиция, през тези години на луда приватизация и реституция, които обезкостиха икономиката ни
цитирай
4. kolevn38 - Венци, за колите зная много повече от теб, не се хаби.
29.10.2018 20:04
Аз не споря, че Банев е боклук, напротив - сам го казвам. Твърдя, че е виден русофил и евразиец, както повечето боклуци като него, напълнили червени гуши по стечение на обстоятелствата - че са били на точното място и в точното време - комсомолски или партийни секретари или червени ченгета, или просто доверени, "наши" момчета. С една дума, той си е ваш съмишленик, ваше другарче, ваше боклуче. Не се отричайте от него.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4084311
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031